Kocam Teyzeme ok dkn!

ya inanırmısınız eşim aşkı memnuyu izlememi istemiyor..hatta söyleniyor
bunlar terbiyesiz diziler diyor...)) sadece o değil mügeyi bile izlememi istemiyor.)

kedi ben seni çok iyi anladım. ama bu bıçak olayı artık rutin olmuş sizin evde. her kızdığında mutfağa koşup bir bıçak alıyor kocan. bu da onun ruh hastası dengesiz biri olduğunu gösteriyor. önce kızıp bıçak dayıyor sonra ağlayıp özür diliyor. ikiniz birlikte gidin psikiyattriste. sen orda günü kurtarmaya çalışıyorsun ama umarım kocan seni kapıya koymaz.

Akıl sağlığım açısından ikinci bir emre kadar bu kulubü kendime yasaklıyorum akannehir

kuzum aynen katılıyorum.daha neler duyacağız bakalım.nereye gidiyoruz.neler oluyor bize.rabbim ıslah etsin.artık böyle şeyler okudukça midem bulanıyor.bu ne biçim bir vicdandır. klava:

arkadaşım iananmayabilirsin o zaman okuma konuyu yazma cevap bozuk sinirlerimi yıpratma daha fazla lütfen. bırak kendi ianancın sana kalsın ben bana inananlarla dertleşmek istiyorum zorlamadım seni benim konumu oku diye. demekki merak ettin girdin şimdi neden yalancılıkla suçluyorsun ki

evet dikkatimi çekti girdim okudum üzüldüm senin durumuna ama bu her yoruma bir cevap bulman kurtuluş mücadelesi vermemen beni düşündürdü
artık girmem zaten
sende ne halin varsa gör eşinle kocanla teyzenle yaşamak hoşuna gidiyor zaten beraber yaşayın işte kimene

Kusura bakma güzelim inanki seni üzmek veya germek icin yazmiyorum...ama ben senin buraya bu konuyu yardim almak neler yapabilirim diye tavsiyeler almak icin actigni saniyorum.....bunca kisi yorum yapmis sayfalarca.....ne yarari oldu...?

Sen bu rezilige göz yumacak, bu adamin eziyetlerine katlanacak ve bosanmicaksin!

Cesaretim yok kendime güvenim yok demekle sadece bana göre aciz bahaneler arkasinda gizleniyorsun....

Üvey anne eziyeti ceken, bunca yasadiklarina ragmen yinede calisip evini gecindirebilen bir kadin bence öyle kendine güvensiz ve cesaretsiz olamaz....

Ne diyim.....Hayat senin hayatin...umarim hak ettigin mutlulugu bulursun

inanırmısın miğdem bulanıyor bu topikte ve daha fazlada insanların miğdesini bulandırma

inanırmısın miğdem bulanıyor bu topikte ve daha fazlada insanların miğdesini bulandırma

yol senin çık zorla tutan mı var. yanlış anlamayın ama bu kadar dizileri filmleri izleyip üzülüp ağlıyorsunuz vah vah tüh tüh diyorsunuzda olay gerçek olduğunda mı inanmıyorsunuz. bence inanmak istemiyorsun gerçek hayatta bunların olabildiğine inanmak istemiyorsun ama üzgünüm var ve ister inan ister inanma yazdığım herşeyin harfine kadar doğru ve yüce Allahım üzerine yein ederimki kimseyi kandırmak zamanlarını almak kendimi acındırmak niyetinde değilim. bunu inanasın diye yazmıyorum zaten inanman benim için önemli değil inanan arkadaşlar yemin etmeden de inandılar yardım ellerini uzattılar Allah razı olsun.

Ya sen şaka mısın? Sana burda yüz kere ayrıl kendi hayatını yaşa denmedi mi? Arkadaşım anlamıyosun galiba bak sana bıçak çekip boğazına dayayan adam kıskanılmaz direk boşanılır anladın mı? Yani teyzenle arasının iyi olması bıçak çekip boğazına dayaması yanında 10 kere önemsiz bir konu.

