- 14 Eylül 2025
- 19
- -7
- 1
- 34
- Konu Sahibi yagmursugns
-
Makineleri bozulduysa ilk attığı mesaj evde misin değil x abi makinemiz bozuldu bakabilir misin olabilirdi ki tamirci çağırsınlar. Bu erkeklerde de moda olmuş artık herhalde önceki mesajları sen sinirlenme şüphe duyma diye sildim diyor
eşin yalan söylüyor mesaj atan kişi evli olduğunu da biliyor birliktelikleri de var. eşin beni arama karım varken demiştir o da bu mesajı atmıştır.Merhaba Hanımlar. Hemen konuya gecicem. Eşim bir markette çalışıyor Sezonluk olarak evimizden bir kaç aylığına yarım saat uzakta bir markette mağaza müdürü olarak çalışmaya başladı. İşyeri orada uzaktan gelenler için pansiyonda kiralıyor çalışanlar için. Genelde eve geliyodu ama haftanın iki günü fln orda kalıyordu 3 kişilerdi. Neyse biz birgün piknikteydik bana telefondan birşey gösterirken birden evde misin diye bir mesaj geldi. O an hemen panik oldu tabii.o günde orada son günüydü zaten . Artık yaşadığımız yerdeki markete geçmişti. Bana onlarında başka bir markette çalışan kızlar olduğunu aynı pansiyonda alt katta kaldıklarını makinelerinin bozulduğunu ve onun için mesaj attığını söyledi. Önceki mesajlarda yoktu tabi.(En son makineyle ilgili mesajlaşmişlar) Ben yanlış anlamayım diye silmiş..ama işte gelen mesajdada evdemisin dışında hiçbir şey yazmiyodu. Sadece bu mesaj hakkında yorumlarınızi çok merak ediyorum. Ne bileyim benimde çalışma hayatım boyunca evli birine hatta hiç kimseye pat diye böyle bir mesaj atmadım. Sizcede önceden bir samimiyet olması gerekmiyor mu
Aslında cvp yazmaya başlamıştı bir 10 dakika sonra fln kardeşim hayırdır neden sordun diye ben o an bırak yazma dedim kırgınlıkla. Keşke gönderseydi en azından aklımda soru işareti kalmazdı.Dediğim gibi bana tek kelime etmeden ilk yaptığı pansiyon sahibini aramak olduİyi de mesajı neden siliyor ki, gizlenecek bir durum yoksa cevap yazsaydı o sırada, evet/hayır.. ne oldu? Bir sorun mu var vs.. Normalliğin dışına çıkıldığında altında mutlaka bir bit yeniği oluyor. Keşke cevap yazmasını isteseydiniz mesaj geldiğinde
"Evdeyim ama müsaitim. " yazdırsaydınız.Gelecek cevap hee şeyi açıklardı bence.Merhaba Hanımlar. Hemen konuya gecicem. Eşim bir markette çalışıyor Sezonluk olarak evimizden bir kaç aylığına yarım saat uzakta bir markette mağaza müdürü olarak çalışmaya başladı. İşyeri orada uzaktan gelenler için pansiyonda kiralıyor çalışanlar için. Genelde eve geliyodu ama haftanın iki günü fln orda kalıyordu 3 kişilerdi. Neyse biz birgün piknikteydik bana telefondan birşey gösterirken birden evde misin diye bir mesaj geldi. O an hemen panik oldu tabii.o günde orada son günüydü zaten . Artık yaşadığımız yerdeki markete geçmişti. Bana onlarında başka bir markette çalışan kızlar olduğunu aynı pansiyonda alt katta kaldıklarını makinelerinin bozulduğunu ve onun için mesaj attığını söyledi. Önceki mesajlarda yoktu tabi.(En son makineyle ilgili mesajlaşmişlar) Ben yanlış anlamayım diye silmiş..ama işte gelen mesajdada evdemisin dışında hiçbir şey yazmiyodu. Sadece bu mesaj hakkında yorumlarınızi çok merak ediyorum. Ne bileyim benimde çalışma hayatım boyunca evli birine hatta hiç kimseye pat diye böyle bir mesaj atmadım. Sizcede önceden bir samimiyet olması gerekmiyor mu
Çok irdelemişsin bişey varsa da saklar iyce.Pansiyon sahibi aynı şirket oldukları için tamir edilene kadar onlara yönlendirmiş. Bende diyorum ki bekar birisi vardı evde o ilgilenseydi.Silsede Ama hiç ummadığı bir anda nasıl karşıma çıktı. Abi o bu yazmiyodu . O an tepki vermedim hiç ara istersen kızı fln dedi aramadım tabi. Hatta hemen pansiyon sahibini aradı . Ben artık orda çalışmıyorum. Bir sorun olunca başka birine yönlendir dedi.Bir süre geçti aradan ama diyorum ki evde olsa nolcakti ya da o evde bir süre daha kalsa . Benim tek suçum onlara yardımcı olmak diyor. Ama belli daha önce mesajlasmasalar pat diye öyle bir mesaj gelmez. Kız gevşek biriysede sil sakla derken eşim kendini saçma bir konuma soktu.Şuan o kadar soğudum ki eşimden
İnan zerre trip atmadım. Bende şaşırıyorum kendime ama bir şok geldi . Bu yazdıklarınızın hepsi sonra geldi aklıma . Bana ısrarla ara dedi zaten. Dediğim gibi o an sakince anlatmasıni istedim sadece ne ara bu kadar samimi oldunuz diyeO sırada trip atmak saçma değil mi? Telefonu alıp evdeyim,müsaitim yazsaydınız.İçten içe aldattığını anladınız, o sırada verilecek cevaptan korktunuz. Ayrılmak gerçeklerler yüzleşmek ağır geldi.Bu açıdan anlaşılır bir durum ama sonu boşanma olmayacaksa didiklemeyin,sonu hiç iyi yere çıkmıyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?