Kocam

samyeli4125

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2018
131
100
18
35
arkadaşlar nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum. Evleneli 1.5 yıl oldu eşimin çok fazla şahsi borcu vardı. Ben çalışmıyorum ama çalışmama izin vermediği için. Yoksa evlenene kadar çalışıyordum. Eşimin ailesi de çok zengin. Benim eşimin problemi eşim ailesine çok para harcıyor. Kardeşlerine annesine. Resmen babalarının onlara yapmadığı babalığı yapıyor. Her ihtiyaçlarını alıyor. Ama benimle aile gibi değil. Ben evde kendimi hizmetçi gibi hissediyorum. Eşim Benimle ne bir çay bahçesine gider ne de bir alışveriş merkezine. Ama kendisine gelince herşey serbest ben ona hesap soramam. İstediği yere gider istediğiyle yer içer oturur. Resmen bekar hayatı yaşıyor. Nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım. Yaklaşımım nasıl olmalı. Gözümün içine sokarcasına annesinde kardeşlerine aldıkları iyice canımı sıkmaya başladı. Aldıkları da ucuz şeyler değil. 50 100 lira olsa neyse. 3000 5000 kafayı yiycem.

Üç bin beş bin ne aliyor kardesine? Bencede kizmakla haklisin senin yerinde olsam sanırım genede çalışırdım

Üç bin beş bin ne aliyor kardesine? Bencede kizmakla haklisin senin yerinde olsam sanırım genede çalışırdım
Daha geçen gün iPhone 8 aldı 4 bin küsür e. Şimdi de alışveriş merkezine götürmüş kıyafet alıyormuş. Babası olmasa durumları kötü olsa neyse ama babası da zengin. Eşim babasından 1 kuruş istemez kızlar hem babalarını sömürüyolar hem abilerini. Eşim bana gelince de borcum var bu ay dikkat edelim diyip duruyor. Sinir krizi geçiricem

Bu durumda resti cekeceksin veya cekmeye devam edeceksin. Hepimiz karfeslerimize yardim ederiz eyvallah. Ama kimse esini magdur etme hakkina sahip degil

Bu durumda resti cekeceksin veya cekmeye devam edeceksin. Hepimiz karfeslerimize yardim ederiz eyvallah. Ama kimse esini magdur etme hakkina sahip degil
Bana psikolojik baskı yapıyor. Kartımın borcum var diye. Bişey söyleyince de kıskanıyor oluyorum. Onun parasının hesabını soramazmışım. Evlilik kavramı zayıf

sana gelince yok ama anasına kardeşine hep var..işte yine anasının eteginden çıkıp bir ailesi oldugunun farkında bile olmayan bir erkek daha..bugün özellikle bişey isteyin eşinizden yok derse ananlara nasıl alıyorsun o zaman deyiverin bakalım .ne diyecek.hayret bişey ya.çok sinirlendim su an.

sana gelince yok ama anasına kardeşine hep var..işte yine anasının eteginden çıkıp bir ailesi oldugunun farkında bile olmayan bir erkek daha..bugün özellikle bişey isteyin eşinizden yok derse ananlara nasıl alıyorsun o zaman deyiverin bakalım .ne diyecek.hayret bişey ya.çok sinirlendim su an.
Daha önce denedim bunu olmadı maalesef. Bana gelince kartları dolu bu ay dikkat etmemiz lazım. Resmen bu evde hizmetçiyim

daha bi bucuk senedir evlisiniz. evliligi kavramak en az bes yil ister. bosanma son cagren olsun ondan önce kendi gücünü göster madem öyle calismama izin ver de. hatta sen bana sormuyorsun bende sana sormicam de.... muasebe kadindan sorulur altdan altdan ipleri eline al. madem acik acik konustun olmuyo bi kac kere tepe taklak gitmesini izle en cagresiz oldugu anda vurusu yap. o senle bi yere gitmiyorsa sen arkadaslarla takilcam cikcam gezcem de istersen sende gel de. bakti tren gidiyo degisir ozaman ins.

Kardesini avmde gezdirme luksunu buluyor sizi evden disari çıkarmıyorsa eşiniz sizi sevmiyor.Kolay kolay kimseye demem ama çekin resti anlamazsa boşanın.
Böyle hayat mi geçer ya hu.

Daha geçen gün iPhone 8 aldı 4 bin küsür e. Şimdi de alışveriş merkezine götürmüş kıyafet alıyormuş. Babası olmasa durumları kötü olsa neyse ama babası da zengin. Eşim babasından 1 kuruş istemez kızlar hem babalarını sömürüyolar hem abilerini. Eşim bana gelince de borcum var bu ay dikkat edelim diyip duruyor. Sinir krizi geçiricem
Sinir krizi geçirmemekte geç kalmışsın.Bu harcamalardan rahatsız olduğunuzu dile getirdiniz mi?

Eşinin borcu olduğu halde nasıl 4 binlik hediye alabilir? Maddi durumu iyi olan bir aile oglundan bu hediyeleri nasil kabul eder? Ve seni hizmetçi gibi kullanıyor Bu koca. Ayrılmak en doğrusu senin için başka çözüm yolu yok bence.

Daha önce denedim bunu olmadı maalesef. Bana gelince kartları dolu bu ay dikkat etmemiz lazım. Resmen bu evde hizmetçiyim

Bunun farkindaysan ne kadar daha böyle devam etmeyi düsünüyorsun? Calis o zaman en azindan kendi gelirin olur. Kardi cikarsa "Sen yeteri kadar kazanmiyorsun. Paran tek ailene yetiyor" de.

daha bi bucuk senedir evlisiniz. evliligi kavramak en az bes yil ister. bosanma son cagren olsun ondan önce kendi gücünü göster madem öyle calismama izin ver de. hatta sen bana sormuyorsun bende sana sormicam de.... muasebe kadindan sorulur altdan altdan ipleri eline al. madem acik acik konustun olmuyo bi kac kere tepe taklak gitmesini izle en cagresiz oldugu anda vurusu yap. o senle bi yere gitmiyorsa sen arkadaslarla takilcam cikcam gezcem de istersen sende gel de. bakti tren gidiyo degisir ozaman ins.
Evet deniycem ona sormadan bişeyler yapmayı. Ama adam bir değişik ben arkadaşlarımla bir yere gitsem ona da gün doğuyor. Ben 1 yapıyorsam o 10 yapıyor

Keşke öyle abi benim olsa :KK70:

degilsin hizmetçi falan..sen onun eşi hayatını paylaştıgın insansın..sen herkesden bir adım öndesin olmak zorundasın yani..ya bunu o anlayacak yada sen anlatacaksın..sesini çıkar korkma..şu anki mutsuzlugundan daha .ne kadar mutsuz olabilirsin ki..

Back
X