kocama eski eşi kızını göstermiyor

Bu dedikleriniz var tabiki ama eşimin bababligi herkesin dilindedir herkes nasıl bir baba olduğundan bahseder
Aynı şey bazen de anneler için geçerli oluyor kötü baba varsa anne de var maalesef
Tabii ki.

Çözülür umarım, işin hukuki boyutunu bilmiyorum.

Çok çok zor bir şey olmalı çocuğunu görememek.

Esim surekli der zaten eğer bana bu kadar kötülük yapmak için mücadele etmeseydi ben kirada oturur evi de ona verirdim diye

Kimse kimseyi çıkarmadı kanuni olarak kendisinin bosalttigindan bahsediyorum
Ayrıca bilmeden ihtimaller üzerine konuşuyorsunuz
O evde oturmuyoruz

Çevirmeyin simdi tepki çekmemek için ele verdiniz kendinizi .
Kadının çocuğu göndermemesi çok normal. Anne babasını gördüğü yerde siz varsınız.

Çevirmeyin simdi tepki çekmemek için ele verdiniz kendinizi .
Kadının çocuğu göndermemesi çok normal. Anne babasını gördüğü yerde siz varsınız.
Kendimi ele mi verdim
Bence siz okuduğunuzu anlamamışsınız bosanma davasi açılalı 6 yıl olmuş bu çocuk 4 yaşında iken yani hatta babanın evden ayrılması 3.5 yaşında iken olmuş nasıl bu evde bir hatırası olacak anne baba ile birincisi bu
Ben 4 aydır evliyim çocuk 1 yıldır gösterilmiyor bu da ikincisi
Lütfen yazmadan önce okuyun aksi takdirde böyle olur

Melek kocalarınız ilk eşleri neden boşuyor orasını kimse bilmiyor. Ayrıca 2 çocukla kadının evden çıkarmak nedir? Birinide üniversite çağına kadar getirmiş kadın.
Allah Allah, evlilik öncesi aldığı evi niye eski karısına hediye etsin

Eski karısının evlilik öncesi malı olsa kocaya verecek mi, ne saçma şey

Eski karısı da bi zahmet çalışsın, bi işe yarasın kendine ev alsın

Çok yeni evlisiniz 1yıl evliliğiniz bir geçsin sonra bunlara kafa yorarsınız.Kadına çocuğa ne yaşattı ki çocuk istemiyor çocuğu doldurmak öyle kolay birşey değil bence?kadını kötülüyorlarmış falan filan Kötülemek kolay, kimse yoğurdum ekşi demez!Eğer gerçekten durum dediğiniz gibi olsaydı üniversitede okuyan büyük abla olaya dahil olurdu.maalesef bizim ailede de var böyle bir baba,yıllarca uğraştı çocuğumu yatılı göreceğim diye şimdi alıyor eve cici anneye bırakıyor işim var diye akşam içmeye gidiyor sabah kahvaltı sonra geri anneye çocuk.benim eski eş de öyle 15 güne bir alıyor dükkana bırakıyor işçilerle duruyor çocuklar akşama kadar akşam akrabalara gidiyorlar orada oyun falan oynayıp yatmaya eve geçiyorlar.hani babayla bağ kurma bunun neresinde.şimdi ben bu çocukları göndermesem suçlumuyum?elin işçisiyle tanımam etmem 5-8 yaşında 2 kız çocuğu normal mi?yani bıldır yediği hurmalar vardır üzgün eşinizin belki bence karışmayın vebali boynunuza olur.

Evin evlilik öncesi alınıp alınmadığı kısma bana hiç inandırıcı gelmedi. Konu sahibi kocasını o kadar iyi biri gibi anlatıyor ki adam kanatlanıp uçacak neredeyse.
Birde mahkeme kararından sonra kadın evi boşaltmış bu da demek oluyor ki kadın mahkemede çıkan kararlara uyuyor. Ama kendisi kadının çocuğu yok yere göstermediğinden söz ediyor. Tüm haklarını sonuna kadar almaya çalışan kocası çocuğu soz konusu olunca bir senedir bir türlü görememesi bana inandırıcı gelmiyor.

