Kocam Teyzeme ok dkn!

Dayak ve bıçak çekme olaylarını unutmuşum.lmaz:Aslında şeytan diyor çek git bir kaç gün bakalım teyze ve kocan ne yapacak..evin muhtelif yerlerine gizli kamera yerleştirmek lazım diyo ama..kaydirigubbakcemile3

inanamıyorum ya anne - oğul olması gerekirken nasıl yapabilirler böyle bi şeyi akannehir akannehir akannehir

Teyzeni korumak eşine mi kalmış..Belli ki cilvesinden etkileniyor.Boşa onu ne halleri varsa görsünler..İkisi de edepsiz....

ya 2 sene ya evliligin en güzel yillari
ama siz bicak ve dayakdan bahsediyorsunuz
ayricada bu seferde araya giren teyze
ya ben evime kitlenecem valla
insan artik heran aylemden biri kocama göz koyarmi diye korkar olacam valla

afedersiniz ama adam s.çmış üzerine teyze meselesi tüy dikmek olmuş. baştan herşey ofsayt. sıra teyzeye gelene kadar yaşananlar zaten vahim. off offf geldiler sağdan sağdan, tutamıycam kendimi yazacağım.kimseye haddim değil ayrıl, boşan demek ama sana tereddütsüz kurtul ondan diyeceğim .
arkanda desteğe lüzum yok, Allahtan büyük daha ne dayanağın olsun.sen kendine yetersin. sadece kararlı ol, yapacağına inan. evet zorluklarla karşılacaksın hayat kimse için kolay değil ama göğüs gereceksin. hangisi daha kötü sence, aşağılanmak, hırpalanmak, insan yerine konmamak mı? zorluda olsa en azından insan gibi yaşamak mı? ya lütfen biraz cesaret ,inanç...
.

Son düzenleme:

kaydirigubbakcemile5

sanırım kabul edemıycegım ıcın kabul etmemekde dırenıyom..mafoldumben
teyze demek anne yarısı demek elbettekı konu sahıbesı yaşamıstır kımse burda yazılan olayların arka yuzunu bılemez ben de sadece ılk sayfaya bakmısdım dıger yazdıklarını yenı gordum dılerımkı aralarında bu sekılde bısı yokdur dılerımkı hepsı bı anılmadır ama ınsan ıkı sevdıgını bu bıcımde sekılde dusunemıyo kı..a.s.
konu sahıbesı arkasım sıgıncak kımsem yok demıssınız
Türk Kadınlar Birliği, Türk Anneler Derneği, Çağdaş Eğitim Vakfı, AÇEV, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı, Türkiye Aile Sağlığı ve Planlama Vakfı, Roteryenler, Lions ve Soroptimistler gibi dernekler Türkiye'de mağdur kadınlara yardım etmeye çalışmaktadırlar.bu derneklerden bırısı ıle oncelıkle gorusmelısınız ha bıde mor çatı kadın sıgınma evı var..bunlardan bırısı ıle gorusun ne yapabılceıgnız konusunda en ıyı destegı onlardan alırsınız..eger gercekdende boyle bısı varsa sesız kalmayın kendınızı bu hırs yanlıs ılıskıden cekınız..

annen ve eşin mi????????:1ninca:yasakkelime:bbo::1shok:

ya arkadaşlar hep 2. kadınlar kötü, bu erkekler 3 yaşında çocukmu, topitoplamı kandırıyo bu kadınlar bu erkekleri
yada erkekler kadınların elinde oyuncakmı, o çeker o benim, bu çeker o benim

arkadaşlar

öyle bir devirdeyizki lütfen iyi düşünün yani kardeş kardeşin eşine bile bakıyor...ALLAH GÖSTERMESİN...

ama böyle gerçeklerde var.... yaprak dökümöü dizisinde olduğu gibi...

ARKADAŞIM SENİN YERİNDE OLSAM ANNEME ANNANEME VE EN ÖNMELİSİ DİREK TEYZE DEDİĞİN KİŞİYE SÖYLERİM HİÇDE

LAFIMI ÇEKMEM....SENİN İSTEDİĞİN YUVAMI YIKMAKMI BU NE CIVIK CIVIK KONUŞMA EŞİMLE SONUÇTA ODA BİR ERKEK

HAREKETLERİNE DİKKAT ET..VE EBU SON İKAZIM DAHA SONRA ÇOK KÖTÜ OLURUZ DERİM....

EŞİNE GELİNCE SENİN EŞİN KUSURA BAKMA AMA YA NEYSE ŞİMDİ AĞZIMI BOZMAYAYIMMMM...

O EŞİ TÜMMİLLETE REZİL EDER DAHA SONRADA BASARDIM KI...NA TEKMEYİ....

BIÇAK SAVURACAKMIŞ YUH YANİ

O BIÇAĞI ADAMIN....................................................................

SANA SONUNA KADAR KATILIYORUM vereliniortakvereliniortakvereliniortak

ÇOK HAKLISIN

Ağzım bir karış açık kaldı.akannehir.Artık hiçbirşeye şaşırmayacağım..Baştan birkaç yorumu okudum sadece...
Bu teyze pamuk tenli ,akpak saçlı bir teyze değil...
Teyze kendini ispatlama çabalarında mı acaba?Ben yeğenimin kocasının bile dikkatini çekerim cinsinden...Öyle görünüyor...:bbo:
Kusura bakma canım ama eşin de teyzende acayip insanlarmış..Seni mi paravan kullanıp cilveleşiyorlar acaba?Gerçi sevgilisi de var demişsin ama, demek ki bazı kadınlar doyumsuz oluyor..Afalladım kaldım valla..

yahu kızın annesi ölmüş.
babasıda başka kadınla evlenmiş onun derdine düşmüş.
kız şu anda yalnız ve sağlıklı düşünemiyor.
çok hassas olmamız lazım şu an ona yorum yazarken...
bazen çaresizlik bilemezsiniz insana neler yaptırır,istemediği bi hayatı yaşamaya sürükler...mafoldumben

ben sağlıklı bir yorum yazabilmek için arkadaşın profiline girip bu konuya yazığı bütün mesajları okudum...
okumayan arkadaşlar biraz alakasız şeyler yazıyorlar.:1closedeyes:

bu teyzenle kocan arasında bişey yoksa bende dila değilim.. dikkat et hayatım bunların arası iyi.

iyi araları, fuXX buddy olmuslar bıle. kötükedihüso
zaten kocan 25 kadın 35 neler ögretıyordur ona kımbılır tam da sarap gıbı yasında allah karetmesın bu kadınları nası teyze yaa anne yarısı olması gerekırken. pis Çok üzgünüm çoook

BU HAYAT ONUN AMA

kimse onun kadar ne acı çekebilir nede sevinebilir... annesinin vefat etmesi babasının başkasıyla evlenmesi acı olabilir

yanlız farkındaysan kendi derdine düşmüş arkadaşta bizde burda yapması gerekenleri paylaşıyoruz.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…