• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam ve dansa merakı

:60: :60:

ay ne bileyim ayol benimki istemez böyle antin kuntin şeyler heralde :27:

Erkek milleti hiç belli olmaz aslında :60: :60:

yahu o istemezse belkı sen ıstersın seni seni:27::27:konu sahıbı su konuya bı cevap versene ya kocan neyden hoslanır eder bılmeden yorum yapıyoruz burda:44:

:60: :60:

ay ne bileyim ayol benimki istemez böyle antin kuntin şeyler heralde :27:

Erkek milleti hiç belli olmaz aslında :60: :60:

istemez denilenden korkacaksın bacım :D stil seni hayal edemiyorum öyle direk dans falan :D direkle ben yan yana gelsem direk benden daha güzel durur:9::9:

kurslara gidebilirsin konu sahibesi

yahu o istemezse belkı sen ıstersın seni seni:27::27:konu sahıbı su konuya bı cevap versene ya kocan neyden hoslanır eder bılmeden yorum yapıyoruz burda:44:

:60: beeen ahahaha şuradan atlamayı ondan daha kolay isterim hayatta yapamam öyle şeyler :17::17::17::17:

istemez denilenden korkacaksın bacım :D stil seni hayal edemiyorum öyle direk dans falan :D direkle ben yan yana gelsem direk benden daha güzel durur:9::9:

kurslara gidebilirsin konu sahibesi

:60:

Etme hayal etme utandım valla :17::17::27::27:

:60: limonum öldürdün beni ben direkle yan yana gelsem düşünemiyorum bile :60: :60:

Vileda da olabilir

Ya da evde soba kullnıyorsanız o da olabilir o hem ateşli olur yakarsın sobayı ooo ateş seni çağırıyoo :27::27:

ya allah askına vıleda olurmu ya butun fantezının varya :27:düşün yanı adamın karsısındasın dans edıyosun elınde vıleda sopası cıks senden olmaz yavrum:50::1:

Back
X