Kocam temizlik hastas :( Ltfen yardm

insanların anlamadığı da psikolojik rahatsızlıklarında aynı kanser veya başka bir fiziksel hastalık gibi ciddi olduğu. yani psikolojik hastalık da insanın beyninin hasta olması ve bu tedavisi en zor olan ve ciddiye alınması gereken şey. ayrıca polemik çıkarmıyorum sizin bakış açınızın neyazıkki Türkiyedeki çoğu insanın bakış açısı bu yüzden psikolojik rahatsızlıkları olanları ya ciddiye almıyoruz ya da aman deli deyip geçiyoruz.

Benim bakış açım hakkında en ufak fikriniz yok..Mesajımda hakeret de yoktu..O bebeklerin kakasına çişine kurban olsun,sanki kendi hiç bunları yapmıyor mu dedim..Okuduklarınızı iyi anlamanızı dilerim..Sonra gelip ahkam kesin..Ki konu sahibi arkadaş ta mesajımı alay ya da hakaret olarak algılamadığını söyledi..
Sizin işiniz olmadık yerde olay çıkarmak mı ?

Kim deli dedi ben mi ?

İftira atmayın ...

Hiç uğraşamam sizinle valla.....yasakkelime

Konu sahibi arkadaşım,sana maille ulaştım,inşallah görüşürsünüz ve faydası olur..opuyorumnanaktan

güzel arkadaşlarım lütfen tartışmayalım.ben ikinizinde ne demek istediğini anlıyorum.o yüzden üzülmeyin siz.:teselli::teselli:

teşekkürler ilgin için liyadora:) eğer geri dönüş yaparsa sana burak bey beni bilgilendirir misin?
çok teşekkürler.yerimseniben

evet benim işim olmadık yerde olay çıkarmak sırnaşık şey

bi yaşıma daha girdim
Rabbim ne dertler veriyor
inanın sizin için ve eşiniz için çok üzüldüm ve şuan o kadar çok şaşkınımki anlatamam
yaşadığınız az buz değil
eşinizle konuşun tedavi için eğer kabul etmesse siz gdin onun yerine kullandığı ilacı söyleyin,
onun haberi olmadan bu ilacı ona içirip içiremeyeceğinizi söyleyin
eğer bunları yapabiliyorsanız deneyin, baktınız eşiniz biraz ılımlı olma yolunda işte o zaman bir kez daha konuşun tedavi görmesi için
ve sizin gittiğiniz dr.a götürün, yada gideceğiniz dr. ile siz konuşun
valla şimdilik benim aklıma çözüm olarak bu geldi
hiç yaşamadım böyle bişey, çevremdede hiç duymamıştım
yaşayan insanlar vardır muhakkak, eğer varsa diğer arkadaşlar daha net bilgi verebilirler sizin için

ama bu böyle daha fazla devam temezki
daha 1 ay olmuş siz soğudum diyorsunuz
sizede yazık
Allah yardımcınuız olsun, umarım en kısa zamanda bir çözüm bulursunuz arkadaşım

Canım bu durum size nasıl kabus gibi geliyorsa eşiniz içinde öyle zor olmalı kimse kimseyi bilerek üzmez bence. Bi şekilde onu kırmadan tedavi ettrimelisiniz. Allah önce sabır ve mükafatı olarak mutluluk nasip etsin inş.

ben bu travma olayını bir psikologtan dinlemiştim.ama sadece sebep bu değil.genetik yatkınlık da önemli.çünkü kalıtımsal özelliği de var bu hastalığın.
bir arkadaşım tacize uğradıktan sonra bu hastalık gelişmişti ama onun ailesinde başka kişilerde de var bu durum.
sadece taciz değil,travma yaratacak başka şeylerde olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…