- 17 Haziran 2024
- 3.296
- 21.877
- 228
- Konu Sahibi yagmursugns
-
Çok saçma yaa ulan zaten evin az ilerde yaa git evine dimiİşine 1 dakika mesafede pansiyon o yüzden çok yorgun olduğu zamanlar orada kalıyordu belli bir gün yoktu yani kaldığı bazen hiç kalmıyordu
Arabayla bir 40 dakika sürdüğü için bazen yorgunum diye kalıyorduÇok saçma yaa ulan zaten evin az ilerde yaa git evine dimi
Balık baştan kokmuş sizide ayakta uyutmuş kısaca
Şu mesajıma cevap verir misiniz rica etsem yaa nasıl bi iş bu yaaBen hala eşinizin nasıl bi işte çalıştığını anlayamadım yaa nasıl bi marketmiş sokagınızın başında ama iki gün orda kalıyo yetmiyor pansiyon ayarlıyor yok makinalar bozuluyor yok bilmem ne böyle ilk kez duyuyorum da şaşırdım yetmiyor marketin pansiyonunda kadınlarla altlı üstlü kalıyorlar ilginç hangi zincir firma acaba
Arabayla bir 40 dakika sürdüğü için bazen yorgunum diye kalıyordu
Kardeşimli mesaj yazıyorsa şu an yanımda karım var çaktırma demek içindir. Ay kendini kurnaz sanan bir tip. İnanmayın aslaAslında cvp yazmaya başlamıştı bir 10 dakika sonra fln kardeşim hayırdır neden sordun diye ben o an bırak yazma dedim kırgınlıkla. Keşke gönderseydi en azından aklımda soru işareti kalmazdı.Dediğim gibi bana tek kelime etmeden ilk yaptığı pansiyon sahibini aramak oldu
kocişim yorulmasın pansiyonda uslu uslu kalsın diyen konu sahibinin ayakta uyuma performansı.40 dk için adam pansiyonda mı kalıyor ben mi yanlış anladım
Şu şekilde bazı zincir marketler denize yakın yerlerde sezonluk mağaza açıyorlar. Uzaktan gelenler içinde ev pansiyon ayarlanıyor. Normal şehir içindeki mağazalara göre daha yoğun olduğu için maaşta fazla oluyor. 2 yıl öncede gitmişti orada daha çok kalacağı ve daha yoğun bir mağaza olduğu için ayrı ev tutmuşlardı. Ailece gitmiştik. Burası pansiyon olduğu için bu şekilde oldu.Şu mesajıma cevap verir misiniz rica etsem yaa nasıl bi iş bu yaa
Spor salonundan yorgun argın çıkıyorum bazı akşamlar bide terli terli 1 saat kadar yol gidiyorum bundan sonra bi pansiyon bulayım kendime bari kocamın sorun ediceni hiç sanmıyorumkocişim yorulmasın pansiyonda uslu uslu kalsın diyen konu sahibinin ayakta uyuma performansı.
Eki Görüntüle 3644040
alt katta da kaslı erkek üniversite öğrencileri varsa neden olmasın hasbxjhaSpor salonundan yorgun argın çıkıyorum bazı akşamlar bide terli terli 1 saat kadar yol gidiyorum bundan sonra bi pansiyon bulayım kendime bari kocamın sorun ediceni hiç sanmıyorum
İyi de sizin ki 40 dakika yani hadi bi saat olsun vay arkadaş yaa gözünü aç bacım sendeŞu şekilde bazı zincir marketler denize yakın yerlerde sezonluk mağaza açıyorlar. Uzaktan gelenler içinde ev pansiyon ayarlanıyor. Normal şehir içindeki mağazalara göre daha yoğun olduğu için maaşta fazla oluyor. 2 yıl öncede gitmişti orada daha çok kalacağı ve daha yoğun bir mağaza olduğu için ayrı ev tutmuşlardı. Ailece gitmiştik. Burası pansiyon olduğu için bu şekilde oldu.
Biz hergun servisle ise 1 saatlik yol gidiyoruz bende pansiyonda kalacamİyi de sizin ki 40 dakika yani hadi bi saat olsun vay arkadaş yaa gözünü aç bacım sende
Sısss sıısss ben seninle küsüm git nerde galırsan galBiz gergin servisle ise 1 saatlik yol gidiyoruz bende pansiyonda kalacam
Trip atarim bakSısss sıısss ben seninle küsüm git nerde galırsan gal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?