- Konu Sahibi kedici_kxixz
-
:lepi:
tartısmak değil maksadım ama düsünsenize cok yakın bir akrabanız ile aranızda bir ilskiden bahsediliyor ve sizin ona karsı duydugunuz sadece abi baba bir amca gibi sizin tepkiniz ne olurduCanım ben şu iki cümlene çok takıldım.Yani arkadaş dayak yemeyi hak ediyor öylemi düşünüyorsunlmaz: inanamıyorum size.
arkadaşlar sağolun hepiniz ben çıkmak zorundayım mesai bitimi malum. şöyle bir gezinirim eve gitmeden ne yapmam gerektiğini düşünürüm aradım yakınlarda psikeatrist bulamadım bulsaydım ona gidecektim. ama eşim ararda bana ulaşamaz yada eve geç gidince kıyamat kopacak yine bakalım Allah'dan hayırlısı yarına sağlam kalırsam yazarım yine olanları
birgün böyle bir duruma düştüğünüzde dilerim size de kimse inanmaz şu mübarek ayda kimseyi kandırmak niyetinde değilim arkadaşım siz çok kötü kalplisiniz bunları düşündüğünüze göre bunları yapabilecek insanlarsınız insan karşısındakini kendi gibi bilirmiş
ne ya kadın dul olunca potansiyel o..... mu yani.bu medeni halle olmaz bu karakter meselesidir.kadın evlidir ama yemediği halt kalmaz kadın bekardır yemediği halt kalmaz ama kadın duldur onların içinde de belki rahat tipte insanlar vardır bu hemen onun karakterine değil dul olmasına bağlanır.yani kadın kadınken bu zihniyetteyse erkeklere göre o zaman dullar ne olur merak ettim.yazık yani çok yazık.kimbilebilir yarın ne olacağını annesinin kendisinin arkadaşının kardeşinin.ne malum yarın dul kalmayacağınız ya da kalmayacakları hayat bu.o zaman şimdiden söyleyim benim çevremdeki erkeklerden siz uzak durum.çünkü sizin mantığınıza göre bu sonuca ulaşılır.
siz ne sanıyosunuz..psikolog sihirli bi değnekle herşeyi düzeltecek mi..
hayır..
bu olayda yolunda gitmeyen tek şey bozuk olan tek şey psikolojiniz mi..herşey baştan başa bozuk ve yanlış...
siz psikologtan ne isteyeceksiniz..bu duruma bakış açınızın değişmesini daha kabuledilebilir bişey gibi göstermesini mi..
eğer çok merak ediyorsanız söyleyeyim ben psikoloğum..önce kendinizi olanlardan bi sıyırım ve bahanelerinizi rafa kaldırın..
gerçeklerle yüzleşmeye hiç cesaretiniz yok..
birgün böyle bir duruma düştüğünüzde dilerim size de kimse inanmaz şu mübarek ayda kimseyi kandırmak niyetinde değilim arkadaşım siz çok kötü kalplisiniz bunları düşündüğünüze göre bunları yapabilecek insanlarsınız insan karşısındakini kendi gibi bilirmiş
psikatrist kocamla eşimi düzeltsin istemiyorumki zaten psikeatrist beni düzeltsin istiyorum bunalıma giricem olmadık işler yapıp daha kötüye sürükleyeceğim olayları yoksa. bana düzgün bir yol göstersin ondan rahatlıkla suçluluk duymadan boşanmam ve ayakta kalabilmem için telkinde bulunsun istediğim bu yoksa ikisini de düzeltemeyeceğini ben de biliyorum zaten daha da beklentim yok ama boşluğa(bunalıma) düşmeden sıyrılıp gideyim oradan
:1shok:lmaz: ALLAH kimseyi bole bi duruma dusurmesin.. ilk cumleni cok yanlis buldum..
sizde her konuda olayı polemiğe dökmeye bayılıyorsunuz
şimdi bu sözleriniz iyi hoşta bu konuyla aslında alaksı yok
konu sahibi arkadaşımız teyzesinin dul olması ve eşinle aralarındaki çirkinleşmelerinden dolayı kendi zihninde öyle bi kanıya varmış acaba dul olsam bende böyle şeyler yaşarmıyım diye filn düşünüyor sanırım yanıldığını öğrencek insanların namus kavramının medeni haliyle hiiç alakası olmadığını anlıcak zamanla umarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?