Kocama gelen evdemisin mesajı

İşine 1 dakika mesafede pansiyon o yüzden çok yorgun olduğu zamanlar orada kalıyordu belli bir gün yoktu yani kaldığı bazen hiç kalmıyordu
Çok saçma yaa ulan zaten evin az ilerde yaa git evine dimi
Balık baştan kokmuş sizide ayakta uyutmuş kısaca

Ya kızlar bu kadar anlayış neden? bana göre evli barklı adam evine gelir, nokta. 40 dk araba süremiyor diye evde karısını yalnız bırakmaz.
Orada olay çıkaracaktınız siz bence bu arada, ara kızı evdeyim de diyecektiniz. Bence yüzleşin yani böyle bir yere varar mı bilmiyorum. Allah yardımcınız olsun.

Şu mesajıma cevap verir misiniz rica etsem yaa nasıl bi iş bu yaa

siz isyerini ve karsisindaki pansiyonu gordunuz mu? oraya gittiniz mi? pansiyonun icinin videosu var mi? her odada bulasik/camasir makinesi var mi? gunlugu ne kadar? aylik 30000 tl aliyorsa esiniz yani gunlugu ortalama 1000 tl ise, kaldigi gunlerde gun basi en az 500 tl mi veriyordu pansiyona? o zaman niye kaliyordu? pansiyon bedava miydi?

hic gitmediyseniz, esinizden habersiz esinizin calistigi yere gidip bir sorup sorusturun. gercekten calisanlar o pansiyonda mi kaliyor, gercekten kalmanin geregi var mi, her odada o bozulan makineden var mi, yoksa koskoca pansiyonda bir adet makine mi var? odalarda belki makine yok. birkac yalan bulabilirseniz isin seyrini degistirebilirsiniz.

arastirma yapmaniz lazim.

Kardeşimli mesaj yazıyorsa şu an yanımda karım var çaktırma demek içindir. Ay kendini kurnaz sanan bir tip. İnanmayın asla

Şu mesajıma cevap verir misiniz rica etsem yaa nasıl bi iş bu yaa
Şu şekilde bazı zincir marketler denize yakın yerlerde sezonluk mağaza açıyorlar. Uzaktan gelenler içinde ev pansiyon ayarlanıyor. Normal şehir içindeki mağazalara göre daha yoğun olduğu için maaşta fazla oluyor. 2 yıl öncede gitmişti orada daha çok kalacağı ve daha yoğun bir mağaza olduğu için ayrı ev tutmuşlardı. Ailece gitmiştik. Burası pansiyon olduğu için bu şekilde oldu.

kocişim yorulmasın pansiyonda uslu uslu kalsın diyen konu sahibinin ayakta uyuma performansı.
Eki Görüntüle 3644040
Spor salonundan yorgun argın çıkıyorum bazı akşamlar bide terli terli 1 saat kadar yol gidiyorum bundan sonra bi pansiyon bulayım kendime bari kocamın sorun ediceni hiç sanmıyorum

İyi de sizin ki 40 dakika yani hadi bi saat olsun vay arkadaş yaa gözünü aç bacım sende

Ya yorgunsa kalabılır, çalışanın halini biz anlayamayız. Küçük yerlerde yol trafik anlayışı farklı olabılıyor, İstanbul’da yaşıyorum 1 saat yol normal mesela ama diğer şehırler ıçın 10 dk normal. Neyse kım bu kızlar? Bu ne samımıyet? Senli benli konuşma nedir? Mesajların öncesi nerde? Hadi sildin kızarsın diye bahsetmedin, nıye arayıp yanınızda konuşulmadı? Hadi konuşuldu kadınla aralarında bi şey var oda gizledi anlamadınız diyelim varsayım, bunun sonrasını takip etmek lazım. Orda bı halt yediyse, mutlaka devamı gelir. Madem sessiz kaldınız, sessizce takip edin belli etmeden. Dikkatli olmasın, hangi operatoru kullanıyor? Vodafone’da döküm veriyordu en son uygulamada konuştuğu numaraları fln detaylı. Öyle bi şeye bakabılırsınız geçmişe gidip bir şey bulmak çok zor malesef. Ya da salacaksınız düşün düşün bi şey bulunmaz anca kendınızı yorarsınız malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…