Kocam yine saçma sapan davranıyor

Bana muştayı öğreten bu adam mesela
Saygı kim o kim
Muşta ile kahvehaneyi bastı denince googlea muşta yazdım öyle gördüm afalladım
Adam serserinin tekiymiş zaten
benim boşanmam serseri olduğu için değil bana söyledikleri yüzünden o yüzden boşanmamız kesin yani bu hareketleri olsa barışabilirdim itiraf ediyorum

Okula gelip hocaya laf sokup mutlu olmak, boşanmak üzere olduğun kadını sürekli takip etmek , okul kantinin de, bahçesinde karşısına çıkmak, gülmek falan ne kadan da içindeki çocuğu öldürmemiş bir kocan var.

Hep diyorum erkeklerin olgunlaşma yaşı ortalama 35 falan. Ondan önce kendilerinden sürekli normal giden davranışlar beklemeyin. En mantıklısı bile bazen kantarın topuzunu kaçırıyor.

Peki neden? Üniversite öğrencisisiniz, bu adamı kendinize yakıştırıyor musunuz yani?
yakışıyor muyuz bilmem ama ben bu yönlerini sevmesem de başka yönleri beni etkiliyordu mesela hiçbişeyden korkmamasını cesur olmasını falan bide yaşım küçüktü etkilenmiştim

yakışıyor muyuz bilmem ama ben bu yönlerini sevmesem de başka yönleri beni etkiliyordu mesela hiçbişeyden korkmamasını cesur olmasını falan bide yaşım küçüktü etkilenmiştim
hiç bişeyden korkmamak derken günlük hayatta korkulacak ne yaşanıyor da seni korkmaması etkiledi.

Bence sen bu adama karşı birşeyler hissediyorsun hala kardeşim böyle konuştuklarının altında hala bunlar var çünkü daha boşanma konusunda karamsar tavırlarını görüyorum.Senin de yaptığın hatalar olmuştur ama erkekler bencil kaba üstünlük sağlamaya çalışan ezik rezil insanlar olduğu için biz kadınlara yaptıklarını yalnızlıkla ödeyecekler gibi görünüyor.Hepsi aynı boşa yine beterini alırsın emin ol.Bişey farketmiyoo ama senin ki anlattığına göre biraz saçma insan kocan hala o yüzden kötü bişey yazmayım belki barışırsınız

Girdiğim ortamlardaki insanlar da böyleyd

Yapma canım ya, ünv okuyorsun, böyle bir adamla şu ana kadar nasıl anlaştın anlamak zor.

Annene tek bir laf etmesi bile bence boşanmak için yeter, bir an evvel davanı aç ve kurtul. Kendi ayarında birini bul.

Ama önce okuluna odaklan derim.

Eğitimli biri olarak böyle ortamlara takılıyorsan bırak o okulu.
Girdiğim ortam onun arkadaş ortamı o da çok ender onun dışında biz hep ikimiz gezeriz o da avm sinema hamburgerci çay bahçesi bu kadar sosyal çevremiz pek yok en azından benim

ya düşman dediğin nedir savaşta mıyız ? senin bu adamla işin ne? üniversite okuduğuna eminsin değil mi ?
Siyasi teşkilatta demiştim işte karşıt görüşten insanlarla çok olayları oluyor burda iki grup arasında rekabet falan çok var sürekli bi kavga halindeler

ya resmen adamın biraz polat alemdarvari oluşundan etkilenmişsiniz. böyle tipleri beğenen kadınları anlamıyorum ama çok var bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…