- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
- Konu Sahibi eymen seymen
-
O kadın da evli çocuk sahibi
Çivisi çıktı dünyanınO kadın da evli çocuk sahibi
aaa bu ne rahatlık.O kadın da evli çocuk sahibi
aynen millete ne utanma kalmis ne namusÇivisi çıktı dünyanın
Biz eşimle dört yıl flört ettik bir yıl nisanlı kalip evlendik çok sevdik birbirimizi 6 yıldır evliyiz iki oğlumuz var ama geçmişte aldatildim fiilen birşey olmadı ama face bi kızla arkadaş olmuştu cepten de konuşuyordu bunu öğrendim pişman oldu çok yalvardı affettim bi süre sonra yine aynı kadınla konuştuğunu öğrendim yine büyük tartışma sinir krizleri çok af diledi pişmanim dedi sadece sohbet ediyoruz hiç birşey yok dedi neyse onu da sineye çektim aradan 3 sene geçti aynı kadın mesaj atmış slm diye resmi var tanıdım hemen ben gördüm ilk mesajı aldım telefonu ağzıma geleni saydım kadın yanlış anlama düşündüğün gibi birşey yok arkadaşca konuşuyoruz falan neyse kadın özür diledi bir daha yazmam dedi ben deliye döndüm eşim geldi ona seni tanıdığım güne lanet olsun dedim yeminler etti bir ilgim yok takıntılı demek ki konuşmuyoruz o mesaj atmış bi ilgim yok diye inanıyorum ona gerçek olsa inkar edemiyo anlıyorum hemen ama geçmişte yaşadığım günlere geri döndüm sanki yine o kadını görünce deli oldum ağzıma geleni saydım haksızlik mi ettim sizce lanet olsun sana dedim ya çok ağırına gitmiş ilgim yok haketmiyorum dedi
bir yabancıyla konuşacağına seninle konuşsa daha sağlıklı bir ilişkiniz de olurmuş, ne konuştukları da önemli ayrıca başka bir kadınla seni çocuğunu konuşmuyordur. yani eşin malesef benimki gibi yaptığını kabul ederek dürüst davrandığını sana göstermeye çalışmış. fakat dürüstlük bu mudur? yoksa sana sadık kalmaya çalışması mıdır? üstelik 2.ye de konuşmalarını yakalmışsın ve kadın 3.ye yazacak cesareti bulmuş yani üzgünüm ama seninki yakalamasan belki de cevap verecekti demek ki bağı tam koparmamış. evet bunlar katı bir yorum gibi görünecek sana belki de ama ben de konuşmalarını yakaldığım için ne hissettiğini anladım. bağır çağır küfret ama hak etmedim demesine sakın izin verme sen soktun bunu hayatımıza ben mi hak ettim de sakın altta kalmaBiz eşimle dört yıl flört ettik bir yıl nisanlı kalip evlendik çok sevdik birbirimizi 6 yıldır evliyiz iki oğlumuz var ama geçmişte aldatildim fiilen birşey olmadı ama face bi kızla arkadaş olmuştu cepten de konuşuyordu bunu öğrendim pişman oldu çok yalvardı affettim bi süre sonra yine aynı kadınla konuştuğunu öğrendim yine büyük tartışma sinir krizleri çok af diledi pişmanim dedi sadece sohbet ediyoruz hiç birşey yok dedi neyse onu da sineye çektim aradan 3 sene geçti aynı kadın mesaj atmış slm diye resmi var tanıdım hemen ben gördüm ilk mesajı aldım telefonu ağzıma geleni saydım kadın yanlış anlama düşündüğün gibi birşey yok arkadaşca konuşuyoruz falan neyse kadın özür diledi bir daha yazmam dedi ben deliye döndüm eşim geldi ona seni tanıdığım güne lanet olsun dedim yeminler etti bir ilgim yok takıntılı demek ki konuşmuyoruz o mesaj atmış bi ilgim yok diye inanıyorum ona gerçek olsa inkar edemiyo anlıyorum hemen ama geçmişte yaşadığım günlere geri döndüm sanki yine o kadını görünce deli oldum ağzıma geleni saydım haksızlik mi ettim sizce lanet olsun sana dedim ya çok ağırına gitmiş ilgim yok haketmiyorum dedi
insan içine çıkamayacak birileri olsa yapmaya devam etmezler.. belli ki olay yalama olmuş karım nasılsa iki konuşuo geçio gidio.. biz devam edelim..Şeytan diyo ki
Al ekran görüntüsünü
Yay sosyal medyaya bu ikisinin yazdılarını
Evli lavuklar, özel mesajda saklandım sanıyorlar diye rezil et
Cümle alem duysun ne mal olduklarını da insan içine çıkamasınlar
Ama sadece karısı biliyoinsan içine çıkamayacak birileri olsa yapmaya devam etmezler.. belli ki olay yalama olmuş karım nasılsa iki konuşuo geçio gidio.. biz devam edelim..
katılıyorum,başka seçenek yok bence de..yani bir insan sadece sohbet ediyorsa,neden hemen vazgeçemeyip ısrarla devam etsin,üstelik karısı öğrenip olay çıkarmasına rağmen..2.sefer de olmuş,yine sadece olay çıkmış geçmiş.3 sene sonra nerden çıktı bu kadın değil mi?veya da kadın intikam almak için bu oyunu mu oynadı?
kadın unutamamış tekrar mı yazdı
kocası devam mı ediyordu çok kötü durum buda
benim aklıma bu 3 geliyor
bir kere yapmış özür dilemiş ikinciyi yapmış özür dilemiş üçüncü muhabbeti kadın başlatmış muhtemelen görmeseniz ona da kayıtsız kalmayacaktı az bile etmişsiniz huylu huyundan vazgeçmez geçseydi ikincisini tekrarlamazdı.Biz eşimle dört yıl flört ettik bir yıl nisanlı kalip evlendik çok sevdik birbirimizi 6 yıldır evliyiz iki oğlumuz var ama geçmişte aldatildim fiilen birşey olmadı ama face bi kızla arkadaş olmuştu cepten de konuşuyordu bunu öğrendim pişman oldu çok yalvardı affettim bi süre sonra yine aynı kadınla konuştuğunu öğrendim yine büyük tartışma sinir krizleri çok af diledi pişmanim dedi sadece sohbet ediyoruz hiç birşey yok dedi neyse onu da sineye çektim aradan 3 sene geçti aynı kadın mesaj atmış slm diye resmi var tanıdım hemen ben gördüm ilk mesajı aldım telefonu ağzıma geleni saydım kadın yanlış anlama düşündüğün gibi birşey yok arkadaşca konuşuyoruz falan neyse kadın özür diledi bir daha yazmam dedi ben deliye döndüm eşim geldi ona seni tanıdığım güne lanet olsun dedim yeminler etti bir ilgim yok takıntılı demek ki konuşmuyoruz o mesaj atmış bi ilgim yok diye inanıyorum ona gerçek olsa inkar edemiyo anlıyorum hemen ama geçmişte yaşadığım günlere geri döndüm sanki yine o kadını görünce deli oldum ağzıma geleni saydım haksızlik mi ettim sizce lanet olsun sana dedim ya çok ağırına gitmiş ilgim yok haketmiyorum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?