Bir insan yalana başvurmaya başladımı gerisi de gelir..Arkadaslar yardim lutfenn kocam surekli yalan soyluyor gecen senede beni aldatma durumu oldu ama iki tane cocugum var biri 3 digeri 1 yasinda ama bu sacma iliski yok soyle yok boyle diyerek gozumun onunde uzunca bi muddet te ayriliyoruz diye surdu zaten guvenim kirik .. birde yalanlar eklenince .. ornegin.. biz sosyal aglara takilmazdik ama bir ay olmus face acmis ve ben bunu gordugimde soyledi bana onemsiz bisdi soylemeye vaktim olmadi dedi ...
Adam seni aldatmış uzunca bi süre de haberin olduğu halde devam etmişler
Sen kalkmış sosyal ağlara üye oldu ama bana söylemedi diye mi üzülüyosun şimdi
evet kendini bu kadar mazur gören birine bunu yapmamalıymış
Yapıyorsa ya sallamıyordur ya da ölmek istiyordur, ben başka secenek göremiyorum
kendini önemsemeyen bir kadını kimse önemsemez heralde
Abla hep aynı şeyi yapıyorsun :)
Bunun kendini önemsememekle ilgisi yok, kendinden cok sevmekle ilgisi var.
hmmm zayıflık mı zaaf mı hastalık mı nedir bu yaa kimse kimseyi gerçek anlamda kendinden çok sevemez
Aynen katılıyorum
hmmm zayıflık mı zaaf mı hastalık mı nedir bu yaa kimse kimseyi gerçek anlamda kendinden çok sevemez
Siz başka bişeyden mi bahsediyodunuz
Ben konu sahibi için dedim ama :44:
Ya abla ne biliyosun da neyi anlatıyosun.
Bana bunu yazan yabancı olsa coktan alırdı ağzının payını ama sırf yaşanmışlığımız olduğu icin susuyorum.
Ya abla ne biliyosun da neyi anlatıyosun.
Bana bunu yazan yabancı olsa coktan alırdı ağzının payını ama sırf yaşanmışlığımız olduğu icin susuyorum.
Yazmak kolay tabi sıkıyosa uygulayın surda atıp tuttuğunuz seyleri.
Yok gurur bunu gerektirir, yok hastalık bu yok tedavi edilmeli, yok affeden kadın gurursuzdur.
Ne biliyosun ya?
Ben cocuğunu kaybeden bir annenin acısını ne kadar bilebilirsem siz de aldatılan kadının duygularını o kadar bilebilirsiniz. Güçlü kadın çeker gider mi? Yoksa kalıp affedip bununla basedebilen kadın mıdır güclü olan?
Evden dışarı kafasını cıkarmaya korkan kocam olsa o da aldatamazdı tabi. Benimki aldattı. Ben de boşandım sonra da affettim. Boynuzlarımla da boyunuzlarımı yaratan adamın cocuğuyla da mutluyum. -Net-
Bana bundan sonra bu konuyla ilgili tek bir imada bulunanın da kalbini cok feci kırarım.
Arkadaslar yardim lutfenn kocam surekli yalan soyluyor gecen senede beni aldatma durumu oldu ama iki tane cocugum var biri 3 digeri 1 yasinda ama bu sacma iliski yok soyle yok boyle diyerek gozumun onunde uzunca bi muddet te ayriliyoruz diye surdu zaten guvenim kirik .. birde yalanlar eklenince .. ornegin.. biz sosyal aglara takilmazdik ama bir ay olmus face acmis ve ben bunu gordugimde soyledi bana onemsiz bisdi soylemeye vaktim olmadi dedi ...
Sen konu sahibinden bahsediyorsun cnm, ben de ondan bahsediyordum, sebatiye her zaman olduğu gibi çakallık yaptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?