• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam sozunde durmadi

Yok esim konusmadi kapatti asil telefon u ve ben ortbas ettigini dusunuyorum cunku o kiz olsa yine neden dukkanda calissin degilmi
Allah aşkına kk da bir konu açın sadece şu cümle üzerine. Kim ne anlıyor?

Tam anladık olayı derken yine anlamadık yeminle.

Sen calismiyorum san ne demek o_O
İşten çıkarılan kız, konu sahibini arayıp, sen çalışmıyorum san ama ben çalışıyorum aslında sana rağmen demek istemiş. Bir de iş yerinin lavabosunda gıcık bir poz verip sanal site profili yaparak konu sahibine msj atmış. Bak hala burdayım gibisinden.

İşten çıkarılan kız, konu sahibini arayıp, sen çalışmıyorum san ama ben çalışıyorum aslında sana rağmen demek istemiş. Bir de iş yerinin lavabosunda gıcık bir poz verip sanal site profili yaparak konu sahibine msj atmış. Bak hala burdayım gibisinden.

Evet dogru

ay kimi neden susturcak zaten teli kapatmadı mı? Bir de üstüne kırmadı mı? Uykusunu böldüğün için?

Konular karisti :) o ayri evet birde ozel num aradi cikti gitti susturmaya o isci kiz atmista parasi kalmis gibi.halbuki daha dukkanda

İpek seni tebrik ediyorum:KK60:

Arkadaşım galiba kafanız fazla meşgul olduğu için olsa gerek fakat anlaşılamıyorsunuz..

Konular karisti :) o ayri evet birde ozel num aradi cikti gitti susturmaya o isci kiz atmista parasi kalmis gibi.halbuki daha dukkanda
Hee bu da farklı bir şey yani..

Dükkanda parası kalan kadın neden iş yeri sahibini arıyor? Dükkana gidip sorsa ya.

çok bulandı konu keşke en başından detaylı yazsaydınız :/ ama anlattılarınıza göre bişeyler mide bulandırmış

Allah aşkına kk da bir konu açın sadece şu cümle üzerine. Kim ne anlıyor?

Tam anladık olayı derken yine anlamadık yeminle.
Size anlattığım olayda gizliden ısrarla arayıp adres isteyen kadınla adam konuşmadan,hanımına kızarak teli kapattırmış ve kadının yanına gitmiş. Konu sahibi bunu düzeltmeye çalışıyor.

BenIpek BenIpek ..sabrınızı tebrik ederim...
M mimimim üzgünüm arkadaşım hikayeyi anlamlandıramadım bir türlü
yorum yapmaktan çekiniyorum
sakin ol da uzunca yaz, sırasıyla anlat olayları, şu kızlara da isim ver de karışmasın
ona göre yardımcı olmaya çalışalım

BenIpek BenIpek ..sabrınızı tebrik ederim...
M mimimim üzgünüm arkadaşım hikayeyi anlamlandıramadım bir türlü
yorum yapmaktan çekiniyorum
sakin ol da uzunca yaz, sırasıyla anlat olayları, şu kızlara da isim ver de karışmasın
ona göre yardımcı olmaya çalışalım
Canım kendimi konuya adadım. 2009 dan beri en uzun süre rekoru kırıyorum bir konuyu çözmek için. Sanırım çözmeye bile vakit yetmeyecek. 1 de mesaim bitecek.

Back
X