- Konu Sahibi kedici_kxixz
-
iyide arkadaşım sen neden korkuyorsun bu kadar...
senin içinde fırtınalar koparken dışarıda kopacak kıyameti mi düşünüyorsun hala...
bırak kopsun kıyamet... elinde sebebin olur işte fena mı? istemediği bir şeyi yap...üzerine gelsin geçmiş zamanda atamadığın adımı şimdi at...
ayrıca nereye giderim, ne yaparım'ı düşünecek sen değilsin... evi kadın terketmez... evi adam terkeder anlatabiliyor muyum.. neden bu kadar kendinize güvensizsiniz...
bak gerçekten kurtulmak istiyorum bu adamdan diyorsan benden sana akıl... bulunduğun ilin barosuna git... dava açacağını, gücünün olmadığını, avukat tutmak istediğini söyle... seni yönlendirirler bir avukata... avukat ücretini baro öder... sen sadece dava harç ve masraflarını ödersin... yeter ki kararlı ol... herşey de yoluna girer zamanla... sen adımını at yeter ki...
dul muhabbetini de bir kenara bırak... dul eşini kaybetmiş kadın ya da adama denir... eşinden ayrılmış kişiye dul denmez, bekar denir... kavram kargaşası yaratma kendine...akıl sağlığın yerinde olsun da dul ol sonra...
daha ne denir bilmi,yorum ki...
Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar yanlış bloğa yazıyor olabilirim kusura bakmayın sadece yardımistiyorum ne yapabilirim diye.
benim sorunum şu 2 yıllık bir evliliğim var ve eşim benim teyzeme çok ilgi gösteriyor teyzem dul bir bayan ve açıkçası alımlı biri. daha önceleri farklı yerlerde oturuyorduk ama bazı sorunlardan dolayı şimdi aynı apartmanda ve karşılıklı dairelerde oturuyorum. eşim sürekli teyzemin kapı sesini dinliyor ne zaman geldi ne zaman gitti yanında kim vardı diye eve girerken camına bakıyor ay açık kalmış camı falan diyor.Teyzem normalde anneannemle yaşıyor ama haftadabir de bizim oradaki evine geliyor sürekli arıyor teyze geldin mi yok teyze aç mısın diye. Kızdığı şeylere çok dikkat ediyor ve o kızıyor diye bana da yaptırmıyor. Ben uuyor numarasıo yapıp bir gün dinledim konuşmalarını o kadar çok eğleniyorlar k beraber kahkalar havada uçuşuyor. Kocam teyzemin bir dediğini asla iki etmiyor. Ben de tepki verdiğimde ya kavga edecez sus diyor yada hakikaten kavga ediyoruz sürekli bana karşı onu kolluyor ve kavgalarımız da aşırı ouyor bıçakla üzerime yürüyor ve saplamak için savuruyor bıçağı. Deli olucam ya bir keresinde kavga çıkardım teyzeme al senin olsun kocam dedim küstü ikiside ben ne kadarterbiyesizmişim diye 15 gün konuşmadık teyzemle ama evdede sürekli kavga en son yetti artık huzursuzluk eşimde barışın deyip duruyor binbir yeminden sonra barışmayı kabul ettim 4 kere kapısına gittim açmadıhanımefendi kapıyı ama sonunda barıştık. Malesefki eşimin yeminleri yine yalanmış aynı olaylar hala devam ediyor. Yardım edin lütfen....ya bu nasıl hayat?
