İlk eşi bosamamis hanımefendi davayı açan benim eşim kadinin tüm çabalarına rağmen dönmeyen de o çünkü yeterince şans vermiş kendisine çocukları için
Ben dahil olmuyorum hiç bir şekilde ama her şeyini benimle paylaşır o üzüldükce ve çocuğun babaya ne kadar düşkün olduğunu geçmiş videolardan izleyince çok üzülüyorum ikisi adına daBen sizin olumlu ya da olumsuz dahil olmamanız kanaatindeyim. Acaba sizin için temel sorun; eşinizin eski eşi ve çocuğuyla ilişkisi yüzünden kendinizi dışlanmış ve değersiz hissetmiş ve bu durumun “yeni evli" kavramına zarar verdiğini düşünmeniz, özellikle duygusal destek eksikliği yaşamanız olabilir mi dersiniz?
Çünkü bu ve bu tarz şeyler (kızı ile görüşememesi) size yansımaması gereken şeyler olduğu için belki de bağınızı eksik hissediyorsunuz. Buraya konu açmanız da bu sebepten olabilir. Anlaşılma
Zaten şikayetler ciddiye alınmıyor sadece ifade verip geliyor yukarıda da söyledimEe! Melek kocanız çocuğu üniversiteye kadar büyüten eşine bir evi bile çok görmüş. Ayrıca kadın neden sürekli şikayet ediyormuş? Tehdit edilen çoğu kadının şikâyetleri ciddiye bile alınmıyorken şuan anlattıklarınız mantıklı gelmiyor
Zaten şikayetler ciddiye alınmıyor sadece ifade verip geliyor yukarıda da söyledim
Amaç uğraştırmak ama artık şikayetleri sonuc vermeyince delil yok çünkü şimdi de çocuk üzerinden intikam almaya çalışıyor
Çocuklarına düşkün olduğu için bu durumu can yakmak için kullanıyor
1 yıl öncesine kadar görüştüklerinde her ihtiyacını karşılıyordu , şu an ulaşma sansı yok bu yüzden sadece nafaka veriyor. Büyük kızına nafaka zorunluluğu yok şu an ama her ay düzenli olarak kendisine tüm ay yetecek kadar para yolluyor. Ekstra yurt parası telefon parası gönderdi kısa zaman önce . Yani çocuklar söz konusu olduğunda masraftan asla kaçmıyor ben de bu konuda destekliyorum onu çünkü benim de üniversitede okuyan kızım var , asla onun da çocuklarının mağdur olmasını istemem.
Zaten şikayetler ciddiye alınmıyor sadece ifade verip geliyor yukarıda da söyledim
Amaç uğraştırmak ama artık şikayetleri sonuc vermeyince delil yok çünkü şimdi de çocuk üzerinden intikam almaya çalışıyor
Çocuklarına düşkün olduğu için bu durumu can yakmak için kullanıyor
Kadin kendisi bosalttı evi çünkü tahsis karari kalktı anlamadınız galiba bu arada çocukları kendi ile kalabilir orda bir problem yok ki odaları bile duruyor hala evde .Çocukların odasi dışında herseyi götürdü ama odayı olduğu gibi bırakmış.Çocuklarına düşkün bir baba çocuklarını evden çıkarmaz, düzenlerini bozmaz ama yinede siz bilirsiniz?
Abla beni karıştırmayın diyoYa bu boşanmalarda olan çocuklara oluyor gerçekten çok üüzlüyorum ama anlattığınıza göre iyi bir baba yani abla üzerinden konuşmaya çalışsa olmaz mı gerçekten çocuk istemiyor mu diye ama çocuk kandırılıyorsa yani güçlü bir avukat lazım
Asla müdahil olmadım hiç bir şekilde ne bir mesaj ne bir konuşma yanımda kinusur hoparlör açık olur sadece dinlerim eşime de mümkün olduğunca sakinleştirici yorumlar yaparımZorunlulukla mı bakacak kızına? Lütuf mu şimdi bu? Zahmet olmuş ya.
