Kocam temizlik hastas :( Ltfen yardm

arkadaşlar çok güzel fikirler vermişler.alkisalkisalkis
benim eşim ailesini asla dinlemez.
bu nedenle bende arkadaş yoluyla tedavi olmasını sağlayacağım.
doktor bir arkadaşı ile konuştum.
ama kendisinin istemesi lazım.yoksa hepsi boş.
ben o kadar yöntem denedim ki....

konuştum eşimle ama kar etmedi beni türlü şeylerle suçladı.ben böyleyim ben sei mutlu edemem dedi.benim bencillik yaptığımı herşeyi kendimin istediği gibi olmasını istediğimi söyledi.bencil olan ve anlayışsız olan benmişim.şu zamana kadar okadar savaş verdim ki sonunda bencillik ve anlayışsızlıkla suçlandım...galiba ben mutlu olamıycam oysaki o bana 1 adım koşsaydı ben ona 10 adım koşardım hatta o koşmadanda koştum..şimdi ağlıyorum çünkü şu anda şu dakika sadece ağlamak geliyor elimden..
sanırım biz ayrılacağız..:..(

Canım...Ne diyebilirim ki..Belki vazgeçer eşin bu düşüncesinden...

Hayırlısı olsun ne ise o şekilde gelişsin olaylar senin için inşallah...

Senden kaynaklanmayan bir sebep için dökme gözyaşlarını lütfen...

Bana uzaktan söylemesi kolay gelir elbette ama bu kadar uzaktan söyleyebileceğim tek avuntu bu malesef...Allah beterinden saklasın canım..

Çok gençsin,daha güçlü olucaksın zamanla...

Güzel şeyleri hakediyorsun,bunu unutma...

bilmiyorum hiç bi kadın yuvası bozulsun istemez ama böyle suçlamalarla karşılaşmak çok üzdü beni anlatamayacağım kadar.mesai bitimine yarım saat var evime gitmek istemiyorum düşün.dışarlarda dolaşıyım sokakta falan bunları düşünüyorum..

Elbette kimse istemez canım,seni çok iyi anlıyorum..Ancak evlilik kısa bir flort dönemi değil ki ömür geçirmek için evleniyoruz..Mutlu olmak için,gelecek kurmak için evleniyoruz..Mutsuz hissediyorsan,çözüm yolu bulamıyorsan vereceğin karar da senin lehine olacaktır diye düşünüyorum..
Umarım eşin vazgeçer bu tavrından....

okurken güldüm esinin harekelerine.
ama senin adina gercekden cok üzüldüm. insallah bi care bulursun.
yoksa cekilmez böyle hayat.allah sana basirlar versin.
resmen hasta kocan ya..
kirli odasi, kirli yatak ilk anda dedim karisina nasil dokunuyo ama onuda dokunmuyomus nerdeyse.
cocuk kaka yaparmis,ya sanki kendisi hic yapmiyo:mymeka:
anne baba dahil eve misafir gelmesi yasak anne babayi gectim senin bile saga sola dokunmani istemiyormus:1shok:
yaptigin yemegi bari yiyomu allah bilir onuda yemez....
bu isin bi caresini bulamazsan böyle bi insanla ömür gecmez bitanem ya:sm_confused:

ay bu kocani susuz bi yerde 2 ay yasatmak lazim ceza olsun diye.

Çok ciddi bir durum .Zaman zaman gülümseyerek de okusam , aslında çok üzücü .Böyle bir insanla hayat geçmez ki .Önceden tedavi görmüş ama sonra hastalığı tekrarlamış .Aslında anne ve babası oğullarının bu durumunu elbette biliyorlardır.Niye bir genç kızın başını yakıyorlar ki ? Canım eşin hasta , biz ne desek boş .Tedavisi varsa tedavi olsun ama olmazsa bu evlilik yürümez sonunda olan sana olur.Sen delirir gidersin , Allah korusun çocuk filan hiç düşünme , önce tedaviyi deneyin ama zor görünüyor.Henüz 1 aylık evlisin , ilerde senin ruh sağlığın iyice tehlikeye girecek bilesin.

Günlerdir aklımda ama yazamadım.

Yıllar önce TV de bir haber vardı ; Çöp Ev.

Anne hasta eve çöp getiriyor, 23-25 yaşlarında bir kızı var öğretmen aynı evde yaşıyor, sabah okuluna gidiyor.

Normalde o kızın annesini tedavi ettirmesi gerekir değil mi ? Okumuş, meslek sahibi bir insan.

Arif Verimli'ye sordular bu nasıl olabilir ?

Psikolojide "eş hastalıklar" varmış. Yani birlikte yaşadığınız kişinin hastalığı, sizin psikolojinizi etkileyip sizi de aynı hastalıktan muzdarip hale getiriyormuş. Yani öğretmen kız, annesinin durumunun farkında değil çünkü olaya adapte olmuş.

