- Konu Sahibi kedici_kxixz
-
Peki Selin Karacehennem i nasıl buluyorsun Bir danışman olarak?(BAŞARISINI)
SADECE MERAK ETTİM...
Ya anlayamıyorum gerçekten daha dün kızın boğazına bıçak dayanmış sizin verdiğiniz tavsiye süslen de kocanı elinden kaçırma.Evet kocasını elinden kaçırmasın da daha yıllarca boğazına bıçak dayanabilsin.
Bak güzelim, yazdıklarından senin depresyonda olduğun belliydi. İntihar ettim diyorsun peki intihar edince tedavi nedir biliyor musun?İntihar depresyon isimli ruhsal rahatsızlığın sonucudur. Anladın mı deprsif insanlar hayatla başa çıkamayacakların çok zayıf ve değersiz olduklarını düşünürler ve intihar ederler. Aç interneti depresyon neymiş tedavisi neymiş öğren bu bir. Ruh hastasıysam diye üzülmenin anlamı yok çünkü ruhsal sorun başka şizofreni gibi ciddi ruh hastalıkları bambaşka şeyler bunların farkını öğrenmen lazım önce. Psikiyatriste ruh hastaları gider diye birşey de yok insanların belki üçte biri hayatının bir döneminde depresyon geçiriyor. İntihar depresyonun artık en ağır halidir ve senin acilen o zaman bir psikiyatrist tarafında tedavi edilmen gerekiyordu bu da iki.
aslında evet bunu deneyebilirim nasılsa eşimde çalışıyor o alsın evin ihtiyaçlarını bende kuaförüme gideyim süsleneyim püsleneyim teyzemin yanında da sanki kocam bana tapıyormuş gibi davranıp mutlu olma yoluna gideyim maden kocam alımlı kadın istiyor saçını süpürge eden değil ben olayım alımlı olan bakalım o zamn da teyze hanıma gicecekmi
söylemeye çalışmakla ,direk söylemek farklı şeyler cnm[/COLOR]
ben de dün bunu söylemeye çalışmıştım ama bazı psikolog olduğunu söyleyen arkadaşla bana psikologdan yada psikeatristten ne beklediğimi onların sihirli değneklerinin olmadığını teyzemle kocamı uzaklaştıramayacaklarını söylediler. sağolsunlar daha çok bunalıma sürüklerler adamı vallaha ben de istiyorum gitmeyi ama olmuyor da olmuyor oturduğumçevrede özel klinik yok hastanelerden de randevu alamıyorum özel hastanelerde de psikolog var ben psikeatrist istiyorum ki ciddi bir sorunum varsa eğer başka doktora gitmem gerekmessin ilacımı verebilsin. ama ünde arkadaşlar öyle diyince bir psikolog kendi mesleği için böyle derse ne bkliyorsun diye inanın artık bişey beklemiyorum psikolg ve psikeatrstlerden
aslında evet bunu deneyebilirim nasılsa eşimde çalışıyor o alsın evin ihtiyaçlarını bende kuaförüme gideyim süsleneyim püsleneyim teyzemin yanında da sanki kocam bana tapıyormuş gibi davranıp mutlu olma yoluna gideyim maden kocam alımlı kadın istiyor saçını süpürge eden değil ben olayım alımlı olan bakalım o zamn da teyze hanıma gicecekmi
demek istedigimi anlabilmişim herhalde.
ya adamda normal değilki kocan...
oda yemiş aklını...
bıçak dayamışş tabikiii buna verilecek tepki onu elinde tutmaya çalışmak olmazz böyle bi adamı. ..
amaaaa ya böyle birşey yok ve adamın karşında sürekli ona teyzemle aranda ne var diyen bir kadın karşında artık adamın sabrı kalmadıysa...
belkide gerçekten birşey yoksa aralarında...
sadece teyzenin yarın akıllı oluşundan oluyorsa bunlar...
sen bence biraz rahat ol... düşünme bukadar... rahat davran...
eşinede aranda ne var deme... yoksada adamın aklına sokma..
olsa bile evet var dermi...
sen aklınca davran... gözlemle... teyzene mutlu oldugunu söyle...
mutlu görün...
gör bak burada bukdar yırtılacagına.. daha kısa zamanda öğrenirsin ozaman olayı... biraz dışardan bakabilsen sadece...
