kocam ve dansa merakı

striptiz direksızde yapılabılıyo hadi biz müzmin bekarız sen yarın bigün evlenıcen bılmen lazım artık bunları cahal

ay ne bileyim ayol benimki istemez böyle antin kuntin şeyler heralde

Erkek milleti hiç belli olmaz aslında

yahu o istemezse belkı sen ıstersın seni senikonu sahıbı su konuya bı cevap versene ya kocan neyden hoslanır eder bılmeden yorum yapıyoruz burda:44:

istemez denilenden korkacaksın bacım stil seni hayal edemiyorum öyle direk dans falan direkle ben yan yana gelsem direk benden daha güzel durur

kurslara gidebilirsin konu sahibesi

yahu o istemezse belkı sen ıstersın seni senikonu sahıbı su konuya bı cevap versene ya kocan neyden hoslanır eder bılmeden yorum yapıyoruz burda:44:

beeen ahahaha şuradan atlamayı ondan daha kolay isterim hayatta yapamam öyle şeyler

istemez denilenden korkacaksın bacım stil seni hayal edemiyorum öyle direk dans falan direkle ben yan yana gelsem direk benden daha güzel durur

kurslara gidebilirsin konu sahibesi

Etme hayal etme utandım valla

limonum öldürdün beni ben direkle yan yana gelsem düşünemiyorum bile

Vileda da olabilir

Ya da evde soba kullnıyorsanız o da olabilir o hem ateşli olur yakarsın sobayı ooo ateş seni çağırıyoo

ya allah askına vıleda olurmu ya butun fantezının varya düşün yanı adamın karsısındasın dans edıyosun elınde vıleda sopası cıks senden olmaz yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…