(Tam anlatamamışsan psikolog, doktor ve psikiyatrist arkadaşlar düzeltirler)

O yüzden lütfen kendi hayatından vazgeçme çok gençsin yazık etme kendine, inan ozaman annen daha çok üzülür.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım yaaa ne zor bir durum cidden...vallahi ben okurken sinir oldum çok.
bende kendimi temizlik konusunda eşime eziyet ediyorum sanıyodum...
bu resmen eziyet temizlik falan degil...herkes yazmış gerçi aynı şeyleri...
üzülme sen Allah bir çıkar yol verir elbet.

ama ben senin yerinde olsaydım normal hayatımı yaşardım.napabilir ki?
1 gün kızar 2 gün kızar 3-4-5- nereye kadar kızarr.sende ona "ben böyleyim "deme hakkına sahipsin.
bir süre böyle yapsan aslında...eve geldigin gibi duş alma mesela,istedigin gibi hareket et bakalım o zaman napacak.

Okurken çok üzüldüm aslında yaşadıkların bir an gözümün önünden geçti...
Kirli odası kirli yatak ne demek bu ya şimdi...
Madem eşine evlilik kirli geliyor neden evlenmiş acaba bir insanın hayatını karartmak için mi?
Madem bu düşünce içinde neden aseksüel bir hayat yaşamıyor ki tek başına ...

hay Allahım ya
canım akkında en hayırlısı olsun inşallah
ama yine de içimden geçeni yazmak istiyorum
tedavi olmassa ayrıl
gençliğine ve hayatına yazık etme......:Saruboceq:

Çok acele hatta hemen bir psikiyatra gitmeye ikna etmelisin.(Gerçi dr.a gitme konusunda nasıl davranır bilmiyoruz ama?Mutlaka ekna etmelisin) Tedavi olunca düzelecektir.Ama genede hep çok titiz biri olacaktır bence .Ama yinede bu hastalıklı durum düzelir.Bunun senin için önemli olduğunu,bu şekilde yaşamanın onuda senide çok yıpratacağını söyle.Canım allah kolaylık versin zor durum yaaa..:1no2:

Canım ,pskiyatrist arkadaşım bana geri döndü.Senin mailine yazdım cevap mesajını aynen..

dün akşam ağlaya ağlaya eve gittim.sonra o geldi hiç bişey konuşmadık.duşa giricem ben dedi geçti banyoya.banyoda havlusu yoktu çıkışına yakın havlu götürüyüm diye banyoya girdim baktım ağlıyor..elimde değil seni üzdüğümü biliyorum çok özür dilerim diye.bende başladım tabi ağlamaya.söz veriyorum üstesinden gelmeye çalışıcam söz veriyorum dedi.bende söyledim öbür türlü yaşayamayız ikimizde üzülürüz ve sonumuz kötü olur dedim.ağlayarak dinledi.sarıldı öptü..bir şans daha vermeye karar verdim..deniycem..en azından çabalamadım demiycem..sabah işteyken babasıda nasılsınız napıyosunuz diye arayıp konuşmuş..hemen beni aradı babamıda üzdüm o da anlaşın kızımızı üzme falan demiş.bakalım Allah sonumuzu hayır etsin.söz veriyorum herşey çok güzel olucak dedi.inşallah öyle olur..

İnşallah düzelir canım:Saruboceqpuyorumnanaktan

bu yazını okuyunca çok sevindim.
bence bir umut ışığı doğmuş.
umarım tedavi olur en kısa sürede.

eger tedaviyi kabul ederse aynı zmanda psikologla da görüşün,sadece ilaç değil yani aynı zmanda terapi de görürse bir daha hasta olmamak üzere iyileşir.

eger tedaviyi kabul ederse aynı zmanda psikologla da görüşün,sadece ilaç değil yani aynı zmanda terapi de görürse bir daha hasta olmamak üzere iyileşir.

eger bu yazdıklarımı kabul ederse ben de sana istanbul da çok iyi bir terapi uzmanı (alanında gerçekten uzman bir kişi) tavsiye ederim.
eger istersen sonra ismini veririm.
liyadora arkadaşın tavsiye ettiği psikiyatr yanlış okumadıysam,benim tavsiye ettiğimse uzman psikolog,her ikisine birlikte tedavi olursa umarım hayat daha yaşanılır hale gelecek.
şimdiden geçmiş olsun :teselli:

çok teşekkür ederim şimdilik yavaş yavaş doktor fikrine alıştırıcam ve beraber gidelim dedim şimdilik herşey yolunda gidicek gibi duruyor.bakalım ne olucak?ama evet iki tarz doktora gitmek terapi ve ilaç tedavisi daha etkili olur sanırım.sizden alıyım ben o ismide.özel mesaj atma hakkım yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…