Kocama gelen evdemisin mesajı

O zaman bir süre takipte kalın, olayı hemen ihanet diye yorumlamak da doğru gelmiyor bana. Belki gerçekten musallat olmuş gevşek bir tip var karşıda ve eşiniz kırmamak adına net tavır sergileyememiş olabilir kıza karşı. Bazen erkekler nazik olayım derken karşı tarafa tavizler verebiliyor, karşıdaki de avcıysa eğer bunu çok güzel kullanıyor.
Gerekirse numarayı alıp kendiniz arayın ve net bir dille kızı uyarın.

Önceki mesajları silmesi başlı başına sıkıntı,Örn; x abi müsait misin? Bir şey soracağım dese sıkıntı yok. Direk evde misin demek,karın yanında mı,rahat konuşabilir miyiz ? İzlenimi veriyor.

Eşim ailesine düşkün bir insan normalde( bunu herkesde dile getirip över kendisini) telofunu saklamaz şifresini bilirim. İskoliktir. Evet kimseyi kıramayan biri yaşlı genç kendi arkadaş çevresi ailesi herkese aynı kişiliği bu yani adamın. Aradan zaman geçti kızı aramak anlamsız olur. O anda düşündüm aslında aramayı ama kızın niyeti bozuksa bile bana söyleyecek hali yok diye hiç kendimi bu konuma sokmak istemedim. Rehperden sil dedim o gün zaten o da sildi hemen

Konuyu benden önce eşim okudu ve ben daha bir şey sorup söylemeden adamın hayatında biri var dedi. (Ki eşim böylesi konularda yorum yapmayı konuşmayı sevmeyen birisi)
Yonetici bey bunlar karı koca kullanıyor hesabı at bunu at

Konu sahibi kim kime evde misin diye sorar veya niye sorar cevabını sen ver?

Kadın kadının düşmanı işte
Zaten benim için bu mesaj nerden tutsam elimde kalıyor. Biri anlatsa normal karşılamam asla. Ama dedim ben mi abartıyorum ,kız mı gevşek , eşim mi mesafesini koruyamadı. İşin içinden çıkamadığım için buradayım.

Evde misin derken pansiyonda misin diye değil de aile evinde misin diye soruyor olmasın?
Aile evinde değilse rahatça mesajlasip arayabilir mi diye soruyor olabilir.

Kız gevşek olsa ne olucak pardon? Ya şu kocalarınızı aklamak için 40 takla atmayı bırakın

Kız gevşek olsa ne olucak pardon? Ya şu kocalarınızı aklamak için 40 takla atmayı bırakın
Sende öyle birisin herhalde o yüzden zoruna gitti. Kardeşim okuduğunu anlasana . Oraya eşimde mesafesini koruyamamista yazdım. Onun dışında kız erkek farketmiyor bazı insanlar gevsektir kime nasıl davranacağını bilmezler.

O mesajları sildirdin hadi numarayı alsaydın keşke kim olduğunu öğrenirdin arada yoklardın şimdi geçti borunun pazarı yine de sineye çekme

Ben yanlış anlamayım diye silmiş..
Sizde buna inandınız mı? Gerçekten makine ile ilgili konuşmuş olsalar neden yanlış anlayacağınızı düşünsün? Yazan kadın eşinizin evli olduğunu biliyor yani zaten eşinizde ''hayırdır kardeşim'' gibi mesaj atsaydı kız eşinizin müsait olmadığını anlayıp ona göre cevabını verecekti. Çünkü sizden haberi var yüksek ihtimal.

Haftanin bilmemkac günü niye oralarda yatiodu eşin ben anlamadim? Mesaj geldiği gün hangi gündü günlerden? Normalde evde olmasi gereken bir gün mü yoksa orda kaldığı gunlerden bir gün mu?

Ben hala eşinizin nasıl bi işte çalıştığını anlayamadım yaa nasıl bi marketmiş sokagınızın başında ama iki gün orda kalıyo yetmiyor pansiyon ayarlıyor yok makinalar bozuluyor yok bilmem ne böyle ilk kez duyuyorum da şaşırdım yetmiyor marketin pansiyonunda kadınlarla altlı üstlü kalıyorlar ilginç hangi zincir firma acaba

Haftanin bilmemkac günü niye oralarda yatiodu eşin ben anlamadim? Mesaj geldiği gün hangi gündü günlerden? Normalde evde olmasi gereken bir gün mü yoksa orda kaldığı gunlerden bir gun mu?
İşine 1 dakika mesafede pansiyon o yüzden çok yorgun olduğu zamanlar orada kalıyordu belli bir gün yoktu yani kaldığı bazen hiç kalmıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…