Sana psikiyariste git de dendi. Git bir psikiyatriste bizi dinlemiyorsun o belki tedavi eder seni.Çünkü malesef sağlıklı düşünemiyorsun.Eli bıçaklı adamı kıskanman sağlıklı düşünemediğinin en açık göstergesi.

Belki yeterince sevgi görmedin bilmiyorum. Ama sevmek sevdiğin kişiyi dövmek boğazına bıçak dayamak değildir. Sevgi sevdiğine zarar vermez aksine gözünden sakınır.

kusura bakmayın ama baştan sona senin bütün yorumlarını okudum...
ay senin teyzenin ruhunda şıllıklık var ...a.s
belkide gerçekten kocanda suç yok...
sen zaten bikere bu olay yüzünden teyzene rahatsızlığını dile getirmişsin ve buyüzden aranız bozulmuş..
teyzen zaten aklı başında bi kadın olsaydıı... araya bi resmiyet koyardı...
ama maşallah şeyden çıkmış kadınlar gibi... kocanada cilveleştiği bi adam gibi davranıyor..
seni değil adamı arıyor.. üstüne üstük teyzen dul biraz daha tavırlarına dikkat etmesi gerekir aklı başında olsaydı......

eğlence katıyor hayatınıza farkındaysan.. eşinde sürekli o sizin hayatınızdan çıkmadıgı için evin neşesi olarak görüyor... bence......

şimdi düşelim 2 kadın var....
biri kendini eve adamış..(sen kendin diyorsun )
gezmek tozmak süslenmek püslenmek yok... içine kapanmış kendine güvenen bi kahkaha atmaz..
kendini evine adamış fakat buarada kendini unutmuş..
o bişe dediğinde cvp olarak git yaa sana mı muhtacım diyemiyen biri...

diger tarafta kıpır kıpır...
saçı boyalı makyajı tam takır her an gülen..
etrafına eğlenceli bakan..
kahkahalar savurabilen bir kadın...

e bukadın eşinin akrabasıda olsa adamın hoşuna gitmezmi...
oda işte bu tavrılardan mutlu oluyor

tamam eşin tavırlarında çok yanlış bıcak çekmek neymiş alır o bıcagıı sokacaksın bacagına ya neyse....... oyüzden o konuya girmiyorum...

ama belkide gerekten öyle birşey olmadıgı için bu çıldırmaları..

bence çok akıllı davranmalısın...
ilk olarak yapman gereken bence git bi kendine çeki düzen ver...
aynaya bak yaa...
paranı alıp eve ekmek alacagınaa bırak kocan düşünsün...
sen git kuaföre süslen püslen güzel giy..
bunları eşin den çok kendin için yap güvenin bi gelsin kendine...

sonraa o yarım akıllı teyzenle konuşurken mutlu görün..
hiçbirşey çaktırma...
ay dün eşim bana süpriz yaptı söyle yaptı böyle yaptı de.. sürekli mutlu görün...
eşineden bu konudan bahsetme...
rahatsız olmadıgını düşünsün..
böylece zamanla alttan alttan teyzeni uzaklaştır sizin evinizden...

ben şaka değilim de keşke herşey şaka olsaydı kıskandığımı nerden çıkardın bu kadar yazının içinde en son konuyuda geçtin kıskançlığa takıldı hayret ettim. konu kıskançlık değil yapılan pislik anladın arkadaşım lütfen yazdıklarımı oku tekrar tekrar yazmak istemiyorum. bıçak olayı en kötüsü haklısınız ama ölümden öte yol mu var. neden ölümden korkayım ki. bak imkanınız olsada geçen sene yazdığım yazıları da okuyabilseniz ben bu çektiklerim yüzünden intehar ettim yaaa he de ilk siteye yazdım ve işyerimdeki arkadaşklar acile kaldırdılar. neden bahediyorsun sen şimdi ben kendi ruh sağlığımın yerinde olmadığını biliyorum zaten bu da apaçık ortada yaşadıklarımı biliyorum. sadece içimden yaşananlar yalan olsun rüya olsun diye geçiriyorum aksi halde çok zor ve karmaşık bir yola başlamak zorunda kalacağım son yapabileceklerimi yapmaya çalışıyorum. belki olmayan birşeye kendimi inandırıyorum belki kendi kendimi sıkıntıya sürüklüyorum sürekli içimde kuruyorum. BEN KENDİMİ DÜZELTMEYE ÇALIŞIYORUM. ya hata bendeyse ya sadece kışkırtan bensem çünkü çocukluğumdan bu yana ii bir psikoloji ile gelmedim. bu yazdıklarım 25 senelik hayatım değil arkadaşlar 25 senenin içinde yaşananlar var. eziklenmeler hor görülmeler itilip kakılmalar var arkadaşlar ya ben ruh hastasıysam:sinifsinif::sinifsinif::a015::a015:

