kocam surekli yalan soyluyor :(

Ya dediğim gibi erkeğin kadını elinde tutmaya çabalaması lazım. Ancak bu şekilde aldatmaz. Ne yaparsa yapsın evde oturan bir kadın istediği kadar dırdır yapsın yalanlarını yakalasın bu adamı caydırmaz.

Benim eşim bir şey yapsa ertesi gün benim de aynısını yapacağımı bilir.. Çeker giderim 1 ay haber alamaz kimle geziyorum kimde kalıyorum. O yüzden yapamaz. Ama erkek yapınca elinin kiri kadın yapınca namussuz olduğu için toplumda kadın bu korkuyu veremiyor işte sorun burdan çıkıyor. O yüzden elde kalan tek şey boşanmak oluyor.

Hayattaki mutluluğumun onunla olan beraberliğime endeksli olmadığını da bilir. Evet onunla mutluyum ama onsuz da mutlu olabilir bunun için her şeye sahibim. Konu sahibi de sahip bunlara. 2 güzel yavrusu ona dünyanın en büyük mutluluklarını verebilir. Boşanma ama boşanırsan da hayatın sonunun gelmeyeceğini önce kendin kabullen sonra da eşine hissettir. Boşanırsan nasıl dimdik ve mutlu olacağını bilmeli bir erkek.

Temizlikçi abla örneğime gelirsek o işin şaka boyutuydu. işe yaramış mı yaramış. Herkes kendi kocasının karakterine göre davranıcak o zaman bana uyan sana uymaz. Ben kocamı dövdürtsem babamdan şikayetçi olur hapse attırır. :)

Konu sahibi de madem boşanmıyor. kendine göre bir strateji belirleyecek. eşini en iyi o tanıyor..

Yardım mı istiyorsun? Şöyle bir yoğunlaşıp enerji gönderelim bari yapabileceğimiz başka birşey yok çünkü.

Eşiniz sizi aldatmış ve affetmişsiniz. Hatta tekrar tekrar affetmişsiniz. Bundan sonra aldatmaması için bir sebep söyleyin de tam olsun.

Bir erkekle uğraşmak kendi ayaklarınîn üzerinde durmaktan daha yıpratıcı......boşuna yüz göz olma.....boşanmayacaksan kendi hayatın olmalı.......ama delileri de toplamayı unutma çünkü birgün o seni boşayabilir

düzeldimi eşinle aran biraz kimse dengini bulamiyorki çok nadir dengini bulan oda birini okudum demin çok iyi ve sadik bir eşi olmasina rağmen olmadik şeyler kuruyomuş kafasinda yapmayan adamin aklina zorla sokuyo.insanoğlu işte nimete şükrü bilmiyoruz rabbim herkezin yuvasina sağlik huzur versin

nie hemen cocuk yaparsınız kı anlamam allah acılarını gostermesın onlar herseyı baglıyor ve cocuklar ıcınde buyuk travma anne babanın mutsuzlugu benımde senınkıne benze sorunum var ve evlılıgım 2 bıttı 3 gırdık uzun bı surede dusunmuyorum cocuk

Aynen oyle bosanmak kolay vebi ewlilikteki yapilmasi gereken en son sey ha duzelmiyosa bazi seyler olmali bende senin gibi dusunup bosanmadim tskler yorumun icin guc aliyorum soylediklerinden..

Bir insani degistirmek gercekten zordur. Ya bosanirsin ya affedersin. Sen affetmissin. Ben olsam bosanirdim kolaya kacmak degil her yuzune baktigimda aldatildigim aklima gelirdi. Affettiysen guvenini kazanmasi lazim. Acikca konus kocanla. Pismanlik duyuyor mu ? Duyuyorsa pisman oldugundan eminsen guvenini anca o zaman alabilir. Umarim birdaha basiniza gelmez. Hicbir kadinin basina gelmez umarim.

Benzer olay benimde başımda 6 yıllık evliyiz tensel manadaolmasada beni aldatti tanistigimiz gunbaslamis yalan soylemeye bugunyine yalan soyledi sozde beni seviyor yani annesi akrabalari kardesleri ilk onceligiama ben ve cocugumuz ayrilmayi bi kac kere denedim ama olmadi
Aslinda iyi biri ama son 2 yilimiz zehir oldu annesinin etkisi altinda

Kocam annesinden ayrilamiyor haftalarca veaylarcaorda kaliyoruz haftada bi kac gun kesin gorusuyoruz ve bana hep hakaret ediyorlar kocami n sevgisini kaybettim simdi cocugumun sevgisini istiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…