Kocam uyurken hiç sarılmaz

Mizacı böyle çok da zorlamayın bu tarz şeyler majör bir sorun değil, bu saatten sonra da değişmez. Maşallah güzel bir evliliğiniz varmış böyle ufak detayları düşünüp modunuzu düşürmeyin

benimki mizaçta Cem Yılmazı geçer ama romantiklik sıfır bir kere tek romantikliğini gördüm oda aniden dansa çıkardı

O zaman şöyle diyim ben sarılarak uyuyamam hem de hiç bunalırim. Eşim de kan değerleri yüksek çok sıcak hisseder hep dip dibe çok bunalıyor o sebeple bu tarz şeyler bir belirteç görevi görmez bence herkesin dinamikleri farklıdır. Eşim sarılarak uyumuyoruz diye bozulsa bana çok bencilce gelirdi ben öyle uyuyamıyorum sonuçta benim uyku kalitem daha önemli olmalı.

Kova burcuyum hiç sevmem teması filan eşim de dokunmatik bir insan onu sevdiğimi biliyor eşiniz de sizi seviyordur eminim bazı insanlar böyledir sevgisini başka şekilde gösteriyordur mutlaka

Öyle mi dersiniz teşekkür ederim cevap için evet ben sevdiğim insana dokunmayı bakmayı dakikalarca göz teması kurmayı çok severim onda hiç biri yok mülesef
Dakikalarca goz teması kursak bı sorun mu var sızofren mı psıkoz mu acaba dıye ödüm Kopar kız
O ne oyle.

Amacim sizi üzmek degil ama hosunuza gitmeyen olayi başkalari da yasayinca neden mutlu oluyorsunuz ki?
Ohh herkes boyleymis diye baya hoşunuza gitti. Herkes oyle degil bu arada ama ben bir seyden mutlu degilsem bunu benden başkalari da yasiyormuş diye icinde bulundugum duruma sevinemiyorum.
Cogunluk psikolojisi cidden garip bir durum.

Herkesin sevgi dili farklıdır, eşiniz sizi seviyordur ama temas çok sevmiyordur olabilir yani. Beş sevgi dili isimli kitabı okumanızı öneririm

Yorumlarınız mutlu etti beni vallahi eşim gibi bir sürü çift olduğunu düşünüyorum şimdi hatta nerdeyse tüm çiftler bizim gibiymiş içime su serpildi sanki biraz :)
Yoo sizin gibi değil tüm çiftler . Biz kışın birbirimize sokularak yatarız. Eşime kalsa yazında öyle yatalım ama yazın ayağıma pike değse rahatsız olurum ben ateş basar. O yüzden birbirimizin elini tutar öyle yatarız .

Üzmez, incitmez demişsiniz ne güzel işte. Öyle sürekli mıç mıç yapsa imdaaaattttt diye bağırırsınız emin olun.

Herkesin sevgi dili farklıdır, eşiniz sizi seviyordur ama temas çok sevmiyordur olabilir yani. Beş sevgi dili isimli kitabı okumanızı öneririm
Bende Okudumonu
bence dandik bir kitaptı
Hatta onu bana esım aldı
Onun sevgi dılinı anlamam ıcın
Ben Yazları bıle kucak kucaga Uyuyodum da

Sarılmaktan, öpücük sesinden çok rahatsız oluyorum küçükkende böyleymişim ben yapı meselesi bence. Hele uyurken sarılınca rahat uyuyamıyorum. Benim mesela ağız kokusuna çok hassasiyetim var ondan sevmiyorum öpülmeyi belki onunda bi hassasiyeti vardır. Sevgiyle çok ölçülmemeli bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…