Kocam Teyzeme ok dkn!

adamı terket dicem ama terket demek nekadarda dile kolay.. senin açından bakıyorum olaya..

aslında biraz terketmek mantıklı eğer seni seviyor teyzeni sevmiyorsa sana dönecek ondan ayrı bir yere taşınmanızı kabul edecektir..

aksi taktirde zaten o... teyzenle arası iyidir ve seni çoktan gözden çıkarmıştır onunla yaşamanın bir mantığı yok.

akrabalarına teyzenin eşinle seni aldattığını falan yaymakta mantıklı aslında piskolojik baskı olur onlar açısından.

canım valla işin zor.eşinle konuş , teyzenle de konuş. ama bunlar gerçekse, hoş değil, gidişatta iyi değil.çocuğun da yokmuş.sanırım çalışyorsun da, ben iyi düşün derim.kocan bıçakla üstüne yürüyrsa bu da hazmedilir şey değil.

anamm. ne kadar kötü.
teyze kavramı bende hep tonton bir, büyükanne gibidir. çünkü teyzemle aramda 50 kusur sene yaş farkı vardı..
bunu okuyunca çok şaşırdım.

yazık gerçekten... Allah yardımcınız olsun.

Hala nasıl evliliğinizi devam ettirebiliyosunuz
Nasıl aynı evde yaşayıp,o insanlarla yüzgöz oluyorsunuz bende bunu anlamıyorum!

burda 35 yaşa yakın yada 35 yaşında çok kadın varr, 35 yaş yaşlımı sence, keşke biraz düşünüpte yazsaydın.

Bencede arkadaşım gemileir yakmadan önce sen yine elinden geleni yap.....vereliniortak

Boyle olaylari co duydum okudum, ve asla yalan oldugunu soylemedimsadece biricigin yazdigina gulumseme attim, hatun beni kotu kalpi, namussuz biri yapti iyi mi tovbe

kusura bakma arkadaşım geri dönüp yazdıklarını okuyamadım ama o sinir bozukluğuyla yanlışlıkla senden alıntı yapıp sana cvap yazzmış olabilirim çok özür dilerim çünkü çok canım sıkıldı yalancı yerine konduğum için ayrıca tabiki kimsenin benim durumuma düşmesini istemem Allah korusun yanlışifade etmişim özür dilerim

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Fikirlerine saygi duyuyorum arkadasim...ama ben beni döven sövüp sayan, muhtemelen öz teyzeme göz koyan, adi serefsiz bir adam icin tüm bunlari yapmak degil kücük parmagimi bile kimildatmam.....

Bir tek son dedigin dogru....ona muhtac degil arkadasimiz koysun kapiya!

Lakin geri kazanma cabalarinda bulunmak bence zaman kaybi!

Ayrica 35 yasinda bir insana yasli demekte biraz abes olmus.....ben bildigim yaslilik devri 60 yasindan sonra baslar....

Saygilar

Bu erkekler ne kadar değişik bi yapıya sahip. Dul kadınlar çok ilgilerını çekıyo. Teyzenle aralarında cok yaş farkı vamı??? Teyzenınde kedını gerı çekmesi lazım aslında. böyle şeymı olur. Teyzende belkıde memnundur bu durumdan.... Annenle konuşdunmu hiç???

Bence annenle bı konuş.

okurken çok şaşırdım.sen teyzene al kocam senin olusun dediğinde o cvp olarak ne dedi.ne diyorsun saçmalama olamaz böyle şey filan gibi tepki göstermedimi.teyzenin sevgilisi bu yakınlığa bişey demiyormu.madem anneannende yaşıyor o karşınızdaki evi hangi amaçla kullanıyor.veeeeee aldatmaya gelene kadar biıçak çekip bide sana bıçakğı salllaması varki burda adamın manyaklığı ortaya çıkıyor.işin var gücün var çocuğun yok ortada mide bulandırmayan bişey kalmamış eve sen bakıyorsun.bütün bu yaşanalaardan korkmuyorsunda dul damgası yemekten mi korkuyorsun canım ya.kendi paramla kendi ailemlden bi kadınla kocam beni aldatacak .umarım sen yanlış anlamışsındır da yaşanan o kadar çok yalıştan biri silinir.

