- Konu Sahibi kedici_kxixz
-
baaaaak..doğru anlamışım..Selin hn.Singerci teklifi yapmış...getırdıgı eştekı adam eşine yani karısına sıngercı teklıf etmıs :)) bu olay uzerıne danısmana gelmısler, danısman teklıf etmemıs bu olayı, ben oyle anladım
neden bu soruyu arkadaş özel mesajla sormadın ki CADIARZUPeki Selin Karacehennem i nasıl buluyorsun Bir danışman olarak?(BAŞARISINI)
SADECE MERAK ETTıM...
yahu ne singercisi swinger eş belki çoğunuz biliyordur.türkiyede bunların sayısı binleri buluyor ve bunlar çok kültürlü okumum maddi durumu iyi hayattan alacak keyif tat bırakmamış doyumsuz insanalrın hayatlarını onlara göre ilişkileirni kurtarmak için aynı oda da eş değiştirerek cinsel ilişkiye girmeleri.ve bunu asla aldatma kabul etmiyorlar bunun için özel otel odaları tutulup özel çamaşırlar alınıyor.
neden bu soruyu arkadaş özel mesajla sormadın ki CADIARZU
hakikaten arkadaşın konusu dışına çıkılıyor :sm_confused:
kim o siz ne konuşuyorsunuz ne sordun ben bile anlamadım valla fisfisfis
ve konu sahibi arkadaş burayı darmadağın kafasıyla okuyup iyice keçileri kaçıracak :bbo:
neden bu soruyu arkadaş özel mesajla sormadın ki CADIARZU
hakikaten arkadaşın konusu dışına çıkılıyor :sm_confused:
kim o siz ne konuşuyorsunuz ne sordun ben bile anlamadım valla fisfisfis
ve konu sahibi arkadaş burayı darmadağın kafasıyla okuyup iyice keçileri kaçıracak :bbo:
aynı buna benzer bir olayı bir tanıdığım yaşadı,
kadının annesinin teyzesinin kızıyla adam sıkı fıkı oldu ve sonunda kadın boşandı...
Allah yardımcın olsun...
savaşmak her ne kadar zor olsada yuvanı kurtarmak istiyorsan sıkı sıkı sarıl ve savaş...
Anladık be canımın içi eş değiştirme olayı...
Biz kendi kabuğumuzda yaşıyoruz da..Evet Ülkemizde böyle çiftler mevcutmuş..Bazı Sosyete mi ?desem cemiyet mi? desem ne desem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?