- Konu Sahibi Gecmemisgunler1
-
ee yani. koca sanırım çok fazla muhteşem yüzyıl seyretmiş.evet ciddiyim tabiki neticede benimde isteklerim olabilir dimi ben onun cariyesi değilim herşey karşılıklı
sanırım sizde dahilsiniz buna. burada olduğunuza göreSaçmalamak bedava uyanamamış hatunlar klubü
sanırım sizde dahilsiniz buna. burada olduğunuza göre
Saçmalamak bedava uyanamamış hatunlar klubü
ee yani. koca sanırım çok fazla muhteşem yüzyıl seyretmiş.
ama karşılıklı evet herşey. onuda görmek lazım. nasıl kıvırıyor mesela
Kocam karşısında dans etmemi istiyo ama ben hiç dans neyin bilmem napabilirim
Kocam karşısında dans etmemi istiyo ama ben hiç dans neyin bilmem napabilirim
Oryanthal gibi galiba:)
geçmemişgünler sen ya erkeksin yahut da buraya gelip konu açarak eğlendiğini sanan birisin.
istediğinde de/da yı bile ayrı yazıyorken istediğinde mahalle ağzıyla yazmak da nedir?
kazen, mune size sesleniyorum bu tür üyelikleri istemiyoruz, forumu kirletmesinler lütfen...
geçmemişgünler sen ya erkeksin yahut da buraya gelip konu açarak eğlendiğini sanan birisin.
istediğinde de/da yı bile ayrı yazıyorken istediğinde mahalle ağzıyla yazmak da nedir?
kazen, mune size sesleniyorum bu tür üyelikleri istemiyoruz, forumu kirletmesinler lütfen...
Valla ben de de/da'yı gerekli yerlerde ayrı yazarım ama bazen de geleceğim yazamam gelicem yazarım ya da bir yerine bi. Bu benim de erkek olduğum anlamına geliyorsa yandık.
Burada kadınlar eşlerinden bir şeyler istediğinde şu tarz yorumlar yapıyorum: "Senin için önemli değil ama beni mutlu edeceğini bildiğin bir şeyi yapmak neden sana bu kadar zor geliyor" diyin eşinize. Aynı şey bu arkadaş için de geçerli. Ben de feministim ama her şeyi bir yarışa çevirmenin anlamı yok. Önce o bi kıvırsın göreyim çok gereksiz bir çıkış. Adam ayaklarımı yıkamanı istiyorum, ya da buna benzer aşağılayıcı bir şey dememiş. Yani yatağa bağlayacağım kırbaçlamak istiyorum dememiş. Dans etmeni istiyorum demiş. Ha kadın dans ederken rahatsız oluyorsa ona da tamam. Yani ben misal elimi ayağımı nereye koyacağımı bilemem komik gelir yapamam. Ama bu arkadaş yapmaya istekli. Ya da en azından rahatsız olmuyor bunu yapmaktan. E o zaman sıkıntı ne? Belki kocası kendisine yatak odası dışında prensesler gibi davranıyor. O da onun istediği bu şeye ters tepki vermiyor.
Valla ben de de/da'yı gerekli yerlerde ayrı yazarım ama bazen de geleceğim yazamam gelicem yazarım ya da bir yerine bi. Bu benim de erkek olduğum anlamına geliyorsa yandık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?