A
AdaEge
Ziyaretçi
- Konu Sahibi delirium82
-
maille ulaşmaya çalışıyorum ama sistem izin vermiyor mail adresi yazmaya ve özel mesaj atmaya
Özel mesaj ayarını yapman lazım canım,ben de sana gönderemiyorum şu an...
Diyorum arkadaşım..bana göre hata değil...Benim verdiğim tepkiyi eleştirmen çözüm değil..Diyorum ,diyorum hatalı da görmüyorum kendimi...Burada bizbize konuşuyoruz .Gidip te adamın suratına tükürmüyorum herhalde..Vayy ne edepsizsin diye..
Kanser hastasının gördüğü kemoterapi ile bunu bir görmüyorum ayrıca...O hasta zaten tedavi görüyordur..
Arkadaşın eşi kendisi bırakmış ilaçları..
Benimki sadece bir smiley karakteri...
Bir smiley karakterine bu kadar takılma.........
Şimdi yeni hamileliğimi yaşıyorken böyle saçma sapan bir yazı karakteri yüzünden polemik çıkaranlarla uğraşıp pirim veremiycem kimseye..........
canim ozel msj atabilmen icin 50 mesaj sayisini doldurman gerek sanirim sen daha 20lerdesinyaptım ama olmuyo galiba
Özel mesaj ayarını yapman lazım canım,ben de sana gönderemiyorum şu an...
insanların anlamadığı da psikolojik rahatsızlıklarında aynı kanser veya başka bir fiziksel hastalık gibi ciddi olduğu. yani psikolojik hastalık da insanın beyninin hasta olması ve bu tedavisi en zor olan ve ciddiye alınması gereken şey. ayrıca polemik çıkarmıyorum sizin bakış açınızın neyazıkki Türkiyedeki çoğu insanın bakış açısı bu yüzden psikolojik rahatsızlıkları olanları ya ciddiye almıyoruz ya da aman deli deyip geçiyoruz.
güzel arkadaşlarım lütfen tartışmayalım.ben ikinizinde ne demek istediğini anlıyorum.o yüzden üzülmeyin siz.:teselli::teselli:
inşallah canım inşallah
teşekkürler ilgin için liyadora:) eğer geri dönüş yaparsa sana burak bey beni bilgilendirir misin?
çok teşekkürler.yerimseniben
Benim bakış açım hakkında en ufak fikriniz yok..Mesajımda hakeret de yoktu..O bebeklerin kakasına çişine kurban olsun,sanki kendi hiç bunları yapmıyor mu dedim..Okuduklarınızı iyi anlamanızı dilerim..Sonra gelip ahkam kesin..Ki konu sahibi arkadaş ta mesajımı alay ya da hakaret olarak algılamadığını söyledi..
Sizin işiniz olmadık yerde olay çıkarmak mı ?
Kim deli dedi ben mi ?
İftira atmayın ...
Hiç uğraşamam sizinle valla.....yasakkelime
Konu sahibi arkadaşım,sana maille ulaştım,inşallah görüşürsünüz ve faydası olur..opuyorumnanaktan
küçükken cinsel tacize uğrayanlar malesef böyle oluyormuş
bir travma sonrası bu hastalık oluşabiliyormuş.genelde genetik yatkınlık da varsa ve birde bir psikolojik travma yaşamışsa tamam...
özellikle tacize uğrayanlar da bu hastalık oluşuyormuş.
benim eşim askerliğini çok zor şartlar altında yapmış.gözleri önünde arkadaşını öldürmüş teröristler,birçok kez çatışmaya girmişler...
çok uzun süre aç kalmışlar,bitlenmişler...
bence bunlar bir travma ve büyük ihtimalle sebep bu....
ki eşim el bebek gül bebek büyümüş biri olarak bunları yaşaması bence travma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?