Kocam Teyzeme ok dkn!

arkadaşım mesleğin laborant yazıyor. pekala kendi ayaklarının üzerinde durabilirsin. sadece cesaretin yok. ya da bizlerden kocana teyzeyi unutturacak bi formül istiyorsun gibime geldi.ama teyzeden önce de bu evlilik çatırdamış teyzen belki gerçeği gözüne gözüne soktu.daha ne bu adamın ya da teyzenin derdine düşüyorsun ki sağlıkçısın sana her yerde iş var,devlet güvencen yoksa bile bi arkadaşının yanına falan yerleş istediğin heryerde iş bulurusun sen yeter ki iste.hadi topla kendini onları da kendi haline bırak.....

her şeye iyi yanından bakıyoruz teyzene sahipleniyor senden dolayı , bu sana değer verdiğin gösterir dicem. Sana bıcak savurması ne oluyor. en güzeli konuşmak herkes hata yapar hayatında düşmez kalkmaz bir allah tekrar oturup konuşun bence anlat halini durumunu o kadar yaşanmışlık var onların hatrı vardır belki eşinde insafa gelir umarım. bi aile kolay kurulmuyor allah sabır versin arkadaşım ve yardımcın olsun

kızlar o yoruma pek takılmasak onu suan yasadıgı ruh halıyle korktugu ıcın dedı
dayanagı yok arka cıkanı yok bu acıdan baksak bende yorumum da onu uyardım ama destek vererek

yazıklar olsun teyzene de kocana da.bırak ikisini de ne halleri varsa görsünler.aç gözlü kocan afedersinde zaman sonra bıkar teyzen den de.çek git güzelim ya hayatını yaşa,sana koca mı yok,pehhh:enbuyukkk:

kızlar o yoruma pek takılmasak onu suan yasadıgı ruh halıyle korktugu ıcın dedı
dayanagı yok arka cıkanı yok bu acıdan baksak bende yorumum da onu uyardım ama destek vererek

dogru arkadasin psikolojisi iyice bozulmus, her bosanmis insan potansiyel koca calan düsman olarak görüyor ama bunun cok yanlis düsünceler oldugun sert bir dille uyarmak gerekiyorki akli basina gelsin:mymeka:

dogru arkadasin psikolojisi iyice bozulmus, her bosanmis insan potansiyel koca calan düsman olarak görüyor ama bunun cok yanlis düsünceler oldugun sert bir dille uyarmak gerekiyorki akli basina gelsin:mymeka:

cnm bu konuda canım yanmıs bırıyım bır oncekı sayfada yorumumu okudunmu
bende kızdım ama sertce yorum yapmadan uyardım sen almanyadasın bırde burdan turkıyeden bak hayata malesef dul olunca potansıyel kotu kadın olarak bakılıyo
burda gorev hepımıze dusuyo ben ne aılemde ne cevremde bu dusunce ıle karsılasmadım dul demek sadece canı yanmıs yada esını kaybetmıs demek
baska bısey dusunulmezz bak ablamı mısal verdım 5 yıl bır odada tv net muzık caları oyle gunlerını gecırdı gecırıyoda cıkaramıyoruz dısarı yavas yavas atıyo gecmısı
arkadasımın annesı ben bekarken evımıze gelmezdı babam var laf olur dıye annem kızardı olurmu oyle sey ama ıste hala kadın dıkkat edıyo malesef bayanlar cogu dul damgası yemıyım dıye bosanmıyo (

buyuk konusmayimda bosardim

:1shok:delikafadulden hem arkadaslar yardim etmeye calisiyor hemde beddua aliyorlarlmaz: yok yok sen gercekten git bi psikologa da? ama sen bosanmamakta israr edersen bikac seneye iyice ucarsin yazik ediyon kendine valla, gec kaldigim icin yüzüne söyleyemedim kusuruma bakma:gitme: ama buralardayim ben hep

ya arkadaŞlar ınanın bekar kız bulamıyor dul bayanlar eŞ bulabılıyor.hemen evlenıyorlar...Çokk Örnek var..Çocuklu bayan bıle bekar alabılıyor artık..