Son düzenleme:
Böyle hasta ruhlu kadınlar var çocuğu düşünmeyen.Ben eşinize bu konuda uzman yardımı almasını öneririm.Nasıl yaklaşacağı eski eşe ve çocuklar

Henüz diğer yorumları okumadım ve belki tekrâra giriyordur ama TIPA TIP AYNI HÂDISEYE 2’nci eşten doğan çocuk olarak babamın hayâtında birebir gözlemlemiş ve aklım olduğundan beri takip etmiş biri olarak yazıyorum:
SİZİN YAPABİLECEĞİNİZ HİÇBİR ŞEY YOK, eşinizin haklı serzenişlerine kulak vermek ve ona şefkatle yaklaşmak dışında. Karşı taraf ruh hastası, yalancı ve babayı ATM olarak görüyorsa kimse onun bu tutumunu değiştirmeye kâdir değil mâlesef. Çocuğu ikide birde polis vb. kamu görevlileri eşliğinde ‘zorla’ almak da o çocuğun da psikolojisini bozuyor. Zâten anası manyak bir de güncel hayâtı iyice travmalarla doluyor:

En sonunda babam ‘Büyünce beni anlar elbette’ diye bıraktı, doğum günlerinde kartlar, hediyeler vs. göndermeye devam etti. O ise sadece para gerektiğinde aradı. Asla görüşmek istemedi. Babam bağırsak düğümlenmesi ve kalp krizleri geçirdi. Artık 18 yaşına geldiği halde ve haberi olduğu halde tek geçmiş olsun için bile aramadı… En sonunda babam hakka yürüdü ve cenâzeye geldi benimle miras paylaşım konuşmaya kalkıştı mezarın başında. 10 küsür yıl annemle miras paylaşımı için mahkemelerde süründük (ki ben Avukatım ve hepsini ben takip ettim ama karşı taraf aptal ve hasta olunca işler uzadıkça uzuyor mâlum). 5 yıl evvel ancak İLLALLAH ve benimle irtibata geçmeye kalkarsa yahut sosyal medyalarımı takibe alırsa 5Mio₺ cezai şart koştuğum bir uzlaşma tutanağına ikna ederek kurtuldum.

Eğer evlenirken eşinizle evlilik sözleşmesi yapmadıysanız eşinizden muhakkak bir miras sözleşmesi yazmasını ricâ edin. Ona yapılanların 10 katı (Allah muhafaza) eşiniz yokken size yapılıyor olacak EMİN OLun. Ayrıca şu anda yaşadığınız (veya ileride yaşayacağınız evlerde) MUHAKKAK AİLE KONUTU ŞERHİ DÜŞün! Yoksa sizi evsiz bırakmaya bile kalkışabiliyor bu psikolojide ki insanlar. Yaptıkları yapacaklarının teminâtı.

Babam vefâtından birkaç ay evvel bir akşam başbaşa kaldığımızda bana ‘Kızım senden çok özür dilerim’ dedi ‘Hayırdır?!’ diye sorunca ‘Çocukluğundan beri benim ilk evliliğimden ve ablanın hikayelerinden ister istemez çok çektin. Sana hep o senin ablan diye hatıranda tutmaya çalıştım ama aslında yalan. O ne kendini benim kızım olarak görmek istiyor, ne de sana abla falan olabilecek durumda. Beynini ve hayatını bu senin dahilinin olmadığı mevzûyla yıllarca işgal etmiş oldum… İyi ki varsın…’ dedi.

Şahsen bu sebeple kattî surette başkasından çocukları olan veyâ acayip boşanma hikayeleri olan insanları hayatıma katmayı aklımın ucundan bile geçirmedim. Öğrendiğim anda en çekici insan bile gözümde ‘kardeş’ statüsüne düşüyor… Ömür törpüsü resmen. AMA ARTIK SİZ DE OLAN OLMUŞ, KENDİNİZİ KORUMANIZ GEREKİYOR. İlgisiz bir çocuk ve manyak anasıyla mücâdele edilirken iyi günde kötü günde yanında duran unutuluyor hep. O nasılsa iyi ve burda’ diyerekten. Bugün yaşadığınız sıkıntıların 1000 katını yarın yaşamayın!

