Kocam Teyzeme ok dkn!

Teyzenin anahtarinin kocanin cebinde ne isi var??:1shok:

Ay ben simdi bayilcagim.....su getirinakannehir

Lazım oluyor demek ki arada..
Ne komik de mi?

ya harbiden ne yapıyor anahtarla kocan, dul bir kadının evinin anahtarı, kocana neden lazım olur? teyzen bile olsa, sende durması gerekmiyor mu,illa sizde durması gerekiyorsa anahtarın.sordun mu bunu eşine ?
cık cık cık ..

Bu adam her sinirlendiginde bicak cekiyor demek??

Vay be....ne kaaa irkekmis conemmm!! Alican o bicagi malum bir yerine...töbe töbe ya

Güzelim sen kac kurtar kendini...bu resmen hastalmaz:

sizin ailede bıçak çekip sonrada özür dilemek doğal olmuş artık,
bencede senin kendine değer vermeyi öğrenmen lazım

aslında haklısınız bneimkendime değer vermem lazım ama nedense yapamıyorum kendime özfüvenimi kaybettim son 4 yıldır. dört yıldır girdiğim bu iş yerimde güvenimi saygımı herşeyimi kaybetim bir de eşim böyle olunca kendime güvenim hiç kalmadı

bence o adamı kapının önüne koyun hemde çok acil...
kendi kendinize yetebilirsiniz çocuk yokmuş çok şükür kiii çocuk olsa inanın herşey daha da güçleşiyor ve işin içinden çıkılmaz bir hal alıyor....

meslek olarak laborant yazıyor ama şuan yönetici asistanı olarakl girdiğim işyerimde sekreterlik yapıyorum 4 senedir. Asıl mesleğim labarant ve veterinerlik. veterinerde çalışırken buradan teklif geldi 250tl fazla veriyorlardı daha ii yerlere gelebilirim diye burayı seçtim buradaki sekreter arkadaşa arada yardım ediyordum işi yoğun olduğunda ve sekreter işten çıkınca iş üzerime kaldı ii niyetimin cezasını çekmekteyim zaten 4 yıldır zam yok hakaret çok aşağılama gırla dedikodu hat safhada insanlar birbirlerine yıldırma politikası uyguluyorlar. anlayacağınız iş yeri de nazi kampı resmen. ayrıl diyeceksiniz biliyorum haklısınız ama ayrılamıyorum 4 senedir aradığım işlerden geri dönüş olmadı bir de korkuyorum şimdi evliyim sorunlarım var tam bu esnada işi bırakıp başka bir iş buldum oradan da çıkarttılar bu karar aşamasında aldığım 3 kuruş paradan da olursam dımdızlak ortada kalırım diye korkuyorum. aslında şöyle durup baktığımda haklısınızda inanmamakta çünkü bazen benim de inanasım gelmiyor bu kadarına da pes denir diyorum bazen kendime bakıyorum nedenbeni buluyor ütün bunlar hata bende mi diye bulamıyorum hata sadece herşeye evet ve ben yaparım demek tek hatam bunu biliyorum yoksa kimsenin etlisine sütlüsüne karışmadım bugüne kadar karışmam da hep kötü durumdaki arkadaşlarıma yardım etmeyeçalıştım moral vermeyeçalıştım ama şimdi benim ihtiyacım var. belkide yapılan yorumların hepsi doğru sadece ben değişiklikten korkuyorumö güvenemiyorum kendime de bahaneler arıyorum ezilmeye mahkum ediyorum kendimi bunu da anlayanlar üstüme üstüme geliyor ben yine susuyorum

ya güzelim bu nasıl evlilik bu nasıl hayat..teyzenin evinin anahtarının eşinde ne işi var? hadi iyi anlaşıyorlar diyelim,gülüyor eğleniyorlar diyelim..ama anahtar mevzusu ters oldu..birde seni aramayıp (telin açık olsa bile) eşini araması da tuaf
daha da tuafı eşinin ,teyzen yüzünden üzerine yürümesi..benim eşim nasıl bir başkası için benim üzerime yürür? güzelim ben bu işin sonunu beğenmedim..arada sevgi olur,kahkaha olur,arama olur ama cıvıklaşma derecesinde değil..hala nasıl o evi terk etmedin,nasıl gitmedin hayret

ben seni anlayamiyorum zorluyorum ama olmuyo yok anlayamiyorum:1no2:

bicak bogazina dayaniyor sen ölüme meydan okuyorsun ölümden korkmuyorsun ama yeni bir hayata baslamaya korkuyorsunakannehir

Tabikide insan bügünden yarina ne kendini nede 4 yildir sürdüg hayati degistirebilir güzelim......zordur mutlaka yasadiklarin......fakat kücük adimlarla baslayarak kollari sivamanin zamani gelmis...bunu anla artik...

Korkuyor olabilirsin ki bu cok dogal....insanin tutunacak dali, arkasini dayiyacak kimsesi olmadimi sadece kendine güvenmek zorunda....kendine güvensiz bir insansan isin dahada zor...

