- Konu Sahibi kedici_kxixz
-
Kardesim sabahleyin konuna bakip ciktim takip edemedim biraz evvel tekrardan bakarken yukardaki yazini gördüm birkac kelimede olsa yazmak istedim...Bu ahlaki yozlasmalari tetikleyen dizileri seyrettikce durum degismiyecek belki dahada zora girecek insanlar...hem durumun zor hemde oturmus bu tür dizileri seyrediyorsun hemde esin yaninda insanda nefis denen birsey var aldanmasi heran icin mümkün kendini heryerde koruman lazim... bu seyrettigin diziden tutta dinledigin müzige hatta cevrendeki insanlari secerken verdigin mücadeleye kadar gidiyor...her yerde mücadele vermek gerekiyor isimiz cok zor ...Allah cümlemizin yardimcisi olsun...
Akıl sağlığım açısından ikinci bir emre kadar bu kulubü kendime yasaklıyorum akannehir
bir zamanlar ailene yaptığın şeyi şuan kocana daha rahat yaparsın enazından senin üzerinde hakkı yok kendi ayakların üzerinde durmak için ezilmemek için mutlu olmak için
ama sen bukadar yoruma cevap buluyorsun madem öyle niye milletetn yardım istiyorsun amacın ne ben artık inanmıyorum bu işin içinde biraz yalan var madem ayrılmıycaksın bu olaNlara göz yumuyorsun doğruysa tabi sende memnunsun ozaman haytından anlattıklarına göre öyle bir iinsanla yaşamak imkansız
kusura bakma am ben inanmıyorum tüm anlattıkların palavra gibi sen zaten yolunu çizmişsin böyle yaşamak istiyorsun milleti daha fala kandırma istersen
evet ölümden korkmuyorum çünkü benim için bitiş olacak sorunlarımçözülecek diye baıyorum olaya ama ayrılık olduğu zaman yaşanabilecek zorlukları düşündüğümde içim karrıyor sabret kızım diyorum. doğru olmadığını biliyorum ben de hatalıyım çekip gitmem lazım bu hayat hayat değil evet ama yapamıyorum cesaretim yok belki de sedece derdimi paylaşıp kendimi rahatlatmak istiyorum sıkıntımdan uzaklaşmak çünkü nasılsa ayrılıp gidemeyeceğim olayı akışına bnırakacağım artık bıçaklar mı öldürür ruh hastası mı olurum yoksa zamanla boynuzlarım ren geyiği kadar mı olur bilmiyorum. hoş şeyler değil tabi gurur ve onur kırıcı ama bir cesaretim güvenim olsaydı eskisi gibi
inanırmısın miğdem bulanıyor bu topikte ve daha fazlada insanların miğdesini bulandırma
işten çıktım aslında eve gitmek istemedim sahilde dolanmak istedim ama sonrasında eve gittiğimde hır çıkmasın diye kapa gözlerini evine git işlerini yap kızım dedim istemezsen yüzüne bakma konuşma ama evine git dedim. eve gittim hiç konuşmadan beraber yemek hazırladık. sonra bugün beni hiç aramadım çok kırıldım dedi üzülmüş aramadım diye .neyse oturduk yaprak dökümünü izliyordukki buyrunnnn teyzem aradı eşimi cep telefonundan benimkinin şarzı bitmişti hış açık olsada eşimi arıyorya. biraz konuştular kahkaha attılar sonra bbeni istedi teyze hanım kuaförümün yerini sordu en az 4 kere kendi gitiği halde hanımefendinin dip boyası gelmişde ona gidecekmiş hangiminibüse binecek nerde inecekmiş tövbe yarabbim . neyse söyledim neden senin canın sıkkın dedi yok uykusuzum dedim kapattım. sonra eşime dönüp canım inan ki artık teyzemle konuşmak istemiyorum midem bulanıyor dedim. sonra konu açıldı anlattım bak canım sen ii niyetle yaklaşıyorsun onların evinde oturuyoruz diye alttan almayaçalışıyorsun ama o bunu ilgi olarak görüyor ve mutluluk duyuyor dedim eşimi suçlamadan ama eşim ayağa kalktı üstüme yürüdü yok öyle bişey yok diyorum sana dedi ne o..luğumu bıraktı ne şerefimi susmadım tabibende bak dedm adı geçince nasıl üzerime yürüyorsun ben sana böyle bişey var demedim dedim kokusu kötü dedim dedim bu defa mutfağa koşup bıçak alıp üzerime geldi boğazıma dayadı kes dedim teyzem için beni keseceksen kes ben de kurtulayım sen de kurtul dedim . bir süre sonra sakinleşti yanıma geldi su getirdi yüzümü yıkadı öptü ve yanımda ağladı ben seni çok seviyorum eşimsin senden başkasına bakmam falan dedi sarıldı falan şimdilik yedik bakalım hee buarada teyze hanımın evinin anahtarınıda eşimden aldım fırlattım attım nereye gittiyse durum bu
Ya sen şaka mısın? Sana burda yüz kere ayrıl kendi hayatını yaşa denmedi mi? Arkadaşım anlamıyosun galiba bak sana bıçak çekip boğazına dayayan adam kıskanılmaz direk boşanılır anladın mı? Yani teyzenle arasının iyi olması bıçak çekip boğazına dayaması yanında 10 kere önemsiz bir konu.
