- 20 Ocak 2008
- 15.261
- 32.164
- 1.123
- Konu Sahibi persephone__
-
benim boşanmam serseri olduğu için değil bana söyledikleri yüzünden o yüzden boşanmamız kesin yani bu hareketleri olsa barışabilirdim itiraf ediyorumBana muştayı öğreten bu adam mesela
Saygı kim o kim
Muşta ile kahvehaneyi bastı denince googlea muşta yazdım öyle gördüm afalladım
Adam serserinin tekiymiş zaten
Beyamca mi ? Adamdaki avamlığa bak..
benim boşanmam serseri olduğu için değil bana söyledikleri yüzünden o yüzden boşanmamız kesin yani bu hareketleri olsa barışabilirdim itiraf ediyorum
Tek hocaya değil kiOkula gelip hocaya laf sokup mutlu olmak,
yakışıyor muyuz bilmem ama ben bu yönlerini sevmesem de başka yönleri beni etkiliyordu mesela hiçbişeyden korkmamasını cesur olmasını falan bide yaşım küçüktü etkilenmiştimPeki neden? Üniversite öğrencisisiniz, bu adamı kendinize yakıştırıyor musunuz yani?
Girdiğim ortamlardaki insanlar da böyleydBeyamca, lavuk...
Bu kadar zaman nasıl utanmadan insan içine girdin bu adamla.
Bende uyandırdığı tek his mide bulantısı.
Siyasi teşkilat maaş veriyo mu benim bildiğim gönüllü olunur da ondan dedim
hiç bişeyden korkmamak derken günlük hayatta korkulacak ne yaşanıyor da seni korkmaması etkiledi.yakışıyor muyuz bilmem ama ben bu yönlerini sevmesem de başka yönleri beni etkiliyordu mesela hiçbişeyden korkmamasını cesur olmasını falan bide yaşım küçüktü etkilenmiştim
Girdiğim ortamlardaki insanlar da böyleyd
Düşmanları var bayahiç bişeyden korkmamak derken günlük hayatta korkulacak ne yaşanıyor da seni korkmaması etkiledi.
Düşmanları var baya
Girdiğim ortamlardaki insanlar da böyleyd
ya düşman dediğin nedir savaşta mıyız ? senin bu adamla işin ne? üniversite okuduğuna eminsin değil mi ?Düşmanları var baya
Girdiğim ortam onun arkadaş ortamı o da çok ender onun dışında biz hep ikimiz gezeriz o da avm sinema hamburgerci çay bahçesi bu kadar sosyal çevremiz pek yok en azından benimEğitimli biri olarak böyle ortamlara takılıyorsan bırak o okulu.
Siyasi teşkilatta demiştim işte karşıt görüşten insanlarla çok olayları oluyor burda iki grup arasında rekabet falan çok var sürekli bi kavga halindelerya düşman dediğin nedir savaşta mıyız ? senin bu adamla işin ne? üniversite okuduğuna eminsin değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?