Tabii ki.Bu dedikleriniz var tabiki ama eşimin bababligi herkesin dilindedir herkes nasıl bir baba olduğundan bahseder
Aynı şey bazen de anneler için geçerli oluyor kötü baba varsa anne de var maalesef
Büyük kız geliyor mu babasına?
Esim surekli der zaten eğer bana bu kadar kötülük yapmak için mücadele etmeseydi ben kirada oturur evi de ona verirdim diye
Kimse kimseyi çıkarmadı kanuni olarak kendisinin bosalttigindan bahsediyorum
Ayrıca bilmeden ihtimaller üzerine konuşuyorsunuz
O evde oturmuyoruz
Kendimi ele mi verdimÇevirmeyin simdi tepki çekmemek için ele verdiniz kendinizi .
Kadının çocuğu göndermemesi çok normal. Anne babasını gördüğü yerde siz varsınız.
Allah Allah, evlilik öncesi aldığı evi niye eski karısına hediye etsinMelek kocalarınız ilk eşleri neden boşuyor orasını kimse bilmiyor. Ayrıca 2 çocukla kadının evden çıkarmak nedir? Birinide üniversite çağına kadar getirmiş kadın.
Allah Allah, evlilik öncesi aldığı evi niye eski karısına hediye etsin
Eski karısının evlilik öncesi malı olsa kocaya verecek mi, ne saçma şey
Eski karısı da bi zahmet çalışsın, bi işe yarasın kendine ev alsın
Anne kötüyse niye almamış ayrıca?Yani sizlik birşey yok ama spor olsun kafa yorun siz yinede.Bu dedikleriniz var tabiki ama eşimin bababligi herkesin dilindedir herkes nasıl bir baba olduğundan bahseder
Aynı şey bazen de anneler için geçerli oluyor kötü baba varsa anne de var maalesef
Böyle hasta ruhlu kadınlar var çocuğu düşünmeyen.Ben eşinize bu konuda uzman yardımı almasını öneririm.Nasıl yaklaşacağı eski eşe ve çocuklarMerhaba hanımlar , yeni üyeyim ve ilk kez konu açıyorum .
Eşimin ve benim ikinci evliliklerimiz, 1 buçuk yıldır birlikteyiz 4 aydır da evliyiz. Eşimin ilk evliliğinden 2 kızı var , küçük olan 10 yaşında ve eşimin çocuklarına inanılmaz düşkün, ilgili ve her ihtiyaçlarını karşılayan bir baba. Ama eski eşi uzun zaman önce ayrılmalarına rağmen hala eşimle uğraşıyor ( birlikteliğim boyunca defalarca şahit olduğum için emin konuşuyorum ) . Tehditler , karakola şikayetler , tabi hepsi sonuçsuz kaldı ama uğraştırıp can sıkıyor.
Çok detaya girmek istemiyorum çünkü asıl konuya gelmek istiyorum . Eşimin büyük kızı şehir dışında üniversitede okuyor. 10 yaşında kızı anneden görüş günlerinde alması gerekirken 1 yıldır göremiyor. 15 günde bir alma hakkı var yatılı olarak ancak adli birimlerden başvuru yapmasına rağmen teslim merkeine getirmiyor. Kanuni olarak sürekli tutanak tutuluyor, şikayet ediliyor ama çocuğun gelmek istemediğini söylettiriyor. Elimiz kolumuz bağlı hiçbir sey yapamaz hale geldik.
Başından benzer deneyimler geçmiş olanlar varsa ya da bir önerisi olan varsa lütfen fikir verebilir mi , biz bu çocuğu nasıl alabiliriz. Kanun ile çözemiyoruz maalesef. Defalarca mesaj attı benim yanımda eski eşine yapma , çocuğu düşün diye çocuğu karıştırma ona bu kötülüğü yapma diye ama nafile.
Benim bu konuyu açmamın sebebi eşimi çok seviyorum ve gözlerimin önünde onun bu kadar üzülmesi beni de kahrediyor.
Henüz diğer yorumları okumadım ve belki tekrâra giriyordur ama TIPA TIP AYNI HÂDISEYE 2’nci eşten doğan çocuk olarak babamın hayâtında birebir gözlemlemiş ve aklım olduğundan beri takip etmiş biri olarak yazıyorum:Merhaba hanımlar , yeni üyeyim ve ilk kez konu açıyorum .
Eşimin ve benim ikinci evliliklerimiz, 1 buçuk yıldır birlikteyiz 4 aydır da evliyiz. Eşimin ilk evliliğinden 2 kızı var , küçük olan 10 yaşında ve eşimin çocuklarına inanılmaz düşkün, ilgili ve her ihtiyaçlarını karşılayan bir baba. Ama eski eşi uzun zaman önce ayrılmalarına rağmen hala eşimle uğraşıyor ( birlikteliğim boyunca defalarca şahit olduğum için emin konuşuyorum ) . Tehditler , karakola şikayetler , tabi hepsi sonuçsuz kaldı ama uğraştırıp can sıkıyor.
