kocama ağır konuştum

saf mısın arkadaşım tabiki ağır konuşacaksın , 2 kez seni aldatmış az bile konuşmussun

Neden ilk aldatma da tekmeyi basmazsınız ki.
Kaç kere tescillendi bir kere yapan hep yapar çünkü içinde vardır diye.
Kendi düşen ağlamaz.

Söylenecek tek şey var. Gidin konuşun eşinizle diyin ki aynı şeyi ben yaptım üç senedir seni aldattım elin adamlarıyla görüştüm. Miden alıyorsa evli kal benimle. Hayal et diyin. Sinirlenecek muhtemelen erkek bozuntusu. Erkeği yapınca affet kadını yapınca namustan sinirlenir gerzekler. Affedilecek bir durum değil taviz tavizi doğurur. Bir değil iki değili yok bunun.

Şeytan diyo ki
Al ekran görüntüsünü
Yay sosyal medyaya bu ikisinin yazdılarını
Evli lavuklar, özel mesajda saklandım sanıyorlar diye rezil et
Cümle alem duysun ne mal olduklarını da insan içine çıkamasınlar

Boşuna vicdan yapmayın hakettiği lafları söylemişsiniz. Sineye çekip alttan almayın. Herkes hatasını bilsin. Ayağını denk alsın Ya hanımlar Allah aşkına kullanmayın şu face i. Hep face muhabbeti ya kocalarınızada söyleyin karşılıklı olarak anlaşma yapın. Sonra geçmişten gelen şahıslar rahat bırakmıyor. Boşuna huzursuz oluyorsunuz. Biz ailece kullanmıyoruz kafamız rahat tabi eşim benden habersiz açtıysa günahı boynuna

aldatılıp konu açan tüm kadınlar da çok sevdik evlendik muhteşemdik vs. die konu açmasa çatlicam..
fiilen aldatılmayınca aldatılma sayılmıo sanırım.
bence boynuzun küçüğü büyüğü olmaz arkadaşım. boynuz yemişsin hazmedip susmuşsun.. söylediklerin çok değil az. ve sadece söylemekle yetiniyorsan bir zaman sonra adam arsız olacak ki bence olmuş.. bu fasit bir döngü şeklinde ilerler.. o kadınla konuşur sen kızarsın zaman geçer o kadınla konuşur sen kızarsın zaman geçer...................................................
benim kocam benim arkadaşlarımla sohbet etse mesela daha bi anlarım da tanımadığım(ız) bi kadınla sohbet etse kendini kapı önünde bulur.. ne alaka yani??

bir yabancıyla konuşacağına seninle konuşsa daha sağlıklı bir ilişkiniz de olurmuş, ne konuştukları da önemli ayrıca başka bir kadınla seni çocuğunu konuşmuyordur. yani eşin malesef benimki gibi yaptığını kabul ederek dürüst davrandığını sana göstermeye çalışmış. fakat dürüstlük bu mudur? yoksa sana sadık kalmaya çalışması mıdır? üstelik 2.ye de konuşmalarını yakalmışsın ve kadın 3.ye yazacak cesareti bulmuş yani üzgünüm ama seninki yakalamasan belki de cevap verecekti demek ki bağı tam koparmamış. evet bunlar katı bir yorum gibi görünecek sana belki de ama ben de konuşmalarını yakaldığım için ne hissettiğini anladım. bağır çağır küfret ama hak etmedim demesine sakın izin verme sen soktun bunu hayatımıza ben mi hak ettim de sakın altta kalma

insan içine çıkamayacak birileri olsa yapmaya devam etmezler.. belli ki olay yalama olmuş karım nasılsa iki konuşuo geçio gidio.. biz devam edelim..

Cokmu onemli bir isi kariyeri var numarasini faceini ne haltsa degistirsin herseyini..ahlaksiz sadece konusuyorlarmis pislikler...

insan içine çıkamayacak birileri olsa yapmaya devam etmezler.. belli ki olay yalama olmuş karım nasılsa iki konuşuo geçio gidio.. biz devam edelim..
Ama sadece karısı biliyo
İş hayatındakiler, akrabalar vs. bilmiyo

Kadın da evli hele kocası bi duysa..

Bence affettikçe üstünü örttükçe daha çoğalıyo sayıları
Hepsini rezil edeceksin cümle aleme ki ibret olsun

veya da kadın intikam almak için bu oyunu mu oynadı?
kadın unutamamış tekrar mı yazdı
kocası devam mı ediyordu çok kötü durum buda

benim aklıma bu 3 geliyor
katılıyorum,başka seçenek yok bence de..yani bir insan sadece sohbet ediyorsa,neden hemen vazgeçemeyip ısrarla devam etsin,üstelik karısı öğrenip olay çıkarmasına rağmen..2.sefer de olmuş,yine sadece olay çıkmış geçmiş.3 sene sonra nerden çıktı bu kadın değil mi?
bence hiç bırakmadılar görüşmeyi.

bir kere yapmış özür dilemiş ikinciyi yapmış özür dilemiş üçüncü muhabbeti kadın başlatmış muhtemelen görmeseniz ona da kayıtsız kalmayacaktı az bile etmişsiniz huylu huyundan vazgeçmez geçseydi ikincisini tekrarlamazdı.

kocan ayrıca seni inandırmak istiyorsa değiştirversin numarasını, face hesabını falan niye hala ulaşabiliyor o yelloz da kocana?

aynısını sen yapsan sana o..pu der 7 aleme rezil eder belki de kan çıkartırdı!
arkadaşça konuşuyor karım yazık demezdi emin ol.
ama eşini gözüm hiç tutmadı.. demek ki karşı tarafa her zaman her an müsait olduğunu anlatmış ya da hissettirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…