kocama eski eşi kızını göstermiyor

İlk eşi bosamamis hanımefendi davayı açan benim eşim kadinin tüm çabalarına rağmen dönmeyen de o çünkü yeterince şans vermiş kendisine çocukları için

Ee! Melek kocanız çocuğu üniversiteye kadar büyüten eşine bir evi bile çok görmüş. Ayrıca kadın neden sürekli şikayet ediyormuş? Tehdit edilen çoğu kadının şikâyetleri ciddiye bile alınmıyorken şuan anlattıklarınız mantıklı gelmiyor

Ben dahil olmuyorum hiç bir şekilde ama her şeyini benimle paylaşır o üzüldükce ve çocuğun babaya ne kadar düşkün olduğunu geçmiş videolardan izleyince çok üzülüyorum ikisi adına da
Sadece bir fikir veririm belki diye buraya yazmak istedim
Beni tanıyanlar vicdanımı bilir ve gerçekten evlilgimde çok mutluyuz ama adam eksik kalıyor bir taraftan bu da beni çok üzüyor
Yoksa bana asla yansıtmıyor hatta benle dertlesiyor bu konuda da

Zaten şikayetler ciddiye alınmıyor sadece ifade verip geliyor yukarıda da söyledim
Amaç uğraştırmak ama artık şikayetleri sonuc vermeyince delil yok çünkü şimdi de çocuk üzerinden intikam almaya çalışıyor
Çocuklarına düşkün olduğu için bu durumu can yakmak için kullanıyor

Çocuklarına düşkün bir baba çocuklarını evden çıkarmaz, düzenlerini bozmaz ama yinede siz bilirsiniz?

Ya bu boşanmalarda olan çocuklara oluyor gerçekten çok üüzlüyorum ama anlattığınıza göre iyi bir baba yani abla üzerinden konuşmaya çalışsa olmaz mı gerçekten çocuk istemiyor mu diye ama çocuk kandırılıyorsa yani güçlü bir avukat lazım

Zorunlulukla mı bakacak kızına? Lütuf mu şimdi bu? Zahmet olmuş ya.

Küçücük çocuk babasını görmek istemiyorum dediğinde karşısındaki alanında uzman kişi zorla mı değil mi anlamıyor mu sizce?

Kadın karaktersiz biri belli ki. 10 yaş çocuğu babaya düşkün olur. Babasına düşman ederek en büyük kötülüğü kendi kızına yapan birinden ne beklersiniz? Siz müdahil olduğunuz sürece karşıdaki kadın daha da inada bindirecektir. Mümkün olduğunca uzak durun.

Çocuklarına düşkün bir baba çocuklarını evden çıkarmaz, düzenlerini bozmaz ama yinede siz bilirsiniz?
Kadin kendisi bosalttı evi çünkü tahsis karari kalktı anlamadınız galiba bu arada çocukları kendi ile kalabilir orda bir problem yok ki odaları bile duruyor hala evde .Çocukların odasi dışında herseyi götürdü ama odayı olduğu gibi bırakmış.
Ama hem adamın evlilik öncesi aldığı evde oturup hem iftira atıp hem çocukları düşman edip hem iki dr bir karakola çağırıp bi de adamdan bunu da beklemek saçma olur.
Esim surekli der zaten eğer bana bu kadar kötülük yapmak için mücadele etmeseydi ben kirada oturur evi de ona verirdim diye

Abla beni karıştırmayın diyo

Asla müdahil olmadım hiç bir şekilde ne bir mesaj ne bir konuşma yanımda kinusur hoparlör açık olur sadece dinlerim eşime de mümkün olduğunca sakinleştirici yorumlar yaparım

Asla müdahil olmadım hiç bir şekilde ne bir mesaj ne bir konuşma yanımda kinusur hoparlör açık olur sadece dinlerim eşime de mümkün olduğunca sakinleştirici yorumlar yaparım
İhtiyaçlarını karşılıyor mu diye sordukları için bu şekilde bir verdim lütfen burdan başka bir sonuç cikarmayin

O kadın iflah olmaz. Eşine de sana da sabır diliyorum. Bir babanın kızını görmesi annesinin onayında olmamalı. Çocuk istemiyorsa bile belki küstü çocuk yani. Babası gönlünü almak için buluşabilmeli. Ne saçma ya.

Yani ben de boşandım baba çocuğu pek gormek için çaba harcamazdi ve ben gizli gizli arayıp çocuğu al üzülüyor özlüyor derdim , çünkü çocuk herseyden önemli

Bazı anlattıklarınız benim aklıma hiç oturmadı. Böyle şeylerde zaten tek tarafın anlattıklarına körü körüne inanmayı doğru bulmuyorum. Adamın zaten 20 yaşında kızı var. Evlenmeden önce almış evi diyorsunuz, onca yıllık evlilikte 2 tane de çocuk varken hiç mi değiştirmemişler evi? Tüm evlilik boyunca adamın bekar evinde mi kalmışlar? Bir de bu adam kaç yaşında ki 20 küsür yıl önce tek başına ev almış? Gencecik yaşında tek başına ev alacak maddi güce sahip adam 20 küsür yıldır aynı evi mi kullanıyor?

