- Konu Sahibi kedici_kxixz
-
dünyanın çivisi çıkmış diye buna deniyor herhalde
bikere o teyze iyi niyetli olsa al kocam senin olsun dediğinde kendine gelirdi
onun niyetide bozuk demekki
bunu bana yeğenim dese ne yüzüne bakarım nede evine giderim
bunlar ufaktan yoldan çıkmışlar sanki
günahları boynuna
Cok eskiden köyün birinde bir cift yasarmis....kadin kocasini aldatiyormus....dostu hergün geliyor samanlikta malum isi yapiyorlarmis....birgün kadinin kocasi evden cikmamis bugün keyfim yok tarlaya gitmeyecegim demis....kadinda tamam sen bilirsin demis....baslamis hamur yogurmaya.....birden dostunun tanidik islik sesleri gelmis kulagina....ehhh hali ile alismis kudurmustan beterdir ya....illaki gidecek dostunun yanina....Ellerim hamurlu kocacim su benim salvarin dügümlerini cözde iki dakkika samanliga gidip süt sagayim...hemen gelirim demis....kocasi cözmüs dügümleri ve kadin gitmis dostuna ve gerisi malum.......:sinifsinif:
Bu hikayeyi rahmetli Annem anlatmisti bana.....Kizim pislik ne dulluga bakar ne evlilige.....bir kadinin icinde pislik ahlaksizlik varsa...evlide olsa yapar dulda olsa hatta hikayemizdeki gibi salvarinin dügümlerinide kocasina actirida yapar....
Dulmus Evliymis hikaye.....mayasi bozuksa ne fayda?
Lüften artik su dul kadin evli kadin ayrimini yapmayalim....erkekler yeterince yapiyor zaten
ya yatakdamı basdınız kocanızla teyzenızı uygunsuz vazıyettemı yakaldınız?
boşanmaya karar verdınzı sanırım 30 sayfayı okuyamadım vallahı..
ama dunyanın cıvısı bu sekılde cıkmıs olamaz..
sızın gozunuzun onunda teyzenızle esınız arasında bısı gecıcegne ınanmıyorum..
onları ne ıle sucladıgnızı ne sekılde bu duruma soktugnuzun farkında degılsınız sanırım..
akannehircanım arkadaşım bende aynı şüpelerlerle senelerimi geçirdim olamaz böyle bişey dedim kendimi suçladım hep böyle düşündügüm için ama malesefki şüpelerimde haklı çıktım ben annemden ve eşimden şüpelenmiştim ve gözlerimle gördüm herşeyi igreçligi lanet olsun bu hayata ALLAH yardımcın olsun seninde şu mübarek günün yüzü gözü hörmetine inşallah böyle yapanlar çabuk zamanda ve bizden uzak yerde bulsunlar cezalarını başka bişey gelmiyor elimden çünkü maleseffff ölüm bile daha kolay inan seni çok iyi anlıyorum eger imkanın varsa hiç durma bence
valla canım bu durumu olabilir şeklinde karşılayanlara, olası, olağan şeyler diyenlere de şaşıyorum ya, diyorum ben uzayda mı yaşıyorum acepkaydirigubbakcemile3
:)uzayda ne arasın boyle olaylar:)..valla canım bu durumu olabilir şeklinde karşılayanlara, olası, olağan şeyler diyenlere de şaşıyorum ya, diyorum ben uzayda mı yaşıyorum acepkaydirigubbakcemile3
dediklerinizde haklısınız bunların hepsini düşündüm taşındım arada teyzem olayı yokkende eşim beni dövüyordu ben hariç bütün bayanlara ilgisi vardı şuydu buydu ben 2 senedir mücadele ediyorum ben de biliyorum sonunun olmadığını bana vurmaya hakkı olmadığını doktora gidip 2 kez rapor da tutturdum dayak yedim diye ama devamını getiremedim çünkü sırtımı yaslayacağım kimse yok anlıyor musunuz sorun burada işte ben kendi kendime dimdik durarak olaylardan kurtulmayaçalışıyorum yoksa gayet bilinçliyim düşündüklerinizi düşündüm ve sandığınız gibi de küçük değilim 25 yaşındayım ama siz bunları yaşarken arkanızdaki büyüklerin varlığını hissederek yazıyorsunuz ben ne yapayım
:)uzayda ne arasın boyle olaylar:)..
ya gercekdende teyze yegenının kocası ıle?..
cozemıyom benımde teyzelerım var dusunuyomda basmıyo kafam...
ya aynı bınadalar ıyı anlasıyo olabılırler ama konu sahıbesı yatakda basmıs yada uygunsuz vazzıyette heralde kı bukadar tepkılı..
teyzede esde heralde ne olduklarınınn farkındalardır ıkı ınsanda kendılerıne yakısmıycakları bıldıklerı seyı nasıl yapsınlar?..
ınsanların ıyı gecınmelerı anlasmaları geyık yapmalarından eger boyle bı kanıya varıldıysa gercekdende vebası cok agırdır..
başka kadınlarda olmuş geçmişte zatenben teyzeyi geçtim , dayak yemende, bıçakla üzerine yürünmesinde, rapor tutturmanda, 2 yıllık evliliğind eeşinin aklının başkalarında olmasında kaldım.. : O geriye bi teyze meselesi kalmış , üzerine katmerli olmuş. ve sen ömür törpüsü bu evliliği devam ettirmeye mi çalışıyorsun ??: O kolay gelsin ne diyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?