Kocam ve bitmek bilmeyen aile kavgalarımız

• Konu Sahibi Konu Sahibi xmerve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Siz niye ergen gibi babaları karıştırıyorsunuz ki ?
5 gün aynı evin içinde küs kalmak ne demek?
Konuşursunuz kavga edersiniz ama eninde sonunda bir yol bulunur elbet.
Üzgünüm ama ikinizde büyümeden ebeveyn olmaya çalışıyorsunuz şimdiden bebeğe üzüldüm.
Hadi diyelim sizin hormonlar tavan falan fistan.
Peki eşiniz olacak ergene ne demeli ?
Babanı ararım diye tehdit etmek ne demek bu ne utanmazlıktır karakter yoksunluğudur bu.

Size de üzücü ama tavsiyem boşanmayacaksanız boşuna evde kavga çıkarmayın derim.
Çünkü böyle iyice değersiz hale geliyorsunuz malesef.
Zaten eşinizde babanızdan güç almış arkasında ailesi yok bana muhtaç diye düşünüyor belliki.

Katranı kaynatsan olur mu şeker, cinsine tükürdüğüm cinsine çeker. Babası ne ki oğlu ne olsun.

Konu sahibine kızamıyorum da. Dağılmış bir ailede neler yaşadı da kurtuluş olur diye bu pok çukuruna düştü kim bilir.

Kendi babasına bakınca çaresiz kalıp evlendiğini anlamak zor değil. Zaten arkasında baba diyeceği bir dağı olsaydı ne kp ne koca böyle kolayca ağızlarındaki leşi ortaya dökemezlerdi. Alelacele bebek yapması da aynı çaresizliğin sonucu. Belki çocukla düzeliriz yanılsaması.

Sağlıklı bir ailede yetişseydi bunların ne mal olduğunu bir haftada anlardı. Çok üzüldüm gerçekten. Bir yolu varsa boşanmasını, kimseye güvenmeden ayakta kalabilmesini tavsiye edebilirim. Dünyada iyi insanlar ve yetiştirdiği iyi evlatlar da var. Yaşı da genç, elbet biri çıkardı karşısına. Allah bebeğinin yüzüne baksın.

Bu aile bir günde böyle olmamıştır yapmasqydiniz çocuk. Diyecek söz yok

Bu boş beleş insanlara bir de baba sıfatı ekliyorsunuz ya deli oluyorum. Eşin ve ailesi olan andavallara neymiş senin anne babanın boşanmış olmasından?
Valla senin yerinde olsam direkt boşanırdım. Çok net gerçek yüzü göstermiş eşin. İleride daha fazlasını da yapacaktır.

Öncelikle sürecinize çok üzüldüm ama biraz ters davranmışsınız iyilikle söyleyip orta yolu bulanabilirdi ortada çok büyük birşey yok babanızda onunda babası maalesef çok kötü konuşmuş şuan hormonlarınız normal değil bundan sonra ne yapacaksınız

Kesinlikle bende aynı fikirdeyim sonradan öküz değil doğuştan öküz kocaya koşa koşa bebek yapmak.Çocuk olursa düzelir,bakın ben doğurabiliyorum kafası nerede görsem tanırım......
Birde bazi kadinlarda anne olmazsa baska hicbir sey olamaz gibi mi geliyor ne oluyor bilmiyorum ama sanki bir mecburiyetmis gibi davranıyorlar, sonra perisanlik iste boyle, hayir 25 yasinda bir kadin bir okuzden kostur kostur cocuk yapacak kadar kendini amacsiz hissetmemeliydi.

kimsenin günahını almayayım lakin eşinizi dolduruyolar gibime geldi yani bence erkekler bu kadar ince düşünmezler. ayrıca kocanız babanızın huyunu bildiği için sizi tehdit ediyor zaten babası arkasında durmaz diye. babanız da kocanız da erkeğim diye dolaşmasın ortalıkta.

Bu kisi baska bir adam mi merve?

Bir kere aileler karıştıysa bu işe geçmiş olsun. Yüz göz olmaya başlamışsınız. Hamile hamile kendinize bunu yapmayın. Kocanız anlayışsız odunun teki belli. Hamile kadının nazını çeksin azcık zahmet olmazsa. Madem yapmıyor, siz de yüz göz olmamak için uzatmayın bir şeyleri eğer boşanmayacaksanız. Bu kocalara da karıları hamileyken bir boşanma özgüveni geliyor, muhtemelen hamile halinizle boşanmayacağınızı bildiği için yapıyorlar bunu. Erkeklerden nefret ediyorum

Eşiniz de bu bebeği sizin kadar istedi mi? Uzun süre çocuk isteyip de tüp bebek sürecine giren bir adam üstelik eşi çok zorlu bir hamilelik geçirirken babasının evinde yemek ve temizlik yapmasını beklemesini, bunun için kavga edilmesini çok garipsedim.

Bir olay ile herkesin gercek yuzunu bastan sona tanimak bu olsa gerek. Ama en kötü yüz babaninkiymiş. Yaziklar olsun cidden.

Bebek için neden 2 yılda hemen tüp bebek tedavisine başladınız ki Yaşınızda küçük hem kaldı ki yeni evlisiniz. Bilmiyorum kim ne düşünür ama bazen bişi olmuyorsa olmuyordur zorlamanın bir anlamı yok diye düşünüyorum.

Ben

Babası da öyle konuştuğuna göre muhtemelen arkandan konuştukları için eşin cesaret ediyor buna. Gelinlerine sahip çıksalardı kocan da cesaret edemezdi böyle davranmaya. Ayrıca senin babanın direkt bakamam elin bebesine sakın boşanma demesi seni eşinin gözünde değersis kılar ve daha cok ileri gider maalesef. Bir de iki yıl ne ki ya daha yeni evli sayılırmışsınız neden hemen tüp bebek? Benim 5- 6 yıl olmadı iyi ki o zamanlar olmamıs diyorum benım eşim de olgun değildi ne yazık ki.. Tam artık birbirimize alıştık ve kabullendşk Rabbim nasip etti Ehamdülillah.

Kadın hamile belliki zor bir dönemden geçiyor sizde gereksiz naz diye yazmışsınız. Belki konu sahibi evinden çıkmak istemiyor eşinin gönlünü yapmak zorunda mı? Eşi babasını evine gitmek istiyorsa defolup gitsin kadıncağızı neden oraya götürmek istiyor. Biraz mantıklı yorum yapın

Bir ay önce eşim sürekli iş yapma dinlen diyor yazmissiniz . Eğer öyle biriyse Fevri davranmissiniz ikinizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…