Ya Öle bıŞıyyy

bence hic korkma bu insanlarin pisliklerine ne olursa olsun parmagini bas canim
daha gencsin unut gitsin o teyzenide aile icinde rezil et hakediyor cunku

allah yardımcın olsun çok kötü bişey yaa annenin hayatta olmaması dahada kötü
annen olsaydı en azından sana destek çıkardı senağlama
ya düşünemiyorum bile böyle bişeyi
sen kendini fazla üzme sana bişey olsa
kimse sana sahip bile çıkmaz ona göre
kararını ver anladığım kadarıyla destek çıkanın bile yok
sen kendini düşün senin için ne iyiyse ona göre karar ver :çok üzgünüm:

bazı ınsanlar cok samımı davranıslar sergıleye bılırler..
sızde aralarına gırıpde onların dostluklarına katılabılırdınız..
samımı olmaları onları bu sekılde bı kefeye koymak ..
sonucda teyzenız ve esınız bu sekılde dusunmenız bıle gercekdende kelıme edılemıycekd erecede agır..
onları bu sekılde suclamanız cok agır gercekdende..

okuyamadim canim gözden kacirdim demekki hizli okucam diye, ama almanyada da cok türkler var öyleki bir mahalle tamamen türk burda da öyle düsünenler vardir belkide daha fazla ama ben zaten öyle fazla komsu komsu gezeyim bir tip degilim 1-2 arkadasim vardir okadar, ben gelemiyorum öyle oturup dedikodu yapan insanlarla konusmaya:umursamaz:

hatta size bir örnek vereyimde bosandiktan sonra yillardir tanidigim hatta ayni mahalede büyüdügümüz evli bir adam artik bosandigina göre bigün biyerlerde bir kahve iceriz dedi:1shok: tabiki agzinin payini verdim bidahada selamimi sabahimi kestim, herkez kendi kocasina baksin önce:mymeka:

Olayın neresinden baslayacagımı bilemedim..dışardan konuşmak çok kolay;ama ekonomik özgürlüğünüz var;bu olay kesinse;eminseniz bencede boşanabilirsiniz.sadece bu olay da degil eşinizin sizi dövmeside kötü..laborantsınız maaşınız iyidir.geçinebilecek kadardır yani.
bakın benim annemde dul kaldı ve 84 yılında.o zaman dulluga bakış çok kötüydü annem ikinci evliliğinii yaptı ve sırf elalem ne der diye koskoca hayatını yitirdi..mutsuz yaşıyyor..
bence sizin psikoloğa gitmeniz gerekiyor ama bu olay yüzünden degil;kendinize güvenmeniz için..boşandıktan sonra ayaklarınızın üzerinde durabilmeniz için..
gerçekten kötü bir durum ama lütfen erkekler bu durumdan yararlanmasını çok iyi biliyor.bensiz duramaz deyip diledigini yapıyor bir dövüyor;bir seviyor..

Cok eskiden köyün birinde bir cift yasarmis....kadin kocasini aldatiyormus....dostu hergün geliyor samanlikta malum isi yapiyorlarmis....birgün kadinin kocasi evden cikmamis bugün keyfim yok tarlaya gitmeyecegim demis....kadinda tamam sen bilirsin demis....baslamis hamur yogurmaya.....birden dostunun tanidik islik sesleri gelmis kulagina....ehhh hali ile alismis kudurmustan beterdir ya....illaki gidecek dostunun yanina....Ellerim hamurlu kocacim su benim salvarin dügümlerini cözde iki dakkika samanliga gidip süt sagayim...hemen gelirim demis....kocasi cözmüs dügümleri ve kadin gitmis dostuna ve gerisi malum.......:sinifsinif:

Bu hikayeyi rahmetli Annem anlatmisti bana.....Kizim pislik ne dulluga bakar ne evlilige.....bir kadinin icinde pislik ahlaksizlik varsa...evlide olsa yapar dulda olsa hatta hikayemizdeki gibi salvarinin dügümlerinide kocasina actirida yapar....

Dulmus Evliymis hikaye.....mayasi bozuksa ne fayda?

Lüften artik su dul kadin evli kadin ayrimini yapmayalim....erkekler yeterince yapiyor zaten

yuhh ya bu nasıl ilişki..allah yardımcın olsun canım..inan çok üzüldüm senin adına..hayatının yoluna girmesini diliyorum bi an önce..

ya arkadaŞlar İnanın bekar kız bulamıyor dul bayanlar eŞ bulabİlİyor.hemen evlenİyorlar...Çokk Örnek var..Çocuklu bayan bİle bekar alabİlİyor artık..

Ya Öle bİŞİyyy
bekar kızlar nıye bulamıyokı?..
erkek cok var ama ıclerınde adam az dencek kadar evlılık ısteyen 2 gunde bulup evlenır..
cocuklu bayanlarında dul bayanlarında bırer kadın olduklarını unutmayalım..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…