arkadaşım gerçekten hayatın karmakarışık kafamçokkarıştı
allah verirde bukadarmı heryerden dert verir yaa
evde huzur yok,işte huzur yok,ana yok baba yok Çok üzgünüm çoook
eğer bunlar doğruysa (ki inanmak istiyorum )
Allah yardımcın olsun :Saruboceq:

Ya anlayamıyorum gerçekten daha dün kızın boğazına bıçak dayanmış sizin verdiğiniz tavsiye süslen de kocanı elinden kaçırma.Evet kocasını elinden kaçırmasın da daha yıllarca boğazına bıçak dayanabilsin.

Bak güzelim, yazdıklarından senin depresyonda olduğun belliydi. İntihar ettim diyorsun peki intihar edince tedavi nedir biliyor musun?İntihar depresyon isimli ruhsal rahatsızlığın sonucudur. Anladın mı deprsif insanlar hayatla başa çıkamayacakların çok zayıf ve değersiz olduklarını düşünürler ve intihar ederler. Aç interneti depresyon neymiş tedavisi neymiş öğren bu bir. Ruh hastasıysam diye üzülmenin anlamı yok çünkü ruhsal sorun başka şizofreni gibi ciddi ruh hastalıkları bambaşka şeyler bunların farkını öğrenmen lazım önce. Psikiyatriste ruh hastaları gider diye birşey de yok insanların belki üçte biri hayatının bir döneminde depresyon geçiriyor. İntihar depresyonun artık en ağır halidir ve senin acilen o zaman bir psikiyatrist tarafında tedavi edilmen gerekiyordu bu da iki.

aslında evet bunu deneyebilirim nasılsa eşimde çalışıyor o alsın evin ihtiyaçlarını bende kuaförüme gideyim süsleneyim püsleneyim teyzemin yanında da sanki kocam bana tapıyormuş gibi davranıp mutlu olma yoluna gideyim maden kocam alımlı kadın istiyor saçını süpürge eden değil ben olayım alımlı olan bakalım o zamn da teyze hanıma gicecekmi

Neden kızdığını anlamş değilim…
Herzamn seni destekleyici cvplar gelicek diye bir kaide yokki !!!
Burada derdini paylaşıosun ve herkes aklından geçen her ihtimali sana faydası dokunacak her şeyi söylüyor. .
Sen kolunu kıpırdatıp hiçbirşey yapmıyorsunnn. . .
Her şeye boyun eğiyorsn die seni pohpohlayalımmı ???
‘’Çaresizseniz Çare’sizsiniz ‘’diye boşuna dememişler. .
ışinde dişini sık azcıokkk . .eşine karşı sert ve dimdik ol .kararlı olduğunu göster .,
Bile bile lades diyorsun sen

"ya hata bendeyse ya sadece kışkırtan bensem çünkü çocukluğumdan bu yana ii bir psikoloji ile gelmedim" demişsin. Sen adamı ne kadar kışkırtırsan kışkırt, adam seninle medeni bir şekilde tartışmalıdır. Memnun değilse anlaşamıyorsa da çözüm boğazına bıçak dayamak değildir açar boşanma davasını senden ayrılır. Yani sen %100 hatalısın ve aralarında teyzenle hiçbirşey yok diyelim. Yine de eşinin boğazına bıçak dayamaya hakkı yok.Senin kışkırtıp kışkırtmaman veya teyzeyle ilgili şüphelerinde haklı olup olamaman hiç önemli değil. Önemli olan tek şey senin elinde bıçakla habire boğazına dayayan bir adamla aynı evde daha ne kadar yaşamayı sürdüreceğin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…