kocam surekli yalan soyluyor :(

Pardo da boşanınca napıcan nüfusunamı alıcan...ne meraklısınız bu boşanma mevzusuna ne zaman böyle bi konu açılsa bısancanmı onu söyle senle başlıyo ne ayıp...buraya konu açıyorsa içini döknek içindir

Süperdi işte bu....Teşekkürler arkadaşım...

Yanlis anlama elmeyra ama, baskasınin konusuna niye bunu yapiyorsun? Sonucta burada yoeumu konu sahibine yapiyorlar ama sen uzerine alinip
Kendini savunuyorsun
Enteresan gercekten... Senden kimse aciklama beklememis ki...

Ben arkadaşımla geriliyorum Surrender, onun yazdığını üzerime alınıyorum, sürekli birileri birşeyleri ima ettiği icin de acıklama yapıyorum. Savunurum, acıklama yaparım kiblersiniz konu dışı mesajdan banlanırım.

Sorun başkasının konusu değil değil mi? Sorun elmayranın bunu yazıyor olması.

İnan ben kendimi bu kadar ciddiye almıyorum.

Benim birşeyler yazmam icin birilerinin acıklama mı istemesi lazım?

Ben şu şunu yaşamış bu bunu etmiş demeyi sevmem, insanları yaşadıklarıyla yargılamak adetim değildir
Ancak peluş89'un konularına bakarsanız neden boşan dediğini anlarsınız
Kendisi de evli bi adamla beraberdi yanlışsın dedik dinlemedi, oradan hatırlıyorum
Şimdi ne yaptı etti bilemem ama bu ara çok sık ahkam keser oldu bir derdim var bölümündeki konu sahiplerine

Kadın en azından aldatılmış yani mağdur kendi suçu yok
İnsanlar önce kendilerine baksın, evli adamlarla beraber olup kendini 2.kadın muamelesini layık gören kişiler çıkıp burada nikahlı eşinden dolayı hayal kırıklığı yaşamış masum kadınlara laf diyemez
En azından ben müsaade etmem
İstersem banlanayım hiç sorun değil

Adam aldatma potansiyeli üstüne ihtisas yapmış.
Rahatlığı da cabası.
Neden kendinize güveniniz kırık? Aldatıldı iseniz bu sizin yetersiz oluşunuz yüzünden değildir...

Bence alinma artik uzerine
Yooo asla sorun elmeyranin bunu yaziyor olmasi degil
Baska biri yazsaydi bu sekilde
Ben yine ayni seyi yazardim ve cok yazmisligim vardir...

Sen aciklamani yapmissin onceden zaten
Dedim ya yanlis anlama beni! Ama bu tarz konular hep olacaktir, bence artik alinma uzerine

Sen esini affettin, bu ikinizin arasinda olan bisi ve kimseyi ilgilendirmez..bu konular her gun aciliyor
Uzerine alinma bu kadar
Bebegine zarar verirsin yani sen bu konulara boyle seyleri yazinca
Ben yorum yapicam ama elmeyra uzerine alinir mi diye dusunuyor insan.

Kimsenin hayati kimseyi ilgilendirmez.

ne güzel konuştun böleee yaaaa
her hafrine katılıyorum

bence kesinlikle kolay olan boşanmak , affetmek zor bir şey yaşananları unutmak aynı kişi ile devam etmek çok zor. aynı durumda 15 yıllık arkadaşım var bir oğlu var daha 30 yaşında eşinin 1 yıldır bir sevgilisi var kadını hayal kurmakla rüya görmekle suçluyor ee tabi aileler biliyor herkes farkında kız ailesi yüzünden boşanmadı belki kendisi de çok istemedi ama benim gördüğüm doğrularını kaybetmeye başladı. kızcağıza şimdi kocasının yaptıkları normal geliyor bazen gülerek anlatıyor sevgilisine saat almış diyor , artık ahlaksızlık normal gelmeye başlamış gibi gözümün önünde kız değişti.eğer ben güçlüyüm bunu atlatırım diyorsan devam ediceksin zaten boşanmayı düşünmüyorsun. ama bence eşini kendinden çok severken dikkat et de kendini kaybetme annesin çocuklarına sen lazımsın.

Sürekli yalan söylüyorsa öyle bir iyi ders verin ki bir daha yapmaya cesaret bile edemesin..

