kocama güvenmiyorum

İç sesinize kulak verin malesef ki çoğu kez kadınların hisleri doğru çıkar

Kendi ayakları üzerinde duran bir kadınsınz kimseye ihtiyacınız yok yaşınzda genç hayat size dha ne güzellikler sunar bir olayla kendinizi heba etmeyin etraf böyle insanlarla dolu onları Allaha havale edip yolumuza bakmalıyız

konu sahibi son durum nedir acaba ?

konu sahibi son durum nedir acaba ?
Ayrı uyuyoruz bnm içimde herşey bitti asla ona eskisi gbi olmam neyseki bugünde ise gitti evde bu psikolojide yalnız olmak çok iyi oldu konuşmuyor birbirimizin yüzüne bakmıyoruz

Evet ne güzellikler sunacak biliyorum ayağa kalkacagimı biliyrm şuan acının derinindeyim gözüm görmüş kadar oldum kafamda sürekli aynı kelime bnm hayatım istediğim kızla konuşur görüşürüm. Sabır dyrm şu kapıdan çıkmamak için durmamin sebebi kaldığımız yerde devam edip aramızın düzelmesini beklemek değil affedemem bu evde olduğum süre içinde sartlarimi daha ileri götürüp öyle çıkıp gitmek gelip özür dilese herşeyi açıklasa kur-an a yemin edip el koysa sadece küçük bir hoslantiydi dese bile bitti bni üzen bitiren sevdiğim adam kaymaya musaitmis bna ihanet etti . Arkadaşlar dyr ya neyi gördün ayriliyorsun bn eşimde başkasına olan hoslantiyı gördüm devamında karisamazsin demesi bu da bnm için yeterli

Aynen bnm gbi bu konuda rahat olup kendine güveni olan biri bu kadar güçlü hissedip bitirdiyse bu konuda tetikte olan kadınlar kesinlikle emindirler diye düşünüyorum ve tüm kadınlara tek önerim kesinlikle kocalariyla ilgi hep bir acabalari olsun bnm yoktu açıkçası şimdi hiç kimseye sırtımı güvenle dönemem

Hayvan herif bahane arıyormuş gibi resmen.
İnadına süslen püslen çok mutluymuş gibi yap.Halin yoksa bile yap.Çokta umrunda değilmiş gibi takıl neşeliymiş gibi dur.
Bugün aklıma takıldı bundan yaklaşık 7 8 ay önce yüzüğünü çıkardı baktım hiç takmıyor sordum niye takmıyorsun bni rahatsız ediyor parmağımı rahatsız ediyor dedi nasıl yani dedim tartışması oldu bna yine aynı lafi söyledi sna mi soracağım yüzüğü takmayı dedi ve bn salak gbi bu adamı kendi haline bırakmışım hiç aklıma gelmemiş. Şimdi ağzıyla kuş tutsa o bni kaybetti.pişman olacak biliyorum kardeşlerim paylaştığım en yakın arkadaşım çok pişman olacak dyrlar bnde biliyorum pismanligindan ölecek kararlı gitmek için bna malzeme vermesini bekleyip olacak eye kadar kendimi güvene almayı bekleyecegim

İleri boyutta olmadığına emin olmayın bence.gerçekten ispat edin ve öyle tazminat davası açın.Telefonunu alıp bir anda bakamaz mısınız?
Evet onu bekliyorum telefonundan bakacağım bulurum çünkü Allah buyuk muhakkak ki şaşırtacak davamız açacağım tazminatimi alacağım şuan tlfnda olsa bile dakikasında siler biliyrm onu yakalamanın tek yolu onunla eskisi gbi olup ona yakın olmak bu da pek mümkün değil yapmam zaten bn ona yolu verdim gidecek görüşecek yazisacak unutacağı gün olacak ve ben onu öyle yakalayacagim kendi bile şokunu atlatamayacak

Sizi cok iyi anlıyorum yaşadgnz hayal kırıklgni tahmn edebiliyorum inann hepsi gelip geçiyor ve onemli olan şu siz bu kadar üzülürken gözünün önünde insan düşmanı olsa bile duyarsz kalamaz size bir açıklama yapabilirdi en azndn üç yıla karşı bunu size borçluydu

Aynen insan acır da bsyler yapardı Eger ki gerçekten ortada bsy yoksa. tüm parçaları birleştirdigimde eşimin sevgisi aşkı bitmiş oda emek verip bnle bu yola girdi tüm onlara rağmen bugün bu adam degistiyse herkes yapar tüm erkekler potansiyel aldatan erkek artık bundan eminim

Ne oluyor yahu ? Haberim yok bişeyden... bi ara okurum geçmişi, muzurtilki

ah bu erkekler yokmu kadınlar hisseder sen onu takip et özel olucak ama yatak odasında soğukmu

Canım telini ortaya koyuyo mu rahat rahat gece falan nereye koyuyor ben uyurken kontrol etmiştim neti kapatıp yatıyodu açtım bigün herşey ortada ama ona sordum saçmalama deyip dururdu üste çıkardı bide suçluluk psikolojisi ile inşallah seninki böyle değildir Allah yardımcın olsun

ah bu erkekler yokmu kadınlar hisseder sen onu takip et özel olucak ama yatak odasında soğukmu
Zaten yaklaşık kaç aydır doğru düzgün yakinlasmiyordu iki hafta üç haftaya bir . oturuyorduk sürekli beş altı saat telefon elinde bnde tek başıma uyuyor uyanıyor ise gidiyordum ona bu durumu söyledim neden tek takılıyorsun diye bn böyle dinleniyorum diyordu gece 12 ye kadar telefon elinde nasıl dinleniyorsun deyince hemen bağırıp ters tepki verirdi. Yemin edebilirim ki bundan bir kaç hafta önce eşimle en yakın olduğum an onda bsy hissettim bna yabancıydi herhangi bir hareketinde görmedim sadece hissettim o an

üzmek istemem asla ama çokşüpheli hayatında biri olabilir dışarıdane kadınlar var kuyruk sallayan benm eşime de durmadan mesj atanbiri vardı ben farkedip ciddiyetini göstermesem eşimde yazacaktı eger böyle bişe yaparsan asla affetmem dedim sen de uzaklaş ondan kıskanmasını sağlayacak şeyler yap evde dikkat çekici giyin ve yüz verme biraz böyle dene bakalım

Ortada ama elime alıp bsye bakayım desem yanıma gelir neye bakacaksın derdı. Ben bekliyorum onun birseyini gördüğüm an boşanmak için kimse bni tutamaz

İnanın bnm içimde bitti o ki kutsal kitabimizi şahit tutsa bnm için bitti bnm amacım ona çeki düzen vermek korkutmak değil yani bnm midem kaldiramaz bunu bn onunla eskisi gbi olamam. Ona dikkat çektirmek nasıl olur gösterim sadece biraz ayağa kalkmak için zaman bir hafta kadar

O kişi kimse de senin yanında konuşmaz bence.yine de şüphen varsa takipte ol dedigin gibi mutlaka açığa çıkar birşey varsa.ama sorup durma çünkü anlamı yok.ne diyecek ki sana.hic yoktan fazla dikkatli olmasına sebep olursun.arada telini al bak madem şüpheli numara veya mesaj falan görürsen arastirirsin

Yok sormuyorum konuşmuyoruz zaten bn adama kimle konuşuyorsun diye sorduğum için bna tepkili aklinca bni bu konuda sanırım eğitmeye calisiyor

Zaten ispat edene kadar bu evlilik askıda bnm için önüne koyduğum gbi bitecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…