uzman eşliğinde söylemiş zaten , ama gelmeyecek bir çocuk değildi , babasını boynundan kokluyordu görüştüklerinde , öyle düşkün bir çocuktu . Ortak tanıdıklarından çocuğu korkuttuğuna dair bilgi geliyor ki tanıyan herkes de bu şekilde düşünüyor.Çocuk gelmek istemediğini bir uzman eşliğinde söylemesi gerekiyor öyle olmaz ki.
o yasa değişti artık mağdur hizmetleri diye bir birimden talep ediliyor , ordan arıyorlar kendisini getirmiyorum deyip telefonu kapatıyor her seferinde ya da hiç açmıyor telefonu .Polis eşliğinde gidip alıyor bazılari böyle bir süreç olmadımı?
çocuk yatılı gitmek istemiyormuş sabahtan akşama kadar giderim demiş , ona da razıyız ama oyle de vermiyor çocuğu.Uzman mı görüştü çocukla ve gelmek istemediğini kanaat getirdiler?
Eşiniz nafaka dışında ödemeler yapiyor mu?o yasa değişti artık mağdur hizmetleri diye bir birimden talep ediliyor , ordan arıyorlar kendisini getirmiyorum deyip telefonu kapatıyor her seferinde ya da hiç açmıyor telefonu .
Anlamadığımız kanuna nasıl bu kadar rahat karşı gelebiliyor.
inanın öyle şeyler var ki, aklınız almaz . Ben bir kadın olarak utanıyorum birçok davranışından . Ben burda asıl derdimizi paylaşmak ve bir fikir veren olur diye bizim asıl sıkıntımıza değinmek istedim , eski eşin dedikodusunu yapıyor olmamak için ...Ay haset pislik ya kadın
Çok var böyle, eski kocayı kıskanıp çocuğu kullanan
Çocuğun psikopat gibi yetişmesi umurunda bile değil, kendi hırsları önemli
Adli kısmıyla ilgili yorum yapamicamdedikodu kısmıyla ilgili yaptım
1 yıl öncesine kadar görüştüklerinde her ihtiyacını karşılıyordu , şu an ulaşma sansı yok bu yüzden sadece nafaka veriyor. Büyük kızına nafaka zorunluluğu yok şu an ama her ay düzenli olarak kendisine tüm ay yetecek kadar para yolluyor. Ekstra yurt parası telefon parası gönderdi kısa zaman önce . Yani çocuklar söz konusu olduğunda masraftan asla kaçmıyor ben de bu konuda destekliyorum onu çünkü benim de üniversitede okuyan kızım var , asla onun da çocuklarının mağdur olmasını istemem.Eşiniz nafaka dışında ödemeler yapiyor mu?
Evet orda eksik kalmış konu , mahkeme kararı kesinleştikten sonra eşimin evlilik öncesi edindiği evden mahkeme kararı ile tahsis sona erdiği için çıkmak zorunda kaldı . Bunu da çocuklara babanız sizi sokaga attı olarak anlatıyor.Acaba bu kadar görüştürmeyecek kadar ne oldu aralarında? Çocuk da istemiyormuş üstelik. Bilemedim.
Doğruyu anlatıyormuşEvet orda eksik kalmış konu , mahkeme kararı kesinleştikten sonra eşimin evlilik öncesi edindiği evden mahkeme kararı ile tahsis sona erdiği için çıkmak zorunda kaldı . Bunu da çocuklara babanız sizi sokaga attı olarak anlatıyor.
Ne yapması gerekiyordu , kadına bütün teklifler yapildi mal paylaşımı konusunda ve kabul etmiyor , uzlaşmaya yanaşmıyor hiç bir şekilde ve adamın evinde otururken dahi surekli asılsız şikayet ve iftiralar atıyorduDoğruyu anlatıyormuş
Ne yapması gerekiyordu , kadına bütün teklifler yapildi mal paylaşımı konusunda ve kabul etmiyor , uzlaşmaya yanaşmıyor hiç bir şekilde ve adamın evinde otururken dahi surekli asılsız şikayet ve iftiralar atıyordu
Düşünün ki instagramdan bana istek geliyor o yaptiriyordur diye şikayet eden biri var karşımızda
Reşit olsa da üniversite okuyan çocuğa nafaka vermek mecburi ancak zaten karşılıyormuş ihtiyaçlarını.1 yıl öncesine kadar görüştüklerinde her ihtiyacını karşılıyordu , şu an ulaşma sansı yok bu yüzden sadece nafaka veriyor. Büyük kızına nafaka zorunluluğu yok şu an ama her ay düzenli olarak kendisine tüm ay yetecek kadar para yolluyor. Ekstra yurt parası telefon parası gönderdi kısa zaman önce . Yani çocuklar söz konusu olduğunda masraftan asla kaçmıyor ben de bu konuda destekliyorum onu çünkü benim de üniversitede okuyan kızım var , asla onun da çocuklarının mağdur olmasını istemem.
İlk eşi bosamamis hanımefendi davayı açan benim eşim kadinin tüm çabalarına rağmen dönmeyen de o çünkü yeterince şans vermiş kendisine çocukları içinMelek kocalarınız ilk eşleri neden boşuyor orasını kimse bilmiyor. Ayrıca 2 çocukla kadının evden çıkarmak nedir? Birinide üniversite çağına kadar getirmiş kadın.
Evet tabiki kanuni yola başvurmaya gerek kalmadı anlamında zorunlu degilden kastımReşit olsa da üniversite okuyan çocuğa nafaka vermek mecburi ancak zaten karşılıyormuş ihtiyaçlarını.
Eşinizi sürekli karakola şikayet ediyor demişsiniz. Ne diye karakola şikayet ediyor? Gerekçesi ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?