kocam ve dansa merakı

biliyor musun aynı şeyi düşünüyordum şu anda aklımdan geçeni benden önce yazmışsın

biliyor musun aynı şeyi düşünüyordum şu anda aklımdan geçeni benden önce yazmışsın

yani bunu anlamamak için uğraş vermek lazım....
şu açtığı konulara ve içeriklerine bir bakın....
bir yüz görümlüğü konusu var kii, ordan bağırıyor hu huu sizinle dalga geçiyorum hanımlar diye...

son cümlesine baksana zaten ben sehte üyeyim diye bağırmış arkadaş artık yönetim gerekeni yapar.

Valla çok ekstrem bir konu olmayınca geçmiş konularına bakmıyorum. Burda konu sahibi sadece eşim için oryantel yapmak istiyorum demiş. Geçen böyle bir konu daha vardı. Ona bu kadar yüklenilmemişti. Acaba konu sahibinin içinden geldiği için miydi bilemedim.
Kv ile yaşarken ben zaten insanlar nasıl sevişiyor onu da merak ediyorum. Banyoların bile takip edilir sanki ama yapan yapıyor. Dans da edilir sanki.

burdan geçmemişgünler arkadaşımıza kapıyı gösteriyor ona küçük hayal dünyasında mutluluklar diliyorum...
yönetim gereğini yapana kadar konularına cevap verip de prim yapmasına müsaade etmiciğiim

Arkadaşlar konunun altındaki kib butonu neden var? Eğer maksat başka yorum yapanların vakit kaybetmesini önelemekse güzel bir amaç ama herkes evet sahtesin, evet bence de, katılıyorum derse konunun primi zaten artar. Zaten daha fazla insan gelir bakar. Ayrıca kullanıcılar sağolsun konuyu okuyalım hemen yorum yapalım kafasında. Çok az insan son sayfalara bakıyor. Hooop kısır döngü. Bu arkadaş erkek mi bilemeyeceğim ama kk'da erkek olup dalga geçtiğini ummak istediğim daha kötü durumda kullanıcılar var.

Öbür konuda üzülmüştüm ben bu kadına geri çektim üzülmemi :

ben genel olarak evde ezildigini dusunup bir de destek cıkmaya calısmıstım.
şurda süphelerle ilgili yazılanları okuduktan sonra saflıgımdan utandım.

bundan daha vahim konular okudukca gercek olması muhtemel gelmisti ama yanıtları bir kadın gibi degil hakikaten.

Saçmalamak bedava uyanamamış hatunlar klubü

konuyu okur okumaz sahte oldugunu anladim.
Sizide zaten uyardim yanlis yere acmissin konunuzu diye.
Bana verdiginiz cevap lakaytcaydi.hemen k.i.bledim.

Bu arada uyanamayan sizsiniz.
Sen kimlerle dans ettigini bilmiyorsun.

Biz güzel dans ederiz ama Mune bambaşkadir güzelim.
Dur bi çagirayim
MUNEEEEEE

arkadasa bir ögretiver dansi ablacim...

Bu arada bayan olduguna suphelerim var
şayet bayansan o yaşadigin hatat sana MüSTEHAK

Bende aynı sebepten öğrendim birşeyler. Shimmy diye bir dizi var, internetten bulabilirsiniz. Çok güzel böyle her bölümde yeni birşeyler öğretiyor. Birinci sezon sonunda baya baya oynuyosunuz yani

Demekki neymis bazi kocalar ayniymis :)

Yakin olsan ogretirdim bacim :)
Benim herifte meraklidir olsun baskasina gitmesindense gozu disarda olmasindansa
size istegini belirtmesi cok guzel
aman tam ogrenmeden karsisina cikmayin
:) ben dansoz kiyafeti ariyodum biara deli gibi nette ama cok pahali ya
Dogurup forma girdikten sonra kendim tasarlayip dikcem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…