Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah aşkına kk da bir konu açın sadece şu cümle üzerine. Kim ne anlıyor?Yok esim konusmadi kapatti asil telefon u ve ben ortbas ettigini dusunuyorum cunku o kiz olsa yine neden dukkanda calissin degilmi
Ya şu dediklerine kadın inanıyorsa adam ezelden beri bunu aldatıyordur. Ayrı ev bile açmıştır artık kime takılıyorsa.
Yazı dili daha kolaydır aslında.. ama yani bilemeyeceğim..Evet turkceyi iyi konusurumda yazmakta sorun var sanirim
kardeş senin abin, kardeşin falan yok mu geceleri dükkanı kolaçan edecek?Kafayi yicem birde herseyden ben sucluyum kontrolcuymusun tabiyki oyle olurum
İşten çıkarılan kız, konu sahibini arayıp, sen çalışmıyorum san ama ben çalışıyorum aslında sana rağmen demek istemiş. Bir de iş yerinin lavabosunda gıcık bir poz verip sanal site profili yaparak konu sahibine msj atmış. Bak hala burdayım gibisinden.Sen calismiyorum san ne demek![]()
ay kimi neden susturcak zaten teli kapatmadı mı? Bir de üstüne kırmadı mı? Uykusunu böldüğün için?Dogru anladiniz sadece esim konusmadan cikti gitti susturmaya
İşten çıkarılan kız, konu sahibini arayıp, sen çalışmıyorum san ama ben çalışıyorum aslında sana rağmen demek istemiş. Bir de iş yerinin lavabosunda gıcık bir poz verip sanal site profili yaparak konu sahibine msj atmış. Bak hala burdayım gibisinden.
ay kimi neden susturcak zaten teli kapatmadı mı? Bir de üstüne kırmadı mı? Uykusunu böldüğün için?
Hee bu da farklı bir şey yani..Konular karisti :) o ayri evet birde ozel num aradi cikti gitti susturmaya o isci kiz atmista parasi kalmis gibi.halbuki daha dukkanda
Yoksa herkes anladı da bir tek ben mi anlamadım?İpek seni tebrik ediyorum
Arkadaşım galiba kafanız fazla meşgul olduğu için olsa gerek fakat anlaşılamıyorsunuz..
Artık bu adam nerelerde neler neler yapıyorsa orası da muamma, takip lazım.Ya şu dediklerine kadın inanıyorsa adam ezelden beri bunu aldatıyordur. Ayrı ev bile açmıştır artık kime takılıyorsa.
Bence çok geç kalınmış bir durum.Artık bu adam nerelerde neler neler yapıyorsa orası da muamma, takip lazım.
Size anlattığım olayda gizliden ısrarla arayıp adres isteyen kadınla adam konuşmadan,hanımına kızarak teli kapattırmış ve kadının yanına gitmiş. Konu sahibi bunu düzeltmeye çalışıyor.Allah aşkına kk da bir konu açın sadece şu cümle üzerine. Kim ne anlıyor?
Tam anladık olayı derken yine anlamadık yeminle.
Canım kendimi konuya adadım. 2009 dan beri en uzun süre rekoru kırıyorum bir konuyu çözmek için. Sanırım çözmeye bile vakit yetmeyecek. 1 de mesaim bitecek.
Canım kendimi konuya adadım. 2009 dan beri en uzun süre rekoru kırıyorum bir konuyu çözmek için. Sanırım çözmeye bile vakit yetmeyecek. 1 de mesaim bitecek.