Kocam Teyzeme ok dkn!

Canım ben şu iki cümlene çok takıldım.Yani arkadaş dayak yemeyi hak ediyor öylemi düşünüyorsun lmaz: inanamıyorum size.
tartısmak değil maksadım ama düsünsenize cok yakın bir akrabanız ile aranızda bir ilskiden bahsediliyor ve sizin ona karsı duydugunuz sadece abi baba bir amca gibi sizin tepkiniz ne olurdu
ben hastalık derecesinde kıskanclık olayları gördüm ve bu yüzden karısını evine hapseden erkekler kocasına 24 saat sürekli telefonla nerdesin sen ona inanmayıp birde erkek arkadaslarına kadar telefon eden bayanlar kimse dayak yemeyi hak etmiyor ama eğer ortada haksız bir yere iftira niteliginde bir sey varsa bunuda en iyi konu sahibi bilir karsıdaki insanlarında sesizce oturup susulması beklenmez bu konu cok hasas bir konu bence bunu bizim konusmamız değil konu sahibi olan bayanın düsünceleri ve yapacağı seyler önemli

siz ne sanıyosunuz..psikolog sihirli bi değnekle herşeyi düzeltecek mi..
hayır..
bu olayda yolunda gitmeyen tek şey bozuk olan tek şey psikolojiniz mi..herşey baştan başa bozuk ve yanlış...

siz psikologtan ne isteyeceksiniz..bu duruma bakış açınızın değişmesini daha kabuledilebilir bişey gibi göstermesini mi..

eğer çok merak ediyorsanız söyleyeyim ben psikoloğum..önce kendinizi olanlardan bi sıyırım ve bahanelerinizi rafa kaldırın..
gerçeklerle yüzleşmeye hiç cesaretiniz yok..

:1shok::1shok: Ayip ayip tovbe estafurullah dediginiz lafa bakin be hakaret mi ediorsun sen bana, bozma kendi bacim, ben orda evet falan mi yazdim, senin konun icin mi guldum de boyle gelip bana yazmayi hak buluyorsun ? evvel Allah ben kendimi bilirim Allah da beni, yazdigini geri al ben kimsenin yuvasini yikmam kendine gel !!!!!!!!

bundan bir iki ay önce burda annesini esinden kıskanan bir arkadasın konusu vardı toplumda böyle seyleri yasamak cok kötü bence hic kimseye güveneceğimiz kalmıyor

sizde her konuda olayı polemiğe dökmeye bayılıyorsunuz
şimdi bu sözleriniz iyi hoşta bu konuyla aslında alaksı yok
konu sahibi arkadaşımız teyzesinin dul olması ve eşinle aralarındaki çirkinleşmelerinden dolayı kendi zihninde öyle bi kanıya varmış acaba dul olsam bende böyle şeyler yaşarmıyım diye filn düşünüyor sanırım yanıldığını öğrencek insanların namus kavramının medeni haliyle hiiç alakası olmadığını anlıcak zamanla umarım..

kızlar arkadaşın yaşadıkları gerçek 43 yaşında biriyle evlenecektim yada eşimle evlenecekdim yazmış dikkat edin.

psikologtan isteyeceğim şeyi öğrenmek istiyorsanız yazayım beni rahatlatmasını çünkü kendime zarar vereceğim duymak istediğin bu mu kendimi kurtarmak istiyorum sence bu saçma mı kimbilir karşınıza ne tarzda hastalar gelmiştir bu şekilde mi terapi uyguluyorsunuz demekki ülkemizde ii eğitim veriliyor

Ben inanmiyorum ya nasil olurki bir teyze bunu yapar hic sanmiyorum. Kadinin bosuna günahini almayin önce esinize sonra onu o sekilde kabul eden kendinize bir bakin.
Böyle bir duruma inanmak hic kolay degil siz nasil katlaniyorsunuz bunuda anlamis degilim bir kadin olarak. Psikologa gitmek yerine su anki durumunuza inanmaniz yeterli olacaktir dogru karari vermenize.

o zaman sen de çok polyanasın adamla teyzenin rahatlığını anlatıyorsun karısına değer vermiyor teyzeyi yüceltiyor bir yani aynı yatak da basmadığınız kalmış ama sizin dullar hakkında söyledikleriniz ve ayrıca bu kadar şeyi zaten kabul etmeniz yok işte dövüyor sövüyor yanaşınca ben de tüm kızgınlık bitiyor diyorsunuz.siz ailece arsız bir tavırdasınız.birbirinize yapmadığınız yok ne gariptir ki şikayetçisiniz bize fikir danışıyorsunuz.kimsenin söylediğini dikkate alır bir yorumunuz yok.siz kocam da kocam diyorsunuz.kaldı ki dul bayanlara hakkındaki yorumlarınız çok ayıp zaten siz de böyle bir koca varken siz de aday adayısınız.bence bu fikirlerinizi gözden geçirin bizler insanız başımıza her şey gelebilir.evlenmek kadar boşanmak da doğladır.iffet namus medeni halde değil karakterdedir.siz tencere kapak bir ailesiniz döv söv yap et aşkım canım anlayamadım.allah ciddi mana da yardımcınız olsun.

kedici_kız kullanıcısından alıntı:
hepiniz ayrılmamı söylüyorsunuz doğal olarak demek istediğim o arkadaında dediği gibi boşansam ve es kaza yan komşunuz olsam ne hissederdiniz selam bile vermezdiniz değil mi kocanıza asılacağım diye yalanlayabilir misiniz beni.

yani boşanırsan, senin teyzene baktığın gibi mi bakar herkes sana, bundan mı korkuyorsun

ya arkadaşlar insanın değerini, karakterini medeni hali belirlemez aşın artık bunları ya

Son düzenleme:

:1shok:lmaz: ALLAH kimseyi bole bi duruma dusurmesin.. ilk cumleni cok yanlis buldum..

ben dediğim gibiçıkıyorum bana inanmayan arkadaşlar mübarek günlerde size anlayış diliyorum istediğiniz kadararkamdan atın tutun ama dua edin ki sizin evladınız aynı duruma düşmesin düştüğünde o zaman neyin ne olduğunu birşeylerin yalan olmadığını ne kadar kötü niyetli olduğunuzu anlarsınız yazık size

Oncelıkle yapman gereken sey, esınle teyzenı hayatından cıkarman..

Sonra ruh saglıgın daha ıyı olcaktır emın olabılırsın... sonrasında psıkıyatrıden destek almak elbette sana kalmıs..

:1shok:lmaz: ALLAH kimseyi bole bi duruma dusurmesin.. ilk cumleni cok yanlis buldum..

Evvel Allah beni bilen bilir, Allah da bilir bende kendimi bilirim, yazik diyorum arkadasa baska da bi sey demiorum, cunku ben asla boyle bi konuya gulmem ona gulmedim biricige guldum ben yazik cok yazik mafoldumben:1no2:

ben fikrimi paylaşıyorum katılın ya da katılmayın.ama ben arkadaşın ruh halidir diye dul bayanlara bakış açısını onaylayamam kaldı ki o bence hayatından çok da şikayetçi değil adam aşkım canım deyip yanaşınca sorunlar o anlık bitiyormuş.arkadaş kararlı değil.o diyor ki günah keçisi teyzem onu aradan nasıl çekerim.bence burada fatura teyzeye çıkarılmış.ya kocanın yaptıkları.tek taraflı dinliyoruz belki burda teyzenin hiç suçu yok.arkadaşın kocası normal değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…