Tamamdir....ben cevabimi aldim!!
bakalım bugünden itibaren bu taktik geçerli benim için giyim kuşan hoş görün alttan al hiçbirşey yok gibi davran ama kendini sağlama al git doktordan desteğini al mutlu olmaya çalış ama gözünün önündekilere de göz yumma bak bakalım neler olacak tavır değişirse ne mutlu bana aynı kalırsa yin ne mutlu bana ki demekki yanlış düşünüp günaha girmemişim. o zaman gönül rahatlığıyla ayrılıp giderim. eşimi de suçlayıp üstüne gitmicem bakalı o zamanda bana bıçkla saldıracak mı?
bende gülsüm sultan.arkdaşa diyorum ki duymak istediklerini yazıyorum tavsiyemi tut tamammı.şimdi işten çık kuaförüne git bakımını yaptır.sonra eşin gelmeden evine git güzelll bi sofra kur tatlılar yap.romantik bi müzik mumlar filan.sonra eşin gelsin sakınnnnnnn sesini çıkarma.gönlünü hoş et.sonra teyzen ararda onlar kahkaha atarsa sende katıl.hatta eşine teyzenle çoks amimi diye övgüler yağdır.ayyyyyy yok denedim ama devam edemicem.arkadaşım sende neden bu gevşalık var ya.adam haklı haksız sofra kur adamın gönlünü hoş tut tavsiyeleri beni delirtiyor ya.nasıl biliyorsan öyle yap vallahi çatladım sinirden burda ya.
vereliniortak tek tek uygula süper yazı tebrıklerAdım Adım
***Sende :
Kendine bak..
Saçını süpürge etme..
bırak evin pis olsun..........o ne seviyosa 1 ay onu yap..
Başbaşa eğlenin...
onu görmeye vakti olmasın..
***Madem çalışıyorsun :
Bu ayki maaşını kendine ayrı..
Ay boyunca sadece kendini düşün..
Güzelleş ..
Kıskandır..
Ama ulaştırma!!
Sensiz olmak neymiş görsün.. Maddi manevi yokluğunu tatdır..
***Teyzenlede dertleş!!!!!
Bana böyle yapıyo diye anlat... (yani aslında ağzını ara)
Boşanınca neler olur vs diye sor (bakalım sen boşanma deyince gözleri parlıyormu)
**** Madem bu herifi sen besliyon tüm kaynaklarını kes
Sana muhtaç olsun..
Baktın değişmiyor
Babanla .......Anneannenle ...Dayın..Amcanla ...Konuş
Denize düşmüşsün başka çaren yok
Maaşın olduğuna göre sen ona muhtaç değilsin..
Gemileri yakmadan önce herkesin kapısını çal
Yeni kuracağın hayatta kimlere yer vereceksin iyi tespit etmiş olacaksın bu sayede.. a.s.
her erkek gibi senin kocanda işveli cilveli kadın seviyor..
sen ev işleri geçim sıkıntısından değişmişsindir? Belki eğleniyorlardır başbaşa?
senden (muhtemelen) 15yaş büyük/ yaşlı teyzende egosunu tatmin ediyor olabilir
şuna bak gencecik karısı varken benim peşimden koşuyor..
demek ki hala taş gibiyim...
Adım Adım
***Sende :
Kendine bak..
Saçını süpürge etme..
bırak evin pis olsun..........o ne seviyosa 1 ay onu yap..
Başbaşa eğlenin...
onu görmeye vakti olmasın..
***Madem çalışıyorsun :
Bu ayki maaşını kendine ayrı..
Ay boyunca sadece kendini düşün..
Güzelleş ..
Kıskandır..
Ama ulaştırma!!
Sensiz olmak neymiş görsün.. Maddi manevi yokluğunu tatdır..
***Teyzenlede dertleş!!!!!
Bana böyle yapıyo diye anlat... (yani aslında ağzını ara)
Boşanınca neler olur vs diye sor (bakalım sen boşanma deyince gözleri parlıyormu)
**** Madem bu herifi sen besliyon tüm kaynaklarını kes
Sana muhtaç olsun..
Baktın değişmiyor
Babanla .......Anneannenle ...Dayın..Amcanla ...Konuş
Denize düşmüşsün başka çaren yok
Maaşın olduğuna göre sen ona muhtaç değilsin..
Gemileri yakmadan önce herkesin kapısını çal
Yeni kuracağın hayatta kimlere yer vereceksin iyi tespit etmiş olacaksın bu sayede.. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?