- 22 Eylül 2022
- 6.016
- 17.526
- 178
- Konu Sahibi lale273334
-
YengeçEşinizin burcu ne acaba oğlak mi
kız benimkide böyle ve oğlak burcu olması şokluğuOğlak burcu mu
Karışılık veriyor çok istekli olmasada ret gibi bir cevap almıyorumAyyy sarılarak uyuma deyince bile sıcak bastı. En güzel uyku popoları birbirine dönerek olur
Ama siz genel olarak temassızlıktan bahsediyorsunuz sanırım. Siz elini tutup,sarılırsanız ne yapıyor ?
O zaman şöyle diyim ben sarılarak uyuyamam hem de hiç bunalırim. Eşim de kan değerleri yüksek çok sıcak hisseder hep dip dibe çok bunalıyor o sebeple bu tarz şeyler bir belirteç görevi görmez bence herkesin dinamikleri farklıdır. Eşim sarılarak uyumuyoruz diye bozulsa bana çok bencilce gelirdi ben öyle uyuyamıyorum sonuçta benim uyku kalitem daha önemli olmalı.Yengeç
Merhaba 11 yıllık evliyim eşim uyurken hiç sarılmaz küsmez üzmez incitmez bana karşı ılımlıdır genellikle ama temas dokunma bunlar hiç yok (cinsellik hariç) sıradan bir oturmada elimi tutsun bana dokunsun ara ara bir öpücük kondursun isterim olmaz konuştum çok söyledim böyle davranmanı çok isterim diye ama yok değişmiyor artık bu konuyu ona anlatmaktan sevgi dilenmekten bıktım.gece uyurkende yatakda hiç sarılma dokunma temas yoktur sadece cinsellik anında temas var niye böyle gerçek sevgi yok mu(
Benim eşim de oğlak burcu ama o cok hoşlanmazerkek arkadaşım oğlak benden daha çok sever el ele olmayı, teması.
Dakikalarca goz teması kursak bı sorun mu var sızofren mı psıkoz mu acaba dıye ödüm Kopar kızÖyle mi dersiniz teşekkür ederim cevap için evet ben sevdiğim insana dokunmayı bakmayı dakikalarca göz teması kurmayı çok severim onda hiç biri yok mülesef
Yoo ben teması cok severım cok mıçmıçımdırOğlak burcumu böyle oluyor
Herkesin sevgi dili farklıdır, eşiniz sizi seviyordur ama temas çok sevmiyordur olabilir yani. Beş sevgi dili isimli kitabı okumanızı öneririmMerhaba 11 yıllık evliyim eşim uyurken hiç sarılmaz küsmez üzmez incitmez bana karşı ılımlıdır genellikle ama temas dokunma bunlar hiç yok (cinsellik hariç) sıradan bir oturmada elimi tutsun bana dokunsun ara ara bir öpücük kondursun isterim olmaz konuştum çok söyledim böyle davranmanı çok isterim diye ama yok değişmiyor artık bu konuyu ona anlatmaktan sevgi dilenmekten bıktım.gece uyurkende yatakda hiç sarılma dokunma temas yoktur sadece cinsellik anında temas var niye böyle gerçek sevgi yok mu(
Yoo sizin gibi değil tüm çiftlerYorumlarınız mutlu etti beni vallahi eşim gibi bir sürü çift olduğunu düşünüyorum şimdi hatta nerdeyse tüm çiftler bizim gibiymiş içime su serpildi sanki biraz :)
Bende OkudumonuHerkesin sevgi dili farklıdır, eşiniz sizi seviyordur ama temas çok sevmiyordur olabilir yani. Beş sevgi dili isimli kitabı okumanızı öneririm
Bebısın olunca gorursun amaAy beni uykumda biri ellese çarparım hiç hoşlanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?