Kocam ve kardeşimle arkadaşımı tartışıyoruz

haber vermeden bır yere gıdılmez.bu aıle de olsa kızım da olsa boyle.çok sınır olurum haber vermeden gelenlere.allahtan o şekılde gıtmıyoruz gelemıyor da kımse.ha gelmışler ıse nezaketen annemı uyarır kalbını kırmadan annecıgım bızde gıttıgımız yere karsı cok mahcup olduk.onlarada ayıp oldu annem derdım...

ailemde gelmeden önce arayıp haber verme gibi üçüncü şahıslara uygulanan bi davranışa uymak zorunluluğuna giriyosa ne günlere kaldık..........:1shok:

işte en kızdığım şey habersiz gelenler...Ev hali belki gecelikle dolaşıyorum evde ne malum..Yada banyodan çıktım..Kim olursa olsun telefon açmadan gelmemeli bu bir saygıdır...

tabi ki ama ne günlere kaldık derken arsada gelmeyin mi diceksin belki de haber verse

hayır demek içimize sinmeyecek biz nezeket gösterip kusura bakamayın dyip kalkıcaz yani

bak ayıp oldu şimdi denir için rahat etmez ve kalkarsın diğer türlü emirvaki olduğu için

ters tepki yaratabilir ama spnuçta ailedir elbette 3. şahıslara benzemez....

Bence en yakının bile olsa annen,teyzen yada bir başkası haber vermeden gelmemeliler..Bana göre bu özel hayata saygıdır..Çünkü ev halidir mesela ben evimin kimse tarafından dağınık yada yataklar toplanmadan görünsün istemem çok rahatsız olurum.14 aylık bir bebeğim var ve her daim evim toplu olmuyor ama eğer haberli misafirim gelecekse ya eşim evdeyse onları parka gönderiyorum yada başka birşekilde hem hazırlık yapıyorum hem evimi düzenliyorum..
Böylece içim daha rahat oluyor..
Bundan 1 ay önce habersiz teyzem geldi çat diye ve eşim pijamalarla dolaşıyordu bu konuda çok hassastır eli ayağına dolaştı üstünü başını değişti geldi..Hiçbirşey demedim ama keşke haber verseydi diye içimden geçirmedim desem yalan olur...

laelaelaelaelaeya kardeşim yolday ken haber vermişler diyorum picamanımı giyen neyaparsan yap banyomu yapan başka şeymi yapan yolda ar:mymeka:amışlar çat kapı gelmemişler

ben genel olarak arkadaşların yorumuna yazdım fikrimi belirttim konu açıyorsanız yoruma açık olucaksınız..Kızmış iyi yapmış demedim sadece emrivaki yapmanın yanlış olduğunu söyledim..
Madem yoruma açık değilsiniz herkes sizle aynı şeyi düşüncek değil insanların yorumlarını kaldıramıyorsanız kocanızla tartışcaksınız buraya yazmıcaksınız
öyle kafaya göze vurma smile ları koymucaksınız!!!
Hımm unutmadan büyük harflerlede cevap yazmak yasak haberiniz olsun...
[/B]

Son düzenleme:
ya tabiki haber verselermiş daha iyi olurmuş ama okadarda sert tepki göstermesi yanlış olmuş bence..

güzel bi şekilde arkadaşına durumunu anlatır ve müsade ister kalkmak için, eve gidincede ailesine söler bidahakine haber verin anne bugün gelebilceğimiz biyerdeydik kalktık geldik ama hemen gelemiyeceğimiz biyerde olursak sizde boşuna yola çıkmış olursunuz die güzel bi dille söler olur biter.. :hulya:

bıçak gibi kesip atmış
bir daha illallah derler haber vermeden gelmezler.
belki de hiçbirzaman gelmezler:)

duruma göre değişirdi tepkim.. kalkılacak arkadaş ise kalkardım. ama önemli bir ziyaret ise kırmadan geri çevirirdim.

ben sizin için yazmadım ereştiriye de açığım istiyen istediği gibi yazar vereliniortako sizin düşün ceniz buda benim saygı duyarım ayrıca ne gibi bi yasak var anlamadım

ben sizin için yazmadım ereştiriye de açığım istiyen istediği gibi yazar vereliniortako sizin düşün ceniz buda benim saygı duyarım ayrıca ne gibi bi yasak var anlamadım

yazıları büyük harfle yazmak yasak küçük harlerle yazılıcak onu demiş arkadaş

laelaelaelaelaeya kardeşim yolday ken haber vermişler diyorum picamanımı giyen neyaparsan yap banyomu yapan başka şeymi yapan yolda ar:mymeka:amışlar çat kapı gelmemişler

ben senin olayın demedim ki eğer bana bağırıyorsan büyük harflerle (büyük harf bağırmaktır nette)
valla senin olmayan ve de çok da önemli olmayan bi konu için neden bu kadar agresifsin üyelere karşı onu da anlamadım doğrusu
:sm_confused:

Büyük harfle bu sitede yazmak yasak ayrıca nettede kızmak bağırmak anlamındadır...

Bende anlamadım valla vereliniortak

konu benim deyil arkadaşlar kırdıy sam özür dilerim a.s.bilmiyorumbana yanlış geldi sizin düşün ceniz farklı büyük harfleyazmak ta kızmış anlamını taşıdıgını bilmiyordumvereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…