e senin boşanmaya niyetin yok ki; niye konu açtın? evet adamın zerre umrunda değilsin, evet seni kullanıyor, evet seni aldatıyor, evet acınacak durumdasın laflarını tekrar tekrar okumak için mi? ben anlamıyorum boşanmayacağın kesin madem burdan ne umuyosun? ciddi soruyorum, cevap bekliyorum?
Yazmak kolay tabi sıkıyosa uygulayın surda atıp tuttuğunuz seyleri.
Yok gurur bunu gerektirir, yok hastalık bu yok tedavi edilmeli, yok affeden kadın gurursuzdur.
Ne biliyosun ya?
Ben cocuğunu kaybeden bir annenin acısını ne kadar bilebilirsem siz de aldatılan kadının duygularını o kadar bilebilirsiniz. Güçlü kadın çeker gider mi? Yoksa kalıp affedip bununla basedebilen kadın mıdır güclü olan?
Evden dışarı kafasını cıkarmaya korkan kocam olsa o da aldatamazdı tabi. Benimki aldattı. Ben de boşandım sonra da affettim. Boynuzlarımla da boyunuzlarımı yaratan adamın cocuğuyla da mutluyum. -Net-
Bana bundan sonra bu konuyla ilgili tek bir imada bulunanın da kalbini cok feci kırarım.
Yanlis anlama elmeyra ama, baskasınin konusuna niye bunu yapiyorsun? Sonucta burada yoeumu konu sahibine yapiyorlar ama sen uzerine alinip
Kendini savunuyorsun
Enteresan gercekten... Senden kimse aciklama beklememis ki...
Pardo da boşanınca napıcan nüfusunamı alıcan...ne meraklısınız bu boşanma mevzusuna ne zaman böyle bi konu açılsa bısancanmı onu söyle senle başlıyo ne ayıp...buraya konu açıyorsa içini döknek içindir
Arkadaslar yardim lutfenn kocam surekli yalan soyluyor gecen senede beni aldatma durumu oldu ama iki tane cocugum var biri 3 digeri 1 yasinda ama bu sacma iliski yok soyle yok boyle diyerek gozumun onunde uzunca bi muddet te ayriliyoruz diye surdu zaten guvenim kirik .. birde yalanlar eklenince .. ornegin.. biz sosyal aglara takilmazdik ama bir ay olmus face acmis ve ben bunu gordugimde soyledi bana onemsiz bisdi soylemeye vaktim olmadi dedi ...
Ben arkadaşımla geriliyorum Surrender, onun yazdığını üzerime alınıyorum, sürekli birileri birşeyleri ima ettiği icin de acıklama yapıyorum. Savunurum, acıklama yaparım kiblersiniz konu dışı mesajdan banlanırım.
Sorun başkasının konusu değil değil mi? Sorun elmayranın bunu yazıyor olması.
İnan ben kendimi bu kadar ciddiye almıyorum.
Benim birşeyler yazmam icin birilerinin acıklama mı istemesi lazım?
ne güzel konuştun böleee yaaaaben şu şunu yaşamış bu bunu etmiş demeyi sevmem, insanları yaşadıklarıyla yargılamak adetim değildir
ancak peluş89'un konularına bakarsanız neden boşan dediğini anlarsınız
kendisi de evli bi adamla beraberdi yanlışsın dedik dinlemedi, oradan hatırlıyorum
şimdi ne yaptı etti bilemem ama bu ara çok sık ahkam keser oldu bir derdim var bölümündeki konu sahiplerine
kadın en azından aldatılmış yani mağdur kendi suçu yok
insanlar önce kendilerine baksın, evli adamlarla beraber olup kendini 2.kadın muamelesini layık gören kişiler çıkıp burada nikahlı eşinden dolayı hayal kırıklığı yaşamış masum kadınlara laf diyemez
en azından ben müsaade etmem
istersem banlanayım hiç sorun değil
Arkadaslar sanirim ben kendimi ifade edemedim tekrar konusayim ve tekrar. Yorumlarinizi alayim ben iki cocuguma ayaklarim uzerindeduramaack biro degilimki elbette bu olayylar yasaniren
Ayri gunlerde gecirdik zor gunlerde bende kendimce cezalar vermeye cqlistim yuva yikmak sadece bi dilekce ben esimi bosamak degil onu bi sekilde bu huyundan vazgecirmek ve bu durumdan nekadar cok uzuldugumu anlatmak icin yazdim .. ewet beni aldatti ama ben affettim bosaninca cok daha mutlu olacagima inansaydim zaten coktan bosanirdim.. demek istedigim sey tam anlamiyla su esim surekli yalan soyluyo ben ne yapmaliyim cevap / bosan ! Olmamali dimi arkadaslar..
Adam seni aldatmış uzunca bi süre de haberin olduğu halde devam etmişler
Sen kalkmış sosyal ağlara üye oldu ama bana söylemedi diye mi üzülüyosun şimdi
Arkadaslar sanirim ben kendimi ifade edemedim tekrar konusayim ve tekrar. Yorumlarinizi alayim ben iki cocuguma ayaklarim uzerindeduramaack biro degilimki elbette bu olayylar yasaniren
Ayri gunlerde gecirdik zor gunlerde bende kendimce cezalar vermeye cqlistim yuva yikmak sadece bi dilekce ben esimi bosamak degil onu bi sekilde bu huyundan vazgecirmek ve bu durumdan nekadar cok uzuldugumu anlatmak icin yazdim .. ewet beni aldatti ama ben affettim bosaninca cok daha mutlu olacagima inansaydim zaten coktan bosanirdim.. demek istedigim sey tam anlamiyla su esim surekli yalan soyluyo ben ne yapmaliyim cevap / bosan ! Olmamali dimi arkadaslar..
Zaten sorunu kendin soylemissin. Esin de bosaninca daha mutlu olamayacagini biliyor iste. Kaybetme korkusu yok adamin. Seviyodur illa ki 2 cocugunun annesini. Ama malasef yaptiklarini kabullendigin icin adam artik eskisinden de rahat olucak..
Yalan soyleyip devamli birileriyle flortlesen sen olsan esin de seni elinde tutmaya calisir miydi boyle? Bosanirdi ve daha mutlu olurdu..hemen bi evlilik yapardi arkandan.
Madem bosanamiyosun onu bir guzel korkutman lazim. Devamli farkli sekillerde korkutucan adami. Avucunun icine alman lazim bir sekilde. Burasi senin becerine kaliyor artik. Ama hayatin diken ustunde gecicek.
He benm evime gelen temizlikci bi abla var. Eskiden kocasi aldatiyomus. Paralar suyunu cekmeye baslayinca kadinin babasi ve abileri adami hastanelik etmis dove dove artik karinin sozunden cikmican diye. Simdi adam maasini kadinin eline sayiyo kadin harclik veriyo izinsiz bakkala bile gidemiyo. :) bu da bi ornek olsun. Korku nelere kadir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?