- 23 Aralık 2007
- 110
- 20
- 623
- 49
- Konu Sahibi yagmursugns
-
O zaman bir süre takipte kalın, olayı hemen ihanet diye yorumlamak da doğru gelmiyor bana. Belki gerçekten musallat olmuş gevşek bir tip var karşıda ve eşiniz kırmamak adına net tavır sergileyememiş olabilir kıza karşı. Bazen erkekler nazik olayım derken karşı tarafa tavizler verebiliyor, karşıdaki de avcıysa eğer bunu çok güzel kullanıyor.Aslında cvp yazmaya başlamıştı bir 10 dakika sonra fln kardeşim hayırdır neden sordun diye ben o an bırak yazma dedim kırgınlıkla. Keşke gönderseydi en azından aklımda soru işareti kalmazdı.Dediğim gibi bana tek kelime etmeden ilk yaptığı pansiyon sahibini aramak oldu
Önceki mesajları silmesi başlı başına sıkıntı,Örn; x abi müsait misin? Bir şey soracağım dese sıkıntı yok. Direk evde misin demek,karın yanında mı,rahat konuşabilir miyiz ? İzlenimi veriyor.İnan zerre trip atmadım. Bende şaşırıyorum kendime ama bir şok geldi . Bu yazdıklarınızın hepsi sonra geldi aklıma . Bana ısrarla ara dedi zaten. Dediğim gibi o an sakince anlatmasıni istedim sadece ne ara bu kadar samimi oldunuz diye
Eşim ailesine düşkün bir insan normalde( bunu herkesde dile getirip över kendisini) telofunu saklamaz şifresini bilirim. İskoliktir. Evet kimseyi kıramayan biri yaşlı genç kendi arkadaş çevresi ailesi herkese aynı kişiliği bu yani adamın. Aradan zaman geçti kızı aramak anlamsız olur. O anda düşündüm aslında aramayı ama kızın niyeti bozuksa bile bana söyleyecek hali yok diye hiç kendimi bu konuma sokmak istemedim. Rehperden sil dedim o gün zaten o da sildi hemenO zaman bir süre takipte kalın, olayı hemen ihanet diye yorumlamak da doğru gelmiyor bana. Belki gerçekten musallat olmuş gevşek bir tip var karşıda ve eşiniz kırmamak adına net tavır sergileyememiş olabilir kıza karşı. Bazen erkekler nazik olayım derken karşı tarafa tavizler verebiliyor, karşıdaki de avcıysa eğer bunu çok güzel kullanıyor.
Gerekirse numarayı alıp kendiniz arayın ve net bir dille kızı uyarın.
Yonetici bey bunlar karı koca kullanıyor hesabı at bunu atKonuyu benden önce eşim okudu ve ben daha bir şey sorup söylemeden adamın hayatında biri var dedi. (Ki eşim böylesi konularda yorum yapmayı konuşmayı sevmeyen birisi)
Kadın kadının düşmanı işteYonetici bey bunlar karı koca kullanıyor hesabı at bunu at
Konu sahibi kim kime evde misin diye sorar veya niye sorar cevabını sen ver?
Zaten benim için bu mesaj nerden tutsam elimde kalıyor. Biri anlatsa normal karşılamam asla. Ama dedim ben mi abartıyorum ,kız mı gevşek , eşim mi mesafesini koruyamadı. İşin içinden çıkamadığım için buradayım.Kadın kadının düşmanı işte
Kız gevşek olsa ne olucak pardon? Ya şu kocalarınızı aklamak için 40 takla atmayı bırakınZaten benim için bu mesaj nerden tutsam elimde kalıyor. Biri anlatsa normal karşılamam asla. Ama dedim ben mi abartıyorum ,kız mı gevşek , eşim mi mesafesini koruyamadı. İşin içinden çıkamadığım için buradayım.
Sende öyle birisin herhalde o yüzden zoruna gitti. Kardeşim okuduğunu anlasana . Oraya eşimde mesafesini koruyamamista yazdım. Onun dışında kız erkek farketmiyor bazı insanlar gevsektir kime nasıl davranacağını bilmezler.Kız gevşek olsa ne olucak pardon? Ya şu kocalarınızı aklamak için 40 takla atmayı bırakın
Benim niye zoruma gitsin hiç kocama öyle bir mesaj gelmedi kiSende öyle birisin herhalde o yüzden zoruna
Tüh ifşa oldum gördün mü sabah saat 7.53 de üye olan birisi hemen beni çözdüSende öyle birisin herhalde
Sana diyoruz kendini bu kadar ele verme diyeTüh ifşa oldum gördün mü sabah saat 7.53 de üye olan birisi hemen beni çözdü
Sizde buna inandınız mı? Gerçekten makine ile ilgili konuşmuş olsalar neden yanlış anlayacağınızı düşünsün? Yazan kadın eşinizin evli olduğunu biliyor yani zaten eşinizde ''hayırdır kardeşim'' gibi mesaj atsaydı kız eşinizin müsait olmadığını anlayıp ona göre cevabını verecekti. Çünkü sizden haberi var yüksek ihtimal.Ben yanlış anlamayım diye silmiş..
Çok klasik bir yalandır,sakın inanmayın.Tetitkte olduğunuzu eşinize mümkün mertebe belli etmeden gözlem yapın bir süre.Ben yanlış anlamayım diye silmiş..
İşine 1 dakika mesafede pansiyon o yüzden çok yorgun olduğu zamanlar orada kalıyordu belli bir gün yoktu yani kaldığı bazen hiç kalmıyorduHaftanin bilmemkac günü niye oralarda yatiodu eşin ben anlamadim? Mesaj geldiği gün hangi gündü günlerden? Normalde evde olmasi gereken bir gün mü yoksa orda kaldığı gunlerden bir gun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?