kocam ve dansa merakı

İşine gelince de'leri mi'leri ayırıp mandıklı yorumlar yapan, işine gelmeyince fetibor,patatez, görünce yazıp mandık hatası yapan arkadaş bu. Hey sen, cinsiyetinin kadın olduğundan şüpheliyim. Bir grup ergen aklınızca eğleniyorsunuz bence. Daha mapustan yeni çıktım. O yüzden bu kadar...

Aslında maksat birbirinle kaliteli zaman geçirmek ne güzel yapıyosunuz
kocanız size hadi kalk biraz dağıtalım dese aa ben senin dediğini nası yaparım egoma tersmi diyceksiniz konu oraya geldi yani
evlilikte değer önemlidir

:)Fikir almak istedim zaten demeekki degisik şeyler hayal ediyo biseyyler yapmalı

Ayy bugün çok sinirliydim yorumunuzu okuyunca keyfim yerine geldi 2. cümle çok hoşuma gitti :))))))))

Burda aklı başında insanlar var sizin veya benim dememle kimse hareket etmez ortada bişey varsa gerekeni yaparlar üzülmeyin bu kadar

ben hala kadın olduğunu varsayarak yazıyorum kocan da senin istediğin şeylere bu şekilde yaklaşıyosa ne mutlu ama sen benim karımsın bana tabisin sadece ben senden bişey isteyebilirim diyosa orda arıza var, hem zaten kv kp varken siz nasıl bu işlere gireceksiniz odanıza geçseniz adamlar merak eder yani bu ne müzik diye

Bazı şeyleri anlamak bu kadar basit teşekkür ederim

Valla ben de de/da'yı gerekli yerlerde ayrı yazarım ama bazen de geleceğim yazamam gelicem yazarım ya da bir yerine bi. Bu benim de erkek olduğum anlamına geliyorsa yandık.
Erkekler yazı yazmayı bilmiyormu ne alakası var işte paranoyak insanlar eğlence arıyolar bir kişiye saygısızlık yapmadım ama bazılarının gözü dönmüş

Kapıyı bana gösterirken kendiniz çıkmanız çokta isabetli olmuş
beğenmeyen cevap vermesin işte bu kadar basit

kesinlikle konu sahibinin bayan olduguna inanmıyorum !

böyle fake rumuz kullanarak ,aklın sıra bayanlarla dalga geçmeye çalışan birisisin .

umarım en kısa zamanda mune yada kazen durua el atar!

Adam aşık olduğu kadından bişey isteyince suç oluo kimilerine göre niye dizinin etkisinde kalsınki
bizim herifler bize aşık beraber paylaşmak istiyolar zevkleri
ne diyelim darısı kocası aşık olmayanlara:))(

Allahaşkına ben size kocam dans etmezsem beni geberticek falanmı dedim dans etmemi istio gayette tatlı ve seksi bi şekilde yani bukadar tepkilere inanamıyorum
onlar evde yokken yaparız belki ayarlarız yani işi yokuşa sürmek çok kolay geliyo herkeze

ben bu cevabı hakedecek nasıl bi yorum yapmışım diye yorumumu bi daha okudum, arkadaşım ben sana özetle ana fikir olarak şunu diyorum sen eşinden bişey istediğinde o da yapar mı ille yapsın demekte değil bu, sen içten içe eşime şunu desem yapar diyebiliyomusun diyebiliyosan ne mutlu burda zaman kaybetme aç bi dolu video var oryantalle ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…