- Konu Sahibi kedici_kxixz
-
ya arkadaşlar hep 2. kadınlar kötü, bu erkekler 3 yaşında çocukmu, topitoplamı kandırıyo bu kadınlar bu erkekleri
yada erkekler kadınların elinde oyuncakmı, o çeker o benim, bu çeker o benim
ben sağlıklı bir yorum yazabilmek için arkadaşın profiline girip bu konuya yazığı bütün mesajları okudum...
okumayan arkadaşlar biraz alakasız şeyler yazıyorlar.:1closedeyes:
ya arkadaŞlar İnanın bekar kız bulamıyor dul bayanlar eŞ bulabİlİyor.hemen evlenİyorlar...Çokk Örnek var..Çocuklu bayan bİle bekar alabİlİyor artık..
Ya Öle bİŞİyyy
bugün annemle sohbet ediyorduk hakan uralın sibel candan boşanmak için 1 milyon dolar aldığını söyledim o da iyi yapmış dedi belki sibel canda evliyken adamla birlikteydi o da intikam almış dedi.ben de bunun üzerine anneme millete akıl vermekte değerlendirme yapmakta üzerine yok ama ladatıldığın halde yıllarca babama bir şey yapmadın dedim.ilk kez beklemediğim farklı bir tepki verdi.dedi ki dışardan konuşmak kolaydır sen bana bunu hep söyleyip duruyorsun ilerde mecbur kaldığın şeyler yaşarsan o zaman bunları hatırlatırım dedi.çok üzüldüm.belki kendince çok haklı ama sanırım babamın bize başka kadın yüzünden çektirdiklerinden aldatma olaylarına karşı asla tahammülüm yok ve bunu kabullenen kadınlara resmen annem de dahil nefret duyuyorum.
çok doğru yazmışsın.anneni empati kurup sende bi an olsun anlamaya çalışmısın.bugün annemle sohbet ediyorduk hakan uralın sibel candan boşanmak için 1 milyon dolar aldığını söyledim o da iyi yapmış dedi belki sibel canda evliyken adamla birlikteydi o da intikam almış dedi.ben de bunun üzerine anneme millete akıl vermekte değerlendirme yapmakta üzerine yok ama ladatıldığın halde yıllarca babama bir şey yapmadın dedim.ilk kez beklemediğim farklı bir tepki verdi.dedi ki dışardan konuşmak kolaydır sen bana bunu hep söyleyip duruyorsun ilerde mecbur kaldığın şeyler yaşarsan o zaman bunları hatırlatırım dedi.çok üzüldüm.belki kendince çok haklı ama sanırım babamın bize başka kadın yüzünden çektirdiklerinden aldatma olaylarına karşı asla tahammülüm yok ve bunu kabullenen kadınlara resmen annem de dahil nefret duyuyorum.
Peki Selin Karacehennem i nasıl buluyorsun Bir danışman olarak?(BAŞARISINI)hayır ben annemin hakkını ödeyemem sırf bizim için katlandı.bizi bırakıp babasının evine gitseydi bunu yapan kadın çok.annem çok güzel kadındır yeniden çok rahat evlenirdi.ama kadın hayatını resmen babam yüzünden harcadı.benim söylemeye çalıştığım anneme ya da başka kadınlara hak vermemem değil.annemin de dediği gibi yaşayan bilir davulun sesi uzaktan hoş.ama ben o psikolojiyi atamıyorum.erkeklere karşı ezilmeyi onlar yüzünden üzülmeyi kabullenemiyorum.iki kez nişan attım.ilkini ailesi yüzünden attım ikinciyi çok değişmesi dürüst davranmaması beni üzdüğü için.işte ben hep aciz ağlayan ezilen bir anne gördüğüm için ben çok katıyım tahammülüm yok.iyi de yapmıyorum belki biliyorum ki ben nasıl mükemmel değilim karşıma çıkan erkeklerde mükemmel olmayacak.ondan ayrıl bundan ayrıl sonu ne peki.kaç kadının evliliiği yolunda işin komik tarafı ben uzunca bir süre evlilik danışmanlığı yaptım.kelin ilacı olsa başına sürer misali kendime hiç bu konuda hayrım yok.
hiç unutmuyorum bir gün bir çift geldi kadın fizyoterepist adam da doktor.ekonomik düzeyleri gayet iyi.adam kadına evliliklerini kurtarmak için swinger eş bulmayı teklif etmiş.kadın bunu bir türlü sindiremiyor.adam her şeyi yaşamış doymuş ve artık hayattan alacağı tat kalmamış farklı şeylere yöneliyor.adam sırf terapiyi karısının zoruyla kanul etmiş.inanın o dönem o çift benim kabusum olmuştu hiç bu kadar yetersiz kaldığımı hissetmemiştim.
Allah Allah..Tv.De de hiçte öyle fikirleri yok..Gayet Türk aile yapısını kapsıyan tarzda önerileri var..
O çift yanlış anlamış olmasın..Belki singerci demek istemiştir!:))
tv de öyle değil bu yargıya varma sebebim bir kaç kitabında bazı yerler ve okuduğum birkaç makalesi.çalışma prensibini beğeniyorum.yani başarılı bir kadın.ama psikolojide akımlar var onunla ters düştüğüm konular var yani bu fikir şahsi.belkide başarısını çekemiyorum içten içe :)Allah Allah..Tv.De de hiçte öyle fikirleri yok..Gayet Türk aile yapısını kapsıyan tarzda önerileri var..
O çift yanlış anlamış olmasın..Belki singerci demek istemiştir!:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?