Ama bunu asabilirsin....kendini yine degerli kiymetli bir insan olarak gör...kendine güven...tüm yasadiklarin olumsuzluklara ragmen yine ayakata dimdik durmuyormusun? Bu güclü bir kadin oldugunun göstergesi degilmidir?

Ilk olarak bence daha kesinlikle artik bu teyze olayini esine acma....kapat bu konuyu...aralarinda ne olursa olsun allahindan bulsunlar...

Sen yavas yavas bu olaydan siyrilmaya bak....ek olarak is bak kendine...avukata danis...birseyler yap...bu böyle gitmez be güzelim....bu adam seni birgün hatalamadan kurtar kendini....:1hug:

ben seni anlayamiyorum zorluyorum ama olmuyo yok anlayamiyorum:1no2:

bicak bogazina dayaniyor sen ölüme meydan okuyorsun ölümden korkmuyorsun ama yeni bir hayata baslamaya korkuyorsunakannehir

evet ölümden korkmuyorum çünkü benim için bitiş olacak sorunlarımçözülecek diye baıyorum olaya ama ayrılık olduğu zaman yaşanabilecek zorlukları düşündüğümde içim karrıyor sabret kızım diyorum. doğru olmadığını biliyorum ben de hatalıyım çekip gitmem lazım bu hayat hayat değil evet ama yapamıyorum cesaretim yok belki de sedece derdimi paylaşıp kendimi rahatlatmak istiyorum sıkıntımdan uzaklaşmak çünkü nasılsa ayrılıp gidemeyeceğim olayı akışına bnırakacağım artık bıçaklar mı öldürür ruh hastası mı olurum yoksa zamanla boynuzlarım ren geyiği kadar mı olur bilmiyorum. hoş şeyler değil tabi gurur ve onur kırıcı ama bir cesaretim güvenim olsaydı eskisi gibi

ayrildiginda yasayacagin zorluklar bu yasadiklarindan daha kötü olacagini sanmiyorum....
bence babana bi anlat su bicak olaylarini bakalim ne dicek nedenini sorarsada teyzemle cok icli disli olmalarini istemedigim icin bunlari yapiyor de... teyzen biliyormu bu bicak olayini hic söylemedinmi, o cok sevdigi adam sana neler yapiyor:sinifsinif:
ufak ucuz tek odali bi daire tutabilirsin maasinda yeter ozaman sana bitek kendi karnini doyurucaksin, suan kocanada sen baktigina göre tek kendinede bakabilirsin demibenneyaptımki

ya arkadaşım gerçekten de bende seni anlamıyorum..hayatta insanın canından daha tatlı bişi varmıdır ki
birde korkunun ecele faydası yokki..kork kork nereye kadar..inan korkarak vakit kaybediyorsun ve korkunu yenip ,o korktuğun şeyi yaptığın zaman geçen zamanına da acıyorsun..ben bundan mı korkmuşum diyorsun
yaa senin hayatın kocanın etrafında mı dönüyor..neden bu kadar cesaretsiz sin ki..madem çok cesaretsizsin nasıl evlendin sen? nasıl aileni bıraktın ?nasıl yeni bir hayata başladın? bunları yaparken hiç mi korkmadın da şimdi boşanmaya korkuyorsun anlamıyorum gerçekten
arkadaşım ,bu hatta çocukların olabilir,annen baban olabilir,eşin olabilir vs ama şunu unutma , bu hayatta herkes kendi için yaşar..ne kadar başkaları için yaşıyor görünsekte önce biz..bu hayatta her zaman tek başınasındır ,ve hayatı tek başına göğüslemen gerekir
hayatının sonuna kadar birileri senin elinden tutamazki..hayatının sonuna kadar annen,baban sana destek olamaz ki..yada eşin..bir gün onları kaybedebilirsin ,o zaman yaprak gibi oraya buraya mı sürükleneceksin ,kim çekerse oraya mı gideceksin ? yapma etme arkadaşım..cesaretli ol..insanların başına neler neler geliyor da ,insanlar yinede hayata tutunmaya çalışıyorlar..senin başına gelen de neymiş başkalarının yaşadıkları yanında...kendini başkalarına bağımlı hisseetiğin sürece kusura bakmada senin halt edeceğin yok..sen daha çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk acı çekersin arkadaşım,çokkkkkkkkk bıçak dayanır boğazına,çokkkkkkkkkkkk aldatılırsın ,çokkkkkkkkkkk kullanılırsın..sen kendine değer vermiyorsun ki elalem neden değer versin sana

