- 18 Nisan 2007
- 6.852
- 16
- 156
- 38
- Konu Sahibi kedici_kxixz
-
Ben inanmiyorum ya nasil olurki bir teyze bunu yapar hic sanmiyorum. Kadinin bosuna günahini almayin önce esinize sonra onu o sekilde kabul eden kendinize bir bakin.
Böyle bir duruma inanmak hic kolay degil siz nasil katlaniyorsunuz bunuda anlamis degilim bir kadin olarak. Psikologa gitmek yerine su anki durumunuza inanmaniz yeterli olacaktir dogru karari vermenize.
psikologtan isteyeceğim şeyi öğrenmek istiyorsanız yazayım beni rahatlatmasını çünkü kendime zarar vereceğim duymak istediğin bu mu kendimi kurtarmak istiyorum sence bu saçma mı kimbilir karşınıza ne tarzda hastalar gelmiştir bu şekilde mi terapi uyguluyorsunuz demekki ülkemizde ii eğitim veriliyor
Evvel Allah beni bilen bilir, Allah da bilir bende kendimi bilirim, yazik diyorum arkadasa baska da bi sey demiorum, cunku ben asla boyle bi konuya gulmem ona gulmedim biricige guldum ben yazik cok yazik mafoldumben:1no2:
kedici_kız kullanıcısından alıntı:
hepiniz ayrılmamı söylüyorsunuz doğal olarak demek istediğim o arkadaında dediği gibi boşansam ve es kaza yan komşunuz olsam ne hissederdiniz selam bile vermezdiniz değil mi kocanıza asılacağım diye yalanlayabilir misiniz beni.
yani boşanırsan, senin teyzene baktığın gibi mi bakar herkes sana, bundan mı korkuyorsun
ya arkadaşlar insanın değerini, karakterini medeni hali belirlemez aşın artık bunları ya
anlamadınız anlamayacaksınız son sözüm benim dullara bakmam değil benim teyzem eşimden önce de duldu ama görüşüyoduk herhalde öyle bir inancım olsa hiç tanıştırmazdım bile ama siz beni suçluyorsunuz doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış siz bana değil toplumun önyargısına karşı çıkın ben zaten dulları kınamıyorum benim de teyzem hariç dul arkadaşlarım var onların yaşadıklarını baz alarak yazmıştım
ben fikrimi paylaşıyorum katılın ya da katılmayın.ama ben arkadaşın ruh halidir diye dul bayanlara bakış açısını onaylayamam kaldı ki o bence hayatından çok da şikayetçi değil adam aşkım canım deyip yanaşınca sorunlar o anlık bitiyormuş.arkadaş kararlı değil.o diyor ki günah keçisi teyzem onu aradan nasıl çekerim.bence burada fatura teyzeye çıkarılmış.ya kocanın yaptıkları.tek taraflı dinliyoruz belki burda teyzenin hiç suçu yok.arkadaşın kocası normal değil.
bunlar yaşanmıyormuş gibi davranmayın alla aşkınıza...
etrafta sizin görmediğiniz duymadığınızı bi sürü bu tarz ilişki var...hangi zamanda yaşıyoruz farkında mısınız
54 kişi konu okuyor inanamıyorum akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?