- 9 Eylül 2013
- 12.058
- 27.776
- 798
- Konu Sahibi yasam_destek
-
Laga luga yapacaksa gelmeseymis !
Ne olursa olsun bu kadini oldursem diyen bi koca
Keske geberseydi diyen bi kv ..
Benim icin .okta bogulsun yani ..
Trafigin sucu senin mi ?
Kaybetmeseymis yolu salak !
Ben aynen derdim ama bunlarıay ne güldüm ya ağzına sağlık
" geberip gitseydin keşke"? Çok ağır olmuş. Sakin zamanda konuşun, bu yaptıklarının yanlış olduğunu anlamıyorsa ayrılın, böyle bi adamla nasıl yaşanır bilmiyorum6 ay öncesine kadar maaşım onunkinden yüksekti evet, ama iş değiştirdi ve benden iyi alıyor. Tahsilimiz de aynı. Sadece benim devlette çalışıyor olmamı hazmedemiyor olabilir. Ama ben ona bunun için de fırsat verdim. Ben atandıktan sonra o da sınava hazırlanmak istedi, destek oldum; ama yapmadı, yapamadı. Benim suçum ne??
Pişman olsa ne yazar ki?? neyi değiştirir?? söylediklerini unutturabilir mi?? olmamış gibi davrandırabilir mi??Hiç hoş gelmedim diyen birine
Hayırdır iyi misin, ne oldu falan denir..
Sen direk terslemişsin.
Terslemek te değil ne bilim böyle dalga geçer gibi
bir tavırla yaklaşmışsın.
Bende 3 ssatlik bir eziyet üstüne böyle bir tavıra
çıldırırdım sanırım.
Bu eşini haklı bulduğum anlamına gelmiyor.
Sen kırılmakta nasıl söyler böyle şeyler diye düşünmekte
haklısın.
Ama onun istemeden, normal olmayan bir ruh halinde
söylediğini de göz ardı etme.
O da pişman olacaktır.
Tayin olmuyor ama gideceğiniz kurum tmm derse gitmemize izin veriyor. ilk aylarda gidelim dedim hem de memlekete. Borç çok bana iş yok geçinemeyiz orda gitmeyelim dedi. artık ben de gitmek istemiyorum.oyun mu bu?? git gel demekle olur muşahsen ben de istanbul u hiç sevmiyorum.
5 yıl yaşadık orada . inanın anadolu ege karadeniz çok daha iyi . istanbul da trafik zor. yaşam zor.
mümkün olsaydı da tayin isteseydiniz de olurdu. mantıklı . tayin oluyor mu kurumunuzda
Evet malesef çocugum için. bunu ben istemedim üstelik. bakıcı ya da kreş ayarlıyordum kv kocamın aklına girmiş yine çelmiş. şimdi bizde ve güya bakıyor.Annesi sizle yaşıyor sanırım.
Çocugunuza bakmak içinmi?
Geberseydi diyen kv değil kocam olacak o şahsiyet. kv nin haddine mi ki öyle bir şey söylemek?? Öyle 1 şey demeye cesaret edemez, söylediğine söyleyeceğine pişman ederim.Laga luga yapacaksa gelmeseymis !
Ne olursa olsun bu kadini oldursem diyen bi koca
Keske geberseydi diyen bi kv ..
Benim icin .okta bogulsun yani ..
Trafigin sucu senin mi ?
Kaybetmeseymis yolu salak !
İstemem özrünü. yüzünü görmek istemiyorum. benim içimde öldükten sonra ne fayda. dirilebilecek mi??Akşam ne yaptınız peki hiç özür vs dilemedi mi sizinle konuşmaya çalışmadı mı kocanız? bugün pişmanlık yaşayacağını düşünüyorum yada ümit ediyorum diyelim. ama o kv varya o kv.........
Keşke dediğiniz gibi bir anlık olsa ama sanmıyorum. birikmiş ise konuşup isteklerini belirtsin. ben buna daha çok memnun olurum. ama kavgayla kırmayyla bir yere varılır mı siz söyleyin.Bence eşinde bir şeyler baya birikmiş. Trafikte de çok sinirlenince patlamış. Seviyorsa Eğer şimdiye kadar çoktan pişman olmuştur. Kendimden örnek vereyim. Ben sabahları çok sinirli olurum. Kahvaltımı yapana kadar. Sonra normale dönerim. O sinirle aklımdan o kadar çok şey geçer ki. O sırada biri birşey dese ağzımdan çıkanı kulağım duymaz. Kendime engel olamam. Sonra da çok pişman olurum. Belki eşinin de sadece o anki durumudur yani bu seni sevmediği veya Gerçekten böyle hissettiği anlamına gelmez diye düşünüyorum
Size katılıyorum. boşanmayı düşünüyorum zaten. ama önce evladımı nasıl alabilirim bunu araştırmam gerek.tek care bosanmak cunku ortada sevgi saygı hicbirsey yok cocugunuza yazık boyle aile ortamında cok etkilenir
Her seferinde farklı da olsa geliyor zaten bir şekilde bu durum önüme. ve ben gerçekten çok sıkıldım. artık kaldıramıyorum. evladımı bana vereceklerinden emin olsam yarın gider dava açarım o kadar netim bu konuda.Cocugu zaten size verirler
Bosanir misiniz bilmem
Ama bunu yutarsaniz
Gerisi cok yakinda gelir...
O kadarini net soyleyebilirim
Farklı seçenekler yok ki. tek bir seçeneğim var ben de onu uygulayacağım. ama öncelikle oğlumun velayeti konusunu netleştirmem gerekiyor. çünkü sağlık sorunlarım var ve bakamayacağım düşüncesini oluşturmalarını istemiyorum. Bir avukata danışıp bilgi alacağım. bu konu çözümlenir çözümlenmez soluğu mahkemede alacağım.Cocugunuzu size verirler kucuk oldugu icin. Boyle biriyle hayat gecmez. Insan hayat arkadasina bu cumleleri nasil kurabilir. Allah islah etsin. Kvnizde insan degilmis. Benimkini opup basima koyasim gelir boyle okuyunca.
Nasil bir yol izleyeceksiniz bundan sonra?
Farklı seçenekler yok ki. tek bir seçeneğim var ben de onu uygulayacağım. ama öncelikle oğlumun velayeti konusunu netleştirmem gerekiyor. çünkü sağlık sorunlarım var ve bakamayacağım düşüncesini oluşturmalarını istemiyorum. Bir avukata danışıp bilgi alacağım. bu konu çözümlenir çözümlenmez soluğu mahkemede alacağım.
Can'ım ben kimseye boşan diyemem konu canın ya bu adam hayatını bahşetmiş gibi abuk sabuk konuşuyor defolsun gitsinFarklı seçenekler yok ki. tek bir seçeneğim var ben de onu uygulayacağım. ama öncelikle oğlumun velayeti konusunu netleştirmem gerekiyor. çünkü sağlık sorunlarım var ve bakamayacağım düşüncesini oluşturmalarını istemiyorum. Bir avukata danışıp bilgi alacağım. bu konu çözümlenir çözümlenmez soluğu mahkemede alacağım.
Sağlık sorunun varsa zaten sen engel derecesi alıp erken emekli olursunFarklı seçenekler yok ki. tek bir seçeneğim var ben de onu uygulayacağım. ama öncelikle oğlumun velayeti konusunu netleştirmem gerekiyor. çünkü sağlık sorunlarım var ve bakamayacağım düşüncesini oluşturmalarını istemiyorum. Bir avukata danışıp bilgi alacağım. bu konu çözümlenir çözümlenmez soluğu mahkemede alacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?