PS ~ Babam vefâtından 1 yıl evvel tesâdüfen Bağdat Caddesinde denk geliyor ve bir kahve bile içmeye ret eden kızı ayak üstü konuştuktan sonra en sonunda (bu kadar mücâdeleye) ‘Sen sâdece benim biyolojik babamsın’ deyip suratına tükürüyor… Akşamına kalp krizi

Kadin kendisi bosalttı evi çünkü tahsis karari kalktı
Tahsis kararını kim aldırdı, çocuğun babası? Kadın evi boşaltınca çocuk da gitmiş o evden. Eşiniz bilmiyor muydu bunu, çocuğun doğduğu büyüdüğü anne babasıyla aile olarak yaşadığı evden çıkartılması travma değil mi? Annemin hakkı yok bu evde demez ki, babam bizi evimizden evden çıkartıyor der. Bu çocuk da büyüyene üniversite çağına gelene kadar bekleyemez miydi? 10 yaşında çocuk için kanıtımız var şuyumuz var buyumuz var istesek velayeti alırız vs bence haddinizi bilin. Karışmayın bu işe. Kadın birini üniversite yaşına kadar büyütmüş diğeri de ergenliğe girecek. Siz mi baktınız büyüttünüz, sabahladınız bu çocukların başında? Bu bahsettiğiniz evle ve eşinizin malıyla mülküyle sizin de alakanız yok. Adamın çocuklarına kalacak. Çocuk gelmek istemiyorsa kocanız mutlu olsun evinizde huzur olsun diye zorla mı getireceksiniz? Belki sizinle aynı ortamda bulunmak istemiyor? 10 yaşında olsam heralde ben de bizi evimizden çıkartan babamı görmek istemezdim.

Üyelik iptali yapmışsınız belki dışarıdan okuyorsunuzdur. Bir de bu açıdan bakın olaya. Kocam melek ama eski karısı şeytan demeyin. Tarafsız olamazsınız çünkü bu adamla evlisiniz.

Ben anlamadım buna nasıl cesaret ediyor bir haberde kadın bir dakka geç getirmiş adam velayet davası açmış kazanmış

Eski eş neden hala öfkeli acaba hala seviyor mu

Ve o evlendi mi eski eş evli mi

Benim tanıdığım biri var bir kadın kadınlar kulübü tanısa bir daha asla iki tarafı dinlemeden tek kadın haklı diyemezler

Kadın adamı tımarhaneye soktu şimdi rahatladı herif bir senedir tımarhanede

Hani cinsiyet değil de karakter meselesi kimi insanlar boşandıktan sonra çocukları kullanıyor intikam için yazık

Karısına değil tabi ki.
çocukların düzeni bozulmasın diye belli bir yaşa kadar oturmalarına izin verebilirdi.

Kadının evlilik öncesi malı olsa hadi ver evimi al çocuklarını da demezdi zaten çocuklarıyla yaşardı o evde yine.

Büyük kızına nafaka zorunluluğu yok şu an ama her ay düzenli olarak kendisine tüm ay yetecek kadar para yolluyor.
Zorunluluğu nasıl yok? Baba olarak şu saydığınız zaten görevi. Eşinden boşandı çocuklarından değil tabii ki masraflarını karşılayacak. Elinden boşandı diye çocuklarını okutmayacak mı?
Ayrıca orda anneye göndermesi gereken para yok diyorlar. Kızın kendi adına hesabı olabileceği için ona yollayacak

Babam bizi evden çıkartsa bende görüşmezdim neden o evde 2 çocuğu varken bize çıkın dedi diye düşünürdüm sürekli. Eşinden boşanmış olabilir ama kızlarına bunu yapması bana akıl tutulması olarak geldi. Evi kızlarımın üzerine yapardım ben olsaydım büyüdükleri zaman ne isterlerse onu yaparlardı.

Bizimde eşimle ikinci evliliğimiz. Benim eşimde birebir aynı şeyleri yaşadı. Yaşadı diyorum çünkü 7/8 aydır saldı görüşmek için çaba sarf etmiyor. En son 14/15 yaşına gelen kızı mesajda küfür etti Eski eşin dolduruşları ile babasından nefret eden bir kız çocuğu yarattı.
Eski eş ayrıca çok yakın olmasa da akraba. Sizden tek farkı büyük olan erkek çocuğu o da üniversite de okuyor ve o da eşinizin büyük kızı gibi beni karıştırmayın diyor. Ev almak için biriktirdikleri ortak hesabı bile çeken. Ayrıldıktan sonra bile evin mutfak masraflarını çocukları kullanıp eşime yaptıran bir kadın. Biz evlendikten sonra bayram öncesi kızını gönderip evin tatlısını şeker çikolatasını aldıran bir kadın.

Kadına böyle bir konfor sağlamak zorunda değil

Ayrıca altı üstü taşınma. Çocukların niye konforu bozulsun, başka evde kaldıkları yerden devam eder çocuklar hayata. Her gün binlerce insan taşınıyor

Kadın da çocukları bahane edip asalak olmasın, çalışıp kazansın, istediği evde otursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…