- 23 Ekim 2011
- 19.420
- 23.890
- 598
- Konu Sahibi Gecmemisgunler1
Ne tür dans istiyor ki kocan şimdi dans var dans var
Oryantal mi yoksa daha seksi bir şeyler mi![]()
sence?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne tür dans istiyor ki kocan şimdi dans var dans var
Oryantal mi yoksa daha seksi bir şeyler mi![]()
Ne bileyim şöyle stirptiz geçti aklımdan.![]()
o aparatif olur adama ben direk dansı diyorum başkada bişey demiyorum![]()
Direk dansı striptiz değil miydi ay ben onu kastetdim işte az cahilmiyim neyim dans konusunda![]()
striptiz direksızde yapılabılıyo hadi biz müzmin bekarız sen yarın bigün evlenıcen bılmen lazım artık bunları cahal![]()
![]()
![]()
ay ne bileyim ayol benimki istemez böyle antin kuntin şeyler heralde
Erkek milleti hiç belli olmaz aslında![]()
![]()
![]()
![]()
ay ne bileyim ayol benimki istemez böyle antin kuntin şeyler heralde
Erkek milleti hiç belli olmaz aslında![]()
![]()
yahu o istemezse belkı sen ıstersın seni senikonu sahıbı su konuya bı cevap versene ya kocan neyden hoslanır eder bılmeden yorum yapıyoruz burda:44:
istemez denilenden korkacaksın bacımstil seni hayal edemiyorum öyle direk dans falan
direkle ben yan yana gelsem direk benden daha güzel durur
kurslara gidebilirsin konu sahibesi
Afedersiniz işlerim vardı ewde direk gb bsybyok vestiyer dışında kolon var köşede işe yararmıki
Afedersiniz işlerim vardı ewde direk gb bsybyok vestiyer dışında kolon var köşede işe yararmıki
Vileda da olabilir
Ya da evde soba kullnıyorsanız o da olabilir o hem ateşli olur yakarsın sobayı ooo ateş seni çağırıyoo![]()
ya allah askına vıleda olurmu ya butun fantezının varyadüşün yanı adamın karsısındasın dans edıyosun elınde vıleda sopası cıks senden olmaz yavrum
![]()