kocama eski eşi kızını göstermiyor

Evet bizde sizin kadar biliyoruz kanun ne verirse kabulumuz mal paylaşımı devam ediyor hala mahkemede
Zaten ciddiye alınmadı dedim size evet komik geliyor duyunca bizde aynı tepkiyi verdik ama inansaniz da inanmasanizda gerçek bu
Yalan söylemekle elime geçecek bir şey yok ayrıca

Konu sahibi kızları istese suç.
İstemese suç.
Yok mu böyle arsız kadınlar ?
Doluca var.
Kadın iyi niyetle yardımcı olmak istemiş eşine.
Araya girmeyin diyorsunuz ama eşine destek olmak istemiş, evliliğinde de mutlu.
Neden boşandıklarını belki tam anlamıyla bilmiyor olabilir, eşi belki bazı detayları saklıyor olabilir.
Boşanan eş kıskançlık için göstermiyor olabilir, ya da gerçekten konu sahibesinin eşi haketmiyordur.
İşte bunları bilemeyiz ama ben ortada konu açıp ortalığı karıştırmak isteyen bir kadın degil de bile isteye çocuklarıyla babalarının görüşmesini isteyen bir eş görüyorum.
Çocuklarıyla eşinin arasına girmiyor işte daha ne ?
Umarım çözüme kavuşturursunuz durumu.

Ev değişmiş olsa bile değerleri ayni ise kanun evlilik öncesi mal sayıyor ya da aradaki farkın yarısı veriliyor
Dolayısı ile kanuni olarak hak olmayan mala da evlilik öncesi edinilmiş mal deniliyor
Ben kimseyi haklı çıkarmak için değil tamamen başına gelen varsa bir fikir verir mi diye yazdım
Farkindaysaniz bu konulara girmedim benim amacim bir cocugun baba sevgisinden mahrum buyumemesi idi ama konu cok saptirildi

Mirta sen daha iyi bilirsin anne suan aktif olarak cocuk kaciriyor sayilmiyor mu? Baba yeniden velayet davasi acsa kazanir mi?

Zaten hak olunan şeylerin yarısı hatta daha fazlası avukat araciligi ile teklif edildi ama kabul etmiyor karşı taraf
Eşimin amacı uzamasın dava sonunda verilecek olan mal belli Ben şimdiden verim uzatmayalım idi ama olmadı
Şu an boşaltılan evde kadının bir hakkı yok ve belgeli bu durum .hiç bir şekilde mal paylaşımına dahil değil

Mirta sen daha iyi bilirsin anne suan aktif olarak cocuk kaciriyor sayilmiyor mu? Baba yeniden velayet davasi acsa kazanir mi?
Evet bunu düşünüyoruz şu an velayet davasinda çocuk istemiyorum derse olmazmış
Ama eşimin mahkemede kullanmadığı bazı belge ve kayıtlar var onları kullansak belki alabiliriz inanın çok zor bir süreç
Cocugun da yipranmamasi lazım bu süreçte

Kızmanıza gerek yok. Ben eşiniz kötüdür, eski eşi iyidir demiyorum. Dünyadaki her kadın iyi ve haklı değil tabiyki kadın manyak olabilir. Sadece sizin anlattıklarınız mantıksız geldi. Eşinizin instagramdan eski eşine biri istek attı diye karakola çağrılacağını düşünmüyorum. Karakola giden ihbarlar savcılığa gidiyor ve soruşturma başlıyor. Savcılık karakoldan talep edince ifade alınıyor. Sizce savcılık böyle bir şeyi ciddiye almış olabilir mi? Belki eşiniz size de yalan söylüyordur. Sizi suçlayacak bir şey söylemiyorum.

Evet tekrar velayet davası açabilir. Kazanıp kazanmayacağı şartlara bağlı.

Hayır bütün dosyalar evde mantıksız geliyor farkindayim ama tabiki bir istek değil olay şöyle bana sürekli sosyal medyadan mesaj geliyor benim sosyal medya hesabımı dağıtmış gibisinden ondan şüpheleniyorum bunu yaptığından diyo ve olay karakolda kapanıyor savcılığa intikal etmeye gerek bile duyulmuyor

Anladım. Yani bana çok mantıklı gelmiyor birçok şey ama elimde done yok sonuçta başka bir şey yazmayacağım.

Çocuk göstermemenin cezası tazyik hapsi. Avukatınız varmış tazyik hapsi talep etsin zaten korkudan gösterir.

Kızmıyorum yanlış anlaşılmasın
Mantıksız gelmiş olabilir o kadar olaylar silsilesi var ki tümünu de anlatamadığım icin bir anda evet farkındayım havada kaldı
Zaten savcılığa intikal etmedi karakolun dediği şikayet olunca biz mecburen ifade alıyoruz orda da kapanıyor zaten birçok şikayeti
benim amacım çocukla babasına yardımcı olmak velayet için uğraşacağız ona karar verdi esim benden de yana içi rahat o konuda ama işte güzellikle versin istiyoruz konuşmalar fayda etmiyor sikayetlerimuz şu an sonuclamadi yeni
mahkeme görülmeye başladı çocuk teslim etmeme sucu varmış onun mahkemesi görülüyor şu an

Aslında ilk mahkemede tazyik hapsi 3 gün ama çocuk gelmek istemediği için getirmiyorum diye itiraz edildi ve itiraz kabul edildi şimdi diğer şikayetlerin mahkemesinde nasıl bir sonuç çıkacak merak ediyoruz
Kanuna olan inancımızı kaybettik açıkçası

Acaba bu kadar görüştürmeyecek kadar ne oldu aralarında? Çocuk da istemiyormuş üstelik. Bilemedim.
İki ucu da pis bu işin.
Çocuğu ölümle tehdit/öldürme hiç de az değil.
Medyada onları görünce de keşke göndermeseydi anne diyoruz, keşke buna bi düzenleme gelse baba alamasa diyoruz.

Tabii ki söz konusu baba için bunu iddia etmiyorum ama gerçekten zor bu iş.

Eşiniz boşanalı kaç yıl oldu?
6 yıl önce dava açmış esim tabi çekişmeli olunca epey sürmüş resmi boşanmanın kesinleşmesi 2 yil oldu
Ben tanıştığımda kesin olarak bosanma karari çıkmıştı sisteme düşmüştü

Eski eşi çıkardı evden siz oturuyorsunuz muutemelen bu yüzden göndermek istemiyor cocugu
Kimse kimseyi çıkarmadı kanuni olarak kendisinin bosalttigindan bahsediyorum
Ayrıca bilmeden ihtimaller üzerine konuşuyorsunuz
O evde oturmuyoruz

Bu dedikleriniz var tabiki ama eşimin bababligi herkesin dilindedir herkes nasıl bir baba olduğundan bahseder
Aynı şey bazen de anneler için geçerli oluyor kötü baba varsa anne de var maalesef

Siz onların aile meselelerine karışmayın. Sizi ilgilendiren bir durum yok
Aile meselesi derken sonlandirilmis bir evlilik ve ortak çocuklardan bahsediyorsunuz sanırım
Bu bir tek bizim yaşadığımız bir durum değil
Ben karışmıyorum sadece burdan belki bir fikir alırım diye yazdım bu karışmak mi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…