tüm sayfaları okuyamadım canım anladığım kadarıyla seni teyzenle aldatan ve onun için seni öldürmeye kalkan bir kocan var durum buyken seni sevmiyordur zaten büyük bir ihtimal teyzenle beraberde olmuştur
heralde çocuğun yok ekonomik özgürlüğün var
zaten iş hayatın stresliymiş onun üstüne akşam eve gelince başkasına aşık bi eş ve şiddet
kusura bakma ama seni çözemedim ben sen bu adama çok aşıksın heralde başka neden insan böyle bir hayatı seçebilirki
biraz gurur varsa ayır yollarını ailene sığın onlarda istemezse kendine bir av tut yaşa mis gibi belki daha iyi bir insan çıkar karşına seni seven aldatmıyan hayatını yaşa ne diye kahır çekiyorsunki anlamadım bukadarmı çaresiz düşkünsün
inan senin durumuna üzüldüm ama kurtulamkta senin elinde

ben anladım canım seni,özgüvenini kaybetmişsin,kendi değerini kaybetmişsin,sanki herşey sana hak,reva gibi görüyorsun,ama sen kimseye muhtaç değilsin,bunu unutma,,bence tek başına çalışabilir kendi kendine bakabilirsin,
ayrıca laborant ve veterinerliği bırakmana da çok kızdım kendi kendime,kendini geliştirip ilerleme şansında varmış,offfff

canım sen bu mesajinlan son noktayı koymusun
ayrılmaktansa ölürüm daha iyi diyorsun resmen
ölüm bukadar basit demekki senin için
hayatını eşinin ellerine teslim etmisin beklemedesin
herkes sana bişekilde yol göstermeye çalışmış, ama hepsine verecek bir cevabın var
kısacası ben ayrılmam kocamdan diyorsun
eee ozaman bukadar zorluk çekmeyin be güzelim
teyzenide evinize alın 3ünüz mutlu mestu yaşayın
ha birde sevgilisi vardı dimi teyzenin
eee onuda alın evinize
kocanda kendini ne saniyordur allah bilir, karımı parmağımda oynatiyorum bi biçak çekmeme bakar hemen susar, rahat rahat teyzeylende takılırım, ikisindende sıkıldığım zaman başkalarınlanda takılırım diye havalara giriyordur. Ama haklı adam sen ona bu yüzü vermisin bikere astarı istemezmi hiç

arkadaşım sen sanırım konuyu baştan okuyamadın zaten ben bu evliliği babamdan eşinden kaçmak için yaptım kendi ayaklarımın üzerinde durmak mutlu olmak ezilmemek adına yaptım. ama sonucu da bu oldu bu sebeple kimseye güvenim kalmadı kendime de cesaretimkalmadı yaptıklarım yanlış demeye başladım artık

evet tüm sayfaları çok çok ayrıntılı okumadım o yüzden de bazı olayları bilmiyorum ama şu son birkaç sayfaya bakıyorum da bir de arada senin yazdıklarına,herkese verecek cevabın var zaten..
ya arkadaşım bak yine aynı şeyi yapmışsın,sen hayat kurmak ,ayaklarının üstünde durmak ,kaçmak adına başkasına sığınmışsın..yine birilerine muhtaç olmuşsun..ya her hayat kurmak isteyen ,kaçmak isteyen neden birisini bulup kaçıyor..madem çok istiyordun gitmek deli gibi kpss çalışsa idin, bir iş bulup gerekirse güvenilir bir pansiyonda yada tek odalı bir evde kalsa idin..illa hayatına birisini mi sokman lazım
sen güvensizsin ve güzensizliğin yüzünde de bişi yapamayacaksın

bir zamanlar ailene yaptığın şeyi şuan kocana daha rahat yaparsın enazından senin üzerinde hakkı yok kendi ayakların üzerinde durmak için ezilmemek için mutlu olmak için
ama sen bukadar yoruma cevap buluyorsun madem öyle niye milletetn yardım istiyorsun amacın ne ben artık inanmıyorum bu işin içinde biraz yalan var madem ayrılmıycaksın bu olaNlara göz yumuyorsun doğruysa tabi sende memnunsun ozaman haytından anlattıklarına göre öyle bir iinsanla yaşamak imkansız
kusura bakma am ben inanmıyorum tüm anlattıkların palavra gibi sen zaten yolunu çizmişsin böyle yaşamak istiyorsun milleti daha fala kandırma istersen

Kardesim sabahleyin konuna bakip ciktim takip edemedim biraz evvel tekrardan bakarken yukardaki yazini gördüm birkac kelimede olsa yazmak istedim...Bu ahlaki yozlasmalari tetikleyen dizileri seyrettikce durum degismiyecek belki dahada zora girecek insanlar...hem durumun zor hemde oturmus bu tür dizileri seyrediyorsun hemde esin yaninda insanda nefis denen birsey var aldanmasi heran icin mümkün kendini heryerde koruman lazim... bu seyrettigin diziden tutta dinledigin müzige hatta cevrendeki insanlari secerken verdigin mücadeleye kadar gidiyor...her yerde mücadele vermek gerekiyor isimiz cok zor ...Allah cümlemizin yardimcisi olsun...

bencede..zamanında bişilere dayanamadığın için evini terk etmişsin de şimdi mi terk edemiyorsun..

büyük konuşma hiç bir zaman istemediğin herşey başına geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…