kocam ve diz boyu saygısızlık ...

Çocuk olunca bazı erkeklerin huyu suyu değişiyor bu kadın artık beni bırakamaz diye herşeyi söyleme lüksüne ulaştıklarını zannediyorlar herhalde... kendi tecrübelerimden öğrendiğim kadarıyla bu olay konusunda sakın geri vites yapmayın çünkü sizi kaybetme korkusu olmadıkca bu saygısızlığın devamı katlanarak gelecek... benimde şuan ki durumum sizden farksız beklemedeyim oğlunu kızını beni özleyecek mi, bir anlık öfkeylemi oldu , yoksa gerçek düşüncelerimiydi beklemek en iyisi zamanı çok uzatmadan...

Bence eşiniz başlangıçta kendine güveni olmadıgı için İstanbul'a gelmekten korkmuşş. Ama şu anda da heralde sevgi vs bitti aranızda ki İstanbul daha da batmaya başlamış. Bir insana sevdiği insanla alakalı hiç birşey batmaz çünkü... Eger sureklı bişeyler rahatsız edip batıyorsa sevgisizlik vardır.. Ne yapacaksınız bilemiyorum ama, en başta annesinden biraz uzaklasabilirsiniz.

Akşam ne yaptınız peki hiç özür vs dilemedi mi sizinle konuşmaya çalışmadı mı kocanız? bugün pişmanlık yaşayacağını düşünüyorum yada ümit ediyorum diyelim. ama o kv varya o kv.........

Ben şu bir anlık sinirle söyledim bahanesinden nefret ediyorum.Koskoca kafası çalışan insanlarız sinirli dahi olsak insanın kendini kontrol edebilecegine inanırım. Kırıcı sözler söyleniyorsa bu istenerek yapılıyordur.Eğer normal düşünme yetisine sahip se bir insan ne konuşacağını bilir.

Bence eşinde bir şeyler baya birikmiş. Trafikte de çok sinirlenince patlamış. Seviyorsa Eğer şimdiye kadar çoktan pişman olmuştur. Kendimden örnek vereyim. Ben sabahları çok sinirli olurum. Kahvaltımı yapana kadar. Sonra normale dönerim. O sinirle aklımdan o kadar çok şey geçer ki. O sırada biri birşey dese ağzımdan çıkanı kulağım duymaz. Kendime engel olamam. Sonra da çok pişman olurum. Belki eşinin de sadece o anki durumudur yani bu seni sevmediği veya Gerçekten böyle hissettiği anlamına gelmez diye düşünüyorum

Ah ah bizimkide aynisinin laciverti canim Allah büyük dua et dicem Allah yuvana huzur versin ben artik bizimkine bulasmiyor konusuyor konusuyor susuyor eserekli yani

11 yıl çıktıktan sonra erkeklerin boyle degismesini anlayamiyorum benimde 3 yil oldu ve bu olaylari okudukca evlenmekten korkuyorum acikcasi. Bende istanbulda hergunnn bu tarfigi cekiyorum fakat bu denli ofke?? Sana sevgisi saygisi kalmamış herhalde eşinin. Istanbulu bahane etmesin bence. Otur guzelce konus. Gercekten tek sıkıntısı istanbul ise imkaniniz varsa baska bi yere taşının

3 saat trafikte dolaşsam bende kopurürdüm.
Abartmayın .Birde size tavsiye kv yada baskası yanınizdayken kocayı pohpohlayin .
Amanda kaybolmus arasaydin gelir bulurdum benseni .Kurtlar kapmazdı geldinmi evimin eri .Vs vs .
Hosgelmedim lafindan sonraki lafları edemezdi .
Kv de de oyle bakakalırdı.
Amaaaaa tenha da da burnundan getirirdim .fitil fitil.

Nasıl sözler bunlar ya.. o kaynananın senin evinde ne işi var hala?

hiç uğraşmayın bence boşanın gitsin. O trafik sıkıntısı her şehir de var emin olun. Siz ne güzel devlet memurusunuz. Geçim sıkıntınız olmaz yani en azından özel sektörede olupta işten çıkarılma sıkıntınız olmaz. Kendinize yeni hayat kurarsınız. Neden çekeceksiniz ki ?

Kalbi kirdiktan sonra gelen ozur,
Doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir.....

Ozur dilese soylediklerine sunger cekecekmisin?

Sizin işiniz sebebiyle istanbula gelmıssınız ancak kayınvalıdenız nıye sızınle geldı anlayamadım bakacak kımsesı evı barkı yokmu ? eşiniz kusura bakmayın ama ne eş olmayı becerebılmıs ne baba dıyecek kötü laf bıle bulamıyorum o koca dedıgınız kısılıge boyle ınsanlara ne yapsanız yaranamıyorsunuz maalesef allah hakkınızda hayırlısı neyse onu versın ınsallah bır an önce o kısılıksızten kurtulursunuz umarım

Allah sabır versin sana...senin için gelmişte olsa sen onun eşisin bu kadarına hakkı yokk..istemiyorsa evlenmeseydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…