kocama güvenmiyorum

Daha bir şey bilmeden çok abartmiyor musunuz
iyice bir ogrenseniz
sonra ne yapacaginiza karar verirsiniz
bir telefon için fazla tepki vermissiniz
belki de size gıcık olsun diye öyle diyor
Üç yıl hiç bir telefonuna takılmadım takip edip kurcalamadım yanımda kız arkadaşlarıyla çok konusyrdu yemeklere gdyrdu o zaman niye abartmadim demekki bsy gormemisim

Tam olarak bir kanıya varamayız. Sen hiçbir şey yokmuş gibi davran sal biraz adamı rahatken neler yapıyor gözlemlersin.
Sanki üç yıl takip mi ettim adam hep rahattı bn işten yorgun gelip dokuz on gbi uyuyan biriyim o ise 12 1 gbi uyurdu neyini sıktım ki o saate kadar ne yapyrsn bile demedim bnm bu saatten sonra geri dönüşüm yok onunda yapacağı varsa artık dikkatli yapar peşine düşüp kalan omrumu bitiremem

Yahu daralttın demedim ki kendi haline bırak yapası varsa o ara yapar yani sorup soruşturma. Öğrenirsin.

Yahu daralttın demedim ki kendi haline bırak yapası varsa o ara yapar yani sorup soruşturma. Öğrenirsin.
Yok sormuyorum ilgimi çekmiyor açıkçası öğrenmek . Bn artık gardını aldığını biliyrm daha dikkatli olur yapsada yapmasada bn bitirdim içimde adam yapmadım demiyorki bnm hayatım dyr

Konunuzu başından beri okudum ama şu yazdıklarınızdan sonra özellikle; eşinizin çok yakında çok çok pişman olacağını görmek zor değil.
Adam kendi kuyusunu kazıyor başka hiç kimse ona böyle bir kötülük yapamazdı geçmiş olsun kendisine..
ama şöyle birşey de var madem size böyle söyledi ''sen bilirsin'' dedi demekki sizi sevmiyor artık ve sizin bunu
bu telefon görüşmesi vesilesiyle öğrenmeniz (aldatma olsa da olmasada) iyi olmuş.
Bir anlamda bu ısrarınız nedeniyle onun gözünde değerinizi gördünüz ve bunun da uzun zaman
geçmeden görmeniz sizin yararınıza olmuş.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Çok güçlü, zeki bir kadınsınız siz..

Gerçekten üzüldüm adınıza. Siz kahroluyorken, sakin sakin konuşmaya çalışıyorken eşinizin o kadar kayıtsız kalmasını açıklayacak çok seçenek yok sanırım.

Yakın zamana kadar psikolojik danışmanlık yaptım ve benzer hikayelerle çokça karşılaştım. Danışanlarıma her iki tarafı da tanıyan güvenilir bir yakınlarıyla konuyu istişare etmelerini tavsiye ettim çoğunlukla. Birileriyle paylaşmak fikir almak insana psikolojik destek sunuyor fakat ne sizi ne eşinizi tanımayan bizler sadece kendi kafamızda çizdiğimiz tablo için yorumlar yapıyoruz ve bunlar belki de sizin hayatınıza hiç dokunamıyor. Naçizane tavsiyem sır tutacak halden anlayan bir yakınınıza konuyu açın. Bu kadar kırılmışken bir şeylerin tamiri ne ölçüde mümkün olabilir bilemiyorum fakat en azından atacağınız adımları, zamanlamayı bir yakınınızla görüşmek sanırım sizin durumunuzda en makul yol.

Her ne yaşandıysa yaşandı ve artık kimse bunu değiştiremez. O yüzden olanlar için kendinizi kahretmeyin, bundan sonra ne olacağını düşünmeye saklayın enerjinizi.

Umarım her şey en kısa zamanda en az zararla olacağına varır.

Haklısınız bnde onu yaptım sır tutacak baştan beri herşeye şahit olan bir arkadaşıma konuyu açtım ve bugün anladim ki eşimin aklına biri düşmüş bni artik sevmyr gördüm şimdi en az zararla yeni hayat kurmak için zamana ihtiyacım var

Çok tsk ederim güzel sözleriniz icin Rabbim kimseyi böyle sınavdan gecirmesin

Si
Bi süre takibe al başka yapacak bişey yok
Sizce artık aynı hatayı yapar mı yapmaz .yapıp yapmaması bnm için bu saatten sonra önemli değil bn gördüm onun aklında yeni heyecanı var bnm üstüme bnm gbi birinin üzerine kimi beğendi acaba devam etsin bakalım boşandıktan sonra zor yaptığı evliliği gbi ikinci evliliğine ailesi izin verecek mi inş evlenir allah ona kız evlat verir ve ne yasattiysalar onda gorurler

Çok tsk ederim güzel sözleriniz icin Rabbim kimseyi böyle sınavdan gecirmesin

Amin. Eminim siz çok çabuk toparlanacak ve daha da mutlu olacaksınız.
Yaptığınız hiçbir şeye, iyiliğe layık olmadığını gösterip yıllarca daha fazla zamanınızdan çalmadan
kurtulmuşsunuz.

Evet ve bu adamdan çocuk istiyordum Rabbime şükürler olsun şimdiye kadar vermedi birgun buna şükredecegim aklıma gelmezdi allah herşeyi sebebiyle veriyormuş onu bir kez daha gördüm evet toparlanacagim ayağa kalkacagim ama bu iş bitene kadar yipranacagim geçişler sancılı olur

Normal davran takibe devam et asla konuyu acma kendin ogren geceleri telefonunu kurcala

Normal davran takibe devam et asla konuyu acma kendin ogren geceleri telefonunu kurcala
Şimdilik inanın bakmak istemyrm zaten siler anında onun bir yazismayi silmeyi unutması için zamanin biraz geçmesi gerek o süreye kadar onla asla eskisi gbi olmayacağım kesin kendimce dini nikahımi bitirdim gördükten sonra kararlı şekilde çıkıp gideceğim

Ailesini karşısına alıp mutlu olan kimse olmamış herhalde bugüne kadar

Tabi kolay değil üzülmeyin demekle olmuyor insanın elinde değil biliyorum.. yaşadığınız şehirde
yakınlarınız da yokmuş ama içinize atmayın, kararınızı da vermişsiniz yaşamınızla ilgili atmayı
düşündüğünüz adımlara planlarınıza odaklanın bunun üzerine düşünün.
2 gündür bişey yemiyorum demişsiniz sağlık en önemli şey ve karşısında ağlamanıza rağmen
kılı kıpırdamayan biri için tam tersi kendinize daha iyi bakın. Tek damla gözyaşınıza değmez.

Aldatan erkek bile yapmadım diyor boşanmak istemeyince eşiniz yapmamışsa bile benim hayatım demesi kafa karıştırıcı

Allah sanir versin kardesim tabi sen onla ayni evdesin sen daha iyi bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…