Kocam yine saçma sapan davranıyor

Konu sahibi sen eşini seviyorsun ve onun bu tavırlardından hoşlanıyorsun kim ne derse desin sanırım
Ben diğer yazılanlardan farklı diyecek bir şey bulamadım
Eşin çok kaba ve bundan hiç rahatsız değil
Allah yardımcınız olsun

Valla guvenlik cok onemli. Bizi bile kartimizi gostermeden almiyorlardi. Hele ki bu zamanda!

Konu sahibinin gittiği üniversiteyi biliyorum. Başka konusunda yazmıştı. Gittiği üniversitede değil içeri yabancı birinin alınması fakülteler arası öğrenci geçişi bile yok. Aynı okula gittim senelerce...

2012de mi ne bi mervosh vardı forumda. her gün foto falan eklerdi, gayet aktifti. Absurd biri de değildi. absürd konuları vs yoktu yani. Fake çıkmıştı. Bence konu sahibi de öyle. Alenen alay ettiğini düşünüyorum.

Fakülteye göre değişiyor bizim fakülte açık hatta seyyar satıcılar dahi giriyor

Yani bence de oyle. Biz bi BB gördük yav daha ne olsun :))))
Ortalikta bombolar kol geziyor adam her gun rahatca universiteye giriyor. Ne guzel dunya valla.

Yaa yorum falan yapmayın valla çünkü bence dalga geçiyor ayrı falan oldukları yok.

Bir dalga geçme olayı gibi banada öyle geliyor . Konu sahibi kendi konularında ayrı bir ruh hali ile başkalarınınkine ayrı bir ruh hali ile yazıyor . Kendi konularına bakınca dibe vurmuş bir kişi gibi başkalarının konusunda ne bileyim işte bana bir garip geldi .

Öffff ne yılışık yapışık iğrenç karakter. Erkek demeye bin şahit lazım.
Sen Bunu tanımadanmı aldın hayatına resmen hayatını mahvetmişsin.

bu boyle olmaz git okul yonetimiyle konus esini okula sokmasinlar o guvenlikciyede bir ayar versinler.

Baya baya psikopatla evlisiniz yani.. Dava açmak için saniye beklemezdim.Konuşmalara,kelimelere bak ..lavuk,beyamca..

Hani şu yolda görünce inşallah bulaşmaz diye tedirgin olduğumuz serserilerden biriyle evlisiniz!

Eşiniz gitgide oturaklaşmak yerine kendini bilmez tavırlar sergiliyor hala..Ve bu böyle devam edecek gibi görünüyor..Sosyal ortamlarda sizi yüceltmek yerine rezil ediyor bir de bu çok kötü bir durum olsa gerek..Gül bülbüle karga çöplüğe götürür derler ya siz bu Ada'mla devam ettikçe ne siz bir adım ilerler okulu bitirir iş hayatına girersiniz bitirseniz bile iş ortamında daha kötü sonuçlarla karşılaşacağınızdan utanç katsayınız artacak ne de eşiniz bir adım ilerler..İnşallah düzelir eşinizle Mutlu olursunuz ama mehter takımı gibi 2 ileri 1 geri bu evlilik böyle gider..

Polatçılık oynayan bir eş , onun her yaptığı hareketi imrenerek anlatan bir kadın. Bu işin içinden çıkılmaz, birazdan millete de ters konuşursunuz eşim hakkın da düzgün konuşun diye.
Sizi ciddiye alıp konuşmayan , kro gibi davranan, başı beladan çıkmayan , düşmanları varmış sizin tabirinizle. Bunlar ilginizi çekti demek.

Selam...
Yazdıklarınızı okuduğum da bir öğrencimin başından geçen kötü bir evliliği ve hasta eşi aklıma geldi.
Adam evlenmeden önce (güya) özünde çok iyi aşırı duygusal merhametli hayvan çiçek böcek herşeye aşık sevgi yumağı olan yardım sever ikili ilişkileri çok kuvvetli herkesi kendine hayran bırakan bir insan.
Ve evleniyorlar eşini bende tanıdım.
Adam evlendikten kısa bir süre sonra eve gelmemeye başlıyor annesinin evine gidiyor bir kaç gün sonra geri dönüyor karısı neden eve gelmediğini soruyor sende annemlerin evinde benle yaşayacaksın diye diretiyor kız rest çekiyor arayıp sormuyor.
Sonra koca müspettesi kızın part time çalıştığı cafeye gidip uzaktan kızı izliyor ve iş çıkışı kızın yanına gidip o adamla ne konuştun o müşteriye neden güldün aranızda bişeymi var diyor sürekli kızı rahatsız ediyor patronu eşinden rahatsız olup kızı işten çıkartıyor.
Ama adamın da kadrolu bir işi yok trişkadan bir yerde mevsimlik işçi olarak çalışıyor fakat sürekli izinli adam.
Kız başka işlerde çalışıyor her defasında kızı rahatsız ediyor hatta bir gün bir müşterisinin masasına gidip Hayrola noluyos o benim karım bende kocasıyım diyor işte orada kız bişeylerden şüphelenip ailesine haber veriyor başka şehirde yaşayan annesi ve kızkardeşi geliyor ve kocası annesiyle kızkardeşini kovuyor hatta babasına diyor ki Karımla beni ayırmaya geldiler onları kov diyor babasıda dünürünü kovuyor annesi kızı zarar görmesin diye bırakıp gidiyor.
Kızın babasına bişey demiyorlar.vs vs vs...
Aslında olaylar çok derin ve karışık.
Sonra kız bir araştırma yapıyor erkek tarafının fazla görüşmediği yakın akrabalarla görüşüyor ve kocasının zamanın da bir hastalık geçirdiğini ve tedavilerle ancak bu kadar düzeldiğini öğreniyor.
Kocasında Özgüven sorunu varmış.
Ve kız kurtulmak istedikçe iş şiddete kadar geldi ve kızla kim konuşursa onlara saldırdı benimle görüşüyor diye benle bile uğramıştı.
Kızı eve kitleyip telefonunu elinden aldı vs.
Bizler kıza yardım edip kapıyı açıp eşyalarıyla birlikte kızı uçağa bindirip evine görinderdik sonra boşanmışlar vs.
Çok kötü bir durum Allah yardımcınız olsun.

Iyice şaşırmış, dengesiz adam, en yakın zamanda kurtulmaya bak. Allah yardımcın olsun canım

çok tuhaf bi ilişki.
kro, ergenliğini tamamlayamamış bi koca.
banu alkan profilli, eşine salak diyen bi kadın.
bilemedimki.
empati kuramadım.
Ayrica hat sanati ile adini yazan arkadasi icin bayan demesi bana tuhaf geldi, belki kocasi kro anlayis gostermezdi ama bir erkekten boyle bir seyi kabul edip sadece kagit uzerinde dahi olsa evli oldugu adama kiz ismi uydurup soylemesi etik gelmedi bana, sanki artik ayrilik psikolojisi ile flortlesmeye acik duruma gelmis gibi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…