o zaman eşiniz haklıDe
Evet bırakıcam dedim ama olmadıı
sigara saglıga zararlı olabılır ama kısılık haklarına saygısızlık olarak algılarım ben inatla içme demeyi, benim eşimde tiryaki aç gezer sigarasız gezmez ve kaliteli sigara içer maddi külfetine var ama karışmam sadece arabada içmesinden hoşlanmıyorum çünkü kışın camlarda kapalı olunca tüm koku üstüme siniyor yoksa sorun yok...Kızlar selam..eşimle ilk tanıştığımız günden beri sigara içtiğimi biliyordu. Bırakmam konusunda herzaman ısrarcı oldu.bir kaç kere denedim başarılı olamadım.evlendikten sonra evde sigara içemezsin dedi.ilk başlarda çok zorlandım.gizli içtim camda içtim vs...wc de havalandırma var artık orada içiyorum.bundan da çok rahatsız.yalnız bekarken 1 günde biten paketim evlendikten sonra 4 günde biter oldu bu bile benim için büyük ilerleme çünkü ben tiryakiyim.az evvel sigara içtim suratı asıldı.yetti senin bu şımarıklığın dedi.sonıclarını görürsün dedi.2 metrelik wc de sigara içiyorum seni sayıp.yoksa mutfakta da içebilirdim dedim.neyin şımarıklığı oluyo bu derken laf saymaya başladı defol git yallah vs...bende bencilsin dedim.arkadsların geldiğinde balkonda içtikleri sigara kokusu salona doluyo sesin çıkmıyo.ben wc de içiyorum şimarık oluyorum dedim.
Bu sorunu aşamıyoruz ve ben tam anlamıyla sigarayı bırakabileceğimi sanmıyorum.ne yapıcam bu sekilde çok zor
Icmeyenle cok zor gerçekten. hatta esimden önce benimle evliligi düşünen birisi vardi sigara açıyordu tiryayakiydi yani.bende evlendikten sonra sigarayı birakirmisin dedim cok zor ama es desteği olursa olur ama oda belkii dedi durust oldu yani zor dedi.ben herşeyden once esim olacak insanın bile bile kendisini zehirlenmesine müsade edemem dedim evlilik teklifini reddettim.bastan dürüst açık konuşulmaliSigara icen biriyle icmeyen birinin ayni evi paylasmasi zor gercekten, tuvalette hele daha beter kokar, balkonda icme sansiniz yok mu? Benim esim balkonda icer veya kapinin onune cikar hep. Tuvalette icse kapinin onune koyabilirim cunku kendisiniama bu kisisel bir tercih. Zevklere saygi duyulmali evet ama bir yere kadar, bir digerini rahatsiz edip de bu benim zevkim denmiyor iste
Eşiniz çok haklı, leş gibi sigara kokan biriyle aynı yatağa bile girmek istemezdim.
İstediğini yap o midenizden gelen kokusu yokmu konuşurken yüzüne yüzune konuşma eşinin ben diyeyim çok kötü kokuyor ağzınız
Zaten evlendiği için birşey diyemem ama konu sahibide söz vermiş yoksa belki zamanında kestirip atıcaktı adam
Birde zamanında güzelliklede çok söylemiştir eminim eşi, değişen birşey olmayınca patlaması normal yani ben böyle düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?