Esin onceden de mi aldatmisti da ?
Tam aldatma degilde benzer konular gozumle gormedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esin onceden de mi aldatmisti da ?
Ya sen cok kiskancsin, ya da esin baya becerikli.Tam aldatma degilde benzer konular gozumle gormedim
Ya sen cok kiskancsin, ya da esin baya becerikli.
o dükkanı basmanın zamanı gelmişte geçiyorrrr![]()
Evet birgun gittim kiz gelmemisti ordaki iscilere sordum esim geldi ben bagirip cagirinca iki erkegin onun de toko atti banayoo bence böyle birsey yapmamali , esiyle sorunlarina herkes sahit olur...ki zaten yapmis zamaninda degisen hicbirsey olmamis , isci kiz dahada küstahlasmis
Hanim efendi konunuzu okumak cin iskencesinden beter..
İnsan hic bir yorumunuda hata yapmadan yazamaz mi yaa..
Yazim hatalarini mi cozelim anlatim bozuklugu sebebiyle yazilarinizi anlamaya mi calisalim...
Evet birgun gittim kiz gelmemisti ordaki iscilere sordum esim geldi ben bagirip cagirinca iki erkegin onun de toko atti bana
Evet birgun gittim kiz gelmemisti ordaki iscilere sordum esim geldi ben bagirip cagirinca iki erkegin onun de toko atti bana
is veren koca , küstah isci kiz ,kavga cikiyor kiz ile konu sahibi arasinda (buarada konu sahibi hamile), kizin isden ayrildigini söylüyor esi , fakat daha sonrasi ise devam ettigini ögreniyor kizin " sen calismiyorum san " sözleriyle..... kizin kiskirtici profil resimleride cabasi, ve bu olaylar esnasinda esini bilinmeyen bir numaradan 10 defa tel geliyor ve esi bu olayi sözde isden ayrilan kiza yüklüyor para meselesi diyip kapaniyor, ama kizin isden cikmadigini ögrendiginde bu olayda aklina geliyor ve baska bir kadindan süpheleniyor..
ve evliliklerinin ilk yillarinda esinin video lu chatlerini yakaliyor , kiskancligin ana sebebi bence burda baslamis....
umarim anlatabildim:)
Allah yardımcın olsun böyle durumları herkes kaldıramaz .! Ya bırak ne yaparsa yapsın yada git üstüne ne var aranızda de iyide iplikler meydana saçılsın..Evet birgun gittim kiz gelmemisti ordaki iscilere sordum esim geldi ben bagirip cagirinca iki erkegin onun de toko atti bana
Herkes gibi bende aynı soruyu soracağım , neden 2 sene boyunca hiç gitmediniz ..
Tepkiniz belli ediniz kocanıza sert şekilde.
Kıza orada cidden ihtiyac mı var yoksa çıkaramıyor ?
Gece gündüz ne yapabilir ki dükkan da . .
Ama sizin eşinizin sözünde durmamasindan daha büyük sorunlarınız var.
Biz de diyoruz ki çalışan kız bu cesareti nerden buluyor? Eşinizin size saygısı yok ki başkalarının olsun.
Bu saaten sonra içine kurt düştü keşke bu raddeye kadar yaşamasaydın . Bir kadın için 'aldatılıyor muyum? ' Şüphesi çok zor yani şimdi ne desem yanlış olur kimseye ayrıl yak gemileri demem .. Ama ya sözüne inan çıakarttım derse i ve gizliden gizliye takip et ...Gelen musteriye hizmet bulasik temizlik istemiyorum hele oyle bastaci edilmis tavrindan sonra ama nasil inaririm cikardim dese bile
Evet bende diyorum ona bastaci ettin onu
En üzüldügüm kadın tipi
Evde çocuklara ve işe bogulmuş ,, çalışması engellenmiş,, kocasının yaptıgı işlerden şüpheleniyor ,, ama net bir cevap alamıyor
Canım kocan çalışmana neden izin vermiyor??
Başke erkeklerden kıskanıyor muhtemelen,,peki kendi işyerinde niye çalıştırmıyor,, birtek kocan var nasılsa orda
Ben sanki kendine göre yontuyor herşeeyi gibi hissettim
İnşallah öyle degildir ama sanki öyle gibi