meslek olarak laborant yazıyor ama şuan yönetici asistanı olarakl girdiğim işyerimde sekreterlik yapıyorum 4 senedir. Asıl mesleğim labarant ve veterinerlik. veterinerde çalışırken buradan teklif geldi 250tl fazla veriyorlardı daha ii yerlere gelebilirim diye burayı seçtim buradaki sekreter arkadaşa arada yardım ediyordum işi yoğun olduğunda ve sekreter işten çıkınca iş üzerime kaldı ii niyetimin cezasını çekmekteyim zaten 4 yıldır zam yok hakaret çok aşağılama gırla dedikodu hat safhada insanlar birbirlerine yıldırma politikası uyguluyorlar. anlayacağınız iş yeri de nazi kampı resmen. ayrıl diyeceksiniz biliyorum haklısınız ama ayrılamıyorum 4 senedir aradığım işlerden geri dönüş olmadı bir de korkuyorum şimdi evliyim sorunlarım var tam bu esnada işi bırakıp başka bir iş buldum oradan da çıkarttılar bu karar aşamasında aldığım 3 kuruş paradan da olursam dımdızlak ortada kalırım diye korkuyorum. aslında şöyle durup baktığımda haklısınızda inanmamakta çünkü bazen benim de inanasım gelmiyor bu kadarına da pes denir diyorum bazen kendime bakıyorum nedenbeni buluyor ütün bunlar hata bende mi diye bulamıyorum hata sadece herşeye evet ve ben yaparım demek tek hatam bunu biliyorum yoksa kimsenin etlisine sütlüsüne karışmadım bugüne kadar karışmam da hep kötü durumdaki arkadaşlarıma yardım etmeyeçalıştım moral vermeyeçalıştım ama şimdi benim ihtiyacım var. belkide yapılan yorumların hepsi doğru sadece ben değişiklikten korkuyorumö güvenemiyorum kendime de bahaneler arıyorum ezilmeye mahkum ediyorum kendimi bunu da anlayanlar üstüme üstüme geliyor ben yine susuyorum
kusura bakmayın ama baştan sona senin bütün yorumlarını okudum...
ay senin teyzenin ruhunda şıllıklık var ...a.s
belkide gerçekten kocanda suç yok...
sen zaten bikere bu olay yüzünden teyzene rahatsızlığını dile getirmişsin ve buyüzden aranız bozulmuş..
teyzen zaten aklı başında bi kadın olsaydıı... araya bi resmiyet koyardı...
ama maşallah şeyden çıkmış kadınlar gibi... kocanada cilveleştiği bi adam gibi davranıyor..
seni değil adamı arıyor.. üstüne üstük teyzen dul biraz daha tavırlarına dikkat etmesi gerekir aklı başında olsaydı......
eğlence katıyor hayatınıza farkındaysan.. eşinde sürekli o sizin hayatınızdan çıkmadıgı için evin neşesi olarak görüyor... bence......
şimdi düşelim 2 kadın var....
biri kendini eve adamış..(sen kendin diyorsun )
gezmek tozmak süslenmek püslenmek yok... içine kapanmış kendine güvenen bi kahkaha atmaz..
kendini evine adamış fakat buarada kendini unutmuş..
o bişe dediğinde cvp olarak git yaa sana mı muhtacım diyemiyen biri...
diger tarafta kıpır kıpır...
saçı boyalı makyajı tam takır her an gülen..
etrafına eğlenceli bakan..
kahkahalar savurabilen bir kadın...
e bukadın eşinin akrabasıda olsa adamın hoşuna gitmezmi...
oda işte bu tavrılardan mutlu oluyor
tamam eşin tavırlarında çok yanlış bıcak çekmek neymiş alır o bıcagıı sokacaksın bacagına ya neyse....... oyüzden o konuya girmiyorum...
ama belkide gerekten öyle birşey olmadıgı için bu çıldırmaları..
bence çok akıllı davranmalısın...
ilk olarak yapman gereken bence git bi kendine çeki düzen ver...
aynaya bak yaa...
paranı alıp eve ekmek alacagınaa bırak kocan düşünsün...
sen git kuaföre süslen püslen güzel giy..