Nur cum
Arkadaşın annesi yok..
Babasıda başka bir hanımla evli
Anlıcan kimsesi yok...

kedici kız dün ne oldu canım anlatmmak istermisin? bulabildinmi doktor?

işten çıktım aslında eve gitmek istemedim sahilde dolanmak istedim ama sonrasında eve gittiğimde hır çıkmasın diye kapa gözlerini evine git işlerini yap kızım dedim istemezsen yüzüne bakma konuşma ama evine git dedim. eve gittim hiç konuşmadan beraber yemek hazırladık. sonra bugün beni hiç aramadım çok kırıldım dedi üzülmüş aramadım diye .neyse oturduk yaprak dökümünü izliyordukki buyrunnnn teyzem aradı eşimi cep telefonundan benimkinin şarzı bitmişti hış açık olsada eşimi arıyorya. biraz konuştular kahkaha attılar sonra bbeni istedi teyze hanım kuaförümün yerini sordu en az 4 kere kendi gitiği halde hanımefendinin dip boyası gelmişde ona gidecekmiş hangiminibüse binecek nerde inecekmiş tövbe yarabbim . neyse söyledim neden senin canın sıkkın dedi yok uykusuzum dedim kapattım. sonra eşime dönüp canım inan ki artık teyzemle konuşmak istemiyorum midem bulanıyor dedim. sonra konu açıldı anlattım bak canım sen ii niyetle yaklaşıyorsun onların evinde oturuyoruz diye alttan almayaçalışıyorsun ama o bunu ilgi olarak görüyor ve mutluluk duyuyor dedim eşimi suçlamadan ama eşim ayağa kalktı üstüme yürüdü yok öyle bişey yok diyorum sana dedi ne o..luğumu bıraktı ne şerefimi susmadım tabibende bak dedm adı geçince nasıl üzerime yürüyorsun ben sana böyle bişey var demedim dedim kokusu kötü dedim dedim bu defa mutfağa koşup bıçak alıp üzerime geldi boğazıma dayadı kes dedim teyzem için beni keseceksen kes ben de kurtulayım sen de kurtul dedim . bir süre sonra sakinleşti yanıma geldi su getirdi yüzümü yıkadı öptü ve yanımda ağladı ben seni çok seviyorum eşimsin senden başkasına bakmam falan dedi sarıldı falan şimdilik yedik bakalım hee buarada teyze hanımın evinin anahtarınıda eşimden aldım fırlattım attım nereye gittiyse durum bu

yok arkadaşım senin gerçekten tedaviye ihtiyacın var.. önce kendine değer vermeyi öğrenmen lazım...

sizin ailede bıçak çekip sonrada özür dilemek doğal olmuş artık,
bencede senin kendine değer vermeyi öğrenmen lazım

Teyze anne yarısı derler... oda yalan olmuş bacım...:hulya:
Çok değişik bir durum.. şaşırdım valla
Teyzen kendi bilse.. sizden uzak durur
Yeğenimin huzuru kaçıyor... kocasıyla mesafem olsun demesi gerekirken
Hala kakara kikiri yapıyor.....
Tamam belki yanılıyo olabilirsin teyzene haksızlık yapmış dahi olsan
Teyzenin resti çekip sokağına dahi uğramaması lazım ..
Eşinde ne pişkin herifmiş...ne ağzını ayırıp duruyor kadına..
Çocuğunuz varmı... yoksa evliliğinizi bir daha gözden gecirin
Eksileri artıları koyun bir kenara.. bıcak savurmak ne demek
Koca diye başınızda bekleyen kişi böylemi olmalı...

Bence artık olay teyze olayı olmaktan çıkmış. Seni her an öldürebilecek bir ruh hastasıyla evlisin arkadaşım bi titre de kendine gelkötükedihüso

bak bu 2 olmuş
3.de bu adam seni keser demedi deme
ne bekliyosun arkadaşım!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…