- 4 Mart 2016
- 1.142
- 372
- 123
- 41
- Konu Sahibi sevilay1984
-
Hep tartisma hep kavga bu defa kizip 3 cocugumada kiziyo uzaklasiyoBabalıga heves etmiş, kendi çocukları oluncada unutmuş biraz tabiki kendi çocukları daha ön planda olur ama çocuğun onu babası olarak bildiğini düşünerek daha dikkat etmesi gerekiyordu. Eşinizle açık açık konuşsanız nasıl olur?
Deneyecegim yenidenVallahi şimdi eşim dostum değilsiniz ki açık açık konuşayım.Kirmak istemem sizi ama evlenirken bu risk vardı değil mi.Netice herşey güllük gülistanlık olsun isteriz ama böyle kazalarda olabiliyor iste.Kesinlikle konuşun en iyi çözüm bu
Hicbisey ne yapabiliriz diyo bana sen yapacaksin diyorum baska hicbir halt yapmiyoKendi çocukları kendi çocukları dediğiniz sizinde çocuklarınız aslında değil mi? Sanki onlar eşinizin başka kadından olan çocukları gibi yazmışaınız.
Oğlunuz babam kardeşlerimi öpüyor beni neden öpmüyor diyecek kadae hissediyorsa aradaki farka çok üzücü bu durum.
Eşiniz ne diyor konusunca?
Ne demek 6 yalındaki çocuğa tokat? Hem de üvey babadan?
Ya çıldırıcam bu adam sosyal medyada sizi paylaşmasa ne olur adam dövüyor çocuğu ya.
Allah hiçbir çocuğu sahipsiz bırakmasın içim parçalandı.
Bir tavsiye veremiyorum şartlarını bilmiyorum ama çocuğunu sakın dövdürme sakın. Ah yavrum benim ya
Esim vurmadi vurmaz babasi üvey dede olacak kansız
Ne demek 6 yalındaki çocuğa tokat? Hem de üvey babadan?
Ya çıldırıcam bu adam sosyal medyada sizi paylaşmasa ne olur adam dövüyor çocuğu ya.
Allah hiçbir çocuğu sahipsiz bırakmasın içim parçalandı.
Bir tavsiye veremiyorum şartlarını bilmiyorum ama çocuğunu sakın dövdürme sakın. Ah yavrum benim ya
Konuşun ama suçlama yapmadan, işte yok sen bana söz vermiştin oğluma da babalık yapacaktın şeklinde değil yani. Sakince..Bu şekilde kavga çıkarmasını önlersiniz ve sizi dinler, düzeltir belki kendini.Hep tartisma hep kavga bu defa kizip 3 cocugumada kiziyo uzaklasiyo
Soyledim soylemem mi bukadar rahatsixsan ki babasi da yani dedeleri asiri ayrim yapiyo!! Ogluma tokat atmisligi var kavga ettik!! Heo kavga ediyoruz bu konu acildiginda kendi oglum 6 yasinda ortak cocuklar biri 4 digeri 3 aylik
O adam, biyolojik babalık dışında birşey yapmamış ki oğlunuza,sorumsuz herif. Ona ulaşsaniz ne olacak? Siz şimdiki eşinizle bu durumu oturup etraflıca konuşun,saçmalamasin. Küçücük sabinin üzerinden ne bu gövde gösterisi? Bön bönlörön böbösöyöm sönön döğöl der gibi.. Bir vuracaksın bir de yer vuracak,ayy saç baş yoldurmalik yemin ediyorumBosanmak istiyorum oglum icin arada 2 cocuk daha var anasini satim ya cikmazdayim uzuluyorum öz babasina bikac kez irribst kurmaya calistim ama kavga ederdik kesin esimle
Biliyordum sizi bir şekilde ikna ettiğini10 cocugumuzda olsa benim oglumu el ustunde tutacagini soylerdi hep
Aynen oyke basta cok iyiydi operdi oynardi bezini alirdi gece sabaha kadar bakardi taaaki kendi cocugu olasiyaO çok üzücü bir durum bence, 1 numaralı çocuğunuz üvey evlat yerine konuyor.
Evlenirken çocuğunuzu kabul etmedi mi, flört döneminde çocuğunuza karşı ilgili, sevgili miydi? O zaman da çocuğunuza karşı uzak duruyorsa keşke baştan hiç evlenmeseydiniz. Adamı da çok suçlayamam, başkasının çocuğuna babalık/annelik yapmak kolay değil. Keşke kendi de bu topa hiç girmeseymiş.
Sonuç olarak eşinizle konuşun, göstermelik olsa bile sarılsın öpsin vakit geçirsin. İmkanınız varsa bir aile terapistine danışın durumunuz hiç kolay değil çünkü.
Esim vurmadi vurmaz babasi üvey dede olacak kansız
Nefretim giderek artiyoHaydi tamam adam üvey çocuğunu paylaşmıyor ama sizi neden paylaşmıyor burayı anlayamadım.Neticede siz bir ailesiniz, o çocukları doğuran da sizsiniz. 2 çocuğu paylaşıp ortada annenin olmaması garabet bir durum.
O bastonu alıp monte ederdimÇocugunuz dayak yerken siz ne yaptınız peki? Bastonunu elinden alıp döverdim yeminle.
Peki bu olay olurken eşin neredeydi? Görünce ne yaptı?Esim vurmadi vurmaz babasi üvey dede olacak kansız
Hissettiklerimi yazmissiniz bizzat deliricemO adam, biyolojik babalık dışında birşey yapmamış ki oğlunuza,sorumsuz herif. Ona ulaşsaniz ne olacak? Siz şimdiki eşinizle bu durumu oturup etraflıca konuşun,saçmalamasin. Küçücük sabinin üzerinden ne bu gövde gösterisi? Bön bönlörön böbösöyöm sönön döğöl der gibi.. Bir vuracaksın bir de yer vuracak,ayy saç baş yoldurmalik yemin ediyorum
Tolerans gosteremeyecegim tek şey çocuklarım bu hayatta. Önce düzgünce konuşun,anlayın,sonra gardinizi alinHissettiklerimi yazmissiniz bizzat deliricem
Bagirdjm esime gittim ya babana bisey yap yada babamgili cagirip medan dayagi atacam dedimÇocugunuz dayak yerken siz ne yaptınız peki? Bastonunu elinden alıp döverdim yeminle.
AminPeki bu olay olurken eşin neredeydi? Görünce ne yaptı?
Kendi çocuğuna tokat attırır mıydı?
Siz yaşlanınca o çocuğun intikamı korkunç olur söyleyeyim.
Konuyu daha fazla okuyamayacağım gerçekten içim kaldırmıyor. Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?