- 21 Eylül 2009
- 9.864
- 10.314
- 773
- Konu Sahibi GencAnne01
-
ben sizin için yazmadım ereştiriye de açığım istiyen istediği gibi yazar vereliniortako sizin düşün ceniz buda benim saygı duyarım ayrıca ne gibi bi yasak var anlamadım
HAYIR BENİM OLAYIM DEYİL .AMA BEN OLSAYDIM DÜŞÜNMEDEN ANNEMGİLİ KABUL EDERDİM HİÇ KİM SEYE DEĞİŞEMEM .lmaz:SONUÇ TA ARKADAŞIM YAKIN YERDE MİSAFİRLİKTE AYİLESİ BAYA BİR MESAFE VAR YOLADA ÇIKMIŞLAR RED EDEMEM BU BENİ ÇOK RAHATSIZ EDERturkbayragiAMA DAHASONRA AYİLEMİ ÜZMEDENYUMUŞAK BİR DİLLE SÖYLERİM BEN BÖYLE GÖRDÜM ÇÜNKÜturkbayragi
laelaelaelaelaeya kardeşim yolday ken haber vermişler diyorum picamanımı giyen neyaparsan yap banyomu yapan başka şeymi yapan yolda ar:mymeka:amışlar çat kapı gelmemişler
ben sizin için yazmadım ereştiriye de açığım istiyen istediği gibi yazar vereliniortako sizin düşün ceniz buda benim saygı duyarım ayrıca ne gibi bi yasak var anlamadım
ben senin olayın demedim ki eğer bana bağırıyorsan büyük harflerle (büyük harf bağırmaktır nette)
valla senin olmayan ve de çok da önemli olmayan bi konu için neden bu kadar agresifsin üyelere karşı onu da anlamadım doğrusu:sm_confused:
ben senin olayın demedim ki eğer bana bağırıyorsan büyük harflerle (büyük harf bağırmaktır nette)
valla senin olmayan ve de çok da önemli olmayan bi konu için neden bu kadar agresifsin üyelere karşı onu da anlamadım doğrusu:sm_confused:
söz konusu ailemse aramadan gelmelerınde hiçbır sakınca yok benım ıcın hatta mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?