Kocam Teyzeme ok dkn!

ben anlatmak istedigimi arkadaşa ilettim...
umarım anlamışdır saolun yorumuma verdiğinz cvp için ama gerek yok saolun..
kendini ifade edebiliyrum ben :)

ben de dün bunu söylemeye çalışmıştım ama bazı psikolog olduğunu söyleyen arkadaşla bana psikologdan yada psikeatristten ne beklediğimi onların sihirli değneklerinin olmadığını teyzemle kocamı uzaklaştıramayacaklarını söylediler. sağolsunlar daha çok bunalıma sürüklerler adamı vallaha ben de istiyorum gitmeyi ama olmuyor da olmuyor oturduğumçevrede özel klinik yok hastanelerden de randevu alamıyorum özel hastanelerde de psikolog var ben psikeatrist istiyorum ki ciddi bir sorunum varsa eğer başka doktora gitmem gerekmessin ilacımı verebilsin. ama ünde arkadaşlar öyle diyince bir psikolog kendi mesleği için böyle derse ne bkliyorsun diye inanın artık bişey beklemiyorum psikolg ve psikeatrstlerden

Tamamdir....ben cevabimi aldim!!

söylemeye çalışmakla ,direk söylemek farklı şeyler cnm
sen sanıyosunki burda yazdıklarınla herkes senin tüm hayatnı tahmin edebilcek nerden bilelim biz senin neler yaşadığını ,her msjında ayrı bi facian ortaya çıkıyor Çok üzgünüm çoook

sen daha boşanmadın mı ayol
teyzesine göz dikmiş adamdan kocamı olur
bu kadar basit bi erkek için neyin mücadelesini vericeksin ki
üstüne üstlük bi de dövüyor seni
bıçak çekiyor
bazı kadınları anlamakta çok güçlük çekiyorum
ayrıca iyi kaznıyor ,kariyerine güveniyor
tek sorun aile olmaması mı
işin ve paran varsa güç sensin,
senden korkmalı bence o
kou reyting yapmış bee

demek istedigimi anlabilmişim herhalde.
ya adamda normal değilki kocan...
oda yemiş aklını...
bıçak dayamışş tabikiii buna verilecek tepki onu elinde tutmaya çalışmak olmazz böyle bi adamı. ..
amaaaa ya böyle birşey yok ve adamın karşında sürekli ona teyzemle aranda ne var diyen bir kadın karşında artık adamın sabrı kalmadıysa...
belkide gerçekten birşey yoksa aralarında...
sadece teyzenin yarın akıllı oluşundan oluyorsa bunlar...
sen bence biraz rahat ol... düşünme bukadar... rahat davran...
eşinede aranda ne var deme... yoksada adamın aklına sokma..
olsa bile evet var dermi...
sen aklınca davran... gözlemle... teyzene mutlu oldugunu söyle...
mutlu görün...
gör bak burada bukdar yırtılacagına.. daha kısa zamanda öğrenirsin ozaman olayı... biraz dışardan bakabilsen sadece...

ooooo,al bakalım,her pisliği yiyen kocasıyla teyzesi,yamuk olan onlar ama her ne hikmetse kendini düzeltmesi gereken sensin...
mantığına kurban:içelim:

Canım devlet hastanelerinde vardır psikiyatrist neden olmasın internetten araştır hastanelere telefon et psikiyatri bölümünüz var mı de varsa randevu alabilirmiyim de. ınternetten araştır güzelce.

bakalım bugünden itibaren bu taktik geçerli benim için giyim kuşan hoş görün alttan al hiçbirşey yok gibi davran ama kendini sağlama al git doktordan desteğini al mutlu olmaya çalış ama gözünün önündekilere de göz yumma bak bakalım neler olacak tavır değişirse ne mutlu bana aynı kalırsa yin ne mutlu bana ki demekki yanlış düşünüp günaha girmemişim. o zaman gönül rahatlığıyla ayrılıp giderim. eşimi de suçlayıp üstüne gitmicem bakalı o zamanda bana bıçkla saldıracak mı?

Tamamdir....ben cevabimi aldim!!

bende gülsüm sultan.arkdaşa diyorum ki duymak istediklerini yazıyorum tavsiyemi tut tamammı.şimdi işten çık kuaförüne git bakımını yaptır.sonra eşin gelmeden evine git güzelll bi sofra kur tatlılar yap.romantik bi müzik mumlar filan.sonra eşin gelsin sakınnnnnnn sesini çıkarma.gönlünü hoş et.sonra teyzen ararda onlar kahkaha atarsa sende katıl.hatta eşine teyzenle çoks amimi diye övgüler yağdır.ayyyyyy yok denedim ama devam edemicem.arkadaşım sende neden bu gevşalık var ya.adam haklı haksız sofra kur adamın gönlünü hoş tut tavsiyeleri beni delirtiyor ya.nasıl biliyorsan öyle yap vallahi çatladım sinirden burda ya.

aferim sana... herif canına kastetsin sen sonuç olarak adamın gönlünü hoş tutmayı seç.. çok iyi akıl vermişler..

aynen bacım adam her b.ku yesin,
eşini tanımıyorum ama anlattıkları doğruysa ne mutlu eşine''körün istediği bir göz allah vermiş iki göz,evdegönlü hoş olacak,sonra bide teysei gönlünü hoş edecek
ÇİFTE MUTLULUUUUUK

Doktor olayını sakın ihmal etme canım. Sağlıklı düşünmene çok yardımı olabilir. ılk gideceğin doktordan memnun kalmazsan senle yeterince ilgilenmezse mesela aman bu doktorlar da işe yaramıyor deyip bırakma başkasını bul hemen.

Bir de gittiğin doktora bu intihar teşebbüsünü ve bıçak çekmeleri muhakkak anlat bunlar çok önemli.

ben bilinçli bebek yapmadığını düşünmüştüm ama sağlık problemlerindne dolayı olmamış.arkdaşım bak sakın sakın sakın bide bebek yapma tedavi olduktan sonra.kendi yaşadığın vahşeti bide bebeğine yaşatma.

vereliniortak tek tek uygula süper yazı tebrıkler

teyzene bosanıcagını soyle dert yan bakalım gözlerı parlıyor mu
( cunku bilirsin ki 2. kadınlar asla adamların eşlerınden ayrılmasını ıstemezler tamamen baslarına kalmasın dıye ) :jeyyar:

************** Bu 1****************

************** Bu da 2****************

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…