bunları eşin den çok kendin için yap güvenin bi gelsin kendine...
sonraa o yarım akıllı teyzenle konuşurken mutlu görün..
hiçbirşey çaktırma...
ay dün eşim bana süpriz yaptı söyle yaptı böyle yaptı de.. sürekli mutlu görün...
eşineden bu konudan bahsetme...
rahatsız olmadıgını düşünsün..
böylece zamanla alttan alttan teyzeni uzaklaştır sizin evinizden...
ben şaka değilim de keşke herşey şaka olsaydı kıskandığımı nerden çıkardın bu kadar yazının içinde en son konuyuda geçtin kıskançlığa takıldı hayret ettim. konu kıskançlık değil yapılan pislik anladın arkadaşım lütfen yazdıklarımı oku tekrar tekrar yazmak istemiyorum. bıçak olayı en kötüsü haklısınız ama ölümden öte yol mu var. neden ölümden korkayım ki. bak imkanınız olsada geçen sene yazdığım yazıları da okuyabilseniz ben bu çektiklerim yüzünden intehar ettim yaaa he de ilk siteye yazdım ve işyerimdeki arkadaşklar acile kaldırdılar. neden bahediyorsun sen şimdi ben kendi ruh sağlığımın yerinde olmadığını biliyorum zaten bu da apaçık ortada yaşadıklarımı biliyorum. sadece içimden yaşananlar yalan olsun rüya olsun diye geçiriyorum aksi halde çok zor ve karmaşık bir yola başlamak zorunda kalacağım son yapabileceklerimi yapmaya çalışıyorum. belki olmayan birşeye kendimi inandırıyorum belki kendi kendimi sıkıntıya sürüklüyorum sürekli içimde kuruyorum. BEN KENDİMİ DÜZELTMEYE ÇALIŞIYORUM. ya hata bendeyse ya sadece kışkırtan bensem çünkü çocukluğumdan bu yana ii bir psikoloji ile gelmedim. bu yazdıklarım 25 senelik hayatım değil arkadaşlar 25 senenin içinde yaşananlar var. eziklenmeler hor görülmeler itilip kakılmalar var arkadaşlar ya ben ruh hastasıysam:sinifsinif::sinifsinif::a015::a015:
kusura bakmayın ama baştan sona senin bütün yorumlarını okudum...
ay senin teyzenin ruhunda şıllıklık var ...a.s
belkide gerçekten kocanda suç yok...
sen zaten bikere bu olay yüzünden teyzene rahatsızlığını dile getirmişsin ve buyüzden aranız bozulmuş..
teyzen zaten aklı başında bi kadın olsaydıı... araya bi resmiyet koyardı...
ama maşallah şeyden çıkmış kadınlar gibi... kocanada cilveleştiği bi adam gibi davranıyor..
seni değil adamı arıyor.. üstüne üstük teyzen dul biraz daha tavırlarına dikkat etmesi gerekir aklı başında olsaydı......
eğlence katıyor hayatınıza farkındaysan.. eşinde sürekli o sizin hayatınızdan çıkmadıgı için evin neşesi olarak görüyor... bence......
şimdi düşelim 2 kadın var....
biri kendini eve adamış..(sen kendin diyorsun )
gezmek tozmak süslenmek püslenmek yok... içine kapanmış kendine güvenen bi kahkaha atmaz..
kendini evine adamış fakat buarada kendini unutmuş..
o bişe dediğinde cvp olarak git yaa sana mı muhtacım diyemiyen biri...
diger tarafta kıpır kıpır...
saçı boyalı makyajı tam takır her an gülen..
etrafına eğlenceli bakan..
kahkahalar savurabilen bir kadın...
e bukadın eşinin akrabasıda olsa adamın hoşuna gitmezmi...
oda işte bu tavrılardan mutlu oluyor
tamam eşin tavırlarında çok yanlış bıcak çekmek neymiş alır o bıcagıı sokacaksın bacagına ya neyse....... oyüzden o konuya girmiyorum...
ama belkide gerekten öyle birşey olmadıgı için bu çıldırmaları..
bence çok akıllı davranmalısın...
ilk olarak yapman gereken bence git bi kendine çeki düzen ver...
aynaya bak yaa...
paranı alıp eve ekmek alacagınaa bırak kocan düşünsün...
sen git kuaföre süslen püslen güzel giy..
bunları eşin den çok kendin için yap güvenin bi gelsin kendine...
sonraa o yarım akıllı teyzenle konuşurken mutlu görün..
hiçbirşey çaktırma...
ay dün eşim bana süpriz yaptı söyle yaptı böyle yaptı de.. sürekli mutlu görün...
eşineden bu konudan bahsetme...
rahatsız olmadıgını düşünsün..
böylece zamanla alttan alttan teyzeni uzaklaştır sizin evinizden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?