kocam ve dansa merakı

ne komik eşin hareme de özenir yakında.. dans güzel de ne dansı? latin dansları gibi mi yoksa cariye dansı gibi mi?
dans olayı profesyonel olmadıktan sonra tınıya ayak uydurmaktır..
dahası ne? fazlaca sanırım dizilerdeki büyüye kaptırmış kendini...

ee yani. koca sanırım çok fazla muhteşem yüzyıl seyretmiş.
ama karşılıklı evet herşey. onuda görmek lazım. nasıl kıvırıyor mesela

tam da onu dusunmustum.
entelektuel gecinenleri de yunan tragedyalarından kendilerine rol biciyorlar.
nasıl bir fantazi dunyaları varsa artık... aklım almıyor.

Çok eğlenceli bir kocan var Bence karşılıklı dans edip çok çok eğlenebilirsiniz.. Eşimde bende oynamanın dans etmenin zerresini bilmeyiz ama bazı akşamlar açıyoruz müziği oryantalde salsa, çifte tellide horon teperken buluyoruz kendimizi çok eğleniyoruz :)

'' Karşısında dans etmemi istiyor '' cümlesi biraz fazla arabesk ...

İnsanın aklına siz dans ederken diğer yanda eşinize üzüm yediren hatunlar geliyor

Bunu beceremiyorsanız , becerebileceğiniz fantezilere yönelin , siz keşfedin kendinizi , sonra eşinize sunun keşiflerinizi , ona her türlü gideri vardır zaten

geçmemişgünler sen ya erkeksin yahut da buraya gelip konu açarak eğlendiğini sanan birisin.
istediğinde de/da yı bile ayrı yazıyorken istediğinde mahalle ağzıyla yazmak da nedir?
kazen, mune size sesleniyorum bu tür üyelikleri istemiyoruz, forumu kirletmesinler lütfen...
bir insanın bütün konuları mı absürt olur?????

Kocam karşısında dans etmemi istiyo ama ben hiç dans neyin bilmem napabilirim

Oryanthal gibi galiba:)

Son düzenleme:
Burada kadınlar eşlerinden bir şeyler istediğinde şu tarz yorumlar yapıyorum: "Senin için önemli değil ama beni mutlu edeceğini bildiğin bir şeyi yapmak neden sana bu kadar zor geliyor" diyin eşinize. Aynı şey bu arkadaş için de geçerli. Ben de feministim ama her şeyi bir yarışa çevirmenin anlamı yok. Önce o bi kıvırsın göreyim çok gereksiz bir çıkış. Adam ayaklarımı yıkamanı istiyorum, ya da buna benzer aşağılayıcı bir şey dememiş. Yani yatağa bağlayacağım kırbaçlamak istiyorum dememiş. Dans etmeni istiyorum demiş. Ha kadın dans ederken rahatsız oluyorsa ona da tamam. Yani ben misal elimi ayağımı nereye koyacağımı bilemem komik gelir yapamam. Ama bu arkadaş yapmaya istekli. Ya da en azından rahatsız olmuyor bunu yapmaktan. E o zaman sıkıntı ne? Belki kocası kendisine yatak odası dışında prensesler gibi davranıyor. O da onun istediği bu şeye ters tepki vermiyor.

Son düzenleme:

Valla ben de de/da'yı gerekli yerlerde ayrı yazarım ama bazen de geleceğim yazamam gelicem yazarım ya da bir yerine bi. Bu benim de erkek olduğum anlamına geliyorsa yandık.

Okurken aklımdan geçenleri yazmışsınız. Katılıyorum.
Diğer konularına da bakılırsa bi tutarsızlık olduğu ortada.
Pek samimi gelmiyor açıkcası.

aynı şeyleri ben de düşünüyorum.konu sahibinde beni rahatsız eden bir şey var.açtığı konular hep dalga amaçlı gibi geliyor

kızlar lütfen ciddi olalım, uyanın ve kendinize gelin !

konu sahibine gelince; kocalar çok şey ister sen azını ver, 2 kalça,iki omuz, 2 şaplak tamam

senin kocanda uyanamamış, bir dürt onu...

konu sahibi kv ile yaşıyor nasıl olacak orası ayrı bi muamma zaten bu konuda işin birde bu boyutu var kocası önce ayrı ev açsın karısına ondan sonra dans beklesin, sanki herşey günlük gülistanlık gibi dans et diyo bide, ha ediyosada eder bize bal yemek düşer

Valla ben de de/da'yı gerekli yerlerde ayrı yazarım ama bazen de geleceğim yazamam gelicem yazarım ya da bir yerine bi. Bu benim de erkek olduğum anlamına geliyorsa yandık.

bu de da ayrımı değil.gerektiğinde çok düzgün cümleler kurarken çoğu yorumu sanki 6-7 yaş yorumu gibi.yani bilinçli yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…