- Konu Sahibi delirium82
-
Allah kolaylık versin arkadaşım.çooook zor.
tedaviyi kabullenmeyen kişi çoooook zor.bunu en iyi ben bilirim.:a015:
benim eşimde de var.
bu kadar aşırı değil ama yinede zor.
mesela tuvalette çok uzun kalır,banyoda vb...
ellerimizi iyi yıkamamakla suçlar.on kere sorar.
el havlusu ayrıdır.
malesef bizimki de doktora gitmeyi asla kabullenmez.
hasta olduğunun bile farkında değil kafamçokkarıştı
evlenmeden önce sağlık raporu aılnıyor ,tamam iyi güzel hoş da neden psikolojik bakımdan da gözden geçirilmeden evlendirilir insanlar.sonra gelsin boşanmalar,ortada kalan çocuklar veya mutsuz yuvalar vb.....
bir kişi dışardan bakılınca çok normal gözükebilir.ama paranoid bozukluk,obsesif bozukluk,bipolar bozukluk vb..... gibi değişik rahatsızlığı olabilir.
bu gibi rahatsızlıkları da ancak uzman kişiler anlayabilir yada bizim gibi yaşayıp tecrübe edenlerklava:
günaydın arkadaşlar herkese
ben hemen sormak istiyorum netertua ya siz nasıl idare ediyosunuz?kaç yıllık evlisiniz?neler yapıyosunuz evin içinde??
o eski kullandığı ilacı internetten aradım buldum.bilmiyomuş gibi ilacın isminide ona sorup doğruladım.ama yemeğe falan katılır mı bilmiyorum çok düşündüm yemeğine içeceğine katmayı.anlar diye korktum.Allahım ya düştüğüm duruma bak.kendimi tanıyamıyorum
Rica ederim,elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Daha önce tedavi görmüş,yine görebilir..Ama ikna etmek lazım önce...
günaydın arkadaşlar herkese
dün akşamı kayınvaldemde geçirdik ve o daha gelmeden sıkıntılarım olduğunu anlattım.tabi kendi çocuğu bişey diyemiyor benim önümden.çok sıkıldığımı ümidimi kaybettiğimi söyledim.kadınında canı sıkıldı ama sabret inşallah düzelir demekten başka bi şey söylemedi.akşam yemekte babası bu çocuğun kendi için değil çevresindekiler için yardım alması gerek dedi bende durumu onada anlattım ama eşime bişey söylenmedi.bazen babası konuşuyor onunla ama kocaman adamı bile azarlıyor bağrıyor bu konuda.neyse dün eve geldik üzerimizdeki herşey kirliye atıldı sonra ben banyoya girdim.banyodan çıkışta ayakkabılıktaki ayakkabılara bakıyor bu ayakkabıyı ne zaman buraya koydun dedi ben daha yıkamamıştım dedi bende dün sabah koyduğumu ve temiz olduğunu söyledim.evin içinde 4 dönüyo temiz değildi temiz değildi o ayakkabı diye.sakın bir daha kirli odasına girme ordan en ufak bişey alma ve dokunma o odaya diye söylendi durdu.akşam konuşamadım bu dr olayını.bu akşam konuşucam.o da anladı ona karşı soğukluğumu.gece kolunu atıyo omzuma mümkün olduğunca geri çekilmeye çalışıyorum ona değmemek için sarılmıyorum öpmüyorum.içimden gelmiyor çünkü
tam anlamıyla idare edemiyorum aslında :uhm:
sabrediyorum,genelde görmezden geliyorum,kendime meşguliyetler buluyorum.
başka rahatsızlıkları da var.mesela aynı zamanda dikkat dağınıklığı,dürtüselik,yetişkin hiperaktivitesi senağlama
özünde iyi insandır ah bir tedavi olmayı kabul etse çoğu şey düzelecek de malesef etmiyor.
çözümler üretmeye çalışıyorum.özelden yazarım.
biz 9 yıllık evliyiz.
ay canım olur mu ya gizli gizli, bence sen tüm büyükleri topla eşinle konuş tedaviye ikna, eğer tedavi olmazsan gitmek zorundayım dayanmıyorum, nefesim kesiliyor bende hasta olucam yoksa de, gerçekten seni seviyorsa, büyüklerin hatrıda işin içine girince tedavi olacaktır bence
lütfen canım yaz bana bişeyler.bu konuda tecrübeli 9 yılı aşkın olayın içinde olan birisinin en azından fikirlerine ve bana ışık tutmasına çok ihtiyacım var.mail adresimi yazmaya sistem izin vermiyor aynı şekil özel mesaj atmayada izin vermiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?