Kocam Teyzeme ok dkn!

ya arkadaşlar hep 2. kadınlar kötü, bu erkekler 3 yaşında çocukmu, topitoplamı kandırıyo bu kadınlar bu erkekleri
yada erkekler kadınların elinde oyuncakmı, o çeker o benim, bu çeker o benim

Buna bende cok kiziyorum....sanki bulunmaz hint kumasilar ya..

Lakin konumuzdaki Teyze nami diger Fahriye abla.....tövbe ya rabbi ya...:1closedeyes:
35 yasinda daha olgun daha mantikli ve daha ahlakli davranmali....

Yegeninin onunla konusmasina ragmen hala adama ters davranmiyor lay lay lom yapiyorsa o adamdan dahada sucludur benim gözümde....keza bu yabanci bir kadin degil öz be öz yegeni rahmetli ablasinin cocugu.....bunu düsünmek olayi dahada igrenclestiriyor resmen ya...

anne olayına bende şaşırdım cidden..
yaprak dökümünün ali rızası gibi bundan sonra hiçbirşeye şaşırmam diyorum yinede şaşırıyorum..
kıyamet yakındır duyrulur.....

ben sağlıklı bir yorum yazabilmek için arkadaşın profiline girip bu konuya yazığı bütün mesajları okudum...
okumayan arkadaşlar biraz alakasız şeyler yazıyorlar.:1closedeyes:

bugün annemle sohbet ediyorduk hakan uralın sibel candan boşanmak için 1 milyon dolar aldığını söyledim o da iyi yapmış dedi belki sibel canda evliyken adamla birlikteydi o da intikam almış dedi.ben de bunun üzerine anneme millete akıl vermekte değerlendirme yapmakta üzerine yok ama ladatıldığın halde yıllarca babama bir şey yapmadın dedim.ilk kez beklemediğim farklı bir tepki verdi.dedi ki dışardan konuşmak kolaydır sen bana bunu hep söyleyip duruyorsun ilerde mecbur kaldığın şeyler yaşarsan o zaman bunları hatırlatırım dedi.çok üzüldüm.belki kendince çok haklı ama sanırım babamın bize başka kadın yüzünden çektirdiklerinden aldatma olaylarına karşı asla tahammülüm yok ve bunu kabullenen kadınlara resmen annem de dahil nefret duyuyorum.

biricik bizde babamdan çok çektik babam annemin üzerine 2 kez daha evlendi ama annelerimiz o zaman bişe yapamamışlar 3 çocukla nereye kime sığınsınlar
yada onlar çekip oturmasalardı şimdi biz okumuş olurmuyduk acaba??
şimdi bizim maddi gücümüz yerinde ayaklarımızın üzerinde durduğumuz için böyle konuşuyoruz ama işin iç yüzü öyle değil
annem boşanıcam dayanamıyorum artık dediğinde dedem çocuklarını bırak gel demişti
önceden bıraksaydın derdim 4 aydır bunu da diyemiyorum diyemem bir anne bırakamazz

ya arkadaŞlar İnanın bekar kız bulamıyor dul bayanlar eŞ bulabİlİyor.hemen evlenİyorlar...Çokk Örnek var..Çocuklu bayan bİle bekar alabİlİyor artık..

Ya Öle bİŞİyyy

iyi de o dul kadınların sextekı basarısından deneyımınden kaynaklanıo
bekar kız bılmıo kı ne yapcagını tavlasın adamı,
dul hemen tavlıo dullar daha hızlı evlenıo bu gercek.
hem napsın dul kadın da evlenmesın mı basarılı oluolarsa onların sucu mu falanfalan.