senin adına çok üzüldüm bitanem senin durumun benzeride bende var benimde babam teyzemle aldatıyor annemi üstelik evli
dediklerinizde haklısınız bunların hepsini düşündüm taşındım arada teyzem olayı yokkende eşim beni dövüyordu ben hariç bütün bayanlara ilgisi vardı şuydu buydu ben 2 senedir mücadele ediyorum ben de biliyorum sonunun olmadığını bana vurmaya hakkı olmadığını doktora gidip 2 kez rapor da tutturdum dayak yedim diye ama devamını getiremedim çünkü sırtımı yaslayacağım kimse yok anlıyor musunuz sorun burada işte ben kendi kendime dimdik durarak olaylardan kurtulmayaçalışıyorum yoksa gayet bilinçliyim düşündüklerinizi düşündüm ve sandığınız gibi de küçük değilim 25 yaşındayım ama siz bunları yaşarken arkanızdaki büyüklerin varlığını hissederek yazıyorsunuz ben ne yapayım
bak burda durrr buna SIDDETLE KARSIYIM!! senı anlıyorum korkuyosun bu ruh halıyle yazıyosun ama bunu kafandan sıl benım ablamda dul arkadasımın annesıdehepiniz ayrılmamı söylüyorsunuz doğal olarak demek istediğim o arkadaında dediği gibi boşansam ve es kaza yan komşunuz olsam ne hissederdiniz selam bile vermezdiniz değil mi kocanıza asılacağım diye yalanlayabilir misiniz beni.
canım arkadaşım bende aynı şüpelerlerle senelerimi geçirdim olamaz böyle bişey dedim kendimi suçladım hep böyle düşündügüm için ama malesefki şüpelerimde haklı çıktım ben annemden ve eşimden şüpelenmiştim ve gözlerimle gördüm herşeyi igreçligi lanet olsun bu hayata ALLAH yardımcın olsun seninde şu mübarek günün yüzü gözü hörmetine inşallah böyle yapanlar çabuk zamanda ve bizden uzak yerde bulsunlar cezalarını başka bişey gelmiyor elimden çünkü maleseffff ölüm bile daha kolay inan seni çok iyi anlıyorum eger imkanın varsa hiç durma bence
:1shok::1shok:akannehirmafoldumben
midem bulandi inanin arkadaslar ben inanmak istemiyorum:umursamaz:
hepiniz ayrılmamı söylüyorsunuz doğal olarak demek istediğim o arkadaında dediği gibi boşansam ve es kaza yan komşunuz olsam ne hissederdiniz selam bile vermezdiniz değil mi kocanıza asılacağım diye yalanlayabilir misiniz beni.
Inamak istemesekte malesef böyle carpik iliskiler hergün her saniye her dakika belkide yani basimizda yasaniyor be güzelim....görüyoruz duyuyoruz okuyoruz
Su üc günlük dünyada iki kurus etmeyen insanlarla ugrasmak ne zordur kimbilir...:1no2:
Allah kimsenin basina vermesin:Saruboceq:
bu yorumunu hic begenmedimlmaz:, bende bosandiktan sonra yillarca yalniz yasadim, hicte onun bunun donu b..klu kocasina yan gözümle bile tenezül edip bakmadim igggg zati midem kaldirmaz baskasinin dokundugu birine dokunmak, demekki benim icinde böyle düsündüler:gitme:
ben insani karakteriyle oturup kalkisiyla konusmalariyla ölcer bicerim ona göre arkadasim olur yada olmaz medeni halini hic önemsemedim simdiye kadar, bekar arkadasimda oldu, bosanmis arkadasimda, evli arkadasimda... sen bile böyle düsünüyorsan karsidaki insan neler düsünmez cok yanlis cok... bosanmak istemiyorsan acik acik söyle böyle sacma mazeretlerin arkasina siginma:mymeka:
bu yorumunu hic begenmedimlmaz:, bende bosandiktan sonra yillarca yalniz yasadim, hicte onun bunun donu b..klu kocasina yan gözümle bile tenezül edip bakmadim igggg zati midem kaldirmaz baskasinin dokundugu birine dokunmak, demekki benim icinde böyle düsündüler:gitme:
ben insani karakteriyle oturup kalkisiyla konusmalariyla ölcer bicerim ona göre arkadasim olur yada olmaz medeni halini hic önemsemedim simdiye kadar, bekar arkadasimda oldu, bosanmis arkadasimda, evli arkadasimda... sen bile böyle düsünüyorsan karsidaki insan neler düsünmez cok yanlis cok... bosanmak istemiyorsan acik acik söyle böyle sacma mazeretlerin arkasina siginma:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?