Kocam Teyzeme ok dkn!

ya yatakdamı basdınız kocanızla teyzenızı uygunsuz vazıyettemı yakaldınız?
boşanmaya karar verdınzı sanırım 30 sayfayı okuyamadım vallahı..
ama dunyanın cıvısı bu sekılde cıkmıs olamaz..
sızın gozunuzun onunda teyzenızle esınız arasında bısı gecıcegne ınanmıyorum..
onları ne ıle sucladıgnızı ne sekılde bu duruma soktugnuzun farkında degılsınız sanırım..

dünyanın çivisi çıkmış diye buna deniyor herhalde
bikere o teyze iyi niyetli olsa al kocam senin olsun dediğinde kendine gelirdi
onun niyetide bozuk demekki
bunu bana yeğenim dese ne yüzüne bakarım nede evine giderim
bunlar ufaktan yoldan çıkmışlar sanki
günahları boynuna

evet ablam..Şenizgörünen köy klavuz istemez
.

güzel hikaye zemuszemus daha yokmu böyle:hulya:

bu ne yahuu ,daha neler duyucaz ,töbe töbeee ,
güzelim ne o adamdan koca ,nede o kadından teyze olmaz bu saatten sonra ..sil gitsin..

insanoğlu çiğ süt emmiş derlerya bu gibi durumlarda..doğru...
artık hiçbirşeye şaşırmıyorum...yapmaz etmezler diyenlere fazla inanma..(bütün mesajları okumadım ama diyen vardır)
bir baba kendi öz kızına tecavüz edebiliyorsa diğer insanlar neler yapmazki...(bu örneği veriyorum çünkü insanlık dışı şeylerin sınırı bu..babanın tecavüzü...)
kalmışki teyzen ve kocan...normal bi ilişkiye benzemiyor bu...yoksa bile öyle bişey merak etme yakında olur...ateşle-barut yanyana sessizce uzun süre kalamaz....elbet patlar o barut...dikkat ette yanan sen olma...

birde unutmayın erkekler bakımlı bayanlardan hoşlanıyor kendi akrabasıyla bile arası iyi olan var dul mul farketmiyor

valla canım bu durumu olabilir şeklinde karşılayanlara, olası, olağan şeyler diyenlere de şaşıyorum ya, diyorum ben uzayda mı yaşıyorum acepkaydirigubbakcemile3

sen böyle birşeyi hissediyorsan doğrudur demektir.
siz nasıl karşı karşıya oturuyorsunuzz?
bir kere bu çok yanlış
eşinde teyzene karşı bir koruma içgüdüsü gelişmiş
malum bir kadın ve yalnız yaşıyor.
belki aralarında birşey yok ama inan bu dünyada kimseye güven olmaz ve herşey insanlar için.zamanla ne olur bilemeyiz
şimdilik eşin onu koruyor ve onun yaşamına hatta(özel hayatına karşı)büyük bir ilgisi gelişmiş.
ama zamanla ilgisi kötü boyutlara ulaşabilir ;teyzende karşılık verecek kadar karaktersizse...
şu durumda kesinlikle uzak yerlerde oturmalısınız.
ya teyzen ordan taşınacak yada siz.
eşin senin bıçakla üstüne yürüdüyse bu iş çoktan bitmiş
ben olsam boşanırdım sanırım .
senin yapman gereken beklemek ve görmek.
takip et,izle,iyi bir seyirci ol
ve en son olayların boyutlanacağı şekilde yapman gerekeni yap.
akıllı ol ama bunu belli etme.kurnaz ol...sabırlı ol...
relax ol,bakımlı ol,gülücükler kahkahalar at.ayy senin bi kuzenin vardı çok tatlıydı o bize gelmicek mi kalmaya falan de.(yani ailesinde yakışıklı kim varsa onu öv)
kendi derdini unutsun senin derdine düşsün.
sakın sakın kendini koyverme. :1closedeyes:
hadi bakalım toparlanma ve taktik zamanı.
ağlasan verem olsan inan hiç bi işe yaramaz ve deymez.. a.s

akannehir ay şoka girdim.nasıl olur bu aman Allahım yaaa.kötükedihüso

valla canım bu durumu olabilir şeklinde karşılayanlara, olası, olağan şeyler diyenlere de şaşıyorum ya, diyorum ben uzayda mı yaşıyorum acepkaydirigubbakcemile3

aynen bende..