bıde burda konuda kadının korunmaya bunun kocasının da korumaya ıhtıyacı var sankı tam dayaklık ikiside, konu sahıbı kadın neler yapmıs sonra buna sen terbıyesızsın demısler rezalete bak allahın cezaları. alcan ikisini kapıcan aynı eve cekcen gıtcen yaa... :bbo: snır hastas ı olcam bu baslkıkta wala gerildim yaa

allah korusun kızım ya,
belkı annen ev hanımıydı gecımı yokt u tutuncak dalı yoktu sızı o el karısına bırakmasın dıye katlandı babana senın haberın yok yaa buyuk konusma allah basına verdı mı derdı cekıyosun işte, anan o senın

al teyzeyi vur kocaya. ikisi de birbirinden suçlu. saatlerdir okuyorum bu konuyu. bakalım nasıl çözülecek. sorun yalnızca teyzeyle kocanın cilveleşmesi değil aslında. adam karısını insan yerine koymuyor, aşağılıyor , dövüyor. bu zaten yeterince acı vericiyken bi de gidip öz teyzeyle fingirdiyor. Allah kimseyi bu kadar çaresiz duruma düşürmesin. insanın arkasında destek olmayınca gelen vuruyor giden vuruyor demek ki.

mağdur arkadaşım bir tercih yapman gerekiyor 1.si bu deveyi gütmek. aşağılanmaya, şiddet görmeye katlanırım yeter ki bana dul damgası vurulmasın, başımda bir kocam olsun ben herşeye katlanırım diyorsan bişey diyemem. unutma ki yalnız teyzeye alaka duymamış. zaman geçer bunlar görüşmez, buna bir çare bulunur mutlaka ama senin kocan başka hatunlarla da ilgileniyormuş... arkadaşların dediği gibi kocanı elinde tut, işve cilve yap diyemeyeceğim çünkü böyle bir durumda insanın içinden gelmez sanırım böyle bir kocaya iyi davranmak, hiçbirşey olmamış gibi cilve yapmak... yani bana göre 1. seçenek pek mantıklı görünmüyor.

2. seçeneğe bakalım. bu diyardan gitmek: gideceğin bir yer var mı? 32 sayfa boyunca bundan hiç bahsetmediğine göre demek ki senin boşanmaya ya da oradan ayrılmaya hiç niyetin yok. çeşitli sığınma evleri var evet. ama bilemiyorum bunu göze alır mısın. bir süre yalnız kalıp kendi ayaklarının üzerinde durabilecek gücü bulur musun? psikiyatriste gitme fikri çok mantıklı bence. dediğin gibi boşanma olursa nasıl ayakta duracağın konusunda sana çok yardımcı olur. ama önce senin bir karar vermen lazım.

iki ucu b.klu değnek diye buna denir valla. Allah yardım etsin.

tum gun ıt gıbı calısıyorum dılım dısarda eve gelıyorum demıs
demekkı parası gelıo bı sekılde uc kurus beskurus da olsa
en azı asgarıdır asgarısı gelıyodur

kendıne yedıremıyor kocasının böle yapmasını
gerı gelsın ıstıyor haklı olarak gıtmesın teyzeye ıstıyor

ama yılalr sonra ah ben neden cektyım kı bu adamı daha cok ezıyet cektım dıyecek bu boyle goruluyor
bır de dayanagm yok

sızler gıbı annem babam yok dıyor haklı kendınce
yanlız oldugu ıcın kadın sıgınma evıne gıdebılır ancak o da cok parlak gorunmuyor gıbı.

ooofff

hayır ben annemin hakkını ödeyemem sırf bizim için katlandı.bizi bırakıp babasının evine gitseydi bunu yapan kadın çok.annem çok güzel kadındır yeniden çok rahat evlenirdi.ama kadın hayatını resmen babam yüzünden harcadı.benim söylemeye çalıştığım anneme ya da başka kadınlara hak vermemem değil.annemin de dediği gibi yaşayan bilir davulun sesi uzaktan hoş.ama ben o psikolojiyi atamıyorum.erkeklere karşı ezilmeyi onlar yüzünden üzülmeyi kabullenemiyorum.iki kez nişan attım.ilkini ailesi yüzünden attım ikinciyi çok değişmesi dürüst davranmaması beni üzdüğü için.işte ben hep aciz ağlayan ezilen bir anne gördüğüm için ben çok katıyım tahammülüm yok.iyi de yapmıyorum belki biliyorum ki ben nasıl mükemmel değilim karşıma çıkan erkeklerde mükemmel olmayacak.ondan ayrıl bundan ayrıl sonu ne peki.kaç kadının evliliiği yolunda işin komik tarafı ben uzunca bir süre evlilik danışmanlığı yaptım.kelin ilacı olsa başına sürer misali kendime hiç bu konuda hayrım yok.