Çok detaya girmek istemiyorum çünkü asıl konuya gelmek istiyorum . Eşimin büyük kızı şehir dışında üniversitede okuyor. 10 yaşında kızı anneden görüş günlerinde alması gerekirken 1 yıldır göremiyor. 15 günde bir alma hakkı var yatılı olarak ancak adli birimlerden başvuru yapmasına rağmen teslim merkeine getirmiyor. Kanuni olarak sürekli tutanak tutuluyor, şikayet ediliyor ama çocuğun gelmek istemediğini söylettiriyor. Elimiz kolumuz bağlı hiçbir sey yapamaz hale geldik.
Başından benzer deneyimler geçmiş olanlar varsa ya da bir önerisi olan varsa lütfen fikir verebilir mi , biz bu çocuğu nasıl alabiliriz. Kanun ile çözemiyoruz maalesef. Defalarca mesaj attı benim yanımda eski eşine yapma , çocuğu düşün diye çocuğu karıştırma ona bu kötülüğü yapma diye ama nafile.
Benim bu konuyu açmamın sebebi eşimi çok seviyorum ve gözlerimin önünde onun bu kadar üzülmesi beni de kahrediyor.
Tahsis kararını kim aldırdı, çocuğun babası? Kadın evi boşaltınca çocuk da gitmiş o evden. Eşiniz bilmiyor muydu bunu, çocuğun doğduğu büyüdüğü anne babasıyla aile olarak yaşadığı evden çıkartılması travma değil mi? Annemin hakkı yok bu evde demez ki, babam bizi evimizden evden çıkartıyor der. Bu çocuk da büyüyene üniversite çağına gelene kadar bekleyemez miydi? 10 yaşında çocuk için kanıtımız var şuyumuz var buyumuz var istesek velayeti alırız vs bence haddinizi bilin. Karışmayın bu işe. Kadın birini üniversite yaşına kadar büyütmüş diğeri de ergenliğe girecek. Siz mi baktınız büyüttünüz, sabahladınız bu çocukların başında? Bu bahsettiğiniz evle ve eşinizin malıyla mülküyle sizin de alakanız yok. Adamın çocuklarına kalacak. Çocuk gelmek istemiyorsa kocanız mutlu olsun evinizde huzur olsun diye zorla mı getireceksiniz? Belki sizinle aynı ortamda bulunmak istemiyor? 10 yaşında olsam heralde ben de bizi evimizden çıkartan babamı görmek istemezdim.Kadin kendisi bosalttı evi çünkü tahsis karari kalktı
Ben anlamadım buna nasıl cesaret ediyor bir haberde kadın bir dakka geç getirmiş adam velayet davası açmış kazanmışMerhaba hanımlar , yeni üyeyim ve ilk kez konu açıyorum .
Benim tanıdığım biri var bir kadın kadınlar kulübü tanısa bir daha asla iki tarafı dinlemeden tek kadın haklı diyemezlerHer boşanma hikayesinde erkek hatalı değil. Aynı genellemeyi kadınlar için de yapamayız. Bilmeden etmeden kin ile yorum yapılmamalı bence.
Konu sahibi en mantıklısı iyi bir avukat bulup yasal olarak tüm hakkınızı savunmak.
Sizi iyi niyetli buldum, hiç karışmayın. Eşinize destek verin yeterli.
En masum çocuklar. Anne babanın bozuk psikolojisinin ya da anlaşmazlığının kurbanı yavrular olmamalı.
Allah Allah, evlilik öncesi aldığı evi niye eski karısına hediye etsin
Eski karısının evlilik öncesi malı olsa kocaya verecek mi, ne saçma şey
Eski karısı da bi zahmet çalışsın, bi işe yarasın kendine ev alsın
Zorunluluğu nasıl yok? Baba olarak şu saydığınız zaten görevi. Eşinden boşandı çocuklarından değil tabii ki masraflarını karşılayacak. Elinden boşandı diye çocuklarını okutmayacak mı?Büyük kızına nafaka zorunluluğu yok şu an ama her ay düzenli olarak kendisine tüm ay yetecek kadar para yolluyor.
Kadına böyle bir konfor sağlamak zorunda değilKarısına değil tabi ki.
çocukların düzeni bozulmasın diye belli bir yaşa kadar oturmalarına izin verebilirdi.
Kadının evlilik öncesi malı olsa hadi ver evimi al çocuklarını da demezdi zaten çocuklarıyla yaşardı o evde yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?