- 4 Mart 2016
- 1.142
- 372
- 123
- 41
- Konu Sahibi sevilay1984
-
Evet resmen sömürüldüm esim ailesi vs. O Bekardi bide yiprandik cok yaDuygusal yönden çok yipranmissiniz. Hem size hem 3 çocuğunuza yazık. Eğer imkanınız varsa, kendiniz öncelikli olarak profesyonel yardım alsanız. Eminim sonra ki durumlar daha net ve sağlıklı ilerleyecektir. Haklı olarak kafanız gerçekten çok karışmış. Bu durumda doğru bir karar veremezsiniz.
Bence oğlunuza pedagog eşiğinde öz babasının başkası olduğunu anlatmalısınız.Üvey baba tarafından dışlanmak öz baba tarafından dışlanmaktan daha az yaralar insanı. En azından yavrunuz sorunun kendisi kişiliğinden değil, şartlardan kaynaklandığını anlar. Üzülse bile özgüvenini yitirmez.Bu dediginizi cekip ona gonderesim var bukadar net olabilirdi cozumunu ise bilmiyorum
Kendi ogullarini paylasiyor ne demek? Onlar sizin de oglunuz degil mi? Bence kendi cocuklarini daha Cok sevebilir ama ilk cocuga belli etmeyin ve adaletli davransin yeterEsim benim 2. Evliligim ilk evligimden 1 oglum var bu esimden 2 cocugum daha var esim sosyal hesaplarda heo kendi ogullarini paylasiyo asla benim oglumu veya beni paylasmaz bu beni icten ice yaraliyor bilmiyorum kimisi ayrim yapmiyo takilma diyo kimisi olmaz oyle diyo bilmiyorum ayrim yapiyo gibi bence onlara bakarken daha bi sevgili paranoya yapmiyosam sizce sizden akil danisiyorum ablalarim bacılarım bosanmayi bile geciriyorum aklimdan
Ee üvey dede bunu yaptiginda nasil ortaligi ayaga kaldirmadiniz?Soyledim soylemem mi bukadar rahatsixsan ki babasi da yani dedeleri asiri ayrim yapiyo!! Ogluma tokat atmisligi var kavga ettik!! Heo kavga ediyoruz bu konu acildiginda kendi oglum 6 yasinda ortak cocuklar biri 4 digeri 3 aylik
Anlaşılan o ki birçok şeyi kafanızda kuruyorsunuz. O kafayı bir boşaltın bence. Eşit davranıyor diyorsunuz , evet ilk çocuğunuzun da baba sevgisine ihtiyacı var ama.bosanarak hepsini ya anne ya baba sevgisine muhtaç edeceksiniz. Atacağınız adım durduğunuz yeri aratacaksa yerinizde sayın daha evladir. Ve ayrıca burda yazmak yerine bence oturup etraflı bir konuşun. Ama kırmadan dökmeden sitem etmeden emin olun aşacaksınız. En azından bunu içten yapmasa da sizin için yapacakTabi onlard bizzat kendi kanım bilmiyorum o boyle yapinca kafamda onlar onun bu benim diyorum
Bu kısımları kaçırmışım pardon yaa... Eli kırılsın inşallah...Soyledim soylemem mi bukadar rahatsixsan ki babasi da yani dedeleri asiri ayrim yapiyo!! Ogluma tokat atmisligi var kavga ettik!! Heo kavga ediyoruz bu konu acildiginda kendi oglum 6 yasinda ortak cocuklar biri 4 digeri 3 aylik
Nasıl aynı ev değil?Belki onlarla aynı evde yaşamadığı için kendince telafi ediyordur
Kaç yaşında oğlunuzIste bu yeterli gelirmi ogluma neden kardeslerime oyle bana boyle demezmi
Tamam ben hep yanlış anlamışım yaNasıl aynı ev değil?
Üç çocukla aynı evdeler adam kadının ilk evliliginden oğlunu paylaşmıyor
Bunu eşinizle konuşsanız "çocuk artık farkında ,seni babası sanıyor ama öpmediğinden dolayı böyle söylüyor üzülüyor "deseniz eşinizle paylaşsanız çocuk için daha sağlıklı olacak.Iste bunu yapamiyorjm oglum onu babasi biliyo baba diyor ona kendi babasini gormuyor bana gelip anne babam neden kardesimi opuyo beni opmuyo diyince cinnet geciriyorum
Ne diyebilirim peki kendi cocuklarini opup koklarken kotu oluyorum trip atiyorum vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?