- Konu Sahibi kedici_kxixz
-
bu mu adam olmuş bunu mu adam ettiniz siz pesss
kızlar o yoruma pek takılmasak onu suan yasadıgı ruh halıyle korktugu ıcın dedı
dayanagı yok arka cıkanı yok bu acıdan baksak bende yorumum da onu uyardım ama destek vererek
dogru arkadasin psikolojisi iyice bozulmus, her bosanmis insan potansiyel koca calan düsman olarak görüyor ama bunun cok yanlis düsünceler oldugun sert bir dille uyarmak gerekiyorki akli basina gelsin:mymeka:
sizce bir bağ var aralarında ama ben abartıp kıskançlıktan daha ileri gittiklerini mi söylüyorum. peki öçyle olsun ama şuna yanıt verin o zaman kocanızın gözünde teyzeniz sizden daha değerli teyzenizin her dediğini yapıyor ve onunla yakından ilgileniyor sizin bir sorununuz olduğunda kapa çeneni diyor duymak istemiyorum diyor ama teyzemle ilgili ne varsa konunun direkiçinde eşim ben ise olabildiğince dışında ve kocam kendini teyzeme kanıtlamayaçalışıyor siz ne yapardınız yerimde olsanız?
ben dediğim gibiçıkıyorum bana inanmayan arkadaşlar mübarek günlerde size anlayış diliyorum istediğiniz kadararkamdan atın tutun ama dua edin ki sizin evladınız aynı duruma düşmesin düştüğünde o zaman neyin ne olduğunu birşeylerin yalan olmadığını ne kadar kötü niyetli olduğunuzu anlarsınız yazık size
cnm bu konuda canım yanmıs bırıyım bır oncekı sayfada yorumumu okudunmu
bende kızdım ama sertce yorum yapmadan uyardım sen almanyadasın bırde burdan turkıyeden bak hayata malesef dul olunca potansıyel kotu kadın olarak bakılıyo
burda gorev hepımıze dusuyo ben ne aılemde ne cevremde bu dusunce ıle karsılasmadım dul demek sadece canı yanmıs yada esını kaybetmıs demek
baska bısey dusunulmezz bak ablamı mısal verdım 5 yıl bır odada tv net muzık caları oyle gunlerını gecırdı gecırıyoda cıkaramıyoruz dısarı yavas yavas atıyo gecmısı
arkadasımın annesı ben bekarken evımıze gelmezdı babam var laf olur dıye annem kızardı olurmu oyle sey ama ıste hala kadın dıkkat edıyo malesef bayanlar cogu dul damgası yemıyım dıye bosanmıyo(
bekar kızlar nıye bulamıyokı?..ya arkadaŞlar İnanın bekar kız bulamıyor dul bayanlar eŞ bulabİlİyor.hemen evlenİyorlar...Çokk Örnek var..Çocuklu bayan bİle bekar alabİlİyor artık..
Ya Öle bİŞİyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?