Küçücük çocuk babasını görmek istemiyorum dediğinde karşısındaki alanında uzman kişi zorla mı değil mi anlamıyor mu sizce?
Kadın karaktersiz biri belli ki. 10 yaş çocuğu babaya düşkün olur. Babasına düşman ederek en büyük kötülüğü kendi kızına yapan birinden ne beklersiniz? Siz müdahil olduğunuz sürece karşıdaki kadın daha da inada bindirecektir. Mümkün olduğunca uzak durun.
İhtiyaçlarını karşılıyor mu diye sordukları için bu şekilde bir verdim lütfen burdan başka bir sonuç cikarmayinAsla müdahil olmadım hiç bir şekilde ne bir mesaj ne bir konuşma yanımda kinusur hoparlör açık olur sadece dinlerim eşime de mümkün olduğunca sakinleştirici yorumlar yaparım
Asla müdahil olmadım hiç bir şekilde ne bir mesaj ne bir konuşma yanımda kinusur hoparlör açık olur sadece dinlerim eşime de mümkün olduğunca sakinleştirici yorumlar yaparım
Yani ben de boşandım baba çocuğu pek gormek için çaba harcamazdi ve ben gizli gizli arayıp çocuğu al üzülüyor özlüyor derdim , çünkü çocuk herseyden önemliO kadın iflah olmaz. Eşine de sana da sabır diliyorum. Bir babanın kızını görmesi annesinin onayında olmamalı. Çocuk istemiyorsa bile belki küstü çocuk yani. Babası gönlünü almak için buluşabilmeli. Ne saçma ya.
Bazı anlattıklarınız benim aklıma hiç oturmadı. Böyle şeylerde zaten tek tarafın anlattıklarına körü körüne inanmayı doğru bulmuyorum. Adamın zaten 20 yaşında kızı var. Evlenmeden önce almış evi diyorsunuz, onca yıllık evlilikte 2 tane de çocuk varken hiç mi değiştirmemişler evi? Tüm evlilik boyunca adamın bekar evinde mi kalmışlar? Bir de bu adam kaç yaşında ki 20 küsür yıl önce tek başına ev almış? Gencecik yaşında tek başına ev alacak maddi güce sahip adam 20 küsür yıldır aynı evi mi kullanıyor?Kadin kendisi bosalttı evi çünkü tahsis karari kalktı anlamadınız galiba bu arada çocukları kendi ile kalabilir orda bir problem yok ki odaları bile duruyor hala evde .Çocukların odasi dışında herseyi götürdü ama odayı olduğu gibi bırakmış.
Ama hem adamın evlilik öncesi aldığı evde oturup hem iftira atıp hem çocukları düşman edip hem iki dr bir karakola çağırıp bi de adamdan bunu da beklemek saçma olur.
Esim surekli der zaten eğer bana bu kadar kötülük yapmak için mücadele etmeseydi ben kirada oturur evi de ona verirdim diye
Konuyu okuyunca benim de kafamda bu soru işaretleri oluştu. Bu sorulara cevap verir misiniz konu sahibi?Bazı anlattıklarınız benim aklıma hiç oturmadı. Böyle şeylerde zaten tek tarafın anlattıklarına körü körüne inanmayı doğru bulmuyorum. Adamın zaten 20 yaşında kızı var. Evlenmeden önce almış evi diyorsunuz, onca yıllık evlilikte 2 tane de çocuk varken hiç mi değiştirmemişler evi? Tüm evlilik boyunca adamın bekar evinde mi kalmışlar? Bir de bu adam kaç yaşında ki 20 küsür yıl önce tek başına ev almış? Gencecik yaşında tek başına ev alacak maddi güce sahip adam 20 küsür yıldır aynı evi mi kullanıyor?