of biricik hayat cok zor erkekler bekledıgımız gıbı cıkmaya bılıyor ,
olsun en azından azımlısın ama annen de belkı kendıne gore dogruyu yaptı ((

çok doğru yazmışsın.anneni empati kurup sende bi an olsun anlamaya çalışmısın.
şimdi bu konu sahibi arkadaşa genel olarak boşan,kaç,kurtul diyoruz...
ama kolay olmuyor işte,insanın bazen eline ayağına felç iniyor,hareket edemiyor...
bir desteğide yoksa,mecbur olduğu ama kabullenemediği şeyleri yaşamak zorunda kalınca o zaman hayatın zorluğu başlıyor...
hayatını planlaması lazım,en azından durmadan fedakarlık yapmaktan vazgeçse,para biriktirse,güzel geçinebilceği bir işte çalışsa,tek başına yaşama gücünün insiyatifini kullanabilse ne güzel olur değil mi..
ama böyle olaylar insanın kendine güvenini kaybettiriyor...inşallah arkadaş güvenini erkenden kazanır ve artık kendi lehine bişeyler yapmaya çalışır.

Peki Selin Karacehennem i nasıl buluyorsun Bir danışman olarak?(BAŞARISINI)
SADECE MERAK ETTİM...

ayy bana sormadın ama söylemek istiyorum ben bayılıyorum selin hanıma. mükemmel bence

selin karacehennem radikal bir kadın fikirleri de türk toplumun çok ilerisinde fazla gerçekçi bulmuyorum onların oralarda belki durum öyle ama her kez için her aile yapısı için heleki klasik türk aile yapısı için geçerli değil.

gerçekten üzüldüm ve midem bulandı bu insanlardan..:gitme:
canım iyi ki çocugun yok..
bazı erkekler olgun kadınlardan hoşlanıyorlar iştelmaz:
Bana kalırsa aldırış etmiyormuş gibi davran,Teyzenle aranı aç,Size gelip gitmesi azalsın yani
yaa bunları yap dıyorum ama iş işten geçmişse yapacak pek fazla da bişey yok
Allah yardımcın olsun canım gerçekten bu tür insanlar midesizz

hiç unutmuyorum bir gün bir çift geldi kadın fizyoterepist adam da doktor.ekonomik düzeyleri gayet iyi.adam kadına evliliklerini kurtarmak için swinger eş bulmayı teklif etmiş.kadın bunu bir türlü sindiremiyor.adam her şeyi yaşamış doymuş ve artık hayattan alacağı tat kalmamış farklı şeylere yöneliyor.adam sırf terapiyi karısının zoruyla kanul etmiş.inanın o dönem o çift benim kabusum olmuştu hiç bu kadar yetersiz kaldığımı hissetmemiştim.

Allah Allah..Tv.De de hiçte öyle fikirleri yok..Gayet Türk aile yapısını kapsıyan tarzda önerileri var..
O çift yanlış anlamış olmasın..Belki singerci demek istemiştir!:))

Allah Allah..Tv.De de hiçte öyle fikirleri yok..Gayet Türk aile yapısını kapsıyan tarzda önerileri var..

getırdıgı eştekı adam eşine yani karısına sıngercı teklıf etmıs :)) bu olay uzerıne danısmana gelmısler, danısman teklıf etmemıs bu olayı, ben oyle anladım

aynı buna benzer bir olayı bir tanıdığım yaşadı,
kadının annesinin teyzesinin kızıyla adam sıkı fıkı oldu ve sonunda kadın boşandı...
Allah yardımcın olsun...
savaşmak her ne kadar zor olsada yuvanı kurtarmak istiyorsan sıkı sıkı sarıl ve savaş...

tv de öyle değil bu yargıya varma sebebim bir kaç kitabında bazı yerler ve okuduğum birkaç makalesi.çalışma prensibini beğeniyorum.yani başarılı bir kadın.ama psikolojide akımlar var onunla ters düştüğüm konular var yani bu fikir şahsi.belkide başarısını çekemiyorum içten içe :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…