Kocam Teyzeme ok dkn!

bu konunun gerçek yada yalan olması değil
ama zamanımızda bu tür olayların yaşanmıyor gibi
görülmemesine çok üzülüyorum..
gözlerinizi açın lütfen arkadaşlar zaman kalleşlik zamanı olmuş artık..
birde önceki sayfaları okursanız annesiyle kocası ilişkiye gireni ,baldızlarıyla kaçanı vs örnekleride görürsünüz ee bunların hepsimi yalan yaa

kedici kız ne sen benim danışanımsın ne ben senin danışmanınım..öncelikle bunu bilerek konuşman lazım burda bu misyonla bulunmuyorum..
ülkemizde eğitimin nasıl verildiğini bilmiyorum çünkü burdaki okullarda okumadım..

ve yine az önce yazdıklarımdan farklı bişey söylemiycem...kimse senin bakış açını değiştiremez biz sihirbaz değiliz..

önce sen cevap ver bu olaya bakış açını değiştirmek istiyomusun..meşru mu görmek istiyorsun bu durumu..

cevabın hayırsa o zaman içinde bulunduğun durumu değiştireceksin..

anlamadınız anlamayacaksınız son sözüm benim dullara bakmam değil benim teyzem eşimden önce de duldu ama görüşüyoduk herhalde öyle bir inancım olsa hiç tanıştırmazdım bile ama siz beni suçluyorsunuz doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış siz bana değil toplumun önyargısına karşı çıkın ben zaten dulları kınamıyorum benim de teyzem hariç dul arkadaşlarım var onların yaşadıklarını baz alarak yazmıştım

Evvel Allah beni bilen bilir, Allah da bilir bende kendimi bilirim, yazik diyorum arkadasa baska da bi sey demiorum, cunku ben asla boyle bi konuya gulmem ona gulmedim biricige guldum ben yazik cok yazik mafoldumben:1no2:

he cnm biliyok seni biz bosver takma kafana kaydirigubbakcemile5

arkadasimizinda allah yardimcisi olsn :Saruboceq:

Boyle olaylari co duydum okudum, ve asla yalan oldugunu soylemedimsadece biricigin yazdigina gulumseme attim, hatun beni kotu kalpi, namussuz biri yapti iyi mi tovbe

bunlar yaşanmıyormuş gibi davranmayın alla aşkınıza...

etrafta sizin görmediğiniz duymadığınızı bi sürü bu tarz ilişki var...hangi zamanda yaşıyoruz farkında mısınız

bu yukarıda ki yorumundan sonra belkide sen kafanda böyle kuruyorsun diye düşündüm açıkçası

arkadaşlar ben şu mantığa karşıyım kocam şunu yapıyor bunu yapıyor ben kocamla evli kalayım ama diğer kadın da tüm suç onu aradan nasıl çekerim.kadınların bir yalnız kalma kocasız kalma korkusu var.erkeklerin yemedikleri halt yok tamam yine bunları başka bir kadınla yapıyorlar ben demiyorum ki kadınlar suçsuz bence hem kadın hem erkek meşru olmayan bir ilişki içerisindeyse suç oranı eşittir.allah akıl vermiş fikir vermiş.ben kadınların toplumun böyle durumlarda erkeği aklamaya çalışan ya da hoş görmeye çalışan mantığına karşıyım.

Ben konunun yalan oldugu hakkinda birsey yazmadim. Buna inanmak cok zor aklim almiyor teyze ve koca iliskisi mantigima uymuyor.
Özelliklede bunca yasanmisliktan sonra arkadasin hala bir neticeye varamamis olmasi beni sasirtiyor.

Seni kimse burda kotulemedi, bi gulumsemeyle neler soyledin bana ben bi sey dedim mi sana ? simdiye kadar burda kimseye kotu soz etmis kalp kirmis degilim :1closedeyes: ama dedikleriniz bana cok kotu ve acimasiz yani, ben esinizi sucluyorum cogu arkadasim gibi, ama dediginiz bana cok uzucu

Allah yardimciniz olsun, insallah adece teyze anne sevdigi icin oyle yapiordur esiniz lmaz:​

iyide arkadaşım sen neden korkuyorsun bu kadar...
senin içinde fırtınalar koparken dışarıda kopacak kıyameti mi düşünüyorsun hala...
bırak kopsun kıyamet... elinde sebebin olur işte fena mı? istemediği bir şeyi yap...üzerine gelsin geçmiş zamanda atamadığın adımı şimdi at...
ayrıca nereye giderim, ne yaparım'ı düşünecek sen değilsin... evi kadın terketmez... evi adam terkeder anlatabiliyor muyum.. neden bu kadar kendinize güvensizsiniz...
bak gerçekten kurtulmak istiyorum bu adamdan diyorsan benden sana akıl... bulunduğun ilin barosuna git... dava açacağını, gücünün olmadığını, avukat tutmak istediğini söyle... seni yönlendirirler bir avukata... avukat ücretini baro öder... sen sadece dava harç ve masraflarını ödersin... yeter ki kararlı ol... herşey de yoluna girer zamanla... sen adımını at yeter ki...
dul muhabbetini de bir kenara bırak... dul eşini kaybetmiş kadın ya da adama denir... eşinden ayrılmış kişiye dul denmez, bekar denir... kavram kargaşası yaratma kendine...akıl sağlığın yerinde olsun da dul ol sonra...
daha ne denir bilmi,yorum ki...

bana kalırsa teyzede -kocada- konu sahibide suçu aralarında paylaşmışlar. çözüm sadece konu sahibinin elinde çünki burda mağdur olan taraf daha çok kendisi şu durumda ..
burda yapmamız gereken bize anlatıldığı şekilde yorumlamak ..

Dogru söyleyeni dokuz köyden kovmak degil bu! Yazilan yorumlari hice saymak. Biz senin sagligin icin yaziyoruz arkadasim kötü bir niyet yok ortada. En saglikli cözüm senin öncelikle teyzenle konusman ve esinle olan evliligini bitirmen. Bu kadar basit bu kadar net.

bunlar yaşanmıyormuş gibi davranmayın alla aşkınıza...

etrafta sizin görmediğiniz duymadığınızı bi sürü bu tarz ilişki var...hangi zamanda yaşıyoruz farkında mısınız

Kesınlıkle...

O kadar cok sey duyuyorum kı cevreden, hayattan, bana hıc yalan yada olmaz gıbı gelmıyor..

Her ne kadar mıde bulandırsada, bunlar gercek. Ve oluyor...

bu kadar karışık yorum arasın da benimkini görürmüsün bilmem ama yerinde olsam yeni bir hayat kurmaya karar vermeden önce SON kez hem teyzemi hem eşimi karşına alış ciddi ciddi konuşurdum.diyelim ki ben abartıyorum ve diyelim ki ben senin kızınım derdim teyzeme ama yine de ya bu durum böle gitmicek ya da boşanacaz.ve evimi ordan taşırdım.baktım olmuyo mu çeker giderdim.işim varsa hele de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…