daha nolması gerekioki anlamıorum, yatakta basmakmı sadece aldatıldığını görmek:hulya:

bu gerçeklerden kaçmaktan kendini kandırmaktan başka bişe değil :hulya:

:)uzayda ne arasın boyle olaylar:)..
ya gercekdende teyze yegenının kocası ıle?..
cozemıyom benımde teyzelerım var dusunuyomda basmıyo kafam...
ya aynı bınadalar ıyı anlasıyo olabılırler ama konu sahıbesı yatakda basmıs yada uygunsuz vazzıyette heralde kı bukadar tepkılı..
teyzede esde heralde ne olduklarınınn farkındalardır ıkı ınsanda kendılerıne yakısmıycakları bıldıklerı seyı nasıl yapsınlar?..
ınsanların ıyı gecınmelerı anlasmaları geyık yapmalarından eger boyle bı kanıya varıldıysa gercekdende vebası cok agırdır..

arkadaşım yorumumu geri alıyorum.diğer sayfaları okumadan yorum yapmışım...
bencede sen bu adamdan boşan.ne kadar karaktersiz olduğunu biliyorsun.
teyzenlede gönlünü eğlendirir sonra bir başkasına uçar gider...
adam ehlikeyf sen karışma etme saf olda istediğini yapsın istiyor.
ama sen birşeylerin farkında olunca hırçınlaşıyor
ah be arkadaşım...kalcak yerin var mı?
annen ölmüş,baban evlenmiş...
boşansan ne yapmayı düşünüyorsun canım,gözlerim doldu yaa kendim yaşamışım gibi çok üzüldümm mafoldumben

ya kızlar kocasını annesiyle yakalayan
arkadaşımız durumu daha vahim bence

Allahım bu insanlara doğru yolu göster

Anlattıklarınız doğruysa eğer, böylesine ar, namus, şeref duygularından yoksun bulunan eşinizden neden ayrılmıyorsunuz. Sizin o adamın yanında 1 saniye bile geçirmemeniz lazım. Bu resmen ensest bir ilişkidir ve siz hala burada bize dert yanıyorsunuz. Lütfen bu işi bitirin. Böyle iğrenç bir ortamda bulunmamanız lazım.

Kar....ne kadar hos bir Nick....Nickin gibi saf ve temiz yüreklisin canim!:1hug:

Keske senin düsündügün gibi olsa...keske gercektende bir Abla kardes gibi tatli takilmalar espriler olsa sadece.....bu durum öyle igrenc bir durum ki insan kabul etmek istemiyor bir türlü....yakistiramiyor konduramiyor malesef.

Tabiki aziz mübarek bu günlerde günah almayi istemez insan....lakin bazi seyleri görmedende anlayabiliyorsun güzelim...

Bu kadin bu adamin karisimi? Evet....ve bu kadin bu adamdan süpheleniyorsa mutlaka vardir bir bildigi....böyle agir bir iddayi sirf iki saka yüzünden yapmiyordur eminim.
Karisina bicak cekecek kadar hayatlarina girmis bu teyze....daha ne olsun be güzelim?:1no2:

Yinede umarim bizler yaniliriz umarim konu sahibi arkadasimiz yanilir.....daha ne denirki:çok üzgünüm:

yol o teyzenin saçlarını öff bu ne ya nasıl bi teyze yiğeninin huzurunu bozar anlamıyorumm daha neler yazmak isterdim ama terbiyem burda müsade etmiyo

ben teyzeyi geçtim , dayak yemende, bıçakla üzerine yürünmesinde, rapor tutturmanda, 2 yıllık evliliğind eeşinin aklının başkalarında olmasında kaldım.. : O geriye bi teyze meselesi kalmış , üzerine katmerli olmuş. ve sen ömür törpüsü bu evliliği devam ettirmeye mi çalışıyorsun ??: O kolay gelsin ne diyim.

başka kadınlarda olmuş geçmişte zaten
teyzeyi egale etse, başka bi sorun başka bi kadın çıkcak, neresinden tutsa elinde kalcak

O teyzenin biraz kendini çekmesi,size uğramaması iyi olur..Hatta kendine çeki düzen vermesi gerek...Ben öyle teyzenin yüzüne bile bakmam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…