- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
- Konu Sahibi kedici_kxixz
-
canım arkadaşım bende aynı şüpelerlerle senelerimi geçirdim olamaz böyle bişey dedim kendimi suçladım hep böyle düşündügüm için ama malesefki şüpelerimde haklı çıktım ben annemden ve eşimden şüpelenmiştim ve gözlerimle gördüm herşeyi igreçligi lanet olsun bu hayata ALLAH yardımcın olsun seninde şu mübarek günün yüzü gözü hörmetine inşallah böyle yapanlar çabuk zamanda ve bizden uzak yerde bulsunlar cezalarını başka bişey gelmiyor elimden çünkü maleseffff ölüm bile daha kolay inan seni çok iyi anlıyorum eger imkanın varsa hiç durma bence
afedersiniz ama adam s.çmış üzerine teyze meselesi tüy dikmek olmuş. baştan herşey ofsayt. sıra teyzeye gelene kadar yaşananlar zaten vahim. off offf geldiler sağdan sağdan, tutamıycam kendimi yazacağım.kimseye haddim değil ayrıl, boşan demek ama sana tereddütsüz kurtul ondan diyeceğim .
arkanda desteğe lüzum yok, Allahtan büyük daha dayanağın olsun.sen kendine yetersin. sadece kararlı ol, yapacağına inan. evet zorluklarla karşılacaksın hayat kimse için kolay değil ama göğüs gereceksin. hangisi daha kötü sence, aşağılanmak, hırpalanmak, insan yerine konmamak mı? zorluda olsa en azından insan gibi yaşamak mı? ya lütfen biraz cesaret ,inanç...
.
sanırım kabul edemıycegım ıcın kabul etmemekde dırenıyom..mafoldumbenKar....ne kadar hos bir Nick....Nickin gibi saf ve temiz yüreklisin canim!:1hug:
Keske senin düsündügün gibi olsa...keske gercektende bir Abla kardes gibi tatli takilmalar espriler olsa sadece.....bu durum öyle igrenc bir durum ki insan kabul etmek istemiyor bir türlü....yakistiramiyor konduramiyor malesef.
Tabiki aziz mübarek bu günlerde günah almayi istemez insan....lakin bazi seyleri görmedende anlayabiliyorsun güzelim...
Bu kadin bu adamin karisimi? Evet....ve bu kadin bu adamdan süpheleniyorsa mutlaka vardir bir bildigi....böyle agir bir iddayi sirf iki saka yüzünden yapmiyordur eminim.
Karisina bicak cekecek kadar hayatlarina girmis bu teyze....daha ne olsun be güzelim?:1no2:
Yinede umarim bizler yaniliriz umarim konu sahibi arkadasimiz yanilir.....daha ne denirki:çok üzgünüm:
canım arkadaşım bende aynı şüpelerlerle senelerimi geçirdim olamaz böyle bişey dedim kendimi suçladım hep böyle düşündügüm için ama malesefki şüpelerimde haklı çıktım ben annemden ve eşimden şüpelenmiştim ve gözlerimle gördüm herşeyi igreçligi lanet olsun bu hayata ALLAH yardımcın olsun seninde şu mübarek günün yüzü gözü hörmetine inşallah böyle yapanlar çabuk zamanda ve bizden uzak yerde bulsunlar cezalarını başka bişey gelmiyor elimden çünkü maleseffff ölüm bile daha kolay inan seni çok iyi anlıyorum eger imkanın varsa hiç durma bence
afedersiniz ama adam s.çmış üzerine teyze meselesi tüy dikmek olmuş. baştan herşey ofsayt. sıra teyzeye gelene kadar yaşananlar zaten vahim. off offf geldiler sağdan sağdan, tutamıycam kendimi yazacağım.kimseye haddim değil ayrıl, boşan demek ama sana tereddütsüz kurtul ondan diyeceğim .
arkanda desteğe lüzum yok, Allahtan büyük daha ne dayanağın olsun.sen kendine yetersin. sadece kararlı ol, yapacağına inan. evet zorluklarla karşılacaksın hayat kimse için kolay değil ama göğüs gereceksin. hangisi daha kötü sence, aşağılanmak, hırpalanmak, insan yerine konmamak mı? zorluda olsa en azından insan gibi yaşamak mı? ya lütfen biraz cesaret ,inanç...
.
bu teyzenle kocan arasında bişey yoksa bende dila değilim.. dikkat et hayatım bunların arası iyi.
yahu kızın annesi ölmüş.
babasıda başka kadınla evlenmiş onun derdine düşmüş.
kız şu anda yalnız ve sağlıklı düşünemiyor.
çok hassas olmamız lazım şu an ona yorum yazarken...
bazen çaresizlik bilemezsiniz insana neler yaptırır,istemediği bi hayatı yaşamaya sürükler...mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?