kocam surekli yalan soyluyor :(

niSamuh

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2014
24
1
6
35
Düzce
Arkadaslar yardim lutfenn kocam surekli yalan soyluyor gecen senede beni aldatma durumu oldu ama iki tane cocugum var biri 3 digeri 1 yasinda ama bu sacma iliski yok soyle yok boyle diyerek gozumun onunde uzunca bi muddet te ayriliyoruz diye surdu zaten guvenim kirik .. birde yalanlar eklenince .. ornegin.. biz sosyal aglara takilmazdik ama bir ay olmus face acmis ve ben bunu gordugimde soyledi bana onemsiz bisdi soylemeye vaktim olmadi dedi ...

keşke konu açmasaydın canım ya bir çözümü yok ki senin durumunun kocanı bulup değiştiremez kimse ayrıca bu senin hayatının gerçeği olmuş adam geçen sene aldatmış yine aldatıyor senin boşanmayacağını evdeki düzenin bozulmayacağını da biliyor. allah yardımcın olsun bence ayrılma imkanın yok ise bu konuların üzerine gitme bırak ne hali varsa görsün sen de kendini üzme

Ayrilamam zaten suan sevgim yok mecburiyetimde yok maddi acidanama bebeklerimde kucuk calismayada kalkamam.. 5 senelikte bi gecmis var silemiyorum haklisin cogu zaman ayni seyi dusunuyorum birakayim diye ama biraktirmiyorgun icinde otiz kez aroyor seni seviyor
m msjlari.. beynim uyusuyo

zor bır durum yapacagın ıkı secenek var bence. ya herseyı goze alıp ayrılacaksın kı eger arkanda aılen varsa eger onlar destek olursa. ya da herseyıle ona katlanıp hıc umursamamıs o yokmus gıbı davranacaksın kı kacan kovalanır hesabı oda anlayacak ınsalalh durumu. allah yardımcın olsun arkadasım.

Konular önemsiz olabilir ama kişiler önemlidir.
Bu da onun mazeretini geçerli kılmaz asla.
Ama bunun da tedavisi çok zor.

Doruksu tesekkur ederim sanirim beb cok fedakarklik ettigim icin oluyo bunlar dedigin gibi sanirim biraz kendimi cekmem gerekiyo yorgunum sadece paylasmak istedim..

Adam seni aldatmış uzunca bi süre de haberin olduğu halde devam etmişler
Sen kalkmış sosyal ağlara üye oldu ama bana söylemedi diye mi üzülüyosun şimdi

söylemeye vaktim olmadı ne demek yaa özrü kabahatinden beter sanki aynı evin içinde yaşamıyomusunuz...
kendinize çeki düzen verin iki çocuğunuz var diye ona mecbur değilsiniz burnunu sürtün biran önce...yardım derken yapılacak şeyler belli ama siz cesaretendirilmek istiyosunuz sanırım..

Benipek sanirim benimkinden hic gecmeyecek bi hastalik bu cunku defalarca ayni sey yuzunden tartistik ne gozyaslari doktum haualimdeki ewlilik hep hic sirri olmayan biseydi ama esim herbiseyi ben bulmadan bana acmiyor ancak ben gorur duyarsam a ewet ama onemsiz biseydi deyip geciatiriyo ve buna dayanamiyorum

Cekirgee bu uzunca dedigimiz sure icinde o gazinofa calisan bi kizdi ve hergun arayip duruyodu gozumun onundecikan olmadi yani ama uzunca bi sure onun aadigini biliyotdum iki kez numara degistirdi ve onunda care olmadigini anladik ve numarada deistirmedik o sure bu yani..

gazino mu? eşin geceleri gazinoya mı gidiyor? nasıl yaa eşin inkar durumunda felan da değil dimi kabul ediyor ayrıldım diyor ama ayrılmıyor.

Kusura bakma ama bu adam no değişince kadın şıp diye nasıl bulsun
Sende biraz gözünü açsan iyi olur, benim no mu niye kimse bulamıyo
Tanımadığım biri rahatsız ediyodu yeni hat aldım, kimliğimi de gizledim daha bulamıyo
Bulunmak istesem gündüz bi mesaj atarım yeni numaram bu haberin olsun diye, eşimin de ruhu duymaz
Akşam da eşimin yanında ararsa bakmam, aranan ama pas vermeyen masum eş rolleri yapabilirim istersem pekala

Eşiniz sizi ciddiye almıyor. Hayatındaki hicbir şeyi paylaşmaya değer bulmuyor. Sen o kadar halt ye, git hesap ac sonra da önemsiz bişidi de. Şaka gibi.

e senin boşanmaya niyetin yok ki; niye konu açtın? evet adamın zerre umrunda değilsin, evet seni kullanıyor, evet seni aldatıyor, evet acınacak durumdasın laflarını tekrar tekrar okumak için mi? ben anlamıyorum boşanmayacağın kesin madem burdan ne umuyosun? ciddi soruyorum, cevap bekliyorum?

Esim sanayide fabrika isletiyo onceleri bilmiyodum bazi geceler arklarla cikiyoruz diye meyerr gazinoya gidiyomus anlayacaginiz bu kiz kons .. kizdan cok erk arkadadi var buluyo iste cok sallandik cik sey yasadik dyanmaya calistim kiyamadim xoxuklara vs..belkide kendime kiyamadim cok sevdim cunku simdi disari vs cikmaz aksamlari erkenden gelir ama arada boyle yalanlar oldugunda ben kendime reset atip basa donuyorum..

E haklısın tabi ki, sen o kadar emek ver affet, her haltı kabul et adam bu kadar özensiz davransın. Olacak iş değil.

sosyal ağlara uye olmak bence de önemsiz bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…