- 9 Ocak 2016
- 101
- 40
- 13
- 38
- Konu Sahibi eymen seymen
Sine ye çekmeyip ne yapacaktim iki çocukla baba evine gidemem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ailen aldatılmana göz yumacak kadar mı sevmiyor seni? en azından baban bu kızın başında biz varız eşşek kadar adamsın utanmadın mı diye bir kenara çekseydi onu. konuşan taraf sen olsaydın o da sana anlayış gösterir miydi?Sine ye çekmeyip ne yapacaktim iki çocukla baba evine gidemem
Babam bize değer vermez annemi kaç kere aldattı bunu anlayışla karşılarailen aldatılmana göz yumacak kadar mı sevmiyor seni? en azından baban bu kızın başında biz varız eşşek kadar adamsın utanmadın mı diye bir kenara çekseydi onu. konuşan taraf sen olsaydın o da sana anlayış gösterir miydi?
bak aynı durumu 2 kere değil de 1 kere de ben yaşadım. emin ol anlıyorum seni. fakat ne konuştuğu bile önemlidir böyle durumlarda kişilerin. bu adamın çok iyi bir derse ihtiyacı var. sakın ama sakın altta kalma. ayrıca evlilik danışmanına git. sana bir önerisi mutlaka olacaktır. hatta tut kolundan eşinle birlikte git yetti artık ya gelir çabalarsın benimle ya da boşarım seni dersin. niyeti de ortaya çıkar. o kadının da kocası ailesi babası her nesine ulaşabiliyorsan ulaş. sen nasıl hak etmiyorsan bunu o insanlar da hak etmiyor.
adamı neden göndermediniz evden? yani en azından ilk seferinde biraz gözdağı verebilseydiniz keşke..baba evi olmasa da kendiniz varsınız artık siz çocuklarınızın ailesisiniz.Sine ye çekmeyip ne yapacaktim iki çocukla baba evine gidemem
al işte buyur burdan yak. bu adam o zaman senin ne kadar savunmasız kaldığının farkında ve rahatlıkla yapıyor bunları. bu sefer affetmek yok o zaman güzelim. yoksa ömrünün geri kalanında kendini affedemez ilerde psikolojileri bozuk büyümüş 2 çocuk hatta eşlerini aldatacak 2 erkek daha yetiştirmiş olursun. çünkü babalarından dedelerinden böyle görmüş olacaklar. benim babam da annemi aldattı bense onu hayatımdan sildim artık baba demiyorum. benimkiyse benim bu nefretimi göre göre başkasına meyletti. ha ben cinsellik anlamında bir şey olmadığından eminim fakat malesef senin durumunda aynı şeyi söylemem. sana diklenmesine de duygu sömürüsü yapmasına da izin verme. Allah güç verdikçe çocuklarıma da bakarım sana ihtiyacım olmaz imajını belli et ona. artık 2 çocuk annesi kocaman bir kadınsın. kendi ayakların üzerinde duramadığın bir hayat sürme. bu olayları yaşamasan bile ya kocan boşaydı seni ya da ölseydi napardın? buna nasıl cevap veriyorsan aynısını yap. ama kendini ezdirme sen çektiğin acıyla kalırsın erkekler duygusal değildir unutur giderBabam bize değer vermez annemi kaç kere aldattı bunu anlayışla karşılar
Kadını neden engellemiyor eşiniz?Biz eşimle dört yıl flört ettik bir yıl nisanlı kalip evlendik çok sevdik birbirimizi 6 yıldır evliyiz iki oğlumuz var ama geçmişte aldatildim fiilen birşey olmadı ama face bi kızla arkadaş olmuştu cepten de konuşuyordu bunu öğrendim pişman oldu çok yalvardı affettim bi süre sonra yine aynı kadınla konuştuğunu öğrendim yine büyük tartışma sinir krizleri çok af diledi pişmanim dedi sadece sohbet ediyoruz hiç birşey yok dedi neyse onu da sineye çektim aradan 3 sene geçti aynı kadın mesaj atmış slm diye resmi var tanıdım hemen ben gördüm ilk mesajı aldım telefonu ağzıma geleni saydım kadın yanlış anlama düşündüğün gibi birşey yok arkadaşca konuşuyoruz falan neyse kadın özür diledi bir daha yazmam dedi ben deliye döndüm eşim geldi ona seni tanıdığım güne lanet olsun dedim yeminler etti bir ilgim yok takıntılı demek ki konuşmuyoruz o mesaj atmış bi ilgim yok diye inanıyorum ona gerçek olsa inkar edemiyo anlıyorum hemen ama geçmişte yaşadığım günlere geri döndüm sanki yine o kadını görünce deli oldum ağzıma geleni saydım haksızlik mi ettim sizce lanet olsun sana dedim ya çok ağırına gitmiş ilgim yok haketmiyorum dedi
ağır mı konuşmuşsun yaşadıklarının yanın da söyledin laflar devede kulak kalır hatta o kadar bile etmezBiz eşimle dört yıl flört ettik bir yıl nisanlı kalip evlendik çok sevdik birbirimizi 6 yıldır evliyiz iki oğlumuz var ama geçmişte aldatildim fiilen birşey olmadı ama face bi kızla arkadaş olmuştu cepten de konuşuyordu bunu öğrendim pişman oldu çok yalvardı affettim bi süre sonra yine aynı kadınla konuştuğunu öğrendim yine büyük tartışma sinir krizleri çok af diledi pişmanim dedi sadece sohbet ediyoruz hiç birşey yok dedi neyse onu da sineye çektim aradan 3 sene geçti aynı kadın mesaj atmış slm diye resmi var tanıdım hemen ben gördüm ilk mesajı aldım telefonu ağzıma geleni saydım kadın yanlış anlama düşündüğün gibi birşey yok arkadaşca konuşuyoruz falan neyse kadın özür diledi bir daha yazmam dedi ben deliye döndüm eşim geldi ona seni tanıdığım güne lanet olsun dedim yeminler etti bir ilgim yok takıntılı demek ki konuşmuyoruz o mesaj atmış bi ilgim yok diye inanıyorum ona gerçek olsa inkar edemiyo anlıyorum hemen ama geçmişte yaşadığım günlere geri döndüm sanki yine o kadını görünce deli oldum ağzıma geleni saydım haksızlik mi ettim sizce lanet olsun sana dedim ya çok ağırına gitmiş ilgim yok haketmiyorum dedi