- 7 Kasım 2007
- 789
- 166
- 323
- 40
- Konu Sahibi kedici_kxixz
-
canım arkadaşım bende aynı şüpelerlerle senelerimi geçirdim olamaz böyle bişey dedim kendimi suçladım hep böyle düşündügüm için ama malesefki şüpelerimde haklı çıktım ben annemden ve eşimden şüpelenmiştim ve gözlerimle gördüm herşeyi igreçligi lanet olsun bu hayata ALLAH yardımcın olsun seninde şu mübarek günün yüzü gözü hörmetine inşallah böyle yapanlar çabuk zamanda ve bizden uzak yerde bulsunlar cezalarını başka bişey gelmiyor elimden çünkü maleseffff ölüm bile daha kolay inan seni çok iyi anlıyorum eger imkanın varsa hiç durma bence
Her erkek gibi senin kocanda işveli cilveli kadın seviyor..
Sen ev işleri geçim sıkıntısından değişmişsindir? Belki eğleniyorlardır başbaşa?
Senden (muhtemelen) 15yaş büyük/ Yaşlı teyzende egosunu tatmin ediyor olabilir
Şuna bak gencecik karısı varken benim peşimden koşuyor..
Demek ki hala taş gibiyim... CADIARZU
Adım Adım
***Sende :
Kendine bak..
Saçını süpürge etme..
bırak evin pis olsun..........o ne seviyosa 1 ay onu yap..
Başbaşa eğlenin...
onu görmeye vakti olmasın..
***Madem çalışıyorsun :
Bu ayki maaşını kendine ayrı..
Ay boyunca sadece kendini düşün..
Güzelleş ..
Kıskandır..
Ama ulaştırma!!
Sensiz olmak neymiş görsün.. Maddi manevi yokluğunu tatdır..
***Teyzenlede dertleş!!!!!
Bana böyle yapıyo diye anlat... (yani aslında ağzını ara)
Boşanınca neler olur vs diye sor (bakalım sen boşanma deyince gözleri parlıyormu)
**** Madem bu herifi sen besliyon tüm kaynaklarını kes
Sana muhtaç olsun..
Baktın değişmiyor
Babanla .......Anneannenle ...Dayın..Amcanla ...Konuş
Denize düşmüşsün başka çaren yok
Maaşın olduğuna göre sen ona muhtaç değilsin..
Gemileri yakmadan önce herkesin kapısını çal
Yeni kuracağın hayatta kimlere yer vereceksin iyi tespit etmiş olacaksın bu sayede.. a.s.
Boyle olaylari co duydum okudum, ve asla yalan oldugunu soylemedimsadece biricigin yazdigina gulumseme attim, hatun beni kotu kalpi, namussuz biri yapti iyi mi tovbe
kusura bakma arkadaşım geri dönüp yazdıklarını okuyamadım ama o sinir bozukluğuyla yanlışlıkla senden alıntı yapıp sana cvap yazzmış olabilirim çok özür dilerim çünkü çok canım sıkıldı yalancı yerine konduğum için ayrıca tabiki kimsenin benim durumuma düşmesini istemem Allah korusun yanlışifade etmişim özür dilerim
Adım Adım
***Sende :
Kendine bak..
Saçını süpürge etme..
bırak evin pis olsun..........o ne seviyosa 1 ay onu yap..
Başbaşa eğlenin...
onu görmeye vakti olmasın..
***Madem çalışıyorsun :
Bu ayki maaşını kendine ayrı..
Ay boyunca sadece kendini düşün..
Güzelleş ..
Kıskandır..
Ama ulaştırma!!
Sensiz olmak neymiş görsün.. Maddi manevi yokluğunu tatdır..
***Teyzenlede dertleş!!!!!
Bana böyle yapıyo diye anlat... (yani aslında ağzını ara)
Boşanınca neler olur vs diye sor (bakalım sen boşanma deyince gözleri parlıyormu)
**** Madem bu herifi sen besliyon tüm kaynaklarını kes
Sana muhtaç olsun..
Baktın değişmiyor
Babanla .......Anneannenle ...Dayın..Amcanla ...Konuş
Denize düşmüşsün başka çaren yok
Maaşın olduğuna göre sen ona muhtaç değilsin..
Gemileri yakmadan önce herkesin kapısını çal
Yeni kuracağın hayatta kimlere yer vereceksin iyi tespit etmiş olacaksın bu sayede.. a.s.
Bu erkekler ne kadar değişik bi yapıya sahip. Dul kadınlar çok ilgilerını çekıyo. Teyzenle aralarında cok yaş farkı vamı??? Teyzenınde kedını gerı çekmesi lazım aslında. böyle şeymı olur. Teyzende belkıde memnundur bu durumdan.... Annenle konuşdunmu hiç???
Bence annenle bı konuş.
kedici kız dün ne oldu canım anlatmmak istermisin? bulabildinmi doktor?
işten çıktım aslında eve gitmek istemedim sahilde dolanmak istedim ama sonrasında eve gittiğimde hır çıkmasın diye kapa gözlerini evine git işlerini yap kızım dedim istemezsen yüzüne bakma konuşma ama evine git dedim. eve gittim hiç konuşmadan beraber yemek hazırladık. sonra bugün beni hiç aramadım çok kırıldım dedi üzülmüş aramadım diye .neyse oturduk yaprak dökümünü izliyordukki buyrunnnn teyzem aradı eşimi cep telefonundan benimkinin şarzı bitmişti hış açık olsada eşimi arıyorya. biraz konuştular kahkaha attılar sonra bbeni istedi teyze hanım kuaförümün yerini sordu en az 4 kere kendi gitiği halde hanımefendinin dip boyası gelmişde ona gidecekmiş hangiminibüse binecek nerde inecekmiş tövbe yarabbim . neyse söyledim neden senin canın sıkkın dedi yok uykusuzum dedim kapattım. sonra eşime dönüp canım inan ki artık teyzemle konuşmak istemiyorum midem bulanıyor dedim. sonra konu açıldı anlattım bak canım sen ii niyetle yaklaşıyorsun onların evinde oturuyoruz diye alttan almayaçalışıyorsun ama o bunu ilgi olarak görüyor ve mutluluk duyuyor dedim eşimi suçlamadan ama eşim ayağa kalktı üstüme yürüdü yok öyle bişey yok diyorum sana dedi ne o..luğumu bıraktı ne şerefimi susmadım tabibende bak dedm adı geçince nasıl üzerime yürüyorsun ben sana böyle bişey var demedim dedim kokusu kötü dedim dedim bu defa mutfağa koşup bıçak alıp üzerime geldi boğazıma dayadı kes dedim teyzem için beni keseceksen kes ben de kurtulayım sen de kurtul dedim . bir süre sonra sakinleşti yanıma geldi su getirdi yüzümü yıkadı öptü ve yanımda ağladı ben seni çok seviyorum eşimsin senden başkasına bakmam falan dedi sarıldı falan şimdilik yedik bakalım hee buarada teyze hanımın evinin anahtarınıda eşimden aldım fırlattım attım nereye gittiyse durum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?