Her boşanma hikayesinde erkek hatalı değil. Aynı genellemeyi kadınlar için de yapamayız. Bilmeden etmeden kin ile yorum yapılmamalı bence.

Konu sahibi en mantıklısı iyi bir avukat bulup yasal olarak tüm hakkınızı savunmak.
Sizi iyi niyetli buldum, hiç karışmayın. Eşinize destek verin yeterli.
En masum çocuklar. Anne babanın bozuk psikolojisinin ya da anlaşmazlığının kurbanı yavrular olmamalı.

Konuyu okuyunca benim de kafamda bu soru işaretleri oluştu. Bu sorulara cevap verir misiniz konu sahibi?

çünkü anlattıklarınıza baktığım zaman erkeğin evlilik öncesi edindiği malda kadının hakkı yok. Aynı şekilde kadının evlilik öncesi edindiği malda adamın hakkı yok. Kadın bence art niyetliymiş ki kanunun böyle olduğunu bile bile çocuklarını babanız sizi sokağa attı diyerek babaya düşman ediyor. Ben burda babayı haksız bulmadım. Fakat yine de çift taraflı dinlemek lazım. O yüzden bizler burda objektif yorum yapamayız.

Bence siz bu işe pek dahil olmayın. Kendi aralarında çözsünler. Bu insanlar ömür boyu birbirine bağlı kalmak zorunda olacaklar. Haliyle sizin olumlu ya da olumsuz bir yorumda bulunmanız ilerde size karşı kullanılabilir.

Ben sizin kadının evde hakkı yok demek için evi evlenmeden önce almış dediğinizi düşünüyorum. Uzun yıllar süren ve 2 çocuğun doğduğu bir evlilikte adamın bekar evini ısrarla kullanacaklarını sanmıyorum. Ancak yeni ev almışlarsa eski eşinin de evde hakkı olacağı için böyle dediniz bence.

Onun dışında kadına instagramda istek gelmiş eşimi şikayet etmiş falan yazmışsınız. Böyle bir şikayet sebebi olabilir mi sizce? Yani ben kadın masumdur, melektir demiyorum ama siz de eşinizi %100 haklı çıkarmak için biraz olayları değiştiriyor gibisiniz. Belki haklı olan taraf cidden eşinizdir ama yazdıklarınız o kadar tuhaf ki kafada soru işareti bırakıyor.

Miras diye birsey var ya hani

Miras diye birsey var ya hani
Miras evlilik içinde intikal etse de eşlerin hakkı olmuyor ki. Evlilik önce sonrasının mirasla bir ilgisi yok. İkinizde boşanmış ve mal paylaşımı yapmış insanlarsınız bunları biliyorsunuzdur diye düşünüyorum. Ayrıca instagramdan biri beni ekledi eski eşim yaptırmıştır diye bir şeyin şikayet gerekçesi olması kısmı da hiç geçmedi bana.

Çok teşekkür ederim aklı selim yorumunuz için yaşayan bilir ancak dediğiniz gibi
Amacım sadece baba ve kızı nasıl biraraya getiririm önerisi almaktı . Özellikle eski es ile ilgili yazmadım ki konunun ona dair bir kıskançlık ya da kin gibi bir duygu olduğu düşünülmesin diye ama haklısınız bu konu burda yanlış yerlere gidecek sanırım konuyu kapatıp tüm iyi niyetimizle iyi bir avukat ile devam etmek olacak

Buna ben de katılıyorum. Bir arkadaşımızın 2 kızı vardı o da zorla oldu o çocuklar sonra kadın başkasına kaçtı. Adam bunu ne mahkemede söyledi, ne de biz harici kimse biliyor. Sebebi ise çocuklarım üzülmesindi.

Yıllarca bu adam evlenmedi kızlarımı incitirler diye şimdi kızlar büyüdü hani kendini ezdirmeyecek, ifade edecek yaşa geldiler. Biriyle görüşür gibi oldu (halen devam mı şu an bilmiyorum) birden eski karısı çıktı ortaya. Onca sene hakkı varken görmeyen kadın şimdi ana rolü oynuyor rezillik çıkarıyor. Kızlara babanız beni boşadı davayı o açtı diyormuş mahkemede kayda geçmedi ya. Kızlara babası halen anlatmıyor ama kızlar babam boşanmışsa suçlu sensindir diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…