Ben sizin kadının evde hakkı yok demek için evi evlenmeden önce almış dediğinizi düşünüyorum. Uzun yıllar süren ve 2 çocuğun doğduğu bir evlilikte adamın bekar evini ısrarla kullanacaklarını sanmıyorum. Ancak yeni ev almışlarsa eski eşinin de evde hakkı olacağı için böyle dediniz bence.Bazı anlattıklarınız benim aklıma hiç oturmadı. Böyle şeylerde zaten tek tarafın anlattıklarına körü körüne inanmayı doğru bulmuyorum. Adamın zaten 20 yaşında kızı var. Evlenmeden önce almış evi diyorsunuz, onca yıllık evlilikte 2 tane de çocuk varken hiç mi değiştirmemişler evi? Tüm evlilik boyunca adamın bekar evinde mi kalmışlar? Bir de bu adam kaç yaşında ki 20 küsür yıl önce tek başına ev almış? Gencecik yaşında tek başına ev alacak maddi güce sahip adam 20 küsür yıldır aynı evi mi kullanıyor?
O kadın iflah olmaz. Eşine de sana da sabır diliyorum. Bir babanın kızını görmesi annesinin onayında olmamalı. Çocuk istemiyorsa bile belki küstü çocuk yani. Babası gönlünü almak için buluşabilmeli. Ne saçma ya.
Miras diye birsey var ya haniBazı anlattıklarınız benim aklıma hiç oturmadı. Böyle şeylerde zaten tek tarafın anlattıklarına körü körüne inanmayı doğru bulmuyorum. Adamın zaten 20 yaşında kızı var. Evlenmeden önce almış evi diyorsunuz, onca yıllık evlilikte 2 tane de çocuk varken hiç mi değiştirmemişler evi? Tüm evlilik boyunca adamın bekar evinde mi kalmışlar? Bir de bu adam kaç yaşında ki 20 küsür yıl önce tek başına ev almış? Gencecik yaşında tek başına ev alacak maddi güce sahip adam 20 küsür yıldır aynı evi mi kullanıyor?
Miras evlilik içinde intikal etse de eşlerin hakkı olmuyor ki. Evlilik önce sonrasının mirasla bir ilgisi yok. İkinizde boşanmış ve mal paylaşımı yapmış insanlarsınız bunları biliyorsunuzdur diye düşünüyorum. Ayrıca instagramdan biri beni ekledi eski eşim yaptırmıştır diye bir şeyin şikayet gerekçesi olması kısmı da hiç geçmedi bana.Miras diye birsey var ya hani
Çok teşekkür ederim aklı selim yorumunuz için yaşayan bilir ancak dediğiniz gibiHer boşanma hikayesinde erkek hatalı değil. Aynı genellemeyi kadınlar için de yapamayız. Bilmeden etmeden kin ile yorum yapılmamalı bence.
Konu sahibi en mantıklısı iyi bir avukat bulup yasal olarak tüm hakkınızı savunmak.
Sizi iyi niyetli buldum, hiç karışmayın. Eşinize destek verin yeterli.
En masum çocuklar. Anne babanın bozuk psikolojisinin ya da anlaşmazlığının kurbanı yavrular olmamalı.
Buna ben de katılıyorum. Bir arkadaşımızın 2 kızı vardı o da zorla oldu o çocuklar sonra kadın başkasına kaçtı. Adam bunu ne mahkemede söyledi, ne de biz harici kimse biliyor. Sebebi ise çocuklarım üzülmesindi.Her boşanma hikayesinde erkek hatalı değil. Aynı genellemeyi kadınlar için de yapamayız. Bilmeden etmeden kin ile yorum yapılmamalı bence.
Konu sahibi en mantıklısı iyi bir avukat bulup yasal olarak tüm hakkınızı savunmak.
Sizi iyi niyetli buldum, hiç karışmayın. Eşinize destek verin yeterli.
En masum çocuklar. Anne babanın bozuk psikolojisinin ya da anlaşmazlığının kurbanı yavrular olmamalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?