- Konu Sahibi delirium82
-
lütfen canım yaz bana bişeyler.bu konuda tecrübeli 9 yılı aşkın olayın içinde olan birisinin en azından fikirlerine ve bana ışık tutmasına çok ihtiyacım var.mail adresimi yazmaya sistem izin vermiyor aynı şekil özel mesaj atmayada izin vermiyor.
arkadaşlar çok güzel fikirler vermişler.alkisalkisalkis
benim eşim ailesini asla dinlemez.
bu nedenle bende arkadaş yoluyla tedavi olmasını sağlayacağım.
doktor bir arkadaşı ile konuştum.
ama kendisinin istemesi lazım.yoksa hepsi boş.
ben o kadar yöntem denedim ki....
konuştum eşimle ama kar etmedi beni türlü şeylerle suçladı.ben böyleyim ben sei mutlu edemem dedi.benim bencillik yaptığımı herşeyi kendimin istediği gibi olmasını istediğimi söyledi.bencil olan ve anlayışsız olan benmişim.şu zamana kadar okadar savaş verdim ki sonunda bencillik ve anlayışsızlıkla suçlandım...galiba ben mutlu olamıycam oysaki o bana 1 adım koşsaydı ben ona 10 adım koşardım hatta o koşmadanda koştum..şimdi ağlıyorum çünkü şu anda şu dakika sadece ağlamak geliyor elimden..
sanırım biz ayrılacağız..:..(
Canım...Ne diyebilirim ki..Belki vazgeçer eşin bu düşüncesinden...
Hayırlısı olsun ne ise o şekilde gelişsin olaylar senin için inşallah...
Senden kaynaklanmayan bir sebep için dökme gözyaşlarını lütfen...
Bana uzaktan söylemesi kolay gelir elbette ama bu kadar uzaktan söyleyebileceğim tek avuntu bu malesef...Allah beterinden saklasın canım..
Çok gençsin,daha güçlü olucaksın zamanla...
Güzel şeyleri hakediyorsun,bunu unutma...
bilmiyorum hiç bi kadın yuvası bozulsun istemez ama böyle suçlamalarla karşılaşmak çok üzdü beni anlatamayacağım kadar.mesai bitimine yarım saat var evime gitmek istemiyorum düşün.dışarlarda dolaşıyım sokakta falan bunları düşünüyorum..
konuştum eşimle ama kar etmedi beni türlü şeylerle suçladı.ben böyleyim ben sei mutlu edemem dedi.benim bencillik yaptığımı herşeyi kendimin istediği gibi olmasını istediğimi söyledi.bencil olan ve anlayışsız olan benmişim.şu zamana kadar okadar savaş verdim ki sonunda bencillik ve anlayışsızlıkla suçlandım...galiba ben mutlu olamıycam oysaki o bana 1 adım koşsaydı ben ona 10 adım koşardım hatta o koşmadanda koştum..şimdi ağlıyorum çünkü şu anda şu dakika sadece ağlamak geliyor elimden..
sanırım biz ayrılacağız..:..(
Canım ,pskiyatrist arkadaşım bana geri döndü.Senin mailine yazdım cevap mesajını aynen..
dün akşam ağlaya ağlaya eve gittim.sonra o geldi hiç bişey konuşmadık.duşa giricem ben dedi geçti banyoya.banyoda havlusu yoktu çıkışına yakın havlu götürüyüm diye banyoya girdim baktım ağlıyor..elimde değil seni üzdüğümü biliyorum çok özür dilerim diye.bende başladım tabi ağlamaya.söz veriyorum üstesinden gelmeye çalışıcam söz veriyorum dedi.bende söyledim öbür türlü yaşayamayız ikimizde üzülürüz ve sonumuz kötü olur dedim.ağlayarak dinledi.sarıldı öptü..bir şans daha vermeye karar verdim..deniycem..en azından çabalamadım demiycem..sabah işteyken babasıda nasılsınız napıyosunuz diye arayıp konuşmuş..hemen beni aradı babamıda üzdüm o da anlaşın kızımızı üzme falan demiş.bakalım Allah sonumuzu hayır etsin.söz veriyorum herşey çok güzel olucak dedi.inşallah öyle olur..
dün akşam ağlaya ağlaya eve gittim.sonra o geldi hiç bişey konuşmadık.duşa giricem ben dedi geçti banyoya.banyoda havlusu yoktu çıkışına yakın havlu götürüyüm diye banyoya girdim baktım ağlıyor..elimde değil seni üzdüğümü biliyorum çok özür dilerim diye.bende başladım tabi ağlamaya.söz veriyorum üstesinden gelmeye çalışıcam söz veriyorum dedi.bende söyledim öbür türlü yaşayamayız ikimizde üzülürüz ve sonumuz kötü olur dedim.ağlayarak dinledi.sarıldı öptü..bir şans daha vermeye karar verdim..deniycem..en azından çabalamadım demiycem..sabah işteyken babasıda nasılsınız napıyosunuz diye arayıp konuşmuş..hemen beni aradı babamıda üzdüm o da anlaşın kızımızı üzme falan demiş.bakalım Allah sonumuzu hayır etsin.söz veriyorum herşey çok güzel olucak dedi.inşallah öyle olur..
eger tedaviyi kabul ederse aynı zmanda psikologla da görüşün,sadece ilaç değil yani aynı zmanda terapi de görürse bir daha hasta olmamak üzere iyileşir.
eger bu yazdıklarımı kabul ederse ben de sana istanbul da çok iyi bir terapi uzmanı (alanında gerçekten uzman bir kişi) tavsiye ederim.
eger istersen sonra ismini veririm.
liyadora arkadaşın tavsiye ettiği psikiyatr yanlış okumadıysam,benim tavsiye ettiğimse uzman psikolog,her ikisine birlikte tedavi olursa umarım hayat daha yaşanılır hale gelecek.
şimdiden geçmiş olsun :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?