Arkadaslar sanirim ben kendimi ifade edemedim tekrar konusayim ve tekrar. Yorumlarinizi alayim ben iki cocuguma ayaklarim uzerindeduramaack biro degilimki elbette bu olayylar yasaniren
Ayri gunlerde gecirdik zor gunlerde bende kendimce cezalar vermeye cqlistim yuva yikmak sadece bi dilekce ben esimi bosamak degil onu bi sekilde bu huyundan vazgecirmek ve bu durumdan nekadar cok uzuldugumu anlatmak icin yazdim .. ewet beni aldatti ama ben affettim bosaninca cok daha mutlu olacagima inansaydim zaten coktan bosanirdim.. demek istedigim sey tam anlamiyla su esim surekli yalan soyluyo ben ne yapmaliyim cevap / bosan ! Olmamali dimi arkadaslar..

kadın ve erkek yaratıldığından beri bu tartışılır heralde. değiştiremeyeceğin şeyleri kabul ederek hayatına devam ediceksin eşinin değişmesi senin onu öyle kabul etmenden çok çok çok daha zor tatlım işin zor gerçekten

boşan demek kolay evet kimse karşisindakini aci çekerken görmek istemiyo galiba ama kardeşim drvamli olmamakla beraber bende aldatildim gerçi kimse kimseyi aldatama herkez kendini aldatiyor ben mücadele ettim kolayi seçmedim bu benim fikrim her şerde bir hayir vardir ya boşanmakta kader ben sabrettim şimdi çok iyiyim elhamdülillah çok dua et kavga değil sabirla hatalarini anlat canim allah islah etsin zor bir sinav allah kolaylik versin canim sikma kendini tevekkül et her şey olacağina variyo

Aynen oyle bosanmak kolay vebi ewlilikteki yapilmasi gereken en son sey ha duzelmiyosa bazi seyler olmali bende senin gibi dusunup bosanmadim tskler yorumun icin guc aliyorum soylediklerinden..

Zaten sorunu kendin soylemissin. Esin de bosaninca daha mutlu olamayacagini biliyor iste. Kaybetme korkusu yok adamin. Seviyodur illa ki 2 cocugunun annesini. Ama malasef yaptiklarini kabullendigin icin adam artik eskisinden de rahat olucak..

Yalan soyleyip devamli birileriyle flortlesen sen olsan esin de seni elinde tutmaya calisir miydi boyle? Bosanirdi ve daha mutlu olurdu..hemen bi evlilik yapardi arkandan.

Madem bosanamiyosun onu bir guzel korkutman lazim. Devamli farkli sekillerde korkutucan adami. Avucunun icine alman lazim bir sekilde. Burasi senin becerine kaliyor artik. Ama hayatin diken ustunde gecicek.

He benm evime gelen temizlikci bi abla var. Eskiden kocasi aldatiyomus. Paralar suyunu cekmeye baslayinca kadinin babasi ve abileri adami hastanelik etmis dove dove artik karinin sozunden cikmican diye. Simdi adam maasini kadinin eline sayiyo kadin harclik veriyo izinsiz bakkala bile gidemiyo. :) bu da bi ornek olsun. Korku nelere kadir :)

alemsiniz ya evet aslında erkeklere dayak çözüm olabilir ama her haltı yiyip gururuna sarılanlarda var abisi babası olmayanlarda bende eşimin eften püften bişeylerini yakaladım ama süreklide takip ederdim herşeyini didik didik tabi bekarken ve söylemezdim net bişey yakalayıncaya kadar veya onada aynısını yapardım kıyametler kopardı tabi o zaman gururlularya ama anlaması için en iyi yol bu tabi aldatmaktan bahsetmiyorum ben o haysiyetsizlik olur mesela o kıskandığım bayan ark.larınla görüşüyosa çok samimiyse bende erkek arklarımla samimi olurdum o bunu söylemekten çekinmezdi bende yapardım içi içini yerdi o zaman birde ben hep çok affettim çok yüz verdim kızardım ama sonra geçerdi ve evlendiğimizde hep ben en ufak bişey yaptığımda ayrılalım git ananın evine gibisinden beni korkuturdu bensiz yapabileceğinden değil yani bir deil iki deil haklı olsm dahi delirirdi ayrılalım bana güvenmiyosan çek git bu böyle olmaz derdi bende gitmezdim bigün yine böyle oldu ilk defa yüzüğü attım tamam boşanalım yeter artık hadi gidelim dedim çıkardım valizi bi kaç eşya koydum babamın evine kadar götürdü yoldada bak bunun dönüşü olmaz gibisinden şeyler söyledi olmasın bıktım artık bitsin umrumda değilsin dedim eve girdim hiç aramadım konuşmadım ertesi gün aradı beni sinirin geçtimi dedi geçti dedim öylece barıştık ve bir daha kesinlikle ama kesinlikle eskisi gibi git bana güvenmiyosan falan demedi sürekli bişeyler açıklama çabasında şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…