Kocam Teyzeme ok dkn!

Aynen Katılıyorum.

canım boşanmak çözüm değil tabiki günahıyla sevabıyla eşini seviyorsan farklı yollar bul. şu an aklıma gelen tek şey eşine tavır al , ama surat asarak kavga yaratarak değil ağırlık koy yani bişekilde teyzene kesinlikle (set ör) taviz verme evde fazla durmayın eşinle dışarı çıkmak için bahaneler yarat değişik ortamda başbaşa olmak eşinde sanada farklı gelir. tabii bunları eşini kaybetmek istemediğini görerek söylüyorum , ama diyorsanki ben ayrılmak istiyorum! o zamanda eşinle teyzeni bir arada görmeye şimdiden hazırla kendini çünki sana rağmen bu samimiyet varsa sen olmayınca nasıl olur?

arkadaşlar neden inanmayanlara ya da şaşıranlara çıkışıyorsunuz ki, ben böyle bi olay ne gördüm ne duydum ilk defa burda görüyorum, bu böyle bişey olmaz anlamına mı geliyor, hayır,
olabilir tabii, ama kabul edin ki şaşılacak bi durum
herkes düşüncesini yazıyor sonuçta

yaşlandım ben kkda okuduklarım sayesinde :sinifsinif:

ya sen nasıl durdun 2 sene, teyze olayından öncede dayak yiodum başkalarına ilgi gösteriodu diosun, ya böle bi kocaya dayanabilcek gücü nasıl buldun kendinde, nasıl kaldırdı psikolojin :1ninca:

kaç arkadaşım kaç topukla bencekaydirigubbakcemile

yarın bigün harem kurar bu adam akannehir

sımdı bu teyze sıfatındakı sahsıyet anne yarısımı oluyor
bız bu sekılde bılırdık teyzelerı (gercı benım yok ama)
eee dusmanını uzakta arama dıye bosuna dememısler
sen yıne ıyı dayanmısın arkadasım
cızebılıyorsan kendı yolunu cız.......

senin adına çok üzüldüm bitanem senin durumun benzeride bende var benimde babam teyzemle aldatıyor annemi üstelik evli

:1shok::1shok::1shok:akannehirakannehirakannehir
neler oluyor burda böyle aldatan aldatana :bbo:hemde en yakinlariyla ne mide var bunlardakafamçokkarıştı
konu kac sayfa olmus böyle:hulya:

cnm su mesajını okudugumda sadecesadece aglamak ıstedım en son cumlen bana cok koydu evet haklısın senın nasıl bı yasam ıcınde oldugun dusunmek gerekır yorum yazarken ama sen acıkladıkca durumunu ogrenıyoruz bunu unutma

bak burda durrr buna SIDDETLE KARSIYIM!! senı anlıyorum korkuyosun bu ruh halıyle yazıyosun ama bunu kafandan sıl benım ablamda dul arkadasımın annesıde
ıkısıde aynı durumda kendılerını eve kapatmıslar cekınıyolar duluz adımız cıkar klava: ne sacma yaw sen once ınsan sonra kadınsın bosanırsan kı bosan demıyorum durumu dıyorum sadece dul olmassın sadece ınsan esıttır kadın olursun!!

bak ablam dayak yedı aldatıldı dıger kadınlara yenge dıye tanıtıldı!!
eve para getırmez ablam calısır getırır o baskalarıyla yerken ablam un suyu karıstırıp ıcermıs aclıgı bastırsın dıye off en sonunda annem babam zorla kolunda tutup eve getırdı sahıp cıktı zor oldu 5yıl gectı hala ablam kendını odasına kapatır
ama cok uzuluyorum cok kızıyorunm su zıhnıyete sırf dul damgası yememek ıcın katlanmıs! varmı boyle bısey yaa KADINI KADINLAR EZER bız cenemızı kaparsak kımse boyle dusunmez ege ayaklarımın ustunde durururm benı kesınlıkle aldatır dıyosan dul damgasını sıl at kafandan kendını dusun geregını yap

not ust komsum dul ve bıldıgın bır atlet kalca ustunde sortla esımın karsına cıkar apartmanda bunu derken gıyınısne laf atmıyorum sadece durumu dıyorum ben o kadına nıye kotu gozle bakıyım esım eve bısey aldımı bıze takıır bana yokmu der esım dondurma cıkolata ne varsa verır e sımdı ben bu kadına dul dıye nasıl laf dıyım yaww ne alaka dul o onla konusmuyum su evlı onla konusuyum demem kı artık bunu bız kadınlar anlıcaz dul evlı ayrımı yokk!! kadınlar beynınde sunu sılse erkekler zatı oyle dusunmezz

kuusr abakmayın bıraz konudan dul meselesıne gecıs yaptım ama dayanamıyorum ıste(

