- Konu Sahibi Gecmemisgunler1
-
Çok eğlenceli bir kocan varBence karşılıklı dans edip çok çok eğlenebilirsiniz.. Eşimde bende oynamanın dans etmenin zerresini bilmeyiz ama bazı akşamlar açıyoruz müziği oryantalde salsa, çifte tellide horon teperken buluyoruz kendimizi çok eğleniyoruz :)
'' Karşısında dans etmemi istiyor '' cümlesi biraz fazla arabesk ...
İnsanın aklına siz dans ederken diğer yanda eşinize üzüm yediren hatunlar geliyor
Bunu beceremiyorsanız , becerebileceğiniz fantezilere yönelin , siz keşfedin kendinizi , sonra eşinize sunun keşiflerinizi , ona her türlü gideri vardır zaten
'' Karşısında dans etmemi istiyor '' cümlesi biraz fazla arabesk ...
İnsanın aklına siz dans ederken diğer yanda eşinize üzüm yediren hatunlar geliyor
Bunu beceremiyorsanız , becerebileceğiniz fantezilere yönelin , siz keşfedin kendinizi , sonra eşinize sunun keşiflerinizi , ona her türlü gideri vardır zaten
geçmemişgünler sen ya erkeksin yahut da buraya gelip konu açarak eğlendiğini sanan birisin.
istediğinde de/da yı bile ayrı yazıyorken istediğinde mahalle ağzıyla yazmak da nedir?
kazen, mune size sesleniyorum bu tür üyelikleri istemiyoruz, forumu kirletmesinler lütfen...
bir insanın bütün konuları mı absürt olur?????
Aslında maksat birbirinle kaliteli zaman geçirmek ne güzel yapıyosunuz
kocanız size hadi kalk biraz dağıtalım dese aa ben senin dediğini nası yaparım egoma tersmi diyceksiniz konu oraya geldi yani
evlilikte değer önemlidir
kızlar merhabaaa :)) dans ederken seksi şarkı öneriniz varmı acaba yabancı sarkı olabilir
Yabacı şarkıdan anlamam ama dans için en favori şarkım "araba da 5 ev de 15"..
Burada kadınlar eşlerinden bir şeyler istediğinde şu tarz yorumlar yapıyorum: "Senin için önemli değil ama beni mutlu edeceğini bildiğin bir şeyi yapmak neden sana bu kadar zor geliyor" diyin eşinize. Aynı şey bu arkadaş için de geçerli. Ben de feministim ama her şeyi bir yarışa çevirmenin anlamı yok. Önce o bi kıvırsın göreyim çok gereksiz bir çıkış. Adam ayaklarımı yıkamanı istiyorum, ya da buna benzer aşağılayıcı bir şey dememiş. Yani yatağa bağlayacağım kırbaçlamak istiyorum dememiş. Dans etmeni istiyorum demiş. Ha kadın dans ederken rahatsız oluyorsa ona da tamam. Yani ben misal elimi ayağımı nereye koyacağımı bilemem komik gelir yapamam. Ama bu arkadaş yapmaya istekli. Ya da en azından rahatsız olmuyor bunu yapmaktan. E o zaman sıkıntı ne? Belki kocası kendisine yatak odası dışında prensesler gibi davranıyor. O da onun istediği bu şeye ters tepki vermiyor.
Erkekler yazı yazmayı bilmiyormu ne alakası var işte paranoyak insanlar eğlence arıyolar bir kişiye saygısızlık yapmadım ama bazılarının gözü dönmüşValla ben de de/da'yı gerekli yerlerde ayrı yazarım ama bazen de geleceğim yazamam gelicem yazarım ya da bir yerine bi. Bu benim de erkek olduğum anlamına geliyorsa yandık.
burdan geçmemişgünler arkadaşımıza kapıyı gösteriyor ona küçük hayal dünyasında mutluluklar diliyorum...
yönetim gereğini yapana kadar konularına cevap verip de prim yapmasına müsaade etmiciğiim
Bende aynı sebepten öğrendim birşeyler. Shimmy diye bir dizi var, internetten bulabilirsiniz. Çok güzel böyle her bölümde yeni birşeyler öğretiyor. Birinci sezon sonunda baya baya oynuyosunuz yani
Demekki neymis bazi kocalar ayniymis :)
Yakin olsan ogretirdim bacim :)
Benim herifte meraklidir olsun baskasina gitmesindense gozu disarda olmasindansa
size istegini belirtmesi cok guzel
aman tam ogrenmeden karsisina cikmayin
:) ben dansoz kiyafeti ariyodum biara deli gibi nette ama cok pahali ya
Dogurup forma girdikten sonra kendim tasarlayip dikcem :)
kızlar merhabaaa :)) dans ederken seksi şarkı öneriniz varmı acaba yabancı sarkı olabilir
Hayır bulirsan bende isterimm:)))
ben hala kadın olduğunu varsayarak yazıyorum kocan da senin istediğin şeylere bu şekilde yaklaşıyosa ne mutlu ama sen benim karımsın bana tabisin sadece ben senden bişey isteyebilirim diyosa orda arıza var, hem zaten kv kp varken siz nasıl bu işlere gireceksiniz odanıza geçseniz adamlar merak eder yani bu ne müzik diye
Allahaşkına ben size kocam dans etmezsem beni geberticek falanmı dedim dans etmemi istio gayette tatlı ve seksi bi şekilde yani bukadar tepkilere inanamıyorum
onlar evde yokken yaparız belki ayarlarız yani işi yokuşa sürmek çok kolay geliyo herkeze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?