Son düzenleyen: Moderatör:

:1shok::1shok:akannehirmafoldumben

midem bulandi inanin arkadaslar ben inanmak istemiyorum:umursamaz:

:1shok::1shok:akannehirmafoldumben

midem bulandi inanin arkadaslar ben inanmak istemiyorum:umursamaz:

Inamak istemesekte malesef böyle carpik iliskiler hergün her saniye her dakika belkide yani basimizda yasaniyor be güzelim....görüyoruz duyuyoruz okuyoruz

Su üc günlük dünyada iki kurus etmeyen insanlarla ugrasmak ne zordur kimbilir...:1no2:

Allah kimsenin basina vermesin:Saruboceq:

mutlukız kullanıcısından alıntı
senin adına çok üzüldüm bitanem senin durumun benzeride bende var benimde babam teyzemle aldatıyor annemi üstelik evli

yuh diyorum yaniiiiiiiiii

basimiza tas yagcak vallahiiiiiiiii

Allahım yorumları okudumda babası teyzesiyle aldatan, kocası annesiyle berbaer olan, bayılazaiiiiimmm:1shok:

benim bu tarz konuları içeren dizileri izlemeye yüreğim el wermezken, ruhum daralırken birde bunları yaşayan insanlar war, Allah yardımcınız olsun hepinizin :Saruboceq:

arkadaşım seninde psikolojin pek yerinde değil şuan bence, ki yaşadıklarından dolayı çok normal, çünkü bazı yorumlarında hoş olmayan şeylere yer wermişssin:umursamaz:

biran önce boşan, bekara boşanmak kolaydır söylersin tabi dersin belki, ama bu durumda inan zor olan bu ewliliği sürdürmeklmaz:

hala düşünüo olmana we sadece şüpheyle yaklaşmana bile şaştım açıkcası

2yıla bukadar ekşın sığdırmışssınız yeter bence yasakkelime gerisini yürek kaldırmaz..

Asil olan senin ne yapmaya karar verdigin canim. yerimseniben
Türkiye'de ki durumlari pek bilemiyorum ama arkanda kimse yoksada gidebilecegin bir takim yardim kuruluslari vardir diye umuyorum en azindan kendini toparlayana kadar.

Bu arada cocugun var mi ?

bu yorumunu hic begenmedimlmaz:, bende bosandiktan sonra yillarca yalniz yasadim, hicte onun bunun donu b..klu kocasina yan gözümle bile tenezül edip bakmadim igggg zati midem kaldirmaz baskasinin dokundugu birine dokunmak, demekki benim icinde böyle düsündüler:gitme:

ben insani karakteriyle oturup kalkisiyla konusmalariyla ölcer bicerim ona göre arkadasim olur yada olmaz medeni halini hic önemsemedim simdiye kadar, bekar arkadasimda oldu, bosanmis arkadasimda, evli arkadasimda... sen bile böyle düsünüyorsan karsidaki insan neler düsünmez cok yanlis cok... bosanmak istemiyorsan acik acik söyle böyle sacma mazeretlerin arkasina siginma:mymeka:

çok zor bir durum tek çaren boşanmak ve dimdik anlının akıyla çıkmak o evden.lütfen kendini çaresiz hissetme devletten polisten güç al .(DEStek olacak kimsem yok dedğin için yazıyorum)kimse sana birşey yapamaz.

haklisin gülsümcüm , zati isden yorgun argin geldim kk ya gireyim acik eyleneyim dedim nerden geldim anlamadim bu konuya iyice daraldim vallah:sinifsinif:
ben daha arka sayfalardayim okuyamadim bile hepsini, ama su arkadasin son yorumuna cok sinirlendimbenneyaptımki

kaydirigubbakcemile5

aynen katılıyorum..

öncelikle karşısındakine önyargıyla bakmayı bırakmalı insan, ne oldum değil ne olucam diyceksin.

bak şimdi sen o önyargılı yaklaştığın kişilerden destek bekliosun fikir alıosun teselli arıosun yazacakları yorumlarda :umursamaz:

herkesin başına gelebilir bu, doğmak ölmek yemek içmek kadar doğal, unutmayalım